![]() |
MNT egy szövetség 3 tagjával és a 4. támad ez etikus?
Az etikusnak számít-e, ha egy szövetség még régebben MNT-t kér megkapják lesz egy új taguk.. aki betámad engem két sereggel.
Ezek szerinte az MNT-nek semmi értelme hisz a 3 tag serege is ugyanúgy tud támadni ha segítségként jön.. Ez elég szemét dolog szerintem.. Csaba |
Akivel nincs MNT-d, az nyugodtan támadhat. Ha nem szeretnéd, hogy támadjon, akkor vele is MNT-t kell kötni.
Hogy érted, hogy az MNT-nek semmi értelme? Azok, akivel MNT-d van, nem tudnak támadni. Ez az értelme, nem több. Mások ellen, akikkel nincs ilyen megállapodásod, nem véd. |
Quote:
Ha jól értelmezem.:o |
Quote:
Ennél nagyobb bonyolítás nincs. Nincs megszabva, hogy nem támadhatsz olyan katonákkal, amiket a piacon attól vett az ellenfél, akivel MNT-d van, vagy épp a saját eladott katonáid nem fordulhatnak ellened stb. A támadást befolyásolja az MNT. Tud-e támadni az illető, vagy nem tud. Nem kell ezt túlmisztifikálni. |
Quote:
De a diplomáciát azért találták ki, hogy az ilyen eseteket meg lehessen beszélni. Az is lehet, hogy a negyedik fél nem figyelte, hogy a többi háromnak kivel van MNT-je. Vagy ha nem megy a diplomácián keresztül, egyszerűen fel kell bontani az MNT-t, azt hajrá aggyá nekik! :mad: :D |
Ha én vagyok "A" ország, és tőlem földet foglalt "B" ország, akkor "C" ország, akivel MNT-m van, nem támadhatja "B" országot, merthát nála az én földem van?
Ne bonyolítsuk már. :) Én azt gondolom, hogy elég egyértelmű, és érthető azt MNT rendszere. Akivel van, az nem támadhat, mindenki más igen. Mi a bonyolult ezen? :) |
Quote:
nem akarom én túlbonyolítani a dolgot, de Ati, tényleg nem érted mit kérdez PigmaN? :eek: :) Szóval: Ő kötött egy MNT-t "A" "B" "C" "D" országaival, akik egy szövi volt. Mondjuk "D" kilép és helyette jön "E". "E"-vel nincs MNT-je. "E" megtámadja és viszi "A" "B" és "C" ország katonáit is. Így hiába van MNT-je velük, jönnek az ő katonáik is és kapnak a szerzett földből is. Én így értelmezem (de lehet, hogy rosszul). De tényleg nem kell túlbonyolítani, ahogy írtam, diplomácia, ha az nem megy akkor bontani az MNT-ket! |
Én értem, hogy mit ír. Megtámadta egy olyan ország, akivel NEM volt MNT-je. Ez normális.
Ha azt akarod, hogy valaki ne támadjon, azzal MNT-t kell kötnöd. |
Várjunk csak, ha a szövivel van MNT-je, akkor az új belépőnek se lehetne támadnia!!! Mindegy kik a tagok nem?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha jól értem, akkor van 3 mnt-s ori, és a 4. támad.
Én tuti nem diplomáciáznék... Simán be kell hívni helpet aztán full barakkal keresztbe menni, vagy annyival, hogy beverd. Ha meg se védeni, se keresztbe menni nem tudsz, akkor el kell kezdeni gondolkozni, hogy az adott hekin vajon mit kereshetsz? |
Quote:
|
Igazabol en ilyenkor bontanam az mnt-t a masik harommal is.
Ha esetleg nem birnja ki az uteseket, kezdobb jatekos el is szabizhat, amig letelik a 24 kor. Aztan lehet mindet utni. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:45. |