![]() |
Egyszerre megnyitott országok száma
Sziasztok!
Ha lehetne olyat csinálni, hogy egyszerre több országot is megnyiss ugyanabban a böngészőben, akkor egyszerre hány országot nyitnál meg? |
4 normálos, 2 anarchos, 6 anarch termelő
plusz ha még kedvem is van játszani, akkor plusz 3-4-5 anarchos ori |
Akkor mind a négy normálost megnyitnám.
|
maximum 4 a normálosoknak, de legtöbbször 3 csak.
|
4 normálos.
|
Három van, több tervben sincs, így max hármat:)
|
3 nekem is nyitva lenne :)
|
Quote:
|
1-et, de az 10* :)
|
3-at, ha lehetne.
|
Nekem csak 2 :)
|
Én négyet, hogy ne kelljen folyton futkosni!:)
|
Én 2 orimban lennék aktívan.
A címet olvasva kicsit másra gondoltam. |
eléggé eltévedt a beszélgetés, ha meg nem akkor majd most:)
nálam általában meg van nyitva 3 ori és a mozillában mindegyiknek van egy füle. nem értem miért lenne az jó, hogy egy képen látok 3 orit amiken egyfolytában gögőzhetek mert kicsi felületen vannak. a dolog hasznossága inkább az akcióknál jelentkezne. amikor egy háborúban 5 ablakban van megnyitva ugyanaz az ország és nem kéne perceket azzal szórakozni, hogy beméretezzük manuálisan az ablakokat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ui: ez egyelőre még csak kérdés szintjén van... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
VÁLTOZÁS: másnak is csak 1 gombnyomás, és feljön a 3 országa, nemcsak Neked. |
Quote:
másnak nem, mert nem mindenki ért hozzá, de köszönjük, hogy leírtad, hogy mekkora király vagy:mad::rolleyes: ON: nekem változó, hogy mennyi orit nyitnék meg, van, hogy 2-3-mat, de ha helyzet van több is futna, ha tudna |
Quote:
|
Akkor most könyveljük el, hogy alapból bizony nem lehet egy böngészőben egynél több országot megnyitni, és ennek fényében a kérdés adott: ha lehetne, akkor ki hány országot nyitna meg egyidejűleg.
|
A sajátomból kettőt, és meglehetne másét is?Abból többet is:)
Viccet félretéve 2-3 jó lenne. |
Már látom, hogy ha lesz ilyen, akkor az egyben egy komoly játékbeli nehezítés is lesz, mert olyan remekül össze fogjátok keverni az országokat......... :D
|
Quote:
Jó lenne, ha lenne ilyen, nem szeretek minden szutyok böngészőt leszedni csak emiatt. |
Quote:
|
két böngészőben igy is megtudsz nyitni több országot.
egyet ff-ben, a többit meg ie-ben. (új munkamenet indítással nem mossa össze az orikat) |
Quote:
|
igazábol az ie is hajlamos osszekeverni az ablakokat 3 oriig jo a kulon nyitott ablak de a sokat már osszekeveri...
a lehetoség amugy teccene hogy korlátlanul lehessen megnyitni de elég veszélyes uzem is tud lenni nekem már sikerult ugy orit szabizni hogy osszeakadt az ie-ben a kulon munkamenet és pár havi gyujtogetés odalett mert véletlen másikat szabiztam mint amit terveztem :( de ha az ie nem keveri ossze akkor te fogod... a murphy nevu tag ritka nagy genyó tud lenni :D |
Quote:
|
Quote:
|
10 új beállítási lehetőség, csak hogy mindenkinek jó dolga legyen... :D
Elvileg kész, holnap még futok vele egy pár kört tesztelés gyanánt. Utána kipróbálhatjuk majd élesben is, hogy kinek hány országot bír el a böngészője... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy meg 103 :P |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:22. |