Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A megtévesztés varázslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=460)

Milán™ 05-01-2006 09:39

A megtévesztés varázslat

Az érdekelne engem hogy ez mekkora hekitől használható?mer 200hekin anarchon kipróbáltam többször is és nem műkszik.Na meg hogy akkor a szerver kivválaszt találomra egy közelben lévő orit és azt köpik be a tolvajok??:)Várom a válaszokat:)

solven 05-01-2006 12:29

szerintem ez 200 hekin is mükszik, mert elméletben (azért elméleten, mert tolis még nem nagyon voltam, és nem nagyon próbálgattam) feéteszed ezt a varázslatot, és ha utána lebuknak a tolvajok, akkor egy másik orit köpnek be, és nem téged

mondjuk ennek nem látom túl nagy értelmét, mert ha teszem azt látom hogy loptak, (vagy akartak) akkor úgyis az az első, hogy csinálok egy térkapufelderítést, és akkor látom hogy ki nyitotta a térkaput

Batu 05-01-2006 14:42

Én sem látom ennek a varázslatnak sok értelmét.Ráadásul ellenőrizhetetlen ,hogy sikerült-e. Max akkor lehet talán pici értelme, ha szöviden keresztül lopsz és nem te nyitottál ugye térkaput. Az ellenőrizhetetlensége miatt meg azt sem tudom, hogy mitől függ a hatásosság.Talán a két ori toliarányától?

Láma 05-01-2006 14:51

Megtévesztés A megtévesztés varázslat segítségével esélyed lesz arra, hogy ha netán tolvajaidat elfognák, akkor azok hazudnak. Ilyenkor nem Téged árulnak el, hanem egy más, vétlen ország uralkodóját mártják be.

sok értelme tényleg nincs, de sztem csak mázlin múlik hogy mi történik bukáskor

Ati 05-01-2006 19:01

Akár 1 hektáron is kiválóan működik.

Békés 05-01-2006 20:05

Mükszik:)
Az Arénában próbálgatuk régebben ismerősökkel és volt egyszer, hogy hullát köptek be:)
Hát akkor jöttem énis rá hogy mükszik.
De ezt bárki kipróbálhatja aki nem sajnál rá pár tolit.
Ismerőssel akinél biztos buksz lebeszéled a tk-t és lopást, majd fel a megtévesztést és nézegessétek a tolik vallomásait:)
5-ből asszem 3* mást mondtak.

Solven: egy profi tolis bármikor is nyit rád, csak zárás elött párpercel lop végig.
A felderitésre marad pár perced HA ott vagy éppen.

solven 05-01-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by Békés

Solven: egy profi tolis bármikor is nyit rád, csak zárás elött párpercel lop végig.

ezek szerint még profi tolissal nem volt dolgom :cool:

vagy csak valaki másnak a térkapuját találtam meg :rolleyes:

Kisbér 05-02-2006 10:43

Quote:

Már bocs, de egy profi tolvaj megáll a lebukás határán :D
Így sok értelme tényleg nincs ennek a varinak...

Békés 05-02-2006 10:50

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Már bocs, de egy profi tolvaj megáll a lebukás határán :D
Így sok értelme tényleg nincs ennek a varinak...

Ez igaz:)
De figyelembe véve a lebukások és a profi tolik arányát az utóbbiak elég kevesen vannak.
Azonban tudod milyen izgi egy bemártott hulla magyarázkodását olvasni, hogy Ő nem ud lopni, miután elküldted neki a tolik vallomását:)

Kisbér 05-02-2006 10:57

Quote:

Ez igaz:)
De figyelembe véve a lebukások és a profi tolik arányát az utóbbiak elég kevesen vannak.
Azonban tudod milyen izgi egy bemártott hulla magyarázkodását olvasni, hogy Ő nem ud lopni, miután elküldted neki a tolik vallomását:)

Elhiszem :D

Amúgy nyitottam a témának egy topicot a fejlesztések alatt...!

