![]() |
Hódító elérése okostelefonról "hagyományos" módban.
Nekem az lenne a problémám hogy többször próbáltam elérni a hódítót egy okostelefon segítségével de folyamatosan a wap megoldást kapom és nem tudom átállítani. A probléma ezzel az hogy VIP em egyenlőre nincs így a wap hozzáférést használni nem tudom ugyanakkor nekem a hagyományos oldal is megfelelne (az adatforgalmat is figyelembe véve) de az mobilon számomra elérhetetlen. Legyen szíves valaki segíteni.
|
Quote:
|
Milyen telefonról és operációs rendszerről van szó? A legtöbb okostelefon már nem is tud wapot kezelni.
|
Android froyo opera böngészővel és samsung galaxy s. A webcímnél csak a szimpla hodito.hu-t látom ugyanakkor bejelentkezni nem enged mert wap csak vip eseknek.
|
Ja és az oldal is "lebutított" csak a login jön be valami szürke háttérrel.
|
Ne operát használj, hanem a telefon beépített böngészőjét. Azzal tökéletesen működik nekem Androiddal.
|
Ugyan az.
cím: http://hodito.hu Az egész oldal ennyi: "felh.név: jelszó: játékmód választó belépés " Miután kitöltöm pedig: "Belépési hiba! Wap hozzáférést csak VIP tagjainknak..." A cookie-k fogadása engedélyezve van. Ehhez lehet Mulder és Scully kell majd.:) De rövidre fogom zárni a problémát küldök egy vip sms-t és legalább csökkenti az adatforgalmam. |
És köszönöm a gyors válaszokat. :)
|
Én két operát használok.
Opera mini, az behozza a normál webes felületet, de sok opcióra egyszerűen nem reagál időnként. (piac, fórumra írás, stb) Ekkor váltok az Opera mobile-ra, ami a wap felületet használja, de ott legalább tudok piacolni, meg írogatni. (és a gyári böngésző is) Enyém is Androidos... |
Quote:
|
Telepítettél valamit a telefonra, ami kezeli a wap-ot. Alapból az Android nem érti, hogy mi az: ha egy wap oldallal találkozik, akkor hibát jelez. Nálad valami rendesen átalakítja a wapos oldalt tényleges wapos oldallá, és azt jelzi felénk, hogy a böngésző képes wap-tartalmakat fogadni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Volt valami Delphin böngészőm is, azon is a wapot erőltette. |
Quote:
|
Quote:
Android 2.1 "Böngésző" nevezetű kliens :D Ez van nekem gyárilag. Neked lehet más verzió van meg, azért van ez? És saját böngészőjével normál nézetben még soha nem tapasztaltál olyat mint én? Azt hogy írsz egy szöveget fórumra és mikor elküldöd, akkor lefrissíti önmagát, de a szöveget nem küldi el (és eltűnik). Piacnál ugyanez, beírom mennyi kell és nem veszi meg, csak lefrissül... |
Quote:
Ha valakinek a telefonja kezeli, az attól van, hogy feltelepített valamit, amitől képessé válik erre (ez ki tudja mire van még kihatással, ami a gyári beállítások mellett máshogy működik). |
Leginkább a hódító miatt vettem a telót, hogy mindig minden körülmények között betudjak lépni, ha a helyzet úgy kívánja.
És mielőtt bármit telepítettem volna, ki is próbáltam és már akkor se a normál nézetben jött be. Ezután pakoltam fel az operát. Na majd dobok fel képeket, hátha abból letudtok szűrni valamit. |
Quote:
|
Quote:
|
Én a Dolphin HD-t használom, HTC Desire-n, és minden szépen működik. Belépést is kipróbáltam, az is működik, illetve felajánlotta, hogy visszajöjjek szabiról :D
Kéne még valaki, akinek ugyanolyan készüléke van, hogy működik-e arról. Illetve még egy lehetőség: factory resetelsz, vagy felteszel egy másik ROM-ot. (Mondjuk ez utóbbihoz szükséges az előbb, na mindegy...) |
Quote:
|
Nos sikerült megoldanom a problémát. Az gyári böngésző és az opera (mobil) nem viszi a hodito-t viszont az opera mini igen. A piacnál nem érem el a menüt viszont vásárlás után 2-3 "vissza" gomb megoldja azt is.
