![]() |
Belépési probléma
Megpróbáltam belépni az országomba, de a böngészőm nem jelenítette meg a weboldalt.Mit tudnék tenni h be tudjak jelentkezni, vagy, hogy ne tegyék tönkre az országomat?
|
Nekem sem nyitja meg a böngésző ma a hodito lapot.:(
|
Quote:
|
Quote:
|
ha ez idő alatt mondjuk betámadják az országomat, akkor csinálnak valamit az adminok, h mondjuk én visszakapjam a pénzemet vagy a földemet?
|
Quote:
Ha valakinek megy a játék, feltételezem, úgyis jelzi. (Ha netán egy csoportban vagyunk, vígasztaljon a tudat, hogy legalább egy ellenfeled biztosan nem fog megtámadni. :) ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én sem tudok belépni hajnaltól, és a szövim sem.... :confused:
|
Quote:
Amit latni lehet, hogy a hod szervere nem valaszol. Ez azt jelenti, hogy nincs korvaltas. A megoldast (valoszinu egy elozo allapotra való visszaállítást) várjuk Atitól :) Addig is vegyel ki egy rovidebb (talán hosszabb) szabadságot... |
Folyamatban...
|
Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül... :)
|
És most már mindenhol mennie kell. Megy? :)
|
Már megy! Történt valami v. megállt az idő amíg nem tudtunk belépni?
|
Quote:
|
Gondolom a bukott piacok is kompenzálva lesznek.
|
Quote:
|
Sztem ez nem igaz. Lehet, hogy nem vették volna meg, de mi történik, ha vki mégis megveszi? Pont velem már történt olyan, hogy 5 perc volt még a piacomból és elfogyott az egész az utolsó 5 percben. Nem tudom, hogy pontosan időben mikor állt le a hód, de ahogy néztem 5:03-kor volt rakimozgás a klánon belül. Tehát azért mert én később akartam kirakni, hogyha esetleg a következő napon, ha mégse vennék meg, úgy jöjjön vissza, hogy ne kelljen felkelnem hamarabb, ezért az utolsó 15 percben történt, nem az én hibámból eredő baj miatt bukok?
|
és például mi történik, hogyha 27 órára áll le a hód? mivel a körváltások rendben lezajlanak, de ugyebár senki sem tud belépni, ezért senki sem tud vásárolni. Én kirakom az áruim eladható áron, de mivel nincs kereslet, nyilván mert nincs vevő, akkor elbukom mindenem?
|
Quote:
Idézem a piac súgó vonatkozó részét: "A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni, és csak olyan áron, amennyiért reális kereslet van az adott árura." |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És mi van azzal akinek éppen visszért áruja a piacról, mert nem tudta eladni?
ht nem volt egység meg ment a levesbe. vagy pont abban a körökben volt tekercskopása amikor nem lehetett elérni a játékot? gondolom így jártak. remek hozzáállás! |
Quote:
Szerintem kb nincs olyan, aki pont a leállás alatt bukott tekikopás miatt egységet, úgy hogy ha nincs leállás akkor nem bukik.. |
Quote:
|
Quote:
|
Azért szerintem ez egyáltalán nem volt fair...Majdnem egesz ejjel fenn voltam, hogy a támadás úgy jöjjön ki ahogy kell és tudjam intézni a hazajövo hekiket és katonákat.
A seregek hazaindulása után eltunt a hod...Mire visszajott, a sereg jó része dezertált, mert pont ezido alatt jöttek haza a piacról, az eladásra, kitett lovak is. Amit ha lett volna hod meg tudtam volna oldani: ismet kitenni a piacra. Magyarul: általam nem befolyásolható tényezok miatt hátrányba kerültem a többi játékossal szemben... |
Akit érint a piaci probléma, az írjon ügyfélszolgálatra. Csak eseménnyel igazolható esetben! Nem igérem, hogy lesz vele bármi, de legyen meg.
|
Aztán ki hogyan igazolja majd, hogy ő bezzeg be akart lépni intézkedni, csak nem tudott? :D
Akit közben leütöttek, az is reklamálhat majd, hogy nem tudott visszatámadni, kéri vissza a földjét... én nem tudtam pl kórházat építeni és -5k-ba szaladtam miatta vannak ilyen vis major dolgok, el kell fogadni :) |
Ati,
Egyebkent ha mar megtortent, megtudhatnank, hogy mi is tortent? Belso forumon vmi új IP-rol olvastam... |
látom mindenki letámadta Atit, de gondolom nem tehet a hibáról
de Ati történhet olyan hogy valaki ilyen miatt bukik el vmit, pl én azért mentem volna fel reggel h feltegyek néhány varázslatot és szerezzek pénzt a seregem fizetésére, de hogyha mondjuk lelopják a pénzemet és már nincs elég pénzem h fizessem a sereget akkor a morálom lement volna és simán beütnek mikor megjavul a hóditó, ilyenkor tényleg meg kéne tériteni a kárt szerencsére nekem pont akkor nem lopták le semmi értékes cuccomat, de lehet h másoknak igen, nekik meg kéne tériteni a kárukat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha csak ennyi a történet, akkor a mérleg nyelve itt azért erősen a fele billen, hogy emiatt ne dobjuk ki mindenkinek másfél napi játékát. |
Quote:
|
Ati, a német hód nem működik
nem akartam semmit, csak benézni, de fehér a lap, sehol semmi |
All times are GMT +1. The time now is 16:50. |