![]() |
Elmenő katonák
Nagyon sok kezdő (vagy nem annyira kezdő:) )játékosnak okoz problémát, hogy a nem működő épületekből elmennek a seregek, leszerelnek síma emberré és a leszerelés következtében megszűnik az emberhiány.
Javaslom, hogy változzon a kiírás a mostani Kevés a hely a barakkokban(templomokban, kocsmákban)! xxxx katona (tolvaj, varázsló, stb) elhagyta sereged. [INFÓ] szövegről valami ilyenné: Kevés a hely a barakkokban! xxxx katona leszerelt síma dolgozóvá. Népességhiány a leszerelés előtt: yyyy fő Népességhiány a leszerelés után: zzzz fő Az utolsó két sort csak akkor írná ki a program, ha foglalkoztatottság miatt mentek el a seregek. |
Ez jó ötlet, és már is oda került, ahova szeretted volna eljuttatni, a megfontolásba! :D Én mindenképpen támogatom!
|
Nagyon okos ötlet! Én is támogatom. :D
|
Igen, igen, legyen ilyen:) Igazi support-kímélő, kezdő-segítő javaslat:)
|
nem tudok ellenkezni, hibátlan gondolat :D
|
Jó ötlet! És mellé lehetne egy részletek itt link ami a sugóba dobna ahhoz a ponthoz!
|
Tettszik, támogatom:)
|
Én is jó ötletnek tartom.Bár a súgó alapos olvasgatása is magyarázatot a válaszra.Mindenképpen segitség az uj játékosoknak:D
|
En is hasznos otletnek tartom :)
|
Sirály lenne:)
|
Jól van ne nyaljunk már ennyire Fegyának :D:D:D:D
|
nem neki nyalunk, csak az ötletnek :D
|
Kisbér irigykedik! :)
|
mas otlet...
az en velemenyem az, hogy ha helyhiany miatt mennek el az egysegek, akkor ne fokozodjanak le, hanem dezertaljanak. tehat ne fokozodjanak vissza munkasemberekke, hanem egyszeruen menjenek el az orszagbol :D
azon kivul, ha lefokozzuk oket, akkor lehessen munkasemberekke "visszakepezni", viszont ha harci egysegeket fokozunk le katonara, a fegyvereket amit hasznaltak (elit 3at, lovas/ijasz 2t stb) tegyek szepen vissza a raktarakba :cool: , es ugyanugy ha a katikat lefokozzuk, azok is tegyek vissza az 1 fegyvert, ha mar ugysem hasznaljak... nekem ez tunik logikusnak.. ha elmennek dezertaljanak, ha lefokozzuk, akkor a felszerelest adjak vissza :D |
erre minimum saját topicot nyitottál volna.... na meg ilyen változás tuti nem lesz.
mellesleg meg ha a parasztbácsit besorozod és kiképzed gyalogosnak akkor mit csinál, ha lefokozod? visszamegy a földjére. ;) |
Quote:
|
hat en azert nem csinaltam kulon topicot, mert nem javaslatkent akarom felhozni, hanem velemenykent a targyalt temaval kapcsolatosan..
|
semmi köze sincs a témához. a téma az hogy az eseményjelző mit írjon ki, nem az hogy mi történjen! kanyarba sincs köze az egészhez.
|
Quote:
Szóval ez szerintem biztosan nem lesz visszavezetve... |
Quote:
Szerintem ezek feleslegesek... (logikusak, de feleslegesek) Vagy mondjuk 19 körönként ne csak a tekercsek kopjanak, hanem a katonai egységek is csökkenjenek, hiszen néhány már túlkoros, és meghal, stb, stb... Ez is logikus, és realisztikusabbá teszi a játékot, mégis mindenki ellenezné :D |
Quote:
Majd jön Csúnyabogár, és úgyis leszólja! :D (sorry) 1ébként: ZSÍR |
Quote:
|
Az ötlet díjjazandó :)
Ezzel az apró módosítással a WAPosok is biztire tudni fogják mi a gáz. Mindenképp támogatom! :) |
Quote:
|
Erősen kísérleti jelleggel bekerült egy plusz esemény abba a körbe, ahol népességhiány miatt lefokozás történt. Azért kísérleti jellegű, mert az alap be- illetve kivándárlás miatt ha nincs épp vihar az országon, vagy nem beteg, akkor az összeadott számok nem egyeznek. (Az nincs kiírva, hogy mivel volt 100 helyed, most beköltözött bele 20 ember, sem az, hogy 1000 embered volt, de csak 500 hely, úgyhogy lelépett 100.) Meglássuk, hogy ez enyhít-e valamit az eredeti problémán, vagy csak újabb kérdéseket vet fel. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |