Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szintlépés 1/A-ból (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4659)

Nigel 02-11-2012 15:43

Szintlépés 1/A-ból

Okés hogy grafikai meg segítség lesz az újításokban. de nem lehetne segíteni még mindig az 1A ban lévőket? vagy ez csak nekem meg pár társamnak olyan nagy probléma elf létünkre? okés hogy az nem egy háborús nép és fedezésekből nehéz haladni de amennyit én haladok annyit haladnak mások is előttem és a csoport létszám ahogy csökken úgy egyre többet kell összekaparjak ami már már lehetetlennek tűnik számomra.
lehet nem jó helyre írtam ezt a posztot de itt találtam értelmes helyet.:)

amúgy még mielőtt...ezek a könnyített lépések számomra nem opciók mert több éve küzdők már az A ban és nem fogom feladni hogy feljussak azért hogy még egyszer végigszenvedjem és akkor kapok egy személyiséget.

szóval ha szabadna javasolnom szerintem lehetne ilyen kis könnyítés azoknak akik sok ideje ott vannak hogy az idő függvényében az 30% kicsit feljebb megy és így talán betudok csűszni a topba és a szerencsétlen országom 1 év után tud fordulni alólam.:( szerintem egész reális lenne ez a helyzet.

üdv
Nigel

Ati 02-11-2012 15:59

Quote:

Originally Posted by Nigel (Post 296110)
ezek a könnyített lépések számomra nem opciók mert több éve küzdők már az A ban és nem fogom feladni hogy feljussak azért hogy még egyszer végigszenvedjem és akkor kapok egy személyiséget.

szóval ha szabadna javasolnom szerintem lehetne ilyen kis könnyítés azoknak akik sok ideje ott vannak hogy az idő függvényében az 30% kicsit feljebb megy és így talán betudok csűszni a topba és a szerencsétlen országom 1 év után tud fordulni alólam.:( szerintem egész reális lenne ez a helyzet.

Az 1/A-ból való teljesértékű forduláshoz nem szükséges a top30% elérése. Fixen 9000 hektárt kell elérned hozzá, ez nem emelkedik.

Nigel 02-11-2012 17:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 296111)
Az 1/A-ból való teljesértékű forduláshoz nem szükséges a top30% elérése. Fixen 9000 hektárt kell elérned hozzá, ez nem emelkedik.

Tény de az a gond hogy akkor a következő országommal is elkéne érjem a 9000 hektárt ami lássuk be annyira nem teljesen egyszerű az 1A ban ahol csak kispécizett orkok meg elfek uralkodnak. igen kihagytam a gnómot törpöt de nem lényeg.

Az a gond hogy nekem az a célom hogy a többi orszgom fordulhasson mert nem rendlkezik több 10 milliárdos vagyonnal hogy lehetővé tegyem azt hogy ki be vásároltam a lovakat és íjászokat 9000 hektárig. és hát ha nem ismerek hatalmas szövetségeket akik lízingelnek nekem akkor ismételetem beletelik pár évbe ez a hercehurca és akkor megintcsak várhatok a többi országgal.

érted mi a gondom?

Nigel

Nigel 02-11-2012 17:16

Quote:

Originally Posted by Nigel (Post 296112)
Tény de az a gond hogy akkor a következő országommal is elkéne érjem a 9000 hektárt ami lássuk be annyira nem teljesen egyszerű az 1A ban ahol csak kispécizett orkok meg elfek uralkodnak. igen kihagytam a gnómot törpöt de nem lényeg.

Az a gond hogy nekem az a célom hogy a többi orszgom fordulhasson mert nem rendlkezik több 10 milliárdos vagyonnal hogy lehetővé tegyem azt hogy ki be vásároltam a lovakat és íjászokat 9000 hektárig. és hát ha nem ismerek hatalmas szövetségeket akik lízingelnek nekem akkor ismételetem beletelik pár évbe ez a hercehurca és akkor megintcsak várhatok a többi országgal.

érted mi a gondom?

Nigel

Már bocsi h lemagáztalak.:)

Ati 02-11-2012 17:16

Erre van kitalálva a 4000 hektáros fordulás. Sokkal hamarabb teljesíted azt kétszer, mint ezt egyszer, és közben még ténylegesen játszol is.

