![]() |
Ki miért játszik az anarchista csoportban?
Sziasztok!
Provokatív témának tűnhet, de nem az. Komolyan érdekel, hogy ki miért játszik MOST az anarchista csoportban. Régen ez nem volt nagy kérdés: sokkal nagyobb csatákat lehetett vívni, mint normál csoportban, hiszen egy háborúhoz adott volt minden. Még a 2. szinten is nagy csaták voltak. Aztán elkezdődött a felső szint béke szigetévé válása, először csak akkor vesztek össze az emberek, amikor 2. szinten valaki támadni mert. Idővel ez egyre lejjebb jött, és ma már 5. szinten is problémát okoz, ha valaki támad, mert hogy mertél megtámadni... Kialakult egy termelő réteg, akiknek problémát okoz, ha megtámadják. Kialakult egy réteg, aki nem termel semmit, viszont erősen nemtetszését fejezi ki, ha mások nem termelnek helyette. Kialakult egy réteg, aki úgy van vele, hogy micsoda szemét dolog, hogy valakinek lehet nagy országa, de ő maga nem hajlandó tenni semmit azért, hogy neki is legyen. Van néhány ember, aki a folyamatos veszteségeit arra fogja, hogy hát ennyi országgal, amennyi neki van, nem könnyű bírni, persze, hogy nem halad. Van ennek az ellenkezője is, aki azt állítja, hogy alig pár országgal nem lehet haladni, bezzeg azok, akiknek sok van... Én azt látom, hogy az egyetlen közös nevező, amiben mindenki egyetért, az az, hogy ne legyen sehol támadás. ??? Komolyan azért éri meg ma anarchista csoportban játszani, hogy valaki termeljen, felfedezzen, és ennyi? Ez sem probléma, ezt tudni kell, és akkor ilyen irányban fog az anarchista csoport haladni, nem a csatákra koncentrálok, amikből csak az egymás torkának esés van, hanem minél több békés dolgot teszek be. Szóval a kérdés adott: ki miért játszik MOST az anarchista csoportban? |
Én elsősorban a fórumozás miatt játszom ott, másodlagosan pedig, mivel soha nem voltam normálban félelf (azt hiszem ezt most nyugodtan leírhatom anarchról lévén szó), gondoltam kipróbálom a tűréshatárát. Arra a következtetésre jutottam, hogy méltatlanul mellőzik normálban ezt a fajt mostanában. Nekem legalábbis tetszik.
|
Akkor játszom ott, ha olyan helyen vagyok, ahol valaki más is játszik és emiatt normál csoportban nem játszhatnék, esetleg ha nem akarok játszani, csak fórumozni, vagy egyszerűen csak valamelyik faj tesztelése végett. Volt olyan, hogy egyszerre 4 törpe országot regisztráltam, hogy megismerjem a fajt és volt olyan, hogy a hullát szerettem volna kipróbálni. Sosem játszottam komolyan anarchban, ha úgy esett el is ajándékoztam egy-egy ilyen országot.
|
én azért játszom az anarchista csoportban, mert a tekiíróm útban volt és csak az anarch jelentett alternatívát nagymennyiségű VIP köröm megmentésére.
kellemes hely. ha másra nem, erre jó:) |
Én azért regisztráltam anarcba, mert régen az a rettegett csoport volt. Na meg olvastam hogy jókat lehet ott háborúzni. De az ENAH-on kívül sokat nem sikerült még ütni.
Nekem csak egy országom van (jelenleg, volt több is), mellesleg érdekelt még a faj tesztelése is, és ez sikernek bizonyult. Viszont a többi országomat töröltem, mert (már mindenki megbocsásson) unalmasnak találtam az anarchot. Egyetlen célom az hogy megpróbáljam megfordítani az országot és egy kék kis ketteskét összekapni. Ha megunom a játékot törlöm az országot. :) |
Azért kezdtem el ott játszani, mert átraktak anarchba. Mindenki mondta, hogy fúúújjjjjjjjjjjjjjj anarch, ehh, csaló jksz-esekkel van tele. Első felindulásból töröltem is az eredet IceWind Dale orit, de Blingdestone-t meghagytam. Adtam egy esélyt anarchnak, mert azt láttam, hogy aki átkerül töröl is onnan.
