Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Egyszerre megnyitott országok száma (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4572)

Ati 06-06-2011 17:51

Egyszerre megnyitott országok száma

Sziasztok!

Ha lehetne olyat csinálni, hogy egyszerre több országot is megnyiss ugyanabban a böngészőben, akkor egyszerre hány országot nyitnál meg?

Hex 06-06-2011 18:46

4 normálos, 2 anarchos, 6 anarch termelő

plusz ha még kedvem is van játszani, akkor plusz 3-4-5 anarchos ori

Sami 06-06-2011 19:02

Akkor mind a négy normálost megnyitnám.

csabi 06-06-2011 19:14

maximum 4 a normálosoknak, de legtöbbször 3 csak.

vityu 06-06-2011 19:28

4 normálos.

Fefe013 06-06-2011 19:32

Három van, több tervben sincs, így max hármat:)

Merengő 06-06-2011 19:39

3 nekem is nyitva lenne :)

Rynok 06-06-2011 20:36

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 288336)
maximum 4 a normálosoknak, de legtöbbször 3 csak.

Nálam is ugyanennyi. :)

Pool 06-06-2011 20:42

1-et, de az 10* :)

papp2 06-07-2011 01:39

3-at, ha lehetne.

Redback 06-07-2011 07:00

Nekem csak 2 :)

kisboszi 06-07-2011 07:52

Én négyet, hogy ne kelljen folyton futkosni!:)

J.Ati 06-07-2011 08:50

Én 2 orimban lennék aktívan.

A címet olvasva kicsit másra gondoltam.

Rob 06-07-2011 09:24

eléggé eltévedt a beszélgetés, ha meg nem akkor majd most:)
nálam általában meg van nyitva 3 ori és a mozillában mindegyiknek van egy füle. nem értem miért lenne az jó, hogy egy képen látok 3 orit amiken egyfolytában gögőzhetek mert kicsi felületen vannak.
a dolog hasznossága inkább az akcióknál jelentkezne. amikor egy háborúban 5 ablakban van megnyitva ugyanaz az ország és nem kéne perceket azzal szórakozni, hogy beméretezzük manuálisan az ablakokat.

Merengő 06-07-2011 09:30

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 288370)
eléggé eltévedt a beszélgetés, ha meg nem akkor majd most:)
nálam általában meg van nyitva 3 ori és a mozillában mindegyiknek van egy füle. nem értem miért lenne az jó, hogy egy képen látok 3 orit amiken egyfolytában gögőzhetek mert kicsi felületen vannak.
a dolog hasznossága inkább az akcióknál jelentkezne. amikor egy háborúban 5 ablakban van megnyitva ugyanaz az ország és nem kéne perceket azzal szórakozni, hogy beméretezzük manuálisan az ablakokat.

én nem olvastam olyat, hogy egy ablakban látnád a 3 orit....... nem erre vonatkozik szerintem butaság is lenne és igazából a méretezést sem értem.

Rob 06-07-2011 09:39

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288371)
én nem olvastam olyat, hogy egy ablakban látnád a 3 orit....... nem erre vonatkozik szerintem butaság is lenne és igazából a méretezést sem értem.

de ha meg nem egy képernyőn látod akkor hol a változás?:eek:

Ati 06-07-2011 09:41

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 288372)
de ha meg nem egy képernyőn látod akkor hol a változás:eek:

Ott, hogy egy böngészőben nyitod meg az országokat, nem külön böngészőkben, nem külön profilokkal, és nem csupán 3-4 ember számára érthető pluginek használatával.

Ui: ez egyelőre még csak kérdés szintjén van...

Rob 06-07-2011 09:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288373)
Ott, hogy egy böngészőben nyitod meg az országokat, nem külön böngészőkben, nem külön profilokkal, és nem csupán 3-4 ember számára érthető pluginek használatával.

Ui: ez egyelőre még csak kérdés szintjén van...