Ati 02-11-2012 17:17

Quote:

Originally Posted by Nigel (Post 296113)
Már bocsi h lemagáztalak.:)

:confused::confused::confused:

Nigel 02-11-2012 17:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 296114)
Erre van kitalálva a 4000 hektáros fordulás. Sokkal hamarabb teljesíted azt kétszer, mint ezt egyszer, és közben még ténylegesen játszol is.

hát azt meg nem igazán tudom értékelni hiszen most mégis kijátszottam a játékot( azaz feljutottam az egy A ba még ha nem is a legjobbak közé) és 2szer kell megcsináljam ahoz h megkapjam a jutalmam? nem igazán tűnik fairnek nekem. igen erre van a 9000 ami meg csak hasonlóságért ha a 31-31%os elfemmel amellet hogy nem egyszer egy spéci ork leüt(persze nem nagy nehézséggel) mert pont én vagyok az útjában 3 évembe került hogy 10400 hekire jussak akkor mennyi idő lenne ha harcolnék és nagyobb esélyt hagynék arra hogy beüssenek...
másrészt hamár ennyin vagyok és ennyi időmbe telt nem igazán érezném magam jól ha nem a topom pörögne...

szóval szerintem nem igazán könnyített ez a 9000-4000 hekis fordulás semmitsem a játékon az 1A ban.

Ati 02-11-2012 18:09

Quote:

Originally Posted by Nigel (Post 296116)
szóval szerintem nem igazán könnyített ez a 9000-4000 hekis fordulás semmitsem a játékon az 1A ban.

Azon nem. De elmondás alapján Te nem is játszol az 1/A-ban. Nem a szó valós értelmében.

Azt írod, hogy 3 évedbe került ide eljutni. 4000 hektárról fordulva minimum egy évet nyertél volna, és közben a lenti szinteken még élveznéd is a játékot, nem csak felfedeznél az A-ban.

Persze nem akarok beleszólni, hogy hogyan játszol, de pont az ilyen estekre van kitalálva a könnyített fordulás -- és ezzel a lehetőséggel nagyon sokan élnek is.

Nigel 02-11-2012 18:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 296117)
Azon nem. De elmondás alapján Te nem is játszol az 1/A-ban. Nem a szó valós értelmében.

Azt írod, hogy 3 évedbe került ide eljutni. 4000 hektárról fordulva minimum egy évet nyertél volna, és közben a lenti szinteken még élveznéd is a játékot, nem csak felfedeznél az A-ban.

Persze nem akarok beleszólni, hogy hogyan játszol, de pont az ilyen estekre van kitalálva a könnyített fordulás -- és ezzel a lehetőséggel nagyon sokan élnek is.

Jó tény. csak az a gond hogy az A egy egyfajta ugródeszka most. ahoz hogy rendeset ugorj nagyon megkell küzdj de a kicsihez nem kell sok viszont azzal nem csobbansz akkorát. itt csak ez a gond. :(
más rész simán tudnék értelmes ötlettel szolgálni aki segítene a magamfajtákon akik a lentiekkel akarnak fordulni és nem tudnak toba jutni ezzel nem maguk után hagyva azt a sok küzdelmet amit átélted odafent.

valóban nem a szó szoros értelmében játszom. de ha megpróbálnád egy sima klánba elérni azt hogy ki be vásárolj íjat lovat és mindezt úgy hogy ne hiénázzanak be mások...elismerésem. de én nem mertem kockára tenni a hektáromat. ezért lettem elf. és nem maradt több fordulási lehetőségem. szal vagy így vagy sehogy.

Ati 02-11-2012 19:32

Mi a konkrét kérdés? Mit szeretnél?

Van egy könnyített fordulási lehetőség, hogy aki nem akar az A-ban "tamagocsizni", az is élvezetes játékhoz juthasson, és még időt is nyerjen.

Azt írod, hogy ezzel a lehetőséggel nem akarsz élni.

Lehet az A-ban is élvezetes csatákat vívni, és úgy jutni el a teljesértékű fordulásig.

Azt írod, hogy ezt sem szeretnéd.

Lehet felfedezgetni, és csak fedezni, semmi mást nem csinálni. Ez lassú és unalmas, de idővel biztos fordulási lehetőséget ad.

Van bőven választási lehetőség, hogy mit csinálhatsz az A-ban, attól függően, hogy milyen játékstílus áll a legközelebb Hozzád, illetve mennyire szereted az 1/A pörgősebb, intenzívebb játékát.