Szecsa 05-03-2006 14:30

Egy profi szoviben 6-7 orankent nez mindenki egy tk felderitest az olyan esetek elkerulese hogy x+9 orakor kv elott lopo tolvajokat kiszurje... :P
Amugy a varazslat nekem is mukodott, bar szivem szerint en betennem a helytartos varazslatok koze...Ha ott van a tisztanlatas, ami egyfajta vedelmet biztosit, akkor ott lehetne a megtevesztes is, ami masfajta "vedelmet" biztosit pont a lopkodo orszagnak.

csavo 05-06-2006 02:10

aki azt mondja hogy semmi ertelme a megtevesztes varazslatnak, az vagy sosem jatszott meg tolvajt, vagy meg kezdo orszag. a megtevesztes varazslat igenis jo varazslat, csak tudni kell hasznalni.

Xeper 05-06-2006 02:38

Quote:

Originally Posted by csavo
aki azt mondja hogy semmi ertelme a megtevesztes varazslatnak, az vagy sosem jatszott meg tolvajt, vagy meg kezdo orszag. a megtevesztes varazslat igenis jo varazslat, csak tudni kell hasznalni.

Kb elfek ellen jó egyedül, mert minden más esetben egészen pontosan ki lehet számolni hogy meddig tudod lopni az illetőt... vagy ha MF vagy, és vakon lopsz -bár szerintem ez eléggé kevés játékost érint, és nem feltétlenül sorolnám ezt a módot a "profi" kategóriába :D

Alba 05-08-2006 10:58

Sajna kisbernek van igaza megint :D
Egy jo tolvaj nem bukik be, mert nem anniyra moho, hogy megtegye...
Különben meg semmi ertelme, mivel a kapuk felderitesevel lebukik mar joval a lopas elott...
Amugy meg ugyse bukik le....

Remedy 05-08-2006 20:41

Quote:

Originally Posted by Alba
Egy jo tolvaj nem bukik be, mert nem anniyra moho, hogy megtegye...
Különben meg semmi ertelme, mivel a kapuk felderitesevel lebukik mar joval a lopas elott...
Amugy meg ugyse bukik le....

egy jo tolvaj sem tudja letagadni a hirnevet.... :P

Kisbér 05-09-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Remedy
egy jo tolvaj sem tudja letagadni a hirnevet.... :P

Remy, most azt ne mondd, hogy Te minden körben lemented a pontlistát :D
Egy jó tolvaj kb 10mp alatt addig lop le, amíg bír úgy, hogy ne bukjon be...

Kisbér 05-09-2006 11:03

Quote:

Originally Posted by Alba

Símogatod a lelkem Alba :D:D:D

Remedy 05-09-2006 23:33

Quote:

Remy, most azt ne mondd, hogy Te minden körben lemented a pontlistát :D
Egy jó tolvaj kb 10mp alatt addig lop le, amíg bír úgy, hogy ne bukjon be...

nem mindig minden korben, csak ha ki akarom deriteni hogy ki az a profi tolvaj aki lop, es akkor ugyis kideritem... :P bar az en orijaim altalaban olyanok hogy nem nagyon szoktak lopni :)

Davos 05-12-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by solven
szerintem ez 200 hekin is mükszik, mert elméletben (azért elméleten, mert tolis még nem nagyon voltam, és nem nagyon próbálgattam) feéteszed ezt a varázslatot, és ha utána lebuknak a tolvajok, akkor egy másik orit köpnek be, és nem téged

mondjuk ennek nem látom túl nagy értelmét, mert ha teszem azt látom hogy loptak, (vagy akartak) akkor úgyis az az első, hogy csinálok egy térkapufelderítést, és akkor látom hogy ki nyitotta a térkaput

Ezzel nem ertek egyet. Pont azert amit irtal. A legtobb ember ( most nem faji megkulonboztetesrol van szo:D ) akkor nezi meg a terkaput - ha nem tolis - ha mar loptak tole. Na most en a nyitas utan 9 ora 55 perckor kezdek lopni es ilyenkor ezek alapjan te marhara nem tudod meg, hogy en voltam. :D

Xeper 05-13-2006 23:16

A tapasztaltabb játékosok 9 körönként néznek térkapukat...

