![]() |
Szintlépés 1/A-ból
Okés hogy grafikai meg segítség lesz az újításokban. de nem lehetne segíteni még mindig az 1A ban lévőket? vagy ez csak nekem meg pár társamnak olyan nagy probléma elf létünkre? okés hogy az nem egy háborús nép és fedezésekből nehéz haladni de amennyit én haladok annyit haladnak mások is előttem és a csoport létszám ahogy csökken úgy egyre többet kell összekaparjak ami már már lehetetlennek tűnik számomra.
lehet nem jó helyre írtam ezt a posztot de itt találtam értelmes helyet.:) amúgy még mielőtt...ezek a könnyített lépések számomra nem opciók mert több éve küzdők már az A ban és nem fogom feladni hogy feljussak azért hogy még egyszer végigszenvedjem és akkor kapok egy személyiséget. szóval ha szabadna javasolnom szerintem lehetne ilyen kis könnyítés azoknak akik sok ideje ott vannak hogy az idő függvényében az 30% kicsit feljebb megy és így talán betudok csűszni a topba és a szerencsétlen országom 1 év után tud fordulni alólam.:( szerintem egész reális lenne ez a helyzet. üdv Nigel |
Quote:
|
Quote:
Tény de az a gond hogy akkor a következő országommal is elkéne érjem a 9000 hektárt ami lássuk be annyira nem teljesen egyszerű az 1A ban ahol csak kispécizett orkok meg elfek uralkodnak. igen kihagytam a gnómot törpöt de nem lényeg. Az a gond hogy nekem az a célom hogy a többi orszgom fordulhasson mert nem rendlkezik több 10 milliárdos vagyonnal hogy lehetővé tegyem azt hogy ki be vásároltam a lovakat és íjászokat 9000 hektárig. és hát ha nem ismerek hatalmas szövetségeket akik lízingelnek nekem akkor ismételetem beletelik pár évbe ez a hercehurca és akkor megintcsak várhatok a többi országgal. érted mi a gondom? Nigel |
Quote:
Már bocsi h lemagáztalak.:) |
Erre van kitalálva a 4000 hektáros fordulás. Sokkal hamarabb teljesíted azt kétszer, mint ezt egyszer, és közben még ténylegesen játszol is.
|
Quote:
|
Quote:
hát azt meg nem igazán tudom értékelni hiszen most mégis kijátszottam a játékot( azaz feljutottam az egy A ba még ha nem is a legjobbak közé) és 2szer kell megcsináljam ahoz h megkapjam a jutalmam? nem igazán tűnik fairnek nekem. igen erre van a 9000 ami meg csak hasonlóságért ha a 31-31%os elfemmel amellet hogy nem egyszer egy spéci ork leüt(persze nem nagy nehézséggel) mert pont én vagyok az útjában 3 évembe került hogy 10400 hekire jussak akkor mennyi idő lenne ha harcolnék és nagyobb esélyt hagynék arra hogy beüssenek... másrészt hamár ennyin vagyok és ennyi időmbe telt nem igazán érezném magam jól ha nem a topom pörögne... szóval szerintem nem igazán könnyített ez a 9000-4000 hekis fordulás semmitsem a játékon az 1A ban. |
Quote:
Azt írod, hogy 3 évedbe került ide eljutni. 4000 hektárról fordulva minimum egy évet nyertél volna, és közben a lenti szinteken még élveznéd is a játékot, nem csak felfedeznél az A-ban. Persze nem akarok beleszólni, hogy hogyan játszol, de pont az ilyen estekre van kitalálva a könnyített fordulás -- és ezzel a lehetőséggel nagyon sokan élnek is. |
Quote:
más rész simán tudnék értelmes ötlettel szolgálni aki segítene a magamfajtákon akik a lentiekkel akarnak fordulni és nem tudnak toba jutni ezzel nem maguk után hagyva azt a sok küzdelmet amit átélted odafent. valóban nem a szó szoros értelmében játszom. de ha megpróbálnád egy sima klánba elérni azt hogy ki be vásárolj íjat lovat és mindezt úgy hogy ne hiénázzanak be mások...elismerésem. de én nem mertem kockára tenni a hektáromat. ezért lettem elf. és nem maradt több fordulási lehetőségem. szal vagy így vagy sehogy. |
Mi a konkrét kérdés? Mit szeretnél?