Nigel 02-11-2012 19:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 296119)
Mi a konkrét kérdés? Mit szeretnél?

Van egy könnyített fordulási lehetőség, hogy aki nem akar az A-ban "tamagocsizni", az is élvezetes játékhoz juthasson, és még időt is nyerjen.

Azt írod, hogy ezzel a lehetőséggel nem akarsz élni.

Lehet az A-ban is élvezetes csatákat vívni, és úgy jutni el a teljesértékű fordulásig.

Azt írod, hogy ezt sem szeretnéd.

Lehet felfedezgetni, és csak fedezni, semmi mást nem csinálni. Ez lassú és unalmas, de idővel biztos fordulási lehetőséget ad.

Van bőven választási lehetőség, hogy mit csinálhatsz az A-ban, attól függően, hogy milyen játékstílus áll a legközelebb Hozzád, illetve mennyire szereted az 1/A pörgősebb, intenzívebb játékát.

a konkrét dolog az hogy mindezekkel a lehetőséggekkel van egy kis probléma ami az egyszerű de logikusan gondolkodó embernek nem fekszik rendesen.

Ad 1 4000 hektáron pocsékolás fordulni hiszen ismét kell ha kell a jutalom""

ad2 9000 hektáron minek forduljak mikor van lehetősébem topba jutni (elvileg)
ahol majd a kis országaimmal tudok fordulgatni lentről...ezzel megkönnyítve a saját magam dolgát ha nem akarok bonyodalmat az A ban.

és akk itt jön a gond hogy a harcok az A ban lehetetlen egy egyszerű játékosnak mert egyértelmű hogy nem tudok szembeszálni a többivel. másrészt...a topba bejutni nehéz egy olyan csoportba ahol a létszám folyamatosan csak csökken és semmi érdeke az embereknek ott lenni.

azzal hogy bejönn a kis hektárról fordulás megnehezett a topba jutás ami nagyon nagy hátrány. azért ezt lássuk be. hiszen mindenki azt hiszi mennyivel jobban jár holott nem ezt láthatjuk. és nem jönnek annyian ahányan lelépnek mert az első teszem azt kb 50 ember változatlanul az első 50 ember marad és nyilván akik utánnauk jönnek már nem akarnak kicsúszni és fedenek tovább eléd ezzel neked esélyed sincs bejutni a topba.

a konkrét dolog az hogy szerintem nem lenne enhéz dolog beépíteni egy olyan segítséget/ könnyítést azoknak akik hasonlóan szenvednek a topba jutásba hogy teszem azt heti lebontásban simán lehetne nézni hogy az emberek a csoportlétszámhoz képest mennyit haladnak a ranglistán a top vonalához. nem hinném hogy nagyon sok lesz azoknak akik fedeznek, mert már nincs más remény/ választásuk.

eszerint ha az az érték nem nagyon változik +- akkor simán lehetne hogy egy hét után 1% all nő a topban letöltendő idejük tehát 31%ot kéne elérjenek. nyilván ez sem menni az utóbbi dolog miatt....de ez már egyfajta kiindulás a segítség felé. szerintem

ha nem is eféle de a gondolat maga értékelhető szerintem és simán megérne egy ilyesfajta segítséget pár ember.

Nigel

Ati 02-11-2012 19:53

Quote:

Originally Posted by Nigel (Post 296120)
de ez már egyfajta kiindulás a segítség felé. szerintem

Az A-ból való sokkal-sokkal könnyebb fordulást a 4000 hektáros fordulási lehetőség biztosítja. Ez egy már most is létező segítség, amivel már nagyon sokan éltek eddig is, és biztos vagyok benne, hogy fognak is élni a jövőben is.

