Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   mnt jelenlegi szabályairól (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=45)

bpeet 01-26-2006 19:50

mnt jelenlegi szabályairól

Sziasztok!
A jelenlegi mnt szabályokkal kapcsolatban szeretnék felvetni egy
módosítást.
A jelenlegi szabály szerint a tolvaj országok jelentős
hátrányban vannak a "varázslókkal" szemben, ugyanis míg a varis
akár "folyamatosan" is megfigyelheti az mnt-zett orikat, addig a toli
nem indíthat információszerző akciókat sem.
Nem értem hogy épületfelmérés, szövifelmérés, kint lévő seregek
felmérése miben különbözik a mágiafelderítő, krónika és kristálygömb
variktól.
Ha egy "mágus" megfigyelheti a tolit, akkor a toli ezt miért nem teheti meg
a varissal szemben? Hisz az új szövijeiről nem biztos h hátrány ha értesülök,
nem?
Azt, hogy a mnt-t kötött országok szövetségesei is csak ugyanezen
információszerző akciókat tudják a szövin keresztül megnyitott
térkapun, nem hinném hogy komolyabb változtatást igényelne.
Mindenesetre véleményem szerint ez így ebben a formában
igazságtalan, vagy ne menjenek az infoszerző varik sem, vagy legyenek
infoszerző tolvajakciók is.
Várom a véleményeket h én érzem-e ezt így csak igazságtalannak, vagy akad-e más is...

Woodstock 01-26-2006 19:55

Nembiztos, hogy tisztán értem, mert én nemszoktam MNT-t kötni (max néha), de amiket leÍrtál, azt teljesen jogosnak tartom, és támogatom...

szekely 01-26-2006 20:48

egy szovetseg arra valo hogy kiegszitsek egymast amugy csak ritkan kell kotni mnt ez az en velmenyem

Gabesz 01-26-2006 20:50

a tolisok

Sziasztok megint:)

Először is! erre való az elf faj,hogy ne lehessen valakit emgfigyelni!
másodszor meg ha valakit meg akarsz figyelni azzal nem kötsz mnt-t nem logikus?:)
az A ig mnt nélkül simán el lehet jutni egy kis diplomáciai készséggel valamint egykisadag tudással(játékterén).

na üdv:)

bpeet 01-26-2006 20:52

értelek titeket, de miért van meg a gömbkészítés lehetősége mnt oriknak?

mert ha én nem akarom (tudom) megfigyelni tolvajokkal, ő se akarjon (tudjon), nem?

Gabesz 01-26-2006 21:01

ne köss mnt-ket max A ban:) ott úgysincsenek varisok,vagy csak kevesen:)))
(én sem teszem)

Senki 01-26-2006 21:11

A változtatás logikus lenne, de gyakorlatilag azzal kötsz MNT-t akit nem támadsz, tehát nem is akarod elvileg figyelni :D ha meg mégis... hát azt hagyjuk, talán nem szép dolog...:D:D :rolleyes:

Gabesz 01-26-2006 21:14

Gergő olyannal is köthetsz mnt-t akitől még "félsz",de úgy gondolod,hogy erősebb leszel nála egyszer,ha most nembánt:):D

Senki 01-26-2006 22:08

Quote:

Originally Posted by Gabesz
Gergő olyannal is köthetsz mnt-t akitől még "félsz",de úgy gondolod,hogy erősebb leszel nála egyszer,ha most nembánt:):D

LOL, ez igaz, én magamból indultam ki: azért MNTzek, hogy szürkén villogjon a barát a pontlistán, meg hogy véletlenül se tudjam támadni...
(értsd elgépelem a számot, vagy üzit akarok küldeni és a számát kijelölés helyett megjegyeztetem a rendszerrel...) :D (nézz oda le a signaure-be: kamikaze)

puma 01-27-2006 08:44

Ezaz Gergő:D
Én is nyúltam mellé eccer-kéccer és mi lett belőle???
Beszürkült:D :D

Senki 01-27-2006 08:52

Najó, azért egyfajta ellenszenvet is táplálok az mntsek felé: pl nem olyan rég egy olyannal találkoztam, hogy 28. voltam, felettem az összes emberrel mntje volt, ő volt a csoportban a 2. és másfélszer akkora területen volt, mint én. De mivel senki nem verhette volna be ezért kijött rám 25 körre leverni. Én se tolival se varival nem értem semmit, mert ilyan távból ugyan be lehet ütni még, de a teljítményük 0, azaz még egy embert se bírnak elhozni, vagy semmi mást. a sereget meg el is lehet felejteni, mert nekem nincs mnt-m az egész csoporttal.
(meg annyi barakkja lehet, mint a teljes országom....) :mad: :mad: :mad:
na emiatt voltam nemrég kitiltva üzenetek miatt... (mert még ott verte nekem a mellét, de bele se kezdek, úgyis már meg akarja gyilkolászni az összes országom :cool: )
Na az ilyenek miatt kellene mondjuk maximalizálni az mnt-k számát, vagy valami más kreatívabb megoldást találni...

puma 01-27-2006 08:57

hmmmmm
ez télleg ojjan húzás,de ojjan!

Senki 01-27-2006 09:04

Quote:

Originally Posted by puma
hmmmmm
ez télleg ojjan húzás,de ojjan!

zaftos részletekbe nem megyek bele, de lényeg hogy nagyos sok embert rámuszított mikor megjegyeztem neki, hogy ez talán nem etikus, már szinte a jksz határán mozog... meg szóltam neki, hogy ott legyen nagyfiú, ahol nekem is van szövim, erre meg csak pár régi/jó játékostól jött a zöld hogy vegyek vissza magamból... (jó a hangnem a végére eldurvult :o , mindkét részről, ezt azért a kultúra keretein belül kellett volna tartani, de hát azután hogy miket írt nem gondoltam hogy még fel is nyom... :( )
szóval jelenleg le akarnak irtani, és mivel nem csak ő, hanem akiket hozott magával a "ne szólj be mert megver a bátyám" elv alkalmazásával, menni is fog neki, de nem zavartatom magam :cool:

puma 01-27-2006 09:07

erre van a jksz bejelentő.ha megálja a hejét a dolog,uccuneki:)

Ati 01-27-2006 09:13

Quote:

Originally Posted by Senki
Najó, azért egyfajta ellenszenvet is táplálok az mntsek felé: pl nem olyan rég egy olyannal találkoztam, hogy 28. voltam, felettem az összes emberrel mntje volt, ő volt a csoportban a 2. és másfélszer akkora területen volt, mint én. De mivel senki nem verhette volna be ezért kijött rám 25 körre leverni. Én se tolival se varival nem értem semmit, mert ilyan távból ugyan be lehet ütni még, de a teljítményük 0, azaz még egy embert se bírnak elhozni, vagy semmi mást. a sereget meg el is lehet felejteni, mert nekem nincs mnt-m az egész csoporttal.
(meg annyi barakkja lehet, mint a teljes országom....) :mad: :mad: :mad:
na emiatt voltam nemrég kitiltva üzenetek miatt... (mert még ott verte nekem a mellét, de bele se kezdek, úgyis már meg akarja gyilkolászni az összes országom :cool: )
Na az ilyenek miatt kellene mondjuk maximalizálni az mnt-k számát, vagy valami más kreatívabb megoldást találni...

Bevallom nem látom, hogy ennek mi köze az mnt-hez. Maximálod, és akkor mi van? Nem lehet szabály, hogy márpedig MUSZÁJ havert támadnod, mert ha nem támadsz akkor ez meg az lesz. Akkor lesz szóbeli megállapodás. És ez így is van rendjén, arra igazán nem kötelezhetsz senkit, hogy támadja meg a közvetlen szomszédját, akkor is, ha az haver.

Senki 01-27-2006 09:17

Quote:

Originally Posted by puma
erre van a jksz bejelentő.ha megálja a hejét a dolog,uccuneki:)

persze, és mit írjak? hogy megtámadott 25 körről, mert az egész csoporttal mnt-je van?
és kit tesznek át? a fél csoportt? vagy azokat is, akik írtak hogy ne mocorogjak elene mert levernek mint a huzat? meg hogy A-ban le akar vadászni, de ha én mozdulok rá akkor ők is nekemjönnek mindenhol? Kösz, ez inkább csak ronda ügy, de hivatalosan nem sok reményt látok benne, hogy bármi is történjen... :(

Senki 01-27-2006 09:19

Quote:

Originally Posted by Ati
Bevallom nem látom, hogy ennek mi köze az mnt-hez. Maximálod, és akkor mi van? Nem lehet szabály, hogy márpedig MUSZÁJ havert támadnod, mert ha nem támadsz akkor ez meg az lesz. Akkor lesz szóbeli megállapodás. És ez így is van rendjén, arra igazán nem kötelezhetsz senkit, hogy támadja meg a közvetlen szomszédját, akkor is, ha az haver.

