![]() |
Kérdések a 2011-es azonosítással kapcsolatban
Ide jöhetnek a kérdések az idei azonosítással kapcsolatban.
A legfontosabb kérdések válaszai itt megtalálhatóak: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4624 |
Inaktív ország azonosítása
Kedves Ati!
Tavaly volt lehetőség az inaktív ország azonosítására, de most sehogyan sem találom. Segíts kérlek! köszönöm! Tri |
Quote:
|
Quote:
(fagyasztott) |
Az országok azonosítását 2012. szeptember végéig kell elvégezni. A fagyasztott országodat addigra remélhetőleg vissza tudod hozni, és tudod azonosítani. Ha már közeleg az azonosítási határidő (2012. szeptember vége), és még mindig esélytelen, akkor lehet majd az azonosítást az ügyfélszolgálaton kérni, az ország sorszámának és e-mailben kapott azonosítókódjának megadásával. De ez még nagyon messze van.
|
Aki nem kapja meg az azonosítókódot, pedig biztosan jó címet adott meg, azt arra kérem, hogy írja meg, hogy megkap-e BÁRMIT a Hódítótól. Események értesítései, jelszóemlékeztető, biztonsági figyelmeztetések, bármi. Ha igen, akkor ezek közül mit?
|
Nálam (freemailes vagyok) az ország zárolásának feloldásához kapott értesítők nem jönnek csak meg. Ezen kívül minden értesítés átjön.
|
pr telecom.Semmi nem jön át.:(
|
Quote:
Hogy sikerült a tavalyi azonosítás, ha semmi nem megy át? Akkor még átmentek, és egyszercsak már nem? |
Pontosan nem emlékszem, de tavaly is csak pár nap után sikerült talán.Nem változott azóta semmi nálam.Felhívtam a szolgáltatót nem értik, de azért írattak velem egy mailt a címükre most várom a válaszuk.
|
Mégegy fontos dolog: aki letiltotta a címét, hogy többet oda ne küldjünk levelet, az nem fogja megkapni a leveleinket, hiszen azért tiltotta le, hogy ne is küldjünk. Volt már olyan, hogy valaki emiatt nem kapta meg az azonosító kódot.
(Démonka, ha ugyanarról a címről van szó, amivel itt fórumon vagy, akkor ez Rád nem vonatkozik, ezt most csak általánosságban írtam.) |
Quote:
|
Quote:
(Vicc, senki ne vegye komolyan.) |
Sziasztok.
Ati ,a fórumon folytattunk némi eszmecserét a délután folyamán az azonosításommal kapcsolatban. Van 3 országom amit egyugyanazon e-mailra regeltem ebből 1 amit kellene azonosítanom :Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G] de sajna a mai napig nem kaptam azonosító kódot. Az érdekessége a dolognak,hogy ami eddig kellet az országokhoz (24 óra utáni azonosítás) azok az e-mailok megérkeztek. |
Quote:
A belső fórumon kezdőbetűkkel már próbáltam segíteni. Adatvédelmi okból a teljes címet nem adhatom ki, de remélem, hogy egy-egy kezdőbetű segít abban, hogy rátalálj a helyes címre. |
de az a röhej,hogy a 3 országot 1 e-mailra regeltem:
Eccermárvoltamitt :) (#645180) [3/G] Riders of the Apocalypse (#652002) [4/L] QkuriQ (#654095) [5/W] ezeknek az országoknak a 24 óra utáni azonosító kódja is arra az e-mailra érkezett.Ezért nem értem a több e-mail létezését. |
Néhány olyan szolgáltató, aki eddig visszadobta a levelünket, hamarosan nem fogja. Még kell egy kis időt hagyni, hogy törlődjenek a megjegyzett hibaüzenetek.
Erősen kompromisszumos megoldás született, még nem tudom, hogy örüljek-e neki. |
Quote:
A fenti 3 országból kettő van azonos címen, a harmadik nem azon van, mint a másik kettő. |
szóval ha most kérem az új e-mailt , elszabizom az országomat és 1 hónap múlva belépek akkor tudom azonosítani?
|
Quote:
A másik lehetőség, hogy a kezdőbetű segítséggel visszaemlékezel, hogy melyik címről lehet szó, és oda belépve rögtön meglesz a kód, amivel tudod az országot azonosítani. Ha ezt sikerül összehozni, akkor is mindenképp javaslok egy címmódosítást, hogy egy címen legyenek az országok, hogy a jövőben ne legyen ilyen kavarodás. A kezdőbetűs segítség: b betűs címből van kettő, gondolom ezek vannak meg, a harmadik cím pedig z-vel, pontosabban zs-vel kezdődik, a kukac utáni rész azonos a másikkal. |
köszönöm szépen a választ!
|
megjöttek az azonosítóim:)
|
probléma
Hello szia!
Tier Nan Gorduin Visszavág (#269149) azonosítót megkaptam, csak sajna nem tudok belépni, mert nincs meg a kód hiába kértem jelszó emlékesztetőt nem akar megjönni mit lehet ilyenkor tenni? előre is köszi a segítséget |
Quote:
|
köszi megérkezett csak kicsit lassan
és nem spamban volt |
Quote:
Időnként előfordulnak késések, ez az e-mail sajátossága, különösen néhány ingyenes szolgáltatónál. |
All times are GMT +1. The time now is 23:12. |