Ati 02-11-2012 19:58

Quote:

Originally Posted by Nigel (Post 296120)
Ad 1 4000 hektáron pocsékolás fordulni hiszen ismét kell ha kell a jutalom""

Ha nem akarsz A-ban érdemben játszani, akkor nyersz vele egy évet, de elf esetén talán még többet is. Innentől kezdve relatív, hogy ki mit nevez pocsékolásnak.

vityu 02-12-2012 20:17

500kör alatt voltam fent a top-ban. A klánunk 3 éves, mondjuk úgy tápos klán. Tehát 3 év alatt el lehet érni azt is, hogy fájdalom legyen a top-ban maradni, vagy azt is, amit nekünk sikerült.
Stratégiai játék ez, nem tamagocsi. Ha fedezgetni akarsz, és forgatni az alsó országokat, akkor fedezgess a top után. Ha ez nem megy, akkor el kell gondolkodni azon, hogy 9000 hektáron lefordulsz, és ezzel ráadáasul nem is tolod feljebb a top 30%-nak az alját, mert arról, hogy ott van most, ahol, Ti, a fedezgetős elfek tehettek. Folyamatosan egymás felé fedezve értétek el azt, hogy ott legyen.

Redback 02-12-2012 21:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 296133)
500kör alatt voltam fent a top-ban. A klánunk 3 éves, mondjuk úgy tápos klán. Tehát 3 év alatt el lehet érni azt is, hogy fájdalom legyen a top-ban maradni, vagy azt is, amit nekünk sikerült.
Stratégiai játék ez, nem tamagocsi. Ha fedezgetni akarsz, és forgatni az alsó országokat, akkor fedezgess a top után. Ha ez nem megy, akkor el kell gondolkodni azon, hogy 9000 hektáron lefordulsz, és ezzel ráadáasul nem is tolod feljebb a top 30%-nak az alját, mert arról, hogy ott van most, ahol, Ti, a fedezgetős elfek tehettek. Folyamatosan egymás felé fedezve értétek el azt, hogy ott legyen.

azért, ha 10 teljesen járatlan játékos lép fel B-ből, átlagos országokkal, barakk fullon + max pénz, 3 év alatt nem tudnak eljutni oda, ahol Ti és más klánok vagytok, hogy 500 kör alatt egy orkot fel tudnak üttetni a topba. Szerintem.

vityu 02-12-2012 22:21

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 296136)
azért, ha 10 teljesen járatlan játékos lép fel B-ből, átlagos országokkal, barakk fullon + max pénz, 3 év alatt nem tudnak eljutni oda, ahol Ti és más klánok vagytok, hogy 500 kör alatt egy orkot fel tudnak üttetni a topba. Szerintem.

Szerintem tévedsz. Ha valaki gondolkodik is, nincs baj. De ha gondolsz azokra a diplomáciai hirdetésekre, hogy 1-2 klán varázslót keres, stb, akkor ne is várjon egy klán semmit... Vagy ha nem tart bent normális mennyiségű egységet, és leverik, akkor se csodálkozzon... Ja, ez nem vág ide, ez ellen lehet védekezni...

Hex 02-13-2012 05:04

Quote:

nézd meg a fekete lyuk klánt, együtt indultam velük A aljáról. top10 klánba benne vannak. Mindent lehet, csak akarni kell és együtt elég jól nyomják, persze nem 500 kör alatt jutottak fel oda, de a kicsiknek, kezdőknek követendő példa lehetne szerintem. És azért az alsó 4 szinten elég sok mindent meg lehet tanulni, az A-s dolgokra meg a kezdők fórumán rá tudnak kérdezni és biztos, hogy ott választ is kapnak.

Plusz a régi nagy klánokkal bármilyen összehasonlítás szerintem eleve szóba sem jöhet. Pár nagy klán szinte változatlan tagokkal már rég elég magasan an, ők anno megvívták a saját csatáikat, hogy ott lehessenek, hogy mennyi vagyonuk lehet, azt csak ők tudhatják, de nekik sem az ölükbe pottyant ez és eleve szerintem hibás dolog erre mutogatni. Kis taktikával összefogással, A alján tartalékgyűjtéssel és utána elindulni, sok klánnak van esélye a top10-be kerülésre. A top2 klán szinte befoghatatlan, de ők tettek is anno ezért, hogy ott lehessenek, ahol most vannak.

Killer 02-13-2012 06:56

Quote:

szerintem meg de.
mi anno ha jól emlékszem kb 1.5 év alatt juttattuk a sarkvidékieket kis klánocskából folyamatosan top 5-be lévő pozícióba.ráadásul ha jól emlékszem messze nem volt minden oriba max lé!! én 2x is megújráztam a 3 yardomat klánérdekből.

