Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hiénázás A-ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4454)

Pool 12-15-2010 00:19

Hiénázás A-ban

Szeretnék egy kis felmérést készíteni az A-ban történő hiénázás megítéléséről. Ne az legyen, hogy egymás torkának estek, ha valakinek van véleménye is a szavazatán kívül az írja le normális hangnemben...

Az én véleményem: A hiénázás A-ban és minden csoportban a játékhoz tartozó jó/rossz, attól függ melyik végén vagy. Jó, mert nem kell nagyon kitámadnod a földszerzéshez (ami A-ban elég kockázatos a hiénák miatt :D), rossz, ha Veled történik meg, főleg, ha sok sereggel ütnek át. De ahhoz is kell figyelni, egy orit napokig felmérni seregre, hogy mikor is mehetsz, szóval nem csak a teljesből történő hiénák léteznek, főleg klánütések előtti kiugrásoknál, ahol még nem látszik a növekedés...

Összegezve, ha alkalmam lenne rá, bármikor használnám és a klántársaimmal is használtatnám ezt a lehetőséget...

Köszönöm!

Remedy 12-15-2010 00:35

A-ban szerintem foleg fajfuggo, a tobbi szinten meg nincs ra szukseg, hogy igy haladjon az ember...

De mentalitas kerdese is egy masik szemszogbol nezve. De mondjuk egy elf ne valogasson. :)

Pool 12-15-2010 00:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273105)
A-ban szerintem foleg fajfuggo, a tobbi szinten meg nincs ra szukseg, hogy igy haladjon az ember...

De mentalitas kerdese is egy masik szemszogbol nezve. De mondjuk egy elf ne valogasson. :)

Vagy egy bányászó törp :)
De sztem senki se, amit ad a Jóisten, el kell fogadni :)

Szavazatod?

vityu 12-15-2010 00:38

Én nem szeretek hiénázni, viszont mint termelő, ha lehetőségem van rá, mennem kell, ha földet akarok, és ha azt szeretném, hogy a hátsómat védők is haladhassanak.

Nincs olyan opció, amit bejelölnék.

Pool 12-15-2010 00:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 273107)
Én nem szeretek hiénázni, viszont mint termelő, ha lehetőségem van rá, mennem kell, ha földet akarok, és ha azt szeretném, hogy a hátsómat védők is haladhassanak.

Nincs olyan opció, amit bejelölnék.

Esetleg az utolsó illene az írásodra...

Remedy 12-15-2010 00:40

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273106)
Vagy egy bányászó törp :)
De sztem senki se, amit ad a Jóisten, el kell fogadni :)

Szavazatod?

Ehhez fuggoen nem talaltam megfelelot. Ha elf lennek, latok ra eselyt, hogy hienaznek. Ha vki olyan, akit nagyon utalok, vagy O ezt csinalja folyamatosan lehet mas fajjal is.

Tobbi esetben erosen elgondolkodnek, hogy hiszen tudok en magamtol is utni... :)

Viszont egy adott hektar folott amikor mondjuk evente utsz egyet, szinten elgondolkodik az ember. De pl a Pannon szep klanuteset sem hienaztuk meg, pedig volt ra lehetosegunk. Szoval... Nekem foleg lelki aggalyaim lennenek, de az sem minden esetben.

Pool 12-15-2010 00:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273110)
Ehhez fuggoen nem talaltam megfelelot. Ha elf lennek, latok ra eselyt, hogy hienaznek. Ha vki olyan, akit nagyon utalok, vagy O ezt csinalja folyamatosan lehet mas fajjal is.

Tobbi esetben erosen elgondolkodnek, hogy hiszen tudok en magamtol is utni... :)

Viszont egy adott hektar folott amikor mondjuk evente utsz egyet, szinten elgondolkodik az ember. De pl a Pannon szep klanuteset sem hienaztuk meg, pedig volt ra lehetosegunk. Szoval... Nekem foleg lelki aggalyaim lennenek, de az sem minden esetben.