Van egy könnyített fordulási lehetőség, hogy aki nem akar az A-ban "tamagocsizni", az is élvezetes játékhoz juthasson, és még időt is nyerjen. Azt írod, hogy ezzel a lehetőséggel nem akarsz élni. Lehet az A-ban is élvezetes csatákat vívni, és úgy jutni el a teljesértékű fordulásig. Azt írod, hogy ezt sem szeretnéd. Lehet felfedezgetni, és csak fedezni, semmi mást nem csinálni. Ez lassú és unalmas, de idővel biztos fordulási lehetőséget ad. Van bőven választási lehetőség, hogy mit csinálhatsz az A-ban, attól függően, hogy milyen játékstílus áll a legközelebb Hozzád, illetve mennyire szereted az 1/A pörgősebb, intenzívebb játékát. |
Quote:
a konkrét dolog az hogy mindezekkel a lehetőséggekkel van egy kis probléma ami az egyszerű de logikusan gondolkodó embernek nem fekszik rendesen. Ad 1 4000 hektáron pocsékolás fordulni hiszen ismét kell ha kell a jutalom"" ad2 9000 hektáron minek forduljak mikor van lehetősébem topba jutni (elvileg) ahol majd a kis országaimmal tudok fordulgatni lentről...ezzel megkönnyítve a saját magam dolgát ha nem akarok bonyodalmat az A ban. és akk itt jön a gond hogy a harcok az A ban lehetetlen egy egyszerű játékosnak mert egyértelmű hogy nem tudok szembeszálni a többivel. másrészt...a topba bejutni nehéz egy olyan csoportba ahol a létszám folyamatosan csak csökken és semmi érdeke az embereknek ott lenni. azzal hogy bejönn a kis hektárról fordulás megnehezett a topba jutás ami nagyon nagy hátrány. azért ezt lássuk be. hiszen mindenki azt hiszi mennyivel jobban jár holott nem ezt láthatjuk. és nem jönnek annyian ahányan lelépnek mert az első teszem azt kb 50 ember változatlanul az első 50 ember marad és nyilván akik utánnauk jönnek már nem akarnak kicsúszni és fedenek tovább eléd ezzel neked esélyed sincs bejutni a topba. a konkrét dolog az hogy szerintem nem lenne enhéz dolog beépíteni egy olyan segítséget/ könnyítést azoknak akik hasonlóan szenvednek a topba jutásba hogy teszem azt heti lebontásban simán lehetne nézni hogy az emberek a csoportlétszámhoz képest mennyit haladnak a ranglistán a top vonalához. nem hinném hogy nagyon sok lesz azoknak akik fedeznek, mert már nincs más remény/ választásuk. eszerint ha az az érték nem nagyon változik +- akkor simán lehetne hogy egy hét után 1% all nő a topban letöltendő idejük tehát 31%ot kéne elérjenek. nyilván ez sem menni az utóbbi dolog miatt....de ez már egyfajta kiindulás a segítség felé. szerintem ha nem is eféle de a gondolat maga értékelhető szerintem és simán megérne egy ilyesfajta segítséget pár ember. Nigel |
Quote:
|
Quote:
|
500kör alatt voltam fent a top-ban. A klánunk 3 éves, mondjuk úgy tápos klán. Tehát 3 év alatt el lehet érni azt is, hogy fájdalom legyen a top-ban maradni, vagy azt is, amit nekünk sikerült.
