![]() |
A megtévesztés varázslat
Az érdekelne engem hogy ez mekkora hekitől használható?mer 200hekin anarchon kipróbáltam többször is és nem műkszik.Na meg hogy akkor a szerver kivválaszt találomra egy közelben lévő orit és azt köpik be a tolvajok??:)Várom a válaszokat:)
|
szerintem ez 200 hekin is mükszik, mert elméletben (azért elméleten, mert tolis még nem nagyon voltam, és nem nagyon próbálgattam) feéteszed ezt a varázslatot, és ha utána lebuknak a tolvajok, akkor egy másik orit köpnek be, és nem téged
mondjuk ennek nem látom túl nagy értelmét, mert ha teszem azt látom hogy loptak, (vagy akartak) akkor úgyis az az első, hogy csinálok egy térkapufelderítést, és akkor látom hogy ki nyitotta a térkaput |
Én sem látom ennek a varázslatnak sok értelmét.Ráadásul ellenőrizhetetlen ,hogy sikerült-e. Max akkor lehet talán pici értelme, ha szöviden keresztül lopsz és nem te nyitottál ugye térkaput. Az ellenőrizhetetlensége miatt meg azt sem tudom, hogy mitől függ a hatásosság.Talán a két ori toliarányától?
|
Megtévesztés A megtévesztés varázslat segítségével esélyed lesz arra, hogy ha netán tolvajaidat elfognák, akkor azok hazudnak. Ilyenkor nem Téged árulnak el, hanem egy más, vétlen ország uralkodóját mártják be.
sok értelme tényleg nincs, de sztem csak mázlin múlik hogy mi történik bukáskor |
Akár 1 hektáron is kiválóan működik.
|
Mükszik:)
Az Arénában próbálgatuk régebben ismerősökkel és volt egyszer, hogy hullát köptek be:) Hát akkor jöttem énis rá hogy mükszik. De ezt bárki kipróbálhatja aki nem sajnál rá pár tolit. Ismerőssel akinél biztos buksz lebeszéled a tk-t és lopást, majd fel a megtévesztést és nézegessétek a tolik vallomásait:) 5-ből asszem 3* mást mondtak. Solven: egy profi tolis bármikor is nyit rád, csak zárás elött párpercel lop végig. A felderitésre marad pár perced HA ott vagy éppen. |
Quote:
ezek szerint még profi tolissal nem volt dolgom :cool: vagy csak valaki másnak a térkapuját találtam meg :rolleyes: |
Quote:
Így sok értelme tényleg nincs ennek a varinak... |
Quote:
De figyelembe véve a lebukások és a profi tolik arányát az utóbbiak elég kevesen vannak. Azonban tudod milyen izgi egy bemártott hulla magyarázkodását olvasni, hogy Ő nem ud lopni, miután elküldted neki a tolik vallomását:) |
Quote:
Amúgy nyitottam a témának egy topicot a fejlesztések alatt...! |
Egy profi szoviben 6-7 orankent nez mindenki egy tk felderitest az olyan esetek elkerulese hogy x+9 orakor kv elott lopo tolvajokat kiszurje... :P
Amugy a varazslat nekem is mukodott, bar szivem szerint en betennem a helytartos varazslatok koze...Ha ott van a tisztanlatas, ami egyfajta vedelmet biztosit, akkor ott lehetne a megtevesztes is, ami masfajta "vedelmet" biztosit pont a lopkodo orszagnak. |
aki azt mondja hogy semmi ertelme a megtevesztes varazslatnak, az vagy sosem jatszott meg tolvajt, vagy meg kezdo orszag. a megtevesztes varazslat igenis jo varazslat, csak tudni kell hasznalni.