és ha nem bántjuk a plugineket, csak egyszerűen a felhasználás praktikussága szempontjából közelítjük meg a kérdést, akkor mi változik mondjuk egy mozillához képest? ráklikkelek a mozilla gombjára és felpattan a böngésző a 3 orimmal amiket reggel nyitottam meg.

Ati 06-07-2011 09:53

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 288374)
és ha nem bántjuk a plugineket, csak egyszerűen a felhasználás praktikussága szempontjából közelítjük meg a kérdést, akkor mi változik mondjuk egy mozillához képest? ráklikkelek a mozilla gombjára és felpattan a böngésző a 3 orimmal amiket reggel nyitottam meg.

Alapból nem tudsz egyszerre egynél több országot megnyitni. Ez természetesen nem igaz, mert szinte minden böngészővel megoldható, hogy meg lehessen, de ezek a lehetőségek az átlag ember számára macerások.

Sami 06-07-2011 10:34

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 288374)

Nem értem miért kell ezt túlbonyolítani...

Rob 06-07-2011 10:46

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288381)
Nem értem miért kell ezt túlbonyolítani...

én a jelen állapotot írtam le. 1 gombnyomás feljön a 3 országom. az ehez képest történő változás érdekelt volna, de inkább hagyjuk.

Ati 06-07-2011 11:05

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 288382)
én a jelen állapotot írtam le. 1 gombnyomás feljön a 3 országom. az ehez képest történő változás érdekelt volna, de inkább hagyjuk.

MOST: másnak 1 gombnyomás, és nem jön fel a 3 országa, csak egy.

VÁLTOZÁS: másnak is csak 1 gombnyomás, és feljön a 3 országa, nemcsak Neked.

Zoli 06-07-2011 11:45

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 288382)

igazán fantasztikus vagy, hogy neked így is megnyit egyszerre több orit a böngésződ
másnak nem, mert nem mindenki ért hozzá, de köszönjük, hogy leírtad, hogy mekkora király vagy:mad::rolleyes:
ON:

nekem változó, hogy mennyi orit nyitnék meg, van, hogy 2-3-mat, de ha helyzet van több is futna, ha tudna

Rob 06-07-2011 12:45

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 288384)
igazán fantasztikus vagy, hogy neked így is megnyit egyszerre több orit a böngésződ
másnak nem, mert nem mindenki ért hozzá, de köszönjük, hogy leírtad, hogy mekkora király vagy:mad::rolleyes:
ON:

nekem változó, hogy mennyi orit nyitnék meg, van, hogy 2-3-mat, de ha helyzet van több is futna, ha tudna

kösz a felmagasztalást. lehet hogy szétrombolom a rólam alkotott képedet, de elmondom, hogy a számítástechnikához annyit értek hogy benyomom a gépet és hódítózok. programom sincs komoly csak amit éppen találtam és felrakattam valakivel - így bennem fel se merült, hogy az én lehetőségeim ilyen kimagaslóak. nem értem miért kell feltételezni, hogy tettetem a hülyét:confused::cool:

Ati 06-07-2011 12:46

Akkor most könyveljük el, hogy alapból bizony nem lehet egy böngészőben egynél több országot megnyitni, és ennek fényében a kérdés adott: ha lehetne, akkor ki hány országot nyitna meg egyidejűleg.

kistigris 06-07-2011 14:32

A sajátomból kettőt, és meglehetne másét is?Abból többet is:)

Viccet félretéve 2-3 jó lenne.