|
használjon mindenki Symbiant és megoldódik a probléma :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha esetleg alkalmazni szeretnéd, akkor PM-ben küldök szívesen pontosabb leírást. :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Illetve azt még hozzátenném, hogy az iPhone pofátlanul drága, kifejezetten kis hazánkban :) Nálunk szimplán sznobság iPhone-t venni - én a Desire-t kevesebb, mint FELE annyiért vettem, mint amennyiért azt tudtam volna venni, és teljesítményben is majdnem utoléri (a 4-t...) :p (és kedvemre bütykölhetem, muhahaaaa) Ja, még egy érdekes dolog ezzel kapcsolatban... előadásokon arra lettem figyelmes, hogy az iPhone csak asztalra kirakott módban üzemképes :eek: Na azt ne mondja nekem valaki, hogy nem azért vették, hogy mutogassák :D Szóval úgy vagyok vele, hogy itthon Apple terméket venni... Hááát, akinek van pénze rá, akkor hajrá :) Polkorrektség jegyében: külföldön talán még én is megpróbálkoznék vele :) |
Quote:
|
Quote:
miért kell rootolni a fizetős részleg eléréséhez, ha utána ingyen is le lehet tölteni akármit? :p Quote:
Mondom mindezt úgy, hogy rettenetesen iPhone ellenes voltam (ezért is vettem a Diamond-ot). Aztán egyre jobban megtetszett a csoporttársamé, úgyhogy beruháztam egyre. A Diamond került 115k-ba. A 3Gs-t 135k-ért vettem. Szóval ha azt nézzük nem volt annyival drágább. Az ikon 200-as csomaggal vettem meg, ami havi 5k-ba kerül, DE van benne 1GB adatforgalom, 200 perc bármilyen hálózatba, és 100 sms T-Mobile hálózatba. Ezt túllépve asszem 35Ft /perc /sms. De ha számottevően túlléped, akkor érdemes nagyobb csomaggal venni, és úgy a készülék is olcsóbb. :) Quote:
|
Quote:
(Elvileg a sim-függetlenítéstől ugorhat a garancia, de ebben sem vagyok biztos). Quote:
Quote:
Quote:
Amúgy tudom, hogy milyen az, ha azonnal reagál a képernyő, alig kell hozzáérni - illetve hozzá sem kell érni, ezt hívják kapacitív kijelzőnek. Az értelmesebb készülékek már mind ezzel jönnek. Csak a Nokia van még egy picit lemaradva :p Talán a legújabb készülékeik már nem rezisztívek. |
Quote:
|
Quote:
Viszont a felületére nagyon kíváncsi vagyok, még csak videót láttam róla. Jó lenne egyet kipróbálni :) |
Quote:
|
LG GT540-ről elérhető a hod minden funkcioja
Vodafone 845-ről is ugyanez a helyzett Akár operát használok , akár a beépitetett Rootolás, meg visszacsinálhato lazán, igy ha bele is kötnének akkor se veszik észre. Amugy nem is fonják nagyon magukat, én a GT540-et adtam be a szervizbe, egy szot se szoltak gariba megcsinálták. Szoftveresen szurtam el, de lazán visszavarázsolták rá a 1.6-os androidot amit egy mozdulattal átettem 2.1-re:D Jo drágán vettétek a telcsiket:D én az Lg-t valami 20 körül vettem, a vodat pedig komoly 1 Ft-ért. :D ennyit megért mindkét telcsi |
Quote:
Quote:
de azért még megtartom a 3Gs-t... :p |
amúgy nem is értem miért panaszkodtok:)
szerintem a wap sokkal gyorsabb és áttekinthetőbb mint a webes felület telefonról.a bővítések óta pedig minden lényeges funkció elérhatő róla.én telefonról szinte csakis wapolok. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:53. |