![]() |
Volt szövi taggal szembeni védetség
Sziasztok!
1-2-3 hétig voltam egy szöviben majd a "jó" hangulatt miatt oszlott. most abból a szöviből ketten is új, 4 tagú szöviben vannak. a régi társam most megtámadott bár nem fért be. alig 1 hete-10 napja bomlott a szövink. az lenne a kérdésem vajon ha befér akkor mit kapott volna? rendesen vagy van valami védetség a volt szövi tagokkal szemben? meddig van ha van és milyen mértékű? biztos vagyok benne, hogy jönni fog még és mindent nem foghatok;) köszi a válaszokat |
"Baráti országok
Az országok egymáshoz való viszonyát sok tényező befolyásolja. Ha két ország egymással baráti viszonyban van, akkor a közöttük történő ártó akciók kevésbé hatékonyak. A baráti viszony nem beállítható, ez a játék során automatikusan alakul ki, illetve szűnik meg. A közös szövetségben eltöltött idő például erősíti az országok közötti baráti viszonyt, valamint érvényesül "az ellenségem ellensége a barátom" elv is. A baráti viszony egy folyamatosan változó érték, idővel elkopik, bizonyos körülmények (például közös szövetség) megléte mellett erősödik. Az egyes országok közötti baráti viszony nem publikus, és semmilyen módon nem tudható meg. A baráti viszony nemcsak az egyes országok egyéni kapcsolataira, de a szövetségi csatákra is hatással van. Sikeres szövetségi támadás alkalmával a foglalt föld mennyiségét a résztvevő országok baráti viszonyainak átlaga is befolyásolja." ez az 1/A súgóból van, de tapasztalatom szerint az 5. szinten is működik. (0-át vitt egy exszövi egy másik exszövitől a bomlást követően kb 3 nap múlva, és úgy 2 hónapig voltunk szövik). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
viszont a többi szintel kapcsolatban nem találtam ilyet. |
Quote:
|
Quote:
|
Viktor, ha jól emlékszem ezzel az oriddal nem régen vagy A-ban. Annak az esélye, hogy ennyi idő alatt a baráti viszony köztetek annyira megerősödjön, és 0 hekiket vigyetek egymástól elég pöttöm.
Más kérdés, hogy illik-e ex szövit ütni az elválástól számítva ilyen hamar. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Főleg Tőled nem, aki már azért is MNT-t szeretnél kötni, mert valakivel eddig még nem volt harcod (akkor már ne is legyen alapon). :) |
Quote:
|
Quote:
Az is eleg erdekes volt. Aztan geprol inditva meg normalis lett a foglalas. |
Quote:
|
Quote:
Csak mert jelenleg nincs orim A-ban:) Tény, hogy nem értettünk egyet pl abban, hogy hiába mondtuk kiket ne támadjon mert ismerösök, ő csak azért is.:( viszont ha A-ban van ilyen alsobb szinteken nem lenne logikus? bár tudom ezt nem itt kell felvetni. |
All times are GMT +1. The time now is 23:19. |