Grabi 05-13-2006 23:25

ne rontsd el szegények örömét, hogy ezzel sem lehet megfogni a tapasztaltabb embereket :)

Kisbér 05-22-2006 14:50

Quote:

Originally Posted by Xeper
A tapasztaltabb játékosok 9 körönként néznek térkapukat...

Igen, de a tapasztalatom az, hogy ha a tolisukra nyitsz kaput, és azon keresztül lopod le ~10 óra múlva a többi orit a szöviben, akkor azt nem tudják meg :d

A tolis általában nem néz kapukat...

Ezt ki lehet használni.

Xeper 05-22-2006 15:29

Tény :) (bár ha lenne egy kis eszük... :p)

Senki 05-23-2006 16:15

Quote:

Originally Posted by Davos
Na most en a nyitas utan 9 ora 55 perckor kezdek lopni es ilyenkor ezek alapjan te marhara nem tudod meg, hogy en voltam. :D

az összes okoskodásból hiányzik a fő gondolat: nem egyedül játtszol: mi van ha más is lop? vagy ha ellenőrzi a kapukat az 'áldozat'... akkor aztán még ártatlanul megkapod az áldást a botor kapunyitásért... :rolleyes:

Senki 05-23-2006 16:18

Kisbér ötlete meg remek! de a másik trükk, hogy a varis nyitja a kaput... akkor meg nem mernek visszalopni többnyire és gömbölni meg nem tudnak... :rolleyes:

Xeper 05-23-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Senki
Kisbér ötlete meg remek! de a másik trükk, hogy a varis nyitja a kaput... akkor meg nem mernek visszalopni többnyire és gömbölni meg nem tudnak... :rolleyes:

Csak ezzel a trükkel egyetlen országot lophat le a tolis ország...

Kisbér 05-25-2006 11:56

Quote:

Originally Posted by Xeper
Csak ezzel a trükkel egyetlen országot lophat le a tolis ország...

Miért? Ha a tolis nyitja a kaput az ő tolisukra, akkor a tolis az egész szövit le tudja lopni...
Az tény, hogy mondjuk a mi varisunk csak a tolist lophatja :D
De akkor nyisson ő is egy kaput a tolisra, és máris ő is tudja lopni lopni az egész ellenfél szövit...

Amúgy a szövimben szinte mindig én nyitom a térkaput elfként...
Védve a félelfünket. Hiszen szövilistát, meg éplistát nálam nem tudnak nézni, így ha nem néznek hírnévlista-változást, akkor nem tudják meg, hogy igazából ki is lopott...
Nem engedem neki a 13 lopásnál több lopást 1 orira, így méltán gondolhatják úgy, hogy mint elf loptam le őket... 1 szövilista, 1 épületlista, meg 13 lopás. Elég az... Igaz, ha nagyon ügyesek, akkor láthatnák, hogy teljes értékűt loptak tőle, és az elf ugye csak 80%-os hatékonysággal "dolgozik"... De ezt általában nem veszik már észre :D
Ennélfogva rajtam akarnak általában bosszút állni (hihi)
Az meg nem olyan egyszerű :D

Colony 05-25-2006 12:10

Quote:

Miért? Ha a tolis nyitja a kaput az ő tolisukra, akkor a tolis az egész szövit le tudja lopni...
Az tény, hogy mondjuk a mi varisunk csak a tolist lophatja :D
De akkor nyisson ő is egy kaput a tolisra, és máris ő is tudja lopni lopni az egész ellenfél szövit...