Redback 02-13-2012 16:03

Hozzáteszem, és A-ban járatlan emberekről beszéltem. Szerintem Ti nem először léptetek A-ba.

vityu 02-13-2012 18:31

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 296149)
Hozzáteszem, és A-ban járatlan emberekről beszéltem. Szerintem Ti nem először léptetek A-ba.

De. Magamról el tudom mondani, hogy igen. Ez az országcsere volt a második fellépésem.

De nem ez a főszereplő a beszélgetésbe. Nekem 8, akkor nem lehet 3 év alatt elérni A-ban semmit, de az, aki versenyt fedez a topban maradásért, és ez az ÖSSZES cselekedete, azt sajnálom, de csak nekik lettek kedvezmények bevezetve.

Ne hagyjuk már kinevettetni magunkat. Naponta egyszer megnyomják a gombot, oszt csókolom. Mi, a többiek a top-ban (bocsánat az összes elftől, aki elé bevágtam, és kiszorítottam) játszunk. Szervezett 24 órás figyelés, klánütések, éjszakázás, stb. Nehogy már nekik legyen még nagyobb könnyítés.

Olvasd el az első postot újra. Könnyítést szeretne, hogy 1 év után végre tudjon fordulni a lenti országával.

NewJackCity 02-13-2012 20:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 296151)

Olvasd el az első postot újra. Könnyítést szeretne, hogy 1 év után végre tudjon fordulni a lenti országával.

te pedig ne csak az elso postot olvasd el :)
3év után 10400 hekin van és irreálisan nehéznek érzi a 9k-rol forgást ezért inkább probál a top30-ba jutni

mellesleg a fedezgetos embereknek koszonheted a folded egy részét
mivelhogy toluk vetted el
ha a játékélmény hiánya miatt abbahagyják akkor meg nem lesz mit leutni
tehát mindenki szarul jár vele

egyszeruen nem értem miért mindig mindenki magához viszonyitja
hogy neki sikerult akkor akinek nem az egy idiota és kussoljon ne sirjon
ez egy nagyon hulye felfogás már ne haragudj

3 év alatt ha nem találsz megfelelo társakat meg olyan szoviket akik torpel is felutik magukat akár
akkor lehet te se itt tartanál....
és rengeteg "ha" van még a képletben
amibol jopár meghiusithatta volna azt hogy megengedhesd azt az oricserét
sot ha olyan konnyu lenne akkor az emberek 50%-a A-bol forogna
nem pedig a top30at nyomnák egyre foljebb

NewJackCity 02-13-2012 20:34

anarchban jelenleg 1 személyiséggel 3100 hekirol lehet plusz szemért forogni
ha teljesited a 2500kör játékidőt és az 1000kör top30-at
amég egy négyeskének 9k hekin nemegyszer visszafele porog ugyanabban a csopiban

százszor korrektebb az a rendszer mint ami az A-csopiban van

és nem értem miért fájna az neked vagy bárki másnak hogy ha az elso szemet konnyebb lenne megszerezni másoknak
lehet akkor nőne a létszám nem pedig lassan 300 alá esne

Killer 02-13-2012 20:37

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 296149)

hát de:)

Szint kezdése: 2007-07-10 07:47:06

Megnevezés

Követelmény

Teljesítve

Besorolás

Játékidő

1.000 kör

39.082 kör

Redback 02-13-2012 21:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 296151)
De. Magamról el tudom mondani, hogy igen. Ez az országcsere volt a második fellépésem.

De nem ez a főszereplő a beszélgetésbe. Nekem 8, akkor nem lehet 3 év alatt elérni A-ban semmit, de az, aki versenyt fedez a topban maradásért, és ez az ÖSSZES cselekedete, azt sajnálom, de csak nekik lettek kedvezmények bevezetve.

Ne hagyjuk már kinevettetni magunkat. Naponta egyszer megnyomják a gombot, oszt csókolom. Mi, a többiek a top-ban (bocsánat az összes elftől, aki elé bevágtam, és kiszorítottam) játszunk. Szervezett 24 órás figyelés, klánütések, éjszakázás, stb. Nehogy már nekik legyen még nagyobb könnyítés.