Elkezdtem játszani ott, először egy, majd több országgal. Elkezdtem fórumozni, megismerni a társaságot. Ekkor pár dolog motivált. Elismerjenek anarchban és hogy beilleszkedjek ebbe a közösségbe. Sikerült beilleszkedni, regeltem is le sorban az országokat, ez idő tájt normált nem igazán vettem komolyan. Megismertem úgy jupit, hogy M-ben kétszer beföldeltem a próba, teszt törpéjét, erre megfenyegetett, hogy H-ból nem fogok többet lépni. Erre leregeltem még pár országot és Totyától megvettem m-ben satya45001 és jason bourne országokat. És szövisként léptem H-ba :) Közben egyre aktívabb lettem fórum és megismertem a társaságot: totya, jack, ancsa, if, Hami és még jó párat. Közbe folyt a regelés láz és a harcolgatás, jól is ment akkor még az első három szinten, D-ben magas volt az egyszemeseknek is még a top és célpont is alig volt. De akkortájt még több játékos volt és az első három szinten lehetett haladni. És nem tudom mennyi idő után, de én voltam az első új anarchos, aki teljesítette a két szem. követelményeit. Legalábbis ezt mondta jupi és úgy emlékszem jack is. kb. 5-10-20 országot vittem akkor egyszerre. De aztán valamiért elkezdett fogyni anarchban a létszám, már nem az okozott sikert nekem, ha 10 országgal szétütök pár, pár 10 oris emberkéket, hanem az, ha 3 országot viszek és úgy jövök ki győztesen ezekből a párbajokból. Mostanában egyszerre max. 2 országot viszek. Pl. Enahban inczit is egy orival ütöttem, miközben körülöttem volt vagy 10-15 országa... Mostanában viszont fenekestül felfordult az életem és csak a fontos országokat viszem, hogy minél több személyisége legyen. Anarch akkor lenne újra olyan hely, ahol mindenki jól érezné magát és lennének harcok is, ha a hódosok többsége megértené, hogy ANARCHBAN NEM CSAK CSALÓK ÉS JKSZ-ESEK JÁTSZANAK!!!! SZERETEM ANARCHOT, SZERETEM A RÉGI PÖRGŐS ANARCH FÓRUMOT ÉS A TÁRSASÁGOT. Én ezért játszom még ott. Sőt, jobban szeretem, mint a normál csoportokat. |
Átkerültem Anarchba így kezdődött, aztán 1 gépről 2-en játszottunk öcsémmel és mondták hogy normálba ez így nem királyos így gondoltuk kipróbáljuk anarchot:))
Tetszett hogy ha éplista kellett elövettem egy tolist, ha gömb akkor varist. Y-ba sok időt töltöttem termelgetéssel hogy tudjak több orit is kiépíteni és feljebb vinni.Aztán M-be tök jókat lehetett csatázni full tele volt a csopi.Az akkori vezetéssel tárgyalva az orikat határőrségre használva vihettem fel termiket.Aztán haladtam tovább H szinte tök üres volt anno nem volt piac. Így az nem jött be.D-be nagyon magas volt anno a lépésküszöb 12-13k heki lehetett de célom volt 1ori lefordítása ami sikerült is.Aztán még többet akartam, mellette M-be sok termim lett. Csopi egy részét már én vittem közbe sok embrrel ismerkedtem meg és nagyon sokat köszönhetek Íf-nek megtanított játszani. Belas is sokat segített.Célom volt többszemes orik létrehozás mind fejvadász mind vérdíjas mind sima.Ezenkívül M csopi piacának biztosítása termelők normális felépítése H-ba piac létrehozása és hosszabbtávú D csopi rendberakása.Ezek 95%-ba sikerültek is igaz 5-6 éve játszom sok energiám van benne ,de most ahogy van kezdem unni nem lehet normális csatázni fedezéssel haladni ok egy bizonyos határig de hogy már lassan y-tól D-ig fedezned kelljen vicc... régen 1nap alatt felütötted a jó kis orkod M-be ma örülsz ha tudsz ütni vkit :D Piacokra nem lehet senkinek panasza korrekt árak vannak ..csak az új emebrek lusták hetekig hónapokig teki írni vagy bármit tenni hogy legyen egy alapjuk elindúni és sok orival játszani.Nincs jobb mint 10-20orit 1xerre vinni és ütni majdnem mindenkit :)) Mostanság nem sok időm jut játékra elkezdtemb a fősulit...de ha több játékos lenne tuti azért többet lennék és akár 1orit véve is haladnék de így hogy csak belépek fedezni beépítem és fedezek lássuk be sok értelme nincs:confused: Ezeken kívül iszonyat jó bandát ismertem meg akikre bármikor lehetett lehet számítani és sose bántanám őket:) Sztem ez a legfontosabb amiért még most is játszom :);) |
Soha nem voltam nagy sikereket elérő hódítós, ez a jó szokásom mai napig megvan.