Stratégiai játék ez, nem tamagocsi. Ha fedezgetni akarsz, és forgatni az alsó országokat, akkor fedezgess a top után. Ha ez nem megy, akkor el kell gondolkodni azon, hogy 9000 hektáron lefordulsz, és ezzel ráadáasul nem is tolod feljebb a top 30%-nak az alját, mert arról, hogy ott van most, ahol, Ti, a fedezgetős elfek tehettek. Folyamatosan egymás felé fedezve értétek el azt, hogy ott legyen. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Plusz a régi nagy klánokkal bármilyen összehasonlítás szerintem eleve szóba sem jöhet. Pár nagy klán szinte változatlan tagokkal már rég elég magasan an, ők anno megvívták a saját csatáikat, hogy ott lehessenek, hogy mennyi vagyonuk lehet, azt csak ők tudhatják, de nekik sem az ölükbe pottyant ez és eleve szerintem hibás dolog erre mutogatni. Kis taktikával összefogással, A alján tartalékgyűjtéssel és utána elindulni, sok klánnak van esélye a top10-be kerülésre. A top2 klán szinte befoghatatlan, de ők tettek is anno ezért, hogy ott lehessenek, ahol most vannak. |
Quote:
mi anno ha jól emlékszem kb 1.5 év alatt juttattuk a sarkvidékieket kis klánocskából folyamatosan top 5-be lévő pozícióba.ráadásul ha jól emlékszem messze nem volt minden oriba max lé!! én 2x is megújráztam a 3 yardomat klánérdekből. |
Hozzáteszem, és A-ban járatlan emberekről beszéltem. Szerintem Ti nem először léptetek A-ba.
|
Quote:
De nem ez a főszereplő a beszélgetésbe. Nekem 8, akkor nem lehet 3 év alatt elérni A-ban semmit, de az, aki versenyt fedez a topban maradásért, és ez az ÖSSZES cselekedete, azt sajnálom, de csak nekik lettek kedvezmények bevezetve. Ne hagyjuk már kinevettetni magunkat. Naponta egyszer megnyomják a gombot, oszt csókolom. Mi, a többiek a top-ban (bocsánat az összes elftől, aki elé bevágtam, és kiszorítottam) játszunk. Szervezett 24 órás figyelés, klánütések, éjszakázás, stb. Nehogy már nekik legyen még nagyobb könnyítés. Olvasd el az első postot újra. Könnyítést szeretne, hogy 1 év után végre tudjon fordulni a lenti országával. |
Quote:
3év után 10400 hekin van és irreálisan nehéznek érzi a 9k-rol forgást ezért inkább probál a top30-ba jutni mellesleg a fedezgetos embereknek koszonheted a folded egy részét mivelhogy toluk vetted el ha a játékélmény hiánya miatt abbahagyják akkor meg nem lesz mit leutni tehát mindenki szarul jár vele egyszeruen nem értem miért mindig mindenki magához viszonyitja hogy neki sikerult akkor akinek nem az egy idiota és kussoljon ne sirjon ez egy nagyon hulye felfogás már ne haragudj 3 év alatt ha nem találsz megfelelo társakat meg olyan szoviket akik torpel is felutik magukat akár akkor lehet te se itt tartanál.... és rengeteg "ha" van még a képletben amibol jopár meghiusithatta volna azt hogy megengedhesd azt az oricserét sot ha olyan konnyu lenne akkor az emberek 50%-a A-bol forogna nem pedig a top30at nyomnák egyre foljebb |
anarchban jelenleg 1 személyiséggel 3100 hekirol lehet plusz szemért forogni
ha teljesited a 2500kör játékidőt és az 1000kör top30-at amég egy négyeskének 9k hekin nemegyszer visszafele porog ugyanabban a csopiban százszor korrektebb az a rendszer mint ami az A-csopiban van és nem értem miért fájna az neked vagy bárki másnak hogy ha az elso szemet konnyebb lenne megszerezni másoknak lehet akkor nőne a létszám nem pedig lassan 300 alá esne |
Quote:
Szint kezdése: 2007-07-10 07:47:06 Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás Játékidő 1.000 kör 39.082 kör |
Quote:
Quote:
|
Jack, hagyjuk már a dumát. Miért van annyi elf az A-ba? Mert ha értelmes éplistája van, csak orkkal lehet beverni, vagy nagyon kiélezett egyéb hadissal. Az utóbbiak 1-1 nagy klánhoz csatlakozó kisebb országok. Elenyésző mennyiség.