A könnyítésről egy szót sem szóltam, csak megjegyeztem, hogy azért elég nagy különbség van klán és klán, valamint játékos és játékos között :)

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 296154)
hát de:)

Szint kezdése: 2007-07-10 07:47:06

Oké Kill, Te először léptél A-ba, a többi 9 ember? Ha ők is először léptek A-ba, akkor szerintem Ti kivételes emberek vagytok.

vityu 02-13-2012 22:28

Jack, hagyjuk már a dumát. Miért van annyi elf az A-ba? Mert ha értelmes éplistája van, csak orkkal lehet beverni, vagy nagyon kiélezett egyéb hadissal. Az utóbbiak 1-1 nagy klánhoz csatlakozó kisebb országok. Elenyésző mennyiség.
Plusz klánban beverhetetlenek.

Had legyen már annyi nehézség benne, hogy tudni kell a TOP mozgásával együtt haladni...

Az meg kevéssé érdekel, hogy éppen mekkora az ország. Az izgalom a 330k-n is ugyanaz volt, mint itt fent, amikor az volt a top 10% környéke.

Én elhiszem, hogy nem lehet mindenki állandóan aktív, ezért kell az elf. De valamit valamiért. Akit 10x annyit tesz azért, hogy a TOP-ban legyen, az had legyen már előnyben azzal, aki csak tamagocsizik, és beverhetetlen elfklánban ücsörög.

Kutyuleee 02-14-2012 01:08

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 296157)
A könnyítésről egy szót sem szóltam, csak megjegyeztem, hogy azért elég nagy különbség van klán és klán, valamint játékos és játékos között :)

Oké Kill, Te először léptél A-ba, a többi 9 ember? Ha ők is először léptek A-ba, akkor szerintem Ti kivételes emberek vagytok.

Pedig így történt. Egyedül Taki volt régi motoros A-ban, de nem igazán volt motivált mivel lehetetlennek tünt még akkor a 12k hekis minimum földje. emmellett nem igazán volt aktív sem.nem volt még kedvezményes földleadás sem, nagyon komolyan megfizettük a tanuló pénzt azért amit akkor megtanultunk... a semmiből épült fel az a sarkvidéki klán, egyedül a név a sorszám volt ezeréves... se tudás se vagyon nem volt mögötte A-ból...

Jack tény hogy igazságosabb az Anarchos fordulási rendszer, de nem feltétlen emiatt csökken a létszám. egyszerüen az egész játékban ez a tendencia már egy ideje...

Én még mindig azt mondom, hogy lent kezdödik a baj. Szerintem nagy hiba volt leszedni a nagy termelőket, lehet tisztább lett a játék így, viszont az indulás az új játékosoknak sokkal nehezebb. egy új játékos nem fog leállni tekercset írni hetekig, mert 2 nap után le is tojja az országát. a régiek meg szép lassan kikopnak.

Kutyuleee 02-14-2012 01:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 296158)
Jack, hagyjuk már a dumát. Miért van annyi elf az A-ba? Mert ha értelmes éplistája van, csak orkkal lehet beverni, vagy nagyon kiélezett egyéb hadissal. Az utóbbiak 1-1 nagy klánhoz csatlakozó kisebb országok. Elenyésző mennyiség.

Had legyen már annyi nehézség benne, hogy tudni kell a TOP mozgásával együtt haladni...

Az meg kevéssé érdekel, hogy éppen mekkora az ország. Az izgalom a 330k-n is ugyanaz volt, mint itt fent, amikor az volt a top 10% környéke.

Én elhiszem, hogy nem lehet mindenki állandóan aktív, ezért kell az elf. De valamit valamiért. Akit 10x annyit tesz azért, hogy a TOP-ban legyen, az had legyen már előnyben azzal, aki csak tamagocsizik, és beverhetetlen elfklánban ücsörög.

Vityu amikor felléptem A-ba még nem volt 4k heki se a top30 határa, és nem is volt annyi elf, mert teljesíthető volt a top30 értelmes időn belül fedezve is. éppen ezért nem kellett ott tartani egy bunker fedezgetős elfet, emmellett nem volt annyi bunker klán se, mert nem tudtak szétmenni akármikor a felső klánok kisklánozni, hiszen akkor még ért valamit a +1% leadás.
de sajnos az egész játékban az müködik, hogy valaki vagy "aktív hadis" vagy végigverhető áldozat, teljesen eltünt a köztes félprofi réteg, aki érti már a játékot csak kevesebb az ideje...