Azért kezdtem el az anarchot, mivel egy barátom megkért, hogy segítsek neki valakivel felvenni a harcot M-ben. Amikor megvettem Mesefát egy teljesen új Hód tárult elém. Mit ne mondjak elnyerte a tetszésemet. Rögtön regiztem is egy fél-elfet Y-ba. Vonzott, hogy itt más játékok is elérhetők mint pl. a vérdíjas. A kis fél-elfemmel sikerült is megszerezni amit kb. egy nap alatt le is vertek rólam (ez hatalmas csalódás volt). De valahogy feljutottam az M-be vele. Érdekes volt, hogy felfelé több körre lopkodva néha olyan szintű megtorlások értek, hogy csak pislogtam. Aztán a haver aki megkért, hogy segítsek neki abba hagyta a játékot mielőtt 900 hekin bandázhattunk volna. Átvettem az országait anarchban egybe gyűjtöttem az összeset és így indultam felfele. Egy pár orimmal felléptem H-ba, az amit ott tapasztaltam vette el teljesen a kedvemet a játéktól. Mindenki szabis körülöttem, a piac méreg drága, és olyan kiélezett orik ütöttek be folyamatosan, akikkel az aktivitás hiánya miatt nem tudtam felvenni a harcot. Abba hagytam én is..... Kérem a fentieket megfelelően kevés súllyal figyelembe venni egy esetleges változtatáskor! |
Sziasztok!
Én normálban kezdtem 0 sikerrel... Kedvemet szegte ez a dolog, de hallottam az aharchról. Gondoltam azt még kipróbálom. Indítottam egy országot, és elég jól is ment. Aztán az ottani sikerek alapján újra belevágtam a normálba. Onnan áthelyeztek anarchba és így kezdődött minden... Volt egy időszak, mikor rengeteg szabadidőm volt, ez olyan 2004-2005-ben lehetett, akkoriban nagyon pezsgett az élet. 25 orit vittem és csak a ténylegesen jóbarátokkal voltam békében. Tetszett a pörgés, tetszett a kihívás és igen eredményes is volt az az időszak. Aztán jött a "mindenki mindenki barátja" időszak és el is adtam az orikat. Pár többszemélyiséges orit megtartottam több éves fagyasztásban, mostanában néha előveszem őket, de sok örömöm nincs már a D csoportban. Inkább szenvedés az előrejutás,mint jó móka. Sokan tán kicsit átértelmezték a hódító alapelveit. Én örülnék, ha a nagy barátkozás közepette lehetne jó csatákat vívni. Attól, hogy tiszteljük és szeretjük egymást, ez még mindíg csak egy játék. Arra való, hogy élvezzük, és ne görcsöljünk miatta. Üdv, Dave |
Én unalomból játszom ott, néha jó csak úgy ütögetni, hogy nem írnak rád: "hééé, de a haverom haverjának az ismerőse meg ismer téged"
Egy kérdés a levegőbe, aki akarja megválaszolja... Minek az az irgalmatlan nagy termelés, ha nem is harcol senki? Mi értelme a nem is tudom mekkora tartalékoknak, amiket nem lehet elkölteni? Tényleg ez a valódi játék anarchban? |
Quote:
Quote:
Mert mi van, ha mégis ? :) |
Túlzás az, hogy nincs harc, nem üt senki. Van pár olyan sokoris játékos, akik szintről szintre haladva saját orikat ütve és fedeztetve "játszanak", békét kötve mindenkivel, aki náluk erősebb és felkészültebb, a gyengéket (értsd: kevés orival rendelkező, nem vagyonos játékosok) pedig nagy ego-val rommá verik. Ők, ill. a szinturak azok, akik a béke megszállottjai, a különbség csak annyi köztük, hogy a szinturak, érzékelve a játékosok kihalását belátták, hogy inkább nem ütik a 'kicsiket', mert nekik csak hátrányuk lesz belőle, a többiek pedig játéktudás és aktivitás hiányában, saját túlvállalásuk terhét nyögve szimplán gyávaságból teszik ugyanezt.
