![]() |
Helytartó magyaráz a levegőbe
Sziasztok!
Egy érdekes jelenséget tapasztalok a katonaképzéssel kapcsolatban, nem értem a logikáját, azért kérdezem meg itt. Körönként képzek 2X- nyi katonát. Barakkban 2X + C szabad helyem van. Helytartónál be van állítva, hogy a beérkező katonákat azonnal képezze tovább varinak- tolinak, tehát nem barakkhelyekre, és mindenhol elférek normálisan :) . KV-kor a HT kiírja, miután képzett, átképzett stb, hogy : " X egységet kellene a piacon eladnom, de utasításaid alapján Z egység alatt nem mehetek piacra, ezért nem adom el őket. " . Katonám nem megy el helyhiány miatt, összesen az eredeti 2X- nyi mennyiség képződik tovább, ezért nem értem mit magyaráz a HT, mert minden normálisan működik. Valaki esetleg fel tudna világosítani? |
képzés előtt ellenőrzi a ht a férőhelyet,ezért azt látja hogy a köv körbe bejövők nem férnek el.
szivesen. |
jujj tényleg, köszi :)
soha nem jöttem volna rá.... :( :eek: |
Lenne egy kérdésem:A HT nem tudta a 4 próbálkozásra sem feltenni a varázslatot, és én sem tettem fel manuálisan, viszont a következő körben a ht meg sem próbálta.
Ez miért van? |
Quote:
|
A rúnám több millió db illetve a készültséget csak 94%-ra nyomta le.?
|
Quote:
|
ha < kör 2
hány körre 3 ha % > 49 ha rúna > 0 hány próba 4 |
Ati, valamit rosszul csináltam?:(
|
Be van állítva körváltás előtti, vagy utáni akcióként ez a varázslat?
Valamelyik feltételnek nem felelt meg, ha nem is próbálkozott a feltevéssel. |
Körváltás előtti varázslatoknak van beállítva.
|
Ha minden feltételnek megfelelt, akkor meg kellett próbálnia feltenni. Mi a helyzet azóta? Feltetted kézzel, vagy feltette már?
|
Kis kezemmel rávarázsoltam, de jó lenne tudni mi volt az oka,mert legközelebb lehet nem leszek a gépnél.
|
2 körönként fel kell tennie, nézd meg, amikor aktuális, hogy felteszi-e. Előtte ellenőrizd, hogy minden feltétel adott-e, és ha igen, akkor figyeld, hogy végzi-e a dolgát... :)
|
ok.
Az a gáz hogy eddig nem vettem észre hogy ilyet csinált volna, de most retteghetek hogy elő ne forduljon még egyszer. Szerintem valami kárpótlást érdemelnék ,mondjuk kb 800 hekit nem adnál hogy ne legyen ilyen rossz a közérzetem:) |
Ez szerintem a minimum, tekintve, hogy ezentúl félelemben kell élned :):)
|
Örülök, hogy más is átérzi a problémámat:)
|
Quote:
|
Szerintem próbáljuk ki.Add ide aztán lesz ami lesz:)
|
Quote:
|
Ne adj Isten teljesül?:)
Na de még egyszer, nem tudjuk mi a konkrét ok? |
Quote:
|
Oké.Akkor ha legközelebb is előfordul jelzem.
|
Quote:
|
Istenem a legelőim:(
|
All times are GMT +1. The time now is 06:06. |