Takanohana 02-14-2012 05:46

Nem érdekel különösebben az A, hála a kedvezményes lefordulásnak felkínlódom magam 4k-ig és lefordulok. Még ez is felvetette régebben a nem túl könnyű-e így kék számokat szerezni kérdést. Ha az állandó A-s top ország mellett B-ből forgás is meg lenne könnyítve valahogy, tényleg futószalagon készülnének a kék számok.

Ha nem akar A-ban játszani valaki, de kellene a plusz szem, akkor könnyített lefordulás 4k-n, vagy 9k-n. Ha ennél többet akar, akkor viszont igazodjon a körülményekhez.

Inczi 02-14-2012 13:59

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 296141)
nézd meg a fekete lyuk klánt, együtt indultam velük A aljáról. top10 klánba benne vannak. Mindent lehet, csak akarni kell és együtt elég jól nyomják, persze nem 500 kör alatt jutottak fel oda, de a kicsiknek, kezdőknek követendő példa lehetne szerintem. És azért az alsó 4 szinten elég sok mindent meg lehet tanulni, az A-s dolgokra meg a kezdők fórumán rá tudnak kérdezni és biztos, hogy ott választ is kapnak.

Plusz a régi nagy klánokkal bármilyen összehasonlítás szerintem eleve szóba sem jöhet. Pár nagy klán szinte változatlan tagokkal már rég elég magasan an, ők anno megvívták a saját csatáikat, hogy ott lehessenek, hogy mennyi vagyonuk lehet, azt csak ők tudhatják, de nekik sem az ölükbe pottyant ez és eleve szerintem hibás dolog erre mutogatni. Kis taktikával összefogással, A alján tartalékgyűjtéssel és utána elindulni, sok klánnak van esélye a top10-be kerülésre. A top2 klán szinte befoghatatlan, de ők tettek is anno ezért, hogy ott lehessenek, ahol most vannak.

Koszi Hex :)

Hex 02-14-2012 15:00

Quote:

Originally Posted by Inczi (Post 296168)
Koszi Hex :)

Téged nem soroltalak oda :P:P:P:P

Pool 02-14-2012 15:48

Ez még mindig Segítség topic vagy már Általános beszélgetések? :)

NewJackCity 02-14-2012 23:29

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 296158)

részben eggyetértek
de sztem az akitiv játékért gyorsabb haladás éppen elég korrekt jutalommal járna ezekután is
bár még mindig ugy vagyok vele hogy egy ilyen végtelen ideju (nem fix fordulokkal zajlo) játékban
igenis kutya kotelesség lenne az ujabb játékosok játékélményét biztositani
akár esetlegesen tényleges kedvezménnyel is
az pedig hogy százpár ori tud forogni az kb nulla játékélményt jelent az ujaknak véleményem szerint
én ezt az 4k-rol fordulást nem kedvezménynek tartom hanem egy játék feladása gombnak

kutyuval pedig álltalában hasonloan gondoljuk a dolgokat
szerintem is a naggytermik eluzése jelentette a csokkeno tendencia kezdetét
ott kezdodott hogy az ertelmes idon belul felhalmozhato tartalékok visszaestek
viszont az A-s kovetelmény csak nott
régebben sokkal konnyebb volt olyan tarcsival lépni A-ba amibol normális eredményt lehetett kihozni megfelelő aktivitással
most ha nincs egy klán ami felkarol ujrázgathatsz honapokig ha normális eredményre vágysz

tény hogy kevés tarcsival fellépve is megoldhato
de kell hozzá fanatizmus és sok szabadidő(és melobol elkummantott percecske) meg sok éjszakázás
ami nélkul tényleg évekig csak szenvednek sokan

szerintem nem magatokhoz kéne viszonyitani
mert te is kocka vagy vityu
kill pedig lehet még kockább nálad is

jampi 02-15-2012 05:00

topic inditoja abba is hagyta a jatekot

Sami 02-15-2012 06:50

Quote:

Originally Posted by jampi (Post 296178)
topic inditoja abba is hagyta a jatekot

Négy nap alatt megunta?

Inczi 02-15-2012 09:19

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 296169)
Téged nem soroltalak oda :P:P:P:P

De en is ott vagyok :D

Ati 02-15-2012 09:20

Szerintem az eredeti kérdések mindegyikére sikerült választ adni. Van még ezzel kapcsolatban nyitott kérdés?

Inczi 02-15-2012 09:24

Szerintem nincs :)

All times are GMT +1. The time now is 08:51.