Ők azok egyébként, akiken pár óra alatt fellépőhekiről maxhekire ellenállás nélkül fel lehet jutni, szóval nem gond, hogy vannak. |
Én, ha szintúr lennék, biztos szarrá verném ezeket a nagy egókat....
ez kb, mint gyorsban már kb 2 éve látok egy szövit I-ben 1 szemmel, most is keménykednek pár szerencsétlenen... |
Quote:
Elég gond lenne Neked az, hogy a piacokat kötelező jelleggel rendbe tedd nap, mint nap, az áthelyezett magas hekis orikat 800 heki alá üsd és még a saját orijaid is haladásra bírd. |
Quote:
ilyen játékot nem nagyon tudnék elképzelni magamnak a hódítóban... ez egy újfajta tamagocsi? |
Quote:
melyikuk a béke megszállotja ? :D legalább valotlanságokat nem kéne állitani... |
Quote:
azt hogy kevés a célpont nem kéne osszekeverni azzal hogy nem harcol senki ezt a hibát ati is elkovette hogy 1-2 forumon reklamálo emberke miatt elkezd általánositgatni és kivetiti pár ember gondolatait és hozzáálását az osszes játékosra holott kozel sincs igaza én jáccottam már akkor is mikor a bizonyos béke szigete valami kialakult és kb 50-100 fős csopilétszám volt a felso 2 anarchista szinten régen a játékosok 90%-a y-ban jáccott majd bejott a vip es az idokorlát és ati engedte 5-10-20k hektáros oriknak a fellépést a kovetkezo szintekre ugy hogy nem volt maximum felviheto heki(és mindenki akkora orival léphetett kovetkezo szintre amekkora épp az orija volt) igy a termiket foldleadás nélkul felvitték a tamagocsis fedezgetosok és a D-igy lett benépesitve és ebbol kifolyolag lett a béke szigete elotte kihalt szintek fogadták az embereket szinte ugyanaz mint most, azzal a kivetellel hogy nem voltak d-ben gigatermik és ilyen pár-K hektáros volt a legnagyobb ori semilyen mentalitas nem változott csak régen 10-15szor ennyien játszottak mint most "mi ertelme a tartalékoknak ?" pl karácsonykor lehet ajándékozgatni belole a 2 honap enah alatt kb 120millio egység lett ancsánál és nálam elfokozva ráállásokra es rajtamaradásokra az utésekhez D-ben Y-ba akár 1 millio ponton is kerulhetnek le athelyezettek azokat pl lépcsobe végigutni se kevés egység kéne ha extrém orikkal akarsz jáccani had nem mondjam mennyi lovét el lehet verni ha van sok orid az hogy a legtobb ember nem elég ambiciozus es kitarto arrol nem mi tehetunk ha nincs célpont nyilván nem tud az ember utni annyit mint szeretne de ettol még nem kell ok nélkul beállitani a játékosokat termelo es fedezo hulyegyerekeknek mert szerintem elég nagy tiszteletlenség foleg hogy még valoságalapja sincs nem is ertem ati miert általánosit pár forumos reklamálás miatt keves a célpont és igy kevés az utés is... |
Quote:
|
Quote:
ha kihivásra vágysz javaslom regizz vagy 30 orit azt támadd be zordit vele nem fogsz unatkozni azt garantálom :D ez meg rágalom nem sok ilyet látni hogy "miert támadott" ez vagy az de gyanitom amég auu-modi tisztogatta a forumot nem sokat olvasgathattál itt :D régen is ugyanugy voltak reklamálo emberkék ha nem hiszed kérdezz rá auu-ra biztos meg fogja erositeni hogy ez nem egy ujkeletu dolog miota anarchban nem tilos a hadi eseményeket megbeszélni azota idorol idore felbukkan valaki és ez igy megy 8-10 éve minimum |
Quote:
|
Quote:
vagy ha nem utod a haverod akkor is ? :D én pl téged azért nem utlek mert anno békét kértél nem én kértem, és a béke megszállotja se vagyok :D |
Quote:
|
Quote:
Lehet nehezedre esik értelmezni, hogy mi is olyankor a különbség, de próbáld meg, mielőtt ilyen módon reagálsz egy kíváncsi kérdésemre... Köszönöm! |
Quote:
de nem lenne korrekt mert tobb a pénzem, tobb orim van... és szamomra is az a kihivas ha a sokorisnak nekimegyek kevesebb orival nem az ha a párorist letámadom 8-10 orival te is ugyanezt tekinted kihivásnak ha jol figyeltem meg :) rohogni is szoktam mikor levámolod azt a 2-3 magát utogeto emberkét de a 2-3 mazoista miatt még nem általánositanék hogy igy jáccanak vannak akik igy de mint irtad is ez inkább jo mint rossz |
Quote:
igazábol neked a végét szántam iletve eloszor az elejét, csak aztán irtam elé egy csomót a tobbi az általánosságban a témához ment a lényeg az volt (amit neked is szántam)hogy nagyon sok pénzt is el lehet kolteni viszonylag rovid idő alatt... |
Annak ellenére, hogy volt olyan igény is, hogy legyen +1 császári szint az anarchista csoportban, én úgy érzem, hogy nagyon sok ez a 4 szint is. Nagyon rosszul látom?
Az eddig itt leírtak közül a legtöbbre elég egyetlen csoport, talán ketten ha írták azt, hogy személyiséget gyűjteni szeretnének, és emiatt forognak körbe. (Ne értse senki félre, ez nem a megbeszélések téma, nincs semmi javaslat, csak beszélgetünk.) |
Quote:
y-m és h-d csopikat forogni ugy is lehetne ha kitalálnánk valami olyan rendszert ami atinak is megfelelő(nem tul konnyű) jol látod hogy sok a 4 szint én is miota játszom 1 max 2 csopira figyelek mert tul sok 4 csopi plusz a normál probáltam tobb csopira is figyelni de mindig a minőség rovására ment a mennyiség igy ez a rendszer vált be ami most megy hogy A ra és Y-ra figyelek azon kivul meg pár orival szépen egy csomagban (egymást vedve az orikkal)forgok mikor van kedv és lépegetem a szinteket szerintem ennél tobbet igazábol senki nem tud vállalni az osszes sokoris fanatikusnak van egy titka anno hullánál nevernél és jupinál is megfigyeltem hogy vannak idoszakok mikor besokallnak es még a varikat se pakolják fol a nem vipes orikban és jopár oriba csak 2-3 naponta lépnek be csak a teljesbol figyelve szankcionálnak ha megtámadják oket olyankor persze akit akarnak azért jol elverik és ez nem veletlen alakult ki, nem azért mert lusták hanem igenis ők is tulvállalták maguk csak ok nem panaszkodnak hogy tul sok az ori azert nem haladnak hanem megoldják valahogy hogy mégis mukodjon a birodalmuk igazábol tul sok a 4 szint ehez a játékstilushoz és ugye az emberek forognának is ugyhogy kompromisszumként még mnt-k is kotodnek mert egyszeruen arra nem lehet felkészulni senkinek hogy ha valakik 50 orival nekedtámadnak akkor az osszes szinten legyen elég orid elfekvőben a visszatámadáshoz :) tényleg sok az mnt anarchban(is) de ennek ez az oka, és nem az hogy az emberek nem akarnak utni csak termelni meg fedezni igazábol a klánszint jo lenne anarchban is ha lenne egy ilyen szintosszevonás és a felső klánszint lenne szerintem ugy elég jó buli lenne az anarch mind2 szinten fenntarthato lenne az élet és a klánozás tesztelésének lehetosege miatt biztos jonne is pár uj játékos azért az anarch ha be is van dogolve, akkor is kiválo tesztelési lehetoség akárkinek, hát még ha lehetne klánozgatni |