Amúgy a szövimben szinte mindig én nyitom a térkaput elfként...
Védve a félelfünket. Hiszen szövilistát, meg éplistát nálam nem tudnak nézni, így ha nem néznek hírnévlista-változást, akkor nem tudják meg, hogy igazából ki is lopott...
Nem engedem neki a 13 lopásnál több lopást 1 orira, így méltán gondolhatják úgy, hogy mint elf loptam le őket... 1 szövilista, 1 épületlista, meg 13 lopás. Elég az... Igaz, ha nagyon ügyesek, akkor láthatnák, hogy teljes értékűt loptak tőle, és az elf ugye csak 80%-os hatékonysággal "dolgozik"... De ezt általában nem veszik már észre :D
Ennélfogva rajtam akarnak általában bosszút állni (hihi)
Az meg nem olyan egyszerű :D

Ez a hozzászólás kimeríti az infó kiadás fogalmát?:eek:

Egyébbként fentebb az volt a kijelentés ha a varis nyit kaput az nem igazán nyerő mert a tolvaj csak egy helyre férbe......egy épületlistát készithet stb

Az eredeti témához visszakanyarodva az 5-ös szint "nagyhadakozásaiban" volt olyan JKSZ amit megtévesztés varázslatnak tudtam be. Mikor már 3xor került elő ugyanaz a név rájöttem ez nem a varázslattól van.
(ez inkább fejlesztés rovat süllyedőjébe illene, de régebben arra gondoltam ez a varázslat ugylenne jó ha csak információ szerzésre vonatkozna(ez által a gömbözés is stb)

Kisbér 05-25-2006 12:33

Quote:

Originally Posted by Colony
Ez a hozzászólás kimeríti az infó kiadás fogalmát?:eek:

Miért lenne infókiadás...? Nem értem.. Nem tudod, hogy melyik orimmal (igaz csak 1 van, de az most mind1 :D) nem tudod, hogy mi az országom neve, stb, stb... :D

Megaztán nem mondtam semmi olyant szerintem...
Most az, hogy elf vagyok, azt mindenki aki ismer tudja :D Az, hogy van egy félelf szövim is, azt meg az tudja, aki megkérdezi :D

Megaztán ide szerintem bármit írhatok, tehát itt elhangzott szavakért nem leszek befenyítve a játékban (de ha így van, akkor szóljatok!)

Colony 05-25-2006 12:49

off
Az enyém is csak kérdés volt nem állítás:cool:

A kérdéshalmazodból kiszürve talán egy rejtély lehetne, hogy melyik változatban van? Magyar vagy valamelyik nemzetközi? Ez megfelelő válasz lehetett volna!
Infókiadás:öszintén megmondom ehhez átkéne néznem a teljes fórum etiketett:rolleyes:

Fogadjunk, hogy ha valaha beindul a német a spanyol holland uruguay és nepáli HÓD, most megmondom -két szóban!!!- az országaid nevét és faját:D :D :D

off

Kisbér 05-25-2006 14:53

Quote:

Originally Posted by Colony
off
Az enyém is csak kérdés volt nem állítás:cool:

A kérdéshalmazodból kiszürve talán egy rejtély lehetne, hogy melyik változatban van? Magyar vagy valamelyik nemzetközi? Ez megfelelő válasz lehetett volna!
Infókiadás:öszintén megmondom ehhez átkéne néznem a teljes fórum etiketett:rolleyes:

Fogadjunk, hogy ha valaha beindul a német a spanyol holland uruguay és nepáli HÓD, most megmondom -két szóban!!!- az országaid nevét és faját:D :D :D

off

Nalátod... :D
Amúgy az előző beírásom a magyarban van :D
(Remélem túléli az 5. :D)

Cece 06-17-2006 00:05

Quote:

Originally Posted by Ati
Akár 1 hektáron is kiválóan működik.

1hekin? Hmm .... és mi lessz azon az 1hekin? :D 1templom? Akkor minek megtévezteni! :D De ehhez akkor is venni kell 155varit és 15öt lefikozni ....

Na jó ... nem idegesítelek! :p

All times are GMT +1. The time now is 21:35.