Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdések a 2011-es azonosítással kapcsolatban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4625)

Ati 10-04-2011 10:53

Kérdések a 2011-es azonosítással kapcsolatban

Ide jöhetnek a kérdések az idei azonosítással kapcsolatban.

A legfontosabb kérdések válaszai itt megtalálhatóak: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4624

Tripartitum 10-04-2011 21:39

Inaktív ország azonosítása

Kedves Ati!

Tavaly volt lehetőség az inaktív ország azonosítására, de most sehogyan sem találom.
Segíts kérlek!
köszönöm!
Tri

Hex 10-04-2011 21:49

Quote:

Originally Posted by Tripartitum (Post 293125)
Kedves Ati!

Tavaly volt lehetőség az inaktív ország azonosítására, de most sehogyan sem találom.
Segíts kérlek!
köszönöm!
Tri

inaktív, vagy fagyasztott? mert ha inaktív, akkor belépsz és kész, ha fagyasztott, akkor meg írsz a supportra, az azi kóddal együtt egy olyan országból, ami azonos láncon van vele és azonosítva lesz

Tripartitum 10-04-2011 21:54

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 293126)
inaktív, vagy fagyasztott? mert ha inaktív, akkor belépsz és kész, ha fagyasztott, akkor meg írsz a supportra, az azi kóddal együtt egy olyan országból, ami azonos láncon van vele és azonosítva lesz

köszi,
(fagyasztott)

Ati 10-04-2011 22:21

Az országok azonosítását 2012. szeptember végéig kell elvégezni. A fagyasztott országodat addigra remélhetőleg vissza tudod hozni, és tudod azonosítani. Ha már közeleg az azonosítási határidő (2012. szeptember vége), és még mindig esélytelen, akkor lehet majd az azonosítást az ügyfélszolgálaton kérni, az ország sorszámának és e-mailben kapott azonosítókódjának megadásával. De ez még nagyon messze van.

Ati 10-05-2011 10:20

Aki nem kapja meg az azonosítókódot, pedig biztosan jó címet adott meg, azt arra kérem, hogy írja meg, hogy megkap-e BÁRMIT a Hódítótól. Események értesítései, jelszóemlékeztető, biztonsági figyelmeztetések, bármi. Ha igen, akkor ezek közül mit?

Hex 10-05-2011 11:35

Nálam (freemailes vagyok) az ország zárolásának feloldásához kapott értesítők nem jönnek csak meg. Ezen kívül minden értesítés átjön.

Démonka 10-05-2011 11:57

pr telecom.Semmi nem jön át.:(

Ati 10-05-2011 12:43

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 293132)
pr telecom.Semmi nem jön át.:(

Ezzel nagyon sokat nem fogok tudni kezdeni sajnos. Ahol VALAMI átmegy, ott tudok annyit segíteni, hogy az azonosítókódot tartalmazó levél feladóját átírom arra, ami átmegy. Ez még a mai délután folyamán el fog készülni.

Hogy sikerült a tavalyi azonosítás, ha semmi nem megy át? Akkor még átmentek, és egyszercsak már nem?

Démonka 10-05-2011 12:47

Pontosan nem emlékszem, de tavaly is csak pár nap után sikerült talán.Nem változott azóta semmi nálam.Felhívtam a szolgáltatót nem értik, de azért írattak velem egy mailt a címükre most várom a válaszuk.

Ati 10-05-2011 13:38

Mégegy fontos dolog: aki letiltotta a címét, hogy többet oda ne küldjünk levelet, az nem fogja megkapni a leveleinket, hiszen azért tiltotta le, hogy ne is küldjünk. Volt már olyan, hogy valaki emiatt nem kapta meg az azonosító kódot.

(Démonka, ha ugyanarról a címről van szó, amivel itt fórumon vagy, akkor ez Rád nem vonatkozik, ezt most csak általánosságban írtam.)

Pool 10-05-2011 14:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293130)
Aki nem kapja meg az azonosítókódot, pedig biztosan jó címet adott meg, azt arra kérem, hogy írja meg, hogy megkap-e BÁRMIT a Hódítótól. Események értesítései, jelszóemlékeztető, biztonsági figyelmeztetések, bármi. Ha igen, akkor ezek közül mit?

nekem egy országé 3* is megjött :D

Ati 10-05-2011 14:54

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293136)
nekem egy országé 3* is megjött :D

És akkor csodálkozunk itt, hogy más meg nem kap... Tessék elküldeni valakinek, akinek viszont hiányzik! ;)

(Vicc, senki ne vegye komolyan.)

bububá 10-05-2011 17:34

Sziasztok.
Ati ,a fórumon folytattunk némi eszmecserét a délután folyamán az azonosításommal kapcsolatban.
Van 3 országom amit egyugyanazon e-mailra regeltem ebből 1 amit kellene azonosítanom :Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G] de sajna a mai napig nem kaptam azonosító kódot.
Az érdekessége a dolognak,hogy ami eddig kellet az országokhoz (24 óra utáni azonosítás) azok az e-mailok megérkeztek.