Látod puma, erről beszélek. gyakorlatilag etikátlan dolog, de játéktechnikailag meg lehet csinálni, és nincs esély jobb rendszert kitalálni mert az nem működik, így marad minden a régi...
Ati: nem is reménykedtem hogy lesz valaha jobb, mert az kb lehetetlen, csak hát ilyen is van... :(

Ati 01-27-2006 09:25

Ha első akarsz lenni, akkor azért bizony tenned kell valamit. Egyedül talán a Queosia-ban nem kell most tenned, mert még mindenki az elején jár. Bár ha most lépsz be, már talán ott is meg kell dolgoznod azért, hogy első legyél a csoportban.

Ha pedig nem akarsz első lenni, akkor a 20. helyről is gond nélkül fel tudsz lépni a következő szintre, függetlenül attól, hogy "a csúnya gonosz top kitámadott 23 körre".

-Fegya- 01-27-2006 09:31

Szerintem a téma felvetőjének igaza van, de igazán nagy jelentősége nincs. Ha rangsorolnom kellene a fejlesztések között, akkor ezt igen hátulra tenném...

Kisbér 01-27-2006 09:31

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha első akarsz lenni, akkor azért bizony tenned kell valamit. Egyedül talán a Queosia-ban nem kell most tenned, mert még mindenki az elején jár. Bár ha most lépsz be, már talán ott is meg kell dolgoznod azért, hogy első legyél a csoportban.

Nana :D
Ez nem így van, igenis meg kell szenvedni az angolban is az első helyért :DDDDD

Senki 01-27-2006 09:35

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha pedig nem akarsz első lenni, akkor a 20. helyről is gond nélkül fel tudsz lépni a következő szintre, függetlenül attól, hogy "a csúnya gonosz top kitámadott 23 körre".

Itt nem arról van szó hogy ő kijön 23 körre.... hanem esély sincs a revansra, és van olyan csoport ahol a 23 se elég szintlépésre.... :D (bár most került oda több ország...)
na meg arról, hogyha hozzá akarok érni a fél csoport le akar szedni... mindegy, végülis parttalan a vita, mert ezt nem lehet megakadályozni, és az mnt rendszere se nagyon javítható, eltekintve az olyan apróságoktól, mint amit bpeet felvetett.

Kisbér 01-27-2006 09:37

Quote:

Tényleg elgondolkozok azon, hogy vajon megérdemelted-e azt a 28. helyet...
25 köröd volt rá, hogy kivédd a támadást... Nem hiszem, hogy olyan nagyon nehéz lett volna. Akkora területen már inkább a termelésre mennek az orik. Ha ő mf volt, akkor akkor is 2x1,4x-esen tudott támadni, tehát mondjuk 3x annyival, mint amennyit te ki tudnál alap esetben védeni.
Ha Te mf vagy, nyilván bukó, de még mindig van 25 köröd, hogy ideiglenesen, vagy hosszabb távra szövizz valakivel... Viszont ha nem, tehát szöviben vagy, simán kifogod...
Megaztán legrosszabb esetben mi történt? Vesztettél 25-50 hekit?! Nem tétel...
Tehát nem értem a sírást...

Kisbér 01-27-2006 09:39

[quote=Senki]Itt nem arról van szó hogy ő kijön 23 körre.... hanem esély sincs a revansra, és van olyan csoport ahol a 23 se elég szintlépésre.... :D (bár most került oda több ország...)
na meg arról, hogyha hozzá akarok érni a fél csoport le akar szedni... [quote]

Akkor először szedd le a fél csoportot, aztán menj rá:D
So einfach :D

Senki 01-27-2006 09:45

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Megaztán legrosszabb esetben mi történt? Vesztettél 25-50 hekit?! Nem tétel...
Tehát nem értem a sírást...