Plusz klánban beverhetetlenek. Had legyen már annyi nehézség benne, hogy tudni kell a TOP mozgásával együtt haladni... Az meg kevéssé érdekel, hogy éppen mekkora az ország. Az izgalom a 330k-n is ugyanaz volt, mint itt fent, amikor az volt a top 10% környéke. Én elhiszem, hogy nem lehet mindenki állandóan aktív, ezért kell az elf. De valamit valamiért. Akit 10x annyit tesz azért, hogy a TOP-ban legyen, az had legyen már előnyben azzal, aki csak tamagocsizik, és beverhetetlen elfklánban ücsörög. |
Quote:
Jack tény hogy igazságosabb az Anarchos fordulási rendszer, de nem feltétlen emiatt csökken a létszám. egyszerüen az egész játékban ez a tendencia már egy ideje... Én még mindig azt mondom, hogy lent kezdödik a baj. Szerintem nagy hiba volt leszedni a nagy termelőket, lehet tisztább lett a játék így, viszont az indulás az új játékosoknak sokkal nehezebb. egy új játékos nem fog leállni tekercset írni hetekig, mert 2 nap után le is tojja az országát. a régiek meg szép lassan kikopnak. |
Quote:
de sajnos az egész játékban az müködik, hogy valaki vagy "aktív hadis" vagy végigverhető áldozat, teljesen eltünt a köztes félprofi réteg, aki érti már a játékot csak kevesebb az ideje... |
Nem érdekel különösebben az A, hála a kedvezményes lefordulásnak felkínlódom magam 4k-ig és lefordulok. Még ez is felvetette régebben a nem túl könnyű-e így kék számokat szerezni kérdést. Ha az állandó A-s top ország mellett B-ből forgás is meg lenne könnyítve valahogy, tényleg futószalagon készülnének a kék számok.
Ha nem akar A-ban játszani valaki, de kellene a plusz szem, akkor könnyített lefordulás 4k-n, vagy 9k-n. Ha ennél többet akar, akkor viszont igazodjon a körülményekhez. |
Quote:
|
Quote:
|
Ez még mindig Segítség topic vagy már Általános beszélgetések? :)
|
Quote:
de sztem az akitiv játékért gyorsabb haladás éppen elég korrekt jutalommal járna ezekután is bár még mindig ugy vagyok vele hogy egy ilyen végtelen ideju (nem fix fordulokkal zajlo) játékban igenis kutya kotelesség lenne az ujabb játékosok játékélményét biztositani akár esetlegesen tényleges kedvezménnyel is az pedig hogy százpár ori tud forogni az kb nulla játékélményt jelent az ujaknak véleményem szerint én ezt az 4k-rol fordulást nem kedvezménynek tartom hanem egy játék feladása gombnak kutyuval pedig álltalában hasonloan gondoljuk a dolgokat szerintem is a naggytermik eluzése jelentette a csokkeno tendencia kezdetét ott kezdodott hogy az ertelmes idon belul felhalmozhato tartalékok visszaestek viszont az A-s kovetelmény csak nott régebben sokkal konnyebb volt olyan tarcsival lépni A-ba amibol normális eredményt lehetett kihozni megfelelő aktivitással most ha nincs egy klán ami felkarol ujrázgathatsz honapokig ha normális eredményre vágysz tény hogy kevés tarcsival fellépve is megoldhato de kell hozzá fanatizmus és sok szabadidő(és melobol elkummantott percecske) meg sok éjszakázás ami nélkul tényleg évekig csak szenvednek sokan szerintem nem magatokhoz kéne viszonyitani mert te is kocka vagy vityu kill pedig lehet még kockább nálad is |
topic inditoja abba is hagyta a jatekot
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem az eredeti kérdések mindegyikére sikerült választ adni. Van még ezzel kapcsolatban nyitott kérdés?
|
Szerintem nincs :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:51. |