Van benne vmi hogy sok a szint.Én is így voltam ahogy Jack is írta hogy ha több orit vittem felfele akkor 1xer csak y-ba utána csak M és így tovább vagy max 2szinten még az se olyan gáz :)
de 4-be játszani korrekt módon lehetelen. De akkor oks vonjuk össze ...és a fentebbi szinteken lévő orikkal mi lenne vagy mi lesz?:) mert ha lekerülne minden 1 szintre akkor nem kis káosz lenne, meg akkor meddig kellene felmenni hogy fordulni tudj?:D klán szintet én is támogatnám sosem jártam A-ba nincs is rá időm de anarch szinten azért próbára tenném magam :) 1szintet kevésnek tartnám egész anarch számára, de tény hogy 4 sok :) |
Tegnap sikerült írnom egy hosszabb véleménynyilvánítást, de ahogy a fórumra is írtam, csak olaj lenne a tűzre, ezért nem küldtem el. Megpróbálom másképp megközelíteni a dolgot, anélkül, hogy beszólnék pár embernek (pedig rájuk férne már, hátha elgondolkodnának pár dolgon).
Igen benne lennék én is, azaz tetszik az ötlet, hogy vonjunk össze szinteket. Tetszik, hogy felvetődött a klán szint ötlete. Már csak azt kéne megbeszélni, hogy működhetne e a dolog Ati részéről, és az anarchosok úgy "együtt" mit szólnának hozzá. (pl.: H -D csoportok összevonása, vagy Y - M összevonása) Ha összevonunk, hány csoport legyen, kettő, három? Klán szinthez vagyunk e elegen? Illetve ez most nem is csak anarchról szólna, hanem a Hódítóról is. Végig kéne gondolni, hogy több mint egy évtized után egyre kevesebb ember jön játszani, ez anarchban szembetűnőbb. És nem csak azért nem jönnek, mert gonoszak, meg még ki tudja milyenek az ott játszó emberek, hanem azért is, mert SOKKAL kevesebb embert érdekel már ez. Inkább bandázgatnak, meg skypeolnak, meg facebookoznak, meg ki tudja még mit csinálnak. És bármilyen meglepő van olyan online játék, ami baromira felkapott lett pár éve, és most "haldoklik". Ugyan ezért, mert nem érdekli az embereket. Aki meg megpróbálja nagyobbrészt hamar fel is adja. Tisztelet a kivételnek. |
Quote:
Ez egy olyan szintű módosítás lenne, ami önmagában több hónapos fejlesztés, és ehhez NAGYON-NAGYON-NAGYON nagy igénynek kell lennie ahhoz, hogy egyáltalán elgondolkozzam rajta. "Kívülről" nem látszik, hogy miért ekkora munka ez, hiszen már létezik, csak "át kell másolni", de ez nem így működik. |
Az rendben, hogy a részedről nem merült fel, ellenben másokban igen :p
Egy szóval sem említettem, hogy ez pikk-pakk megoldható dolog, és ez neked egy egyszerű dolog, és nem is azt mondtam, hogy ezt minél hamarabb be kéne vezetni. Ellenben ez egy megbeszélés, ahol ezt meg lehet vitatni, ezért jó, hogy Te is leírtad, hogy ez komoly munka eredménye lenne csak :) |
A klánozás Anarchista csoportban szerintem meredek. Mivel akárki akárhány országot vihet, így még egyszerűbb az, hogy senkit sem támadok, csak a saját országaimat verem be 5 klánsereggel. Majd amelyiket bevertem, azzal beverek egy másik saját klánt 5 sereggel, hogy az feljebb jusson. És igazából 1 olyan nagyobb ország elég egy klánba, amivel a méretmalusz kiküszöbölhető, így gyakorlatilag még csak az országokat sem kell túl magasra vinni a klános ütésekhez.