Talán neked is a 4. lehetőség a megfelelő :)

Remedy 12-15-2010 00:44

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273112)
Talán neked is a 4. lehetőség a megfelelő :)

Nem feltetlen, ha vki orkkal pl. csak es kizarolag hienazik, azt elitelem. :)

Pool 12-15-2010 00:45

Jajj, akkor vegyétek úgy általánosságban a kérdést...
Eddig voltak az elítélők meg a helyeslők...
Most meg lettek a hezitálók :D

Padlócsempe 12-15-2010 01:25

Ha egy klántársam kiszúrja, hogy valaki épp ütött, és kihasználja, akkor gratula, ügyes volt.
Ha kijön rám egy hiénamatyi mikor támadtam, akkor hülye hiéna, aki csak így tud játszani :)
Fő a következetesség :D

A játék része, teljesen szabályos, és illik is felkészülni egy támadáskor az esetleges hiénákra. Ha elég ügyes valaki, akkor könnyen lehet, hogy a hiéna húzza a rövidebbet.
Etikátlanná esetleg ott válhat, hogyha valakinek minden lehetősége meglenne a normális támadásokra, mégis csak azt lesi, hogy kitámadtál-e.

Sami 12-15-2010 06:39

A-ban a szükséges rossz...
A többi szinten nagyon haragszom a hiénákra, de A-ban elfogadom, sőt...

Killer 12-15-2010 07:44

nekem A-ban soha nem a hiénázással volt gondom,ha lehetőségem volt általában én is mentem főleg magas hekin.ami nekem gondot okozott anno az a hiénára épülő klánok létezése.hónapokon keresztül nem látsz tőlük semmi akciót csak hiénát!!pedig aktívak és pénzük is van bőven.nekem egész pontosan ettől fordult fel a gyomrom:)
nem csak rébuszokban beszélek konkrétan a Csak egy maradhat és a Hanyatlás volt ez két kis szivemcsücske:)
mondjuk ez már elég régi történet,de számomra azóta is rajta vannak az "ütni kell őket ha lehet" listán.

Dragi 12-15-2010 08:31

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 273120)
nekem A-ban soha nem a hiénázással volt gondom,ha lehetőségem volt általában én is mentem főleg magas hekin.ami nekem gondot okozott anno az a hiénára épülő klánok létezése.hónapokon keresztül nem látsz tőlük semmi akciót csak hiénát!!pedig aktívak és pénzük is van bőven.nekem egész pontosan ettől fordult fel a gyomrom:)
nem csak rébuszokban beszélek konkrétan a Csak egy maradhat és a Hanyatlás volt ez két kis szivemcsücske:)
mondjuk ez már elég régi történet,de számomra azóta is rajta vannak az "ütni kell őket ha lehet" listán.

Én személy szerint nagyon felkaptam a vizet a múltkor a Hanyatlás klán tagjaira és azóta a klánt is biztattam hogy igen üssük őket. Hát elcsodálkoztam hogy gyakorlatilag 0 az a játéktudás ami náluk van és ha nem hiénázásról van szó egyszerűen labdába se tudnak rúgni. Szóval a pénz meg az "ingyen föld" nem minden kedves Hanyatlás :)

Pool 12-15-2010 09:38

Tsobi, leírod, hogy miért ítéled el?
Vagy elégedjek meg a voksoddal?

none 12-15-2010 10:29

Hiénázás.. érdekes téma
nem is konkrétan a hiénázást, hanem azt itélem el, amikor egy hadis ori főleg hiénázással halad..
két eset, ami nekem valahogy nagyon nem tetszett: amikor valaki kimegy ütni és kapja a hiénát, majd ugye erre szembe is megy, de a hiénázó elfokoz..
második valaki kimegy ütni és kapja az ork hadis hiénát, majd a hiéna alábont úgy hogy kb 1,5-2szer annyit fedezett volna a bontásból, mint amit az ütéssel nyert.. de mivel hadi ork volt könnyedén üthetett volna "normálissan" sokkal kevesebb pénzből.. csak ahhoz ugye számolni és felmérni is kéne :)
nekem valahogy ez a pézzel bármit megoldhatok nem számít milyen rosszul csinálom dolog nem fekszik..
szerintem, ha egy termelő elf-törpe ellő nagyritkán 1-2 hiénázást az belefér, de amikor