![]() |
Saját akciók a pontlistában
Sziasztok!
A gyorsabb navigáció érdekében a pontlistába saját akciókat lehet felvenni: beállíthatod, hogy az adott országokról egyetlen gombnyomásra azonnal kristálygömb készüljön, felmérd a rá ható varázslatokat, térkaput nyiss, felmérd a haderejét, vagy akár sereges támadást is indíts ellene. Az országok eddig elérhető adatai mellé saját magad állíthatod össze, hogy mit szeretnél még onnan egyetlen kattintással elérni. A bővített pontlista így fog kinézni, ebben az esetben két új akció lett felvéve: Az új oszlopokra rávive az egeret kiírva is látod, hogy melyik oszlop mit takar. A pontlista alján láthatod az eddig felvett saját akciókat: és itt új saját akciót is felvehetsz: Ez a bővítés csak VIP tagok számára elérhető. A modul egyelőre csak a "béta" programban résztvevő országoknak lett élesítve. A "béta" programról, és a programra való jelentkezésről itt olvashatsz részletesen: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4584 Észrevételek, javaslatok, kérdések jöhetnek ide. Jó játékot mindenkinek! |
Első észrevétel, hogy egy akciót többször is fel lehet tenni.
Ez úgy gondolom, hogy felesleges, és ha lehetne, amely akciót egyszer már feltettem mondjuk az 1es gombra, tűnjön el a listából és ne lehessen választani. Ha ez nehéz megcsinálni, akkor csak ne lehessen újra hozzárendelni gombhoz. Most így néz ki a gombsor: Beállított saját akciók: 1. Térkapu nyitása Törlés 2. Pénzlopás Törlés 3. Raktárak kirablása Törlés 4. Pénzlopás Törlés 5. Pénzlopás Törlés 6. Templomok kirablása Törlés Valamint a 6. akció feltevése után széttolja az oldalt a sok szám. http://kepfeltoltes.hu/110728/pontli...toltes.hu_.jpg |
Érdekes...
Nálam minden az eredeti. Nem látok semmi változást. |
Beállítottam a gömbözést saját akciónak, de nem tudtam utána törölni, hiába kattintok a pontlista alján a Törlés szövegre. Visszavált ugyan alaphelyzetbe (a klánpontlistára), de az egyéni listában ott marad a saját akció.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ilyen feltételek mellett értettem Én is :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nálam 3 anarchosban simán elsőre hozta a beállítást. Szóval ez lehet, hogy valami helyi hiba. Próbáld más böngészőben, pl Chrome, vagy Firefox, esetleg legmerészebb álmaimban előforduló böngészőben (Internet Explorer). :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár őszintén be kell, hogy valljam, szerintem felesleges ez a dupla biztosítás. Egyszer fogja valaki belőni, aztán csak szintenként módosítani. Szerintem. |
1/A-s listából hiányzik a "Szövetség felmérése" és a "Szövetségi történet". Ez is direkt van?
|
Quote:
ott nem néztem, én úgy értettem, hogy a VIP "kis"pontlista alján található, és csak az ide felvett országokra alkalmazható így elsőre az áttekinthetőség kedvéért korlátoznám a "kis pontlistára" , akkor csak a kiválasztottakra lehetne alkalmazni |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De általános válasznak köszönöm. :) |
Quote:
Az ötlet maga tetszik, csak a kivitelezésen változtatnék. Az országnévre kattintva kéne előjönnie egy legördülő menünek, ahol 5 tetszőleges akció közül választhatunk. Ezt az ötöt lehetne az ötleted alapján cserélgetni, de egy fixszel is kiegyeznék. |
Quote:
2. kattintás az akció kiválasztása 3. kattintás az akció jóváhagyása Szemben a mostanival: 1. kattintás az akció végrehajtása. Minek háromszor olyan hosszúra csinálni valamit, amikor egy kattintással is működhet? Pláne, amikor pont az a cél, hogy egy kattintás legyen, nem az, hogy 3. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én elismerem hogy az 1/A-n (szövetségi történet) kívül soha semmire nem fogom használni. :) |
Quote:
|
Quote:
Ha a gyorsaság a fő szempont, akkor igazad van. Én beérném két kattintással is. Katt az országra és akció, nem kell jóváhagyás. Akkor látom, hogy biztos jót gömbözek-e és rögtön a lehetőségeket is felsorolja. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Rengeteg valójában nem kívánt akciót eredményezne, miközben nem is gyors. |
Quote:
Éjjel 4kor teljesen más célpontra megyek rá 4 sereggel, és csodálkozom reggel, hogy eldugta a pénzét.... És nem is volt neki. :) Nektem teljesen jó volt a 4 kattintás; országszám, varázslatok/alvilág/hadsereg, akció kiválasztása, (egységek és szövik választása), akciózás. :) De külön köszönöm. :) Quote:
Ati mennyire lenne sok munka megcsinálni az 1/A specifikus verzióját? Gondolok én itt arra, hogy a szövetségi pontlistán a szövetség neve, körtáv, sikeresség mellett, ott lenne az hogy szövetség felmérése? Lehet, hogy ez csak nekem probléma, vagy rutintalan vagyok benne, de amikor a szövetség nevére kattintok és megjegyzi azt, de ha akarok egy taglistát nézni, akkor már ctrl+c-znem kell. Mert az csak a szövetségi támadáshoz jegyzi meg (ha jól emlékszem), az meg nekem nemigen van. |
Ez az újítás, nekem nagyon tetszik, a hadis orikba rögtön be is került a földszerzés :D
|
Valóban jó dolog, csak el ne felejtsem mi van az 1-esen és mi a 2-esen amikor majd használom :)
|
Quote:
|
Nálam is bejött nagyon, varisok tudják sztem leginkább kihasználni, sokat ér ha pásztázásnál egy gombnyomással megvan egy ori :)
|
Tetszik, apróbb módosítással.
Nah végre megtaláltam, ezt is... unalom nagy úr.
Ati, amit akartam jó ideje mondani. Lehessen az akciókat lejjebb vagy feljebb helyezni. Most be van állítva pl: 1. Térkapu 2. Földszerzés 3. Fosztás 4. Pénzlopás És azt szeretném hogy ha a 2es és a 4.es pont helyet cserélne, akkor ne kelljen mindent visszavonnom és újra hozzáadnom, (Mert sanszos, hogy el fogom felejteni a sorrendet és össze vissza támadok mire újra megszokom.) hanem mondjuk lehessen cserélni. Meg kell hagyni, hogy, az A-n kívül anarchban pároszor már használtam az akciót, és könnyebbség. Tetszik. :) |
Hali!
nekem az lenne a kérdésem, hogy ez még mindíg benne van a bétá-ban? mert bejelentkeztem és csak a tanácsadókban a tekiknél látok változást.:( |
Quote:
|
Es olyat nem lehetne hozzaadni az akciokhoz, h valakit berakjak vagy toroljek a sajat pontlistabol?
|
Quote:
|
Quote:
Bekerült két új akcióként a saját akciók közé a saját pontlistába felvétel és a saját pontlistából törlés. |
És ha már a YouTube videószerkesztőjével játszadozom, akkor íme ez működés közben is:
|
Koszi :) nagy vagy :P
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:36. |