Szerintem egy mostani sokországos anarchosnak egy országot 1-2 milla pontra felvinni alig néhány nap lenne. Szerintem a jelenleg működő A-s klánrendszer nem feltétlenül tenne jót az anarchnak. |
Ezért nem a jelenleg működő A-s klánrendszerről beszélnénk :D
|
Nekem jo a 4 szint, nem mintha tulzasba vinnem a jatekot, mert ket orit forgatok osszvissz.
A klanozas meg nekem nem jon be :P |
Szerintem sem kellene piszkálni a szinteket. Maradjon ugyanígy ez a 4 szint.
A másik hogy nem ez a téma, hanem hogy ki, miért játszik ott :P |
ok
en azert jatszom, h forgassam a 2 orit :) |
Én amíg anarchoztam,azért tettem,h minél többet elérjek Y-ban.Amint nagyjából sikerült,elkezdtem unni az egészet,és most már az is nehezemre esne,h 2 orit normálisan vigyek akár csak 1 hétig is :D Változik az ember,most már sajnálnám erre az időmet,vipet.Így utólag el se tudom képzelni,h hogyan vittem régen akár 100 orit is egyszerre.Persze valami rémlik,h a hódon kívül gyakorlatilag nem volt életem :D
Sok a 4 szint anarchban,ez egyértelmű,meg sztem az is,h az anarch döglődése visszafordíthatatlan.Túl sok olyan játékos hagyta abba,aki képes volt komolyan venni a játékot,és sok orit tudott cipelni egyszerre.Miattuk volt izgalmas az anarch. |
szerintem nem a szintekkel van a gond...
nem is az óriás orikkal... egyedül az emberek hozzáállásával. Ha arra akarod használni a hodito-t ami, akkor te vagy a közellenség, a rend megbolygatója, aki hátba szúrja a többieker ... pl megtámadsz egy országot, és válaszként egyszerre 15 ország kezd el legyakni... az anarchistát is valamiféle keretek közé kéne szorítani... azt kellene megoldani, hogy ne legyen olyan, hogy valaki visz mondjuk 20 orit, de 220 másik szabin van. aztán egyik oriját betámadják és előszed 40 kiélezett orit.. ha ez a dolog valahogy kezelhető volna (a kevés számú országosok védelmében), akkor sokkal játszhatóbb lenne az egész anarch... |
Quote:
lehet mielott az ember ilyenrol véleményt alkotna elobb érdemes némi anarchos kozegismeretre szert tenni, mielott nemlétező dolgoktol kezd tartani biztos akik a határokat védik engednék hogy a tobbiek 1milla pontra ussek magukat és persze ők addig csak malmoznának meg suttetnék a hasukat jelenleg max 2-3 ember lehet aki magát uti általában mindegyikuk konnyu célpontnak számit akik meg a csopik élén vannak jelenleg is lazán folvisznek egy orit 1 milla pontra ha ezt találják ki maguknak célnak |
anarchban éppen ez jelenthet némi előnyt, és ebben is különbözik a normáltól hogy nincs megszabva ki hány orit visz. nem értek azzal egyet, hogy ezt meg kellene szabni. Mindenkinek adott a lehetőség hogy sok országgal játszon.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:40. |