|
Quote:
|
Sajna kisbernek van igaza megint :D
Egy jo tolvaj nem bukik be, mert nem anniyra moho, hogy megtegye... Különben meg semmi ertelme, mivel a kapuk felderitesevel lebukik mar joval a lopas elott... Amugy meg ugyse bukik le.... |
Quote:
|
Quote:
Egy jó tolvaj kb 10mp alatt addig lop le, amíg bír úgy, hogy ne bukjon be... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezzel nem ertek egyet. Pont azert amit irtal. A legtobb ember ( most nem faji megkulonboztetesrol van szo:D ) akkor nezi meg a terkaput - ha nem tolis - ha mar loptak tole. Na most en a nyitas utan 9 ora 55 perckor kezdek lopni es ilyenkor ezek alapjan te marhara nem tudod meg, hogy en voltam. :D |
A tapasztaltabb játékosok 9 körönként néznek térkapukat...
|
ne rontsd el szegények örömét, hogy ezzel sem lehet megfogni a tapasztaltabb embereket :)
|
Quote:
A tolis általában nem néz kapukat... Ezt ki lehet használni. |
Tény :) (bár ha lenne egy kis eszük... :p)
|
Quote:
|
Kisbér ötlete meg remek! de a másik trükk, hogy a varis nyitja a kaput... akkor meg nem mernek visszalopni többnyire és gömbölni meg nem tudnak... :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Az tény, hogy mondjuk a mi varisunk csak a tolist lophatja :D De akkor nyisson ő is egy kaput a tolisra, és máris ő is tudja lopni lopni az egész ellenfél szövit... Amúgy a szövimben szinte mindig én nyitom a térkaput elfként... Védve a félelfünket. Hiszen szövilistát, meg éplistát nálam nem tudnak nézni, így ha nem néznek hírnévlista-változást, akkor nem tudják meg, hogy igazából ki is lopott... Nem engedem neki a 13 lopásnál több lopást 1 orira, így méltán gondolhatják úgy, hogy mint elf loptam le őket... 1 szövilista, 1 épületlista, meg 13 lopás. Elég az... Igaz, ha nagyon ügyesek, akkor láthatnák, hogy teljes értékűt loptak tőle, és az elf ugye csak 80%-os hatékonysággal "dolgozik"... De ezt általában nem veszik már észre :D Ennélfogva rajtam akarnak általában bosszút állni (hihi) Az meg nem olyan egyszerű :D |
Quote:
Egyébbként fentebb az volt a kijelentés ha a varis nyit kaput az nem igazán nyerő mert a tolvaj csak egy helyre férbe......egy épületlistát készithet stb Az eredeti témához visszakanyarodva az 5-ös szint "nagyhadakozásaiban" volt olyan JKSZ amit megtévesztés varázslatnak tudtam be. Mikor már 3xor került elő ugyanaz a név rájöttem ez nem a varázslattól van. (ez inkább fejlesztés rovat süllyedőjébe illene, de régebben arra gondoltam ez a varázslat ugylenne jó ha csak információ szerzésre vonatkozna(ez által a gömbözés is stb) |
Quote:
Megaztán nem mondtam semmi olyant szerintem... Most az, hogy elf vagyok, azt mindenki aki ismer tudja :D Az, hogy van egy félelf szövim is, azt meg az tudja, aki megkérdezi :D Megaztán ide szerintem bármit írhatok, tehát itt elhangzott szavakért nem leszek befenyítve a játékban (de ha így van, akkor szóljatok!) |
off
Az enyém is csak kérdés volt nem állítás:cool: A kérdéshalmazodból kiszürve talán egy rejtély lehetne, hogy melyik változatban van? Magyar vagy valamelyik nemzetközi? Ez megfelelő válasz lehetett volna! Infókiadás:öszintén megmondom ehhez átkéne néznem a teljes fórum etiketett:rolleyes: Fogadjunk, hogy ha valaha beindul a német a spanyol holland uruguay és nepáli HÓD, most megmondom -két szóban!!!- az országaid nevét és faját:D :D :D off |
Quote:
Amúgy az előző beírásom a magyarban van :D (Remélem túléli az 5. :D) |
Quote:
Na jó ... nem idegesítelek! :p |
All times are GMT +1. The time now is 21:35. |