![]() |
Klán Mnt
Egy érdekes kérdésem lenne, ha küld egy klán Mnt-t ,a rá állás után és nem fogadom el,de nem is utasítom vissza,akkor miért nem lehet őket klánilag meg támadni? az Mnt akkor érvényes ha elfogadják nem?
|
Quote:
|
ha ők küldik akkor ők ne tudjanak támadni,a támadó félnek semmi féle kötelezetsége nincsen az elfogadásig
|
Quote:
A kérdés így az, hogy van e lehetőség ennek a javítására, illetve törlésére? Mivel ez egyrészt nem is korrekt, másrészt meg nem is logikus. |
Belső fórumon olvashattunk egy olyat, hogy ez azért van illetve lehet, mert teszemazt kapok egy klán mnt-t, majd kiküldöm a sereget és ezzel egy időben elfogadom az mnt-t, így mentve a klánt a visszatámadás veszélyétől.
A kérdésem az lenne, nem e lehetne egy olyan módosítást csinálni, hogy kapott mnt-nél a támadás automatikus visszautasítást eredményezzen? Így is nagyon kevés a kláncsata A-ban, ezzel viszont, hogy mostanra bizonyára minden klán tudja ezt a lehetőséget... élni is fognak vele. |
Quote:
Szóval én is arra szavazok, hogy egyértelműen lehessen ettől támadni, és a támadás automatikusan utasítsa vissza a küldött MNT-t. És természetesen ezt jó lenne minél hamarabb megoldani.... |
csak tudnám Ati miért ódzkodik a válaszadástól. nem tán a 7-s sorszámú ori miatt?
|
Suco: Az ilyen hulyesegekkel erdemes nem teleszemetelni a topicot, ha erdemi valtoztatast szeretnel.
Beirom ide is, hogy ez szerintem miert irtozatos nagy hiba: Rogton raallas utan kikuldok klansereget, es masodpercekent kuldok klanmnt-t. Ezaltal az ellen nem tud visszatamadni. |
Quote:
|
Quote:
|
Ha egyszer elküldöd az mnt t utána még ha visszautasítják is nem fognak tudni kijönni rád abban a körben !
|
Quote:
|
"Oka van annak, hogy ez így működik, de most meg ne kérdezzétek, hogy mi az......... :D"
Horland (3) [ADMIN] (#1) [4/L] , 2012-11-06 22:21:10 Engem érdekelne még mindig... Persze, csak ha tudod :D |
Quote:
|
jó lenne valamit kezdeni vele,mert kezd idegesitő lenni a küldözgetése! nem szeretném 100 szor elutasítani 1 nap:mad:
|
Quote:
A mai nap folyamán 2 (kettő) darab klán is küldött 1-1 klán mnt-t (két különböző klánnak). Ezt aligha lehet idegesítőnek nevezni. Tudom, most valamelyik nagyon ügyes fogja majd magát, és küld mindenkinek, hogy megmutassa, hogy mégis milyen sok van. De amikor nem marhaságokat csinál épp valaki, hanem egy normál nap van, amikor ráadásul előző nap lett felhozva ez a téma, olyankor a 2 darab nem hiszem, hogy égbekiáltóan hatalmas mennyiség lenne, ami már szörnyen idegesítő. |
Quote:
|
ha valaki vissza utasítja a Mnt,a küldő félnek fel kéne fognia a dolgot hogy nem lesz béke.de ők azért is küldik hogy ne hogy földet veszítsenek! hát ez már tényleg szabályos és fer dolog mondhatom.
|
Igazából a kérdés az miért nem támadhatok meg egy olyan klánt, aki klán mnt-t küld, de nincs elfogadva!!
És a bübájosoknak üzenjük ne is küldjenek többet, hiszen már többször is visszautasítottuk!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
miért nem lehet egyoldalúra küldeni a Klán Mnt is? ha ők igy gondolják akkor ne támadjanak és meg van oldva a gond |
Quote:
|
Mondjuk abban én is egyetértek, hogy ez nem feltétlenül van így jól...
De nem én hozom a szabályokat, sajnos... Különben tuti én lennék a top 1-10 A-ban. :D Meg az összes csopiban. :) |
mire ki tudtok majd menni a másik klán is csak csak fel tud rátok készülni :)
|
Quote:
Ez egy oriasi hiba a jatekban, lasd be. Ha benne marad, nem sok ertelme van az A-s jateknak. Egyelore azert nincs ez kihasznalva, mert kevesen tudnak rola, vagy mert sokaknak van gerincuk, es epp nem csinaljak ezt. Quote:
|
Quote:
5 évig a kezdőlapra se néztem rá, azóta a játék sokat változott nem én vagyok a klán esze. |
bezzeg mikor hiénáztak akkor nem gondoltak az Mntre.de most hogy kivonták a kardot és nem tudunk vissza ütni ,ez már nagyon felháboritó és gerinctelen
|
Quote:
|
ezzel a dologgal pár embert védenek ez nyilvánvaló!nem kell itt semmi mese erről.valamit kezdeni kell vele mert így nem mehet tovább szerintem.
|
Quote:
|
Quote:
|
Én azt tapasztaltam, hogy ha visszautasítod, utána ki lehet azért menni, szal aki támadni akar, az tud.
Viszont azt gondolom, hogy nem a mennyiség a lényeg, lehet hogy csak napi 2 ilyen van, de aki ilyet kap, az ordas nagyot szívhat a dologgal. 1-2 hónapja egy szövi azzal szórakozott, hogy minden támadásuk után jellemzően 59:55 körül nyomtak egy mnt-t, és miután 5mp alatt nem nagyon lehet frissíteni a vonatkozó oldalt és elutasítani az mnt-t, ezért a visszatámadás, mint opció az így nem működik. Vagy pedig ugye kimegy az ember jóval kv előtt, csak úgy meg lehet, hogy nem 1 sereget kap, hanem 2-3at. Nem tudom, h direkt van így, de szerintem se túl korrekt dolog ezzel szórakozni, a szövitámadások ígyis elég sok matekot és odafigyelést igényelnek, nem kellene még ezzel tetézni, plusz tényleg nem is logikus a dolog. Ha azért van így, h az mnt-t küldő fél ne legyen "kiszolgáltatva", azt szerintem másképp is meg lehet oldani. De ha mégse, akkor lehetne egy olyan opció, amivel le lehetne tiltani az mnt fogadásokat, mert van szerintem van pár klán akik egyáltalán nem mnt-znek, szal legalább ők ne szíjanak ezzel :) |
Quote:
|
Quote:
|
hat ez 1 vicc:(
|
Amúgy itt az a röhej, hogy szinte senki nem is tudott eddig erről, most meg mindenki fel van háborodva, olyanok is, akik sztem még nem is ütöttek klánt A-ban...:)
Legalább én jöttem volna rá erre vmikor, biztos nem verem nagy dobra :D |
Quote:
|
Quote:
De emellett van olyan topic, hogy a játékosok nagyobb arányú megtartása (vagy hasonló) na, így majd csökken. Mert, hogy klánütés az kevesebb lesz, az tuti. eddig legalább ha szétdobálás volt, azzal vesztett az ellen klán, még ha csak 1% földet is. Mostanra erre is van megoldás és aki változtathatna, az egyelőre ide nem illő hasonlattal kezd. |
Engem csak annyi érdekel, miért van így, semmi más :D
|
| All times are GMT +1. The time now is 22:10. |