Ati 06-07-2011 18:30

Már látom, hogy ha lesz ilyen, akkor az egyben egy komoly játékbeli nehezítés is lesz, mert olyan remekül össze fogjátok keverni az országokat......... :D

Zoli 06-07-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288463)
Már látom, hogy ha lesz ilyen, akkor az egyben egy komoly játékbeli nehezítés is lesz, mert olyan remekül össze fogjátok keverni az országokat......... :D

hát ha a lapfülön ott lesz az országnév, mindenki magára vessen, ha összekeveri :p
Jó lenne, ha lenne ilyen, nem szeretek minden szutyok böngészőt leszedni csak emiatt.

kistigris 06-07-2011 18:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288463)

Értem én a célzást! :)

Hex 06-07-2011 19:21

két böngészőben igy is megtudsz nyitni több országot.
egyet ff-ben, a többit meg ie-ben. (új munkamenet indítással nem mossa össze az orikat)

Ati 06-07-2011 19:28

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288473)
(új munkamenet indítással nem mossa össze az orikat)

Ez viszont külön ablakot nyit. (Amúgy tényleg az IE a legegyszerűbb ilyen szempontból.)

NewJackCity 06-07-2011 20:03

igazábol az ie is hajlamos osszekeverni az ablakokat 3 oriig jo a kulon nyitott ablak de a sokat már osszekeveri...
a lehetoség amugy teccene hogy korlátlanul lehessen megnyitni
de elég veszélyes uzem is tud lenni
nekem már sikerult ugy orit szabizni hogy osszeakadt az ie-ben a kulon munkamenet
és pár havi gyujtogetés odalett mert véletlen másikat szabiztam mint amit terveztem :(
de ha az ie nem keveri ossze akkor te fogod...
a murphy nevu tag ritka nagy genyó tud lenni :D

Ati 06-07-2011 20:07

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288480)
igazábol az ie is hajlamos osszekeverni az ablakokat 3 oriig jo a kulon nyitott ablak de a sokat már osszekeveri...
nekem már sikerult ugy orit szabizni hogy osszeakadt az ie-ben a kulon munkamenet
és pár havi gyujtogetés odalett mert véletlen másikat szabiztam mint amit terveztem :(

Az IE ilyen esetben (országok összekeverése) hajlamos arra, hogy a fejlécben más nevet jelenítsen meg, mint amit ténylegesen a böngészőben látsz. Pontosabban amikor megnyitottad az oldalt, akkor még az volt, amit kiír, csak aztán összemosta egy másik ablakkal, és már nem az...

Hex 06-07-2011 20:13

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288480)

nekem 15 országig sosem mosta össze az ie az orikat. Ez volt a max. ami megvolt nyitva nekem. Vagy 19? valahogy így

Ati 06-13-2011 20:44

10 új beállítási lehetőség, csak hogy mindenkinek jó dolga legyen... :D

Elvileg kész, holnap még futok vele egy pár kört tesztelés gyanánt. Utána kipróbálhatjuk majd élesben is, hogy kinek hány országot bír el a böngészője... :)

Merengő 06-13-2011 21:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288751)

Elvileg kész, holnap még futok vele egy pár kört tesztelés gyanánt. Utána kipróbálhatjuk majd élesben is, hogy kinek hány országot bír el a böngészője... :)

hát nálam még nem működik.. a fejlécben minden fasza de ha kattintok akkor már átáll a másik országba. nemhogy 10 külön ori de még 2 sem faszán nekem :)

Redback 06-13-2011 21:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288751)

engem az érdekel, hogy pl támadások előtt ugye mindig több ablak van megnyitva. Ezután is lehet majd ilyet csinálni?

Redback 06-13-2011 21:23

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288752)
hát nálam még nem működik.. a fejlécben minden fasza de ha kattintok akkor már átáll a másik országba. nemhogy 10 külön ori de még 2 sem faszán nekem :)

Ahogy Ati szavaiból kiveszem, még nincs élesítve a dolog.

amúgy meg 103 :P

Merengő 06-13-2011 21:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288754)
Ahogy Ati szavaiból kiveszem, még nincs élesítve a dolog.

amúgy meg 103 :P

jahh, hogy még nem éles :D nem baj, akkor ezt leteszteltem, Ati még nem éles :)

Ati 06-13-2011 21:27

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288752)

Azért használtam az "utána" és a "majd" szavakat, hogy jelezzem, hogy most még nincs élesítve. :)

All times are GMT +1. The time now is 20:22.