Ati 10-05-2011 17:46

Quote:

Originally Posted by bububá (Post 293142)
Sziasztok.
Ati ,a fórumon folytattunk némi eszmecserét a délután folyamán az azonosításommal kapcsolatban.
Van 3 országom amit egyugyanazon e-mailra regeltem ebből 1 amit kellene azonosítanom :Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G] de sajna a mai napig nem kaptam azonosító kódot.
Az érdekessége a dolognak,hogy ami eddig kellet az országokhoz (24 óra utáni azonosítás) azok az e-mailok megérkeztek.

4 országod 3 különböző címen van. Az elmondás alapján ezek közül csak két címről tudsz. Elő kellene keresni a harmadik címet, mert amikor kattintasz a kódlekérésre, akkor megy oda levél minden alkalommal. Nézz be azokra a címekre, amik még szóba jöhetnek. Ha nincs meg, akkor írd át annak az országnak a címét olyan címre, amit rendszeresen használsz.

A belső fórumon kezdőbetűkkel már próbáltam segíteni. Adatvédelmi okból a teljes címet nem adhatom ki, de remélem, hogy egy-egy kezdőbetű segít abban, hogy rátalálj a helyes címre.

bububá 10-05-2011 17:51

de az a röhej,hogy a 3 országot 1 e-mailra regeltem:
Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G]
Riders of the Apocalypse (#652002) [4/L]
QkuriQ (#654095) [5/W]
ezeknek az országoknak a 24 óra utáni azonosító kódja is arra az e-mailra érkezett.Ezért nem értem a több e-mail létezését.

Ati 10-05-2011 17:52

Néhány olyan szolgáltató, aki eddig visszadobta a levelünket, hamarosan nem fogja. Még kell egy kis időt hagyni, hogy törlődjenek a megjegyzett hibaüzenetek.

Erősen kompromisszumos megoldás született, még nem tudom, hogy örüljek-e neki.

Ati 10-05-2011 17:54

Quote:

Originally Posted by bububá (Post 293144)
de az a röhej,hogy a 3 országot 1 e-mailra regeltem:
Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G]
Riders of the Apocalypse (#652002) [4/L]
QkuriQ (#654095) [5/W]
ezeknek az országoknak a 24 óra utáni azonosító kódja is arra az e-mailra érkezett.Ezért nem értem a több e-mail létezését.

Nem a regisztrációkor használt e-mail címre küldjük a kódokat, hanem arra, amin MOST van az ország. Az országhoz tartozó e-mail címet bármikor meg lehet változtatni.

A fenti 3 országból kettő van azonos címen, a harmadik nem azon van, mint a másik kettő.

bububá 10-05-2011 17:57

szóval ha most kérem az új e-mailt , elszabizom az országomat és 1 hónap múlva belépek akkor tudom azonosítani?

Ati 10-05-2011 18:18

Quote:

Originally Posted by bububá (Post 293147)
szóval ha most kérem az új e-mailt , elszabizom az országomat és 1 hónap múlva belépek akkor tudom azonosítani?

Ez az egyik lehetőség (most rögtön még csak el se kell szabizni, hiszen most még fejlődik azonosítatlanul is).

A másik lehetőség, hogy a kezdőbetű segítséggel visszaemlékezel, hogy melyik címről lehet szó, és oda belépve rögtön meglesz a kód, amivel tudod az országot azonosítani. Ha ezt sikerül összehozni, akkor is mindenképp javaslok egy címmódosítást, hogy egy címen legyenek az országok, hogy a jövőben ne legyen ilyen kavarodás. A kezdőbetűs segítség: b betűs címből van kettő, gondolom ezek vannak meg, a harmadik cím pedig z-vel, pontosabban zs-vel kezdődik, a kukac utáni rész azonos a másikkal.

bububá 10-05-2011 18:36

köszönöm szépen a választ!

Démonka 10-06-2011 01:18

megjöttek az azonosítóim:)

Gaboo 10-12-2011 18:33

probléma

Hello szia!

Tier Nan Gorduin Visszavág (#269149)
azonosítót megkaptam, csak sajna nem tudok belépni, mert nincs meg a kód
hiába kértem jelszó emlékesztetőt nem akar megjönni
mit lehet ilyenkor tenni?
előre is köszi a segítséget

Ati 10-12-2011 19:13

Quote:

Originally Posted by Gaboo (Post 293319)
Hello szia!

Tier Nan Gorduin Visszavág (#269149)
azonosítót megkaptam, csak sajna nem tudok belépni, mert nincs meg a kód
hiába kértem jelszó emlékesztetőt nem akar megjönni
mit lehet ilyenkor tenni?
előre is köszi a segítséget

Ha az azonosítókód megérkezik, akkor a jelszóemlékeztetőnek is meg kell érkeznie. Ellenőrizd a spam/junk mappát is, elképzelhető, hogy a szolgáltatód oda helyezte át a levelet.

Gaboo 10-12-2011 19:42

köszi megérkezett csak kicsit lassan
és nem spamban volt

Ati 10-13-2011 09:37

Quote:

Originally Posted by Gaboo (Post 293325)
köszi megérkezett csak kicsit lassan
és nem spamban volt

Az jóhír akkor, ha nem a spam-ből kellett kihalászni. :)

Időnként előfordulnak késések, ez az e-mail sajátossága, különösen néhány ingyenes szolgáltatónál.

All times are GMT +1. The time now is 23:12.