megérdemeltem-e? hmm.... jó kérdés... annyi barakknyi sereget nehezen védesz ki, amekkora hekin vagy... de sebaj. én nem azt sérelmezem, hogy 23 hekit elvitt (annyi volt, amúgy) ehez ennek semmi köze. nem tudtok elszakadni a föld méretétől? ha 400 hekit visz akkor meg fú, ez de gonosz?? Arról van szó, hogy ezt eljáttsza, aztán amikor szólok neki, hogy ebből még lesz revans ott, ahol nem vagyok tehetetlen helyzetben jönnek a komolyabb játékosoktól az üzenetek hogy mitt képzelek magamról, hogy bosszút akarok állni...
ja, és a csoport akkor 119 fős volt úgy 60% meg még szabin is... azért voltam MF mert a régi szövim széthullott, okokat ne kérdezz, és a dipoba meg 2 bejegyzés volt, mindkettő mntzni akaró hulla oritól.... szövizz be itt. 25 kör az 12,5 óra... azaz ennyi időd van találni egy szinte kihalt csoportban szövit...
Szóval itt maga a tény, hogy lever úgy hogy esélyed sincs, ezt te szóváteszed, akor keménykedik, hogy azért tudja megcsinálni mert ő jó játékos te meg nem vagy az, aztán amikor kilátásba helyezed hogy lezongárázod rajta ezt a művet ott ahol meg is tudod tenni akkor meg jönnek nagy nevek befenyíteni téged hogy szeva, ő a barátom ne akarj belekötni. de velük is csak LESZ később szövibe, most NINCS.... ez a zavaró, és itt kezd el gondolkodtatni a sok MNT, meg hogy akkor ezzel mit tudsz kezdeni....

Half 01-27-2006 10:36

Hát ezért lenne jó a toplista javaslatom ami azért pl. azt is mutatja, hogy nem mindegy, hogy hova jutsz nulla gazdasági alapozással vagy az,hogy lent tőltesz 2 hónapot minden csoportban termelsz pár hónapot és úgy lépkedsz.
Van aki nem élvezi ezt a játékot és ezt is kikéne küszöbölni.
nem mindenki akar termelni egész játék alatt

LotR 01-27-2006 10:44

Szerintem elég szélsőségesen látod a dolgokat!
Ennyierővel a varis varázslattal mért nem hozhat el tekercset? :)
Válasz: azért mert ő varázsló és nem tolvaj:D
Nagy különbség van szerintem a gömbölés és egy térkapu között.
MNT megkötése után általában nem gömböli az ember a másikat, ha a varázsló mégis unatkozik, hadd tegye nem árt vele semmit, és nem nyujt annyi infot a gömb MNT után mint egy épület lista.
Ráadásul azaz érv hogy esetleg változott a szövetsége és megtudd ki van vele elég gyenge.
Tegyük fel változott:
1. eset nem bántanak ami logikus mivel egy szövetségesével nem vagy mnt-ben.
2. eset bánt akivel nincs mnt-d(kizárt, mert nem hülye senki) , szétkapjátok anélkül ,hogy a szövetségesei tudnának bármit is tenni, vagy megegyeztek kárpótlásban.
3. eset Te szövetségesed bántja és akkor jogosan mondhatod a másik szövetség vezérének bocsi nem tudtunk róla( vagy mégis? ,mert akivel nincs mnt-d arra nyithatsz TKp-t, és rajta keresztül máris megtudhatod hogy kinek a szövetségébe tartozik), mért nem jelezte a vezéretek a változást...

Nem látok olyan esetett amikor indoloható lenne a tolvaj akció MNT után, mert ugye nem azért kötöd hogy infot szerezhes békés körülmények között, és utána folytathasd a háborut...

Egyszóval szerintem felesleges, sőt undorító lenne ha egy szövetség MNT-be burkolózva épület listákhoz jutna büntetlenül.

Másszóval ha támogatásra kerül, csakis a szövetségesi lista megszerzésére legyen lehetőség, semmi másra!!!

LotR

Kisbér 01-27-2006 10:50

Quote:

megérdemeltem-e? hmm.... jó kérdés... annyi barakknyi sereget nehezen védesz ki, amekkora hekin vagy... de sebaj. én nem azt sérelmezem, hogy 23 hekit elvitt (annyi volt, amúgy) ehez ennek semmi köze. nem tudtok elszakadni a föld méretétől? ha 400 hekit visz akkor meg fú, ez de gonosz?? Arról van szó, hogy ezt eljáttsza, aztán amikor szólok neki, hogy ebből még lesz revans ott, ahol nem vagyok tehetetlen helyzetben jönnek a komolyabb játékosoktól az üzenetek hogy mitt képzelek magamról, hogy bosszút akarok állni...

Továbbra sem értem, hogy ezt miért kell neki bejelenteni...? Ez szerintem tipikus kezdői/zérő diplomáciai hozzáállás
Ha 23 hekit vitt, akkor durván 600 hekin vagy Te, ő meg 1200-on. ha van zséd, akár egy elffel is megteheted azt, hogy szépen felfedezel 1100 hekire, majd szarrágyilkolod varival, meg tolival...
Majd miután ezt megcsináltad, felvilágosítod, hogy ez azért a 23 hekiért volt :D

600 Hekiről felfedezni 1060 hekire összesen 29.471 katonába kerül. Ha elf vagy, akkor csak 20.629 kattancsba. Mondjuk ha abban a csoportban 15k a katona a piacon, akkor ez 300 millába került...
Tehát továbbra sem tétel feljutni oda, és megbosszulni a rajtad ejtett csorbát :D Minden csak pénz kérdése, és elszántság...

Tehát nem értem a problémádat :D

Ő hidd el ugyanúgy megküzdött azért, hogy a top20-al mntje legyen...

Kisbér 01-27-2006 10:56

És azért azt se felejtsük el, ha nem férsz be hozzá, akkor ugrik a tolvajaid 5%-a!!!
Míg ha nem sikerül egy gömb, akkor max. buktál 1% készültséget :D

Senki 01-27-2006 11:01

Kisbér: hát az arányok másfélék voltak, és a felfedezés se lett volna horribilis dolog, de hát már szintet léptem és döcögök ott felfele ;) többet szükségtelen mondanom.
Mondom hogy itt a tény a sértő nem a kár mértéke.... Na meg a hozzáállása. De zárjuk le a vitát erről, mert ahogy Ati megmondta, az ilyenek kirszűrésére nem lehet ésszerű szabályt alkotni.
*lemaradt ennyi: hogy vajon mit csinál a top ott? termel netán? :rolleyes: szóval itt a gazdasági fölény sajna egyértelmű.... de ez a hátránya ha nem akarsz szövivel szenvedni :D*

Kisbér 01-27-2006 11:15

Quote:

... Mondom hogy itt a tény a sértő nem a kár mértéke.... Na meg a hozzáállása. De zárjuk le a vitát erről, mert ahogy Ati megmondta, az ilyenek kirszűrésére nem lehet ésszerű szabályt alkotni.
*lemaradt ennyi: hogy vajon mit csinál a top ott? termel netán? :rolleyes: szóval itt a gazdasági fölény sajna egyértelmű.... de ez a hátránya ha nem akarsz szövivel szenvedni :D*

Továbbra sem értem, hogy neked az miért fáj, hogy bebetonozta magukat a top20?
Próbálj benn lenni a top20-ban az A-ban :D
Úgyanezt fogod tapasztani...
A különbség az, hogy ott nem tudsz bekerülni, itt pedig be tudtál volna, ha igazán akartál volna :D

Senki 01-27-2006 11:21

Quote:

Továbbra sem értem, hogy neked az miért fáj, hogy bebetonozta magukat a top20?
... ... itt pedig be tudtál volna, ha igazán akartál volna :D

Nos: nem is ez fáj, hanem az hogy ezekután én vagyok a béna, és ő a szuper játékos, mert megmutatta onnét, hogy mekkorát tud ütni, és hogy senki nem vadássza le közben, ezt szajkózom már mióta :D na ez már offtopic, sztem hagyjuk, a 249048-on megtalálsz!

Half 01-27-2006 11:23

Quote:

Nos: nem is ez fáj, hanem az hogy ezekután én vagyok a béna, és ő a szuper játékos, mert megmutatta onnét, hogy mekkorát tud ütni, és hogy senki nem vadássza le közben, ezt szajkózom már mióta :D na ez már offtopic, sztem hagyjuk, a 249048-on megtalálsz!

jah és néha gyere msnre is:D most mondjuk pont nem leszek
bocsi az offért

Senki 01-27-2006 11:24

Quote:

Originally Posted by Half
jah és néha gyere msnre is:D most mondjuk pont nem leszek
bocsi az offért

OFF:

nem vagyok majd délutántól, csak bulik meg tanulás... de leszek igérem, a hétvégén, meg onnantól okés? :D

ON

lacqa 01-27-2006 16:03

Quote:

Nana :D
Ez nem így van, igenis meg kell szenvedni az angolban is az első helyért :DDDDD

ezt te honnan tudhatnád? :D

Békés 01-27-2006 16:07

Hozzászólás ehez:
LOL, ez igaz, én magamból indultam ki: azért MNTzek, hogy szürkén villogjon a barát a pontlistán, meg hogy véletlenül se tudjam támadni...

Tedd fel egyoldalúra és akkor is szürke:)

Ésnem kell mnt-ért kuncsorogni sem:)

Senki 01-27-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by Békés
Tedd fel egyoldalúra és akkor is szürke:)

Ésnem kell mnt-ért kuncsorogni sem:)

de ő se nézze el, másrészt akinek mnt-t küldök annál nem kuncsorgok érte, hanem "jé, itt vagy már mellettem?" tartalmú levelet ír vissza és elfogadja. :p

Békés 01-27-2006 17:03

Quote:

de ő se nézze el, másrészt akinek mnt-t küldök annál nem kuncsorgok érte, hanem "jé, itt vagy már mellettem?" tartalmú levelet ír vissza és elfogadja. :p

A hozzászólás a "baráthoz" szóhoz szólt, a baráti orik már a közelembe kerültükkor egyoldalun vannak és kapnak erről levelet is.

A véleményemet tükrözi a beléptetőlevelem is, melyet minden szövitagom elfogad.

Részlet:

Mnt-ket ha lehet nem gyüjtünk, ha vki kiérdemli megkaphatja.
Semmi kifogásom pl az egyoldalú mnt-k ellen, ér annyit mint az adott szó, ha a delikvens ennek ellenére akciózik nem kell kivárni az idő leteltét, és talán nagyobb a visszatartó ereje is.
De azért nem fogadunk el mert látta a közös esemény listában hogy kétnap alatt 5* fosztogatott vki és küldök neki ,hogy engem hagyjon ki a támadható orik sorából.
Ez a játék a Hóditó és nem a hogyan éljünk békében egymás mellett c eposz.
Szövi háború esetén ha mnt-vel végződik akkor lesznek elfogadva az mnt-k ha az összes hadban álló fél elküldte.
Addig várakoznak amig mind be nem fut!

bpeet 01-27-2006 19:49

Hát nem tudom, de nekem igenis fáj, hogy a varis tud velem szemben infot gyűjteni, én pedig nem.

Gondolom nem hiszitek, hogy néztem a monitort és azon gondolkodtam h mit kellene a hódítón beújítani. Én már jártam úgy, h az mnt-t felbontotta egy korábban gyengébb és 24 körig azért ő jóval nagyobb előnyben volt...

Egy éplist nem biztos h sokkal többet ér egy mágiafelderítés+gömbnél. szerintem. Ha lenne ombuccman, akkor már lehetne diszkriminációt említeni :)

Ugyanakkor látom az ötlet sokaknak nem tetszett, sz'al nem erőltetem.

LotR 01-28-2006 11:23

Quote:

Originally Posted by bpeet
Hát nem tudom, de nekem igenis fáj, hogy a varis tud velem szemben infot gyűjteni, én pedig nem.
Gondolom nem hiszitek, hogy néztem a monitort és azon gondolkodtam h mit kellene a hódítón beújítani. Én már jártam úgy, h az mnt-t felbontotta egy korábban gyengébb és 24 körig azért ő jóval nagyobb előnyben volt...
Egy éplist nem biztos h sokkal többet ér egy mágiafelderítés+gömbnél. szerintem. Ha lenne ombuccman, akkor már lehetne diszkriminációt említeni :)
Ugyanakkor látom az ötlet sokaknak nem tetszett, sz'al nem erőltetem.

Te is tudsz jobb esetbe képet kapni a varisodon keresztül, és ha béna és bukik akkor sem szólhat a másik fél se semmit hiszen béke van...

bpeet 01-29-2006 14:39

Gyűrűk ura:

értelek, meg tudom is h miket lehet tenni ellene, de az infoszerző toliakciók letiltását semmi nem indokolja szerintem.

nem az a kérdés h miket tudok tenni ellene

All times are GMT +1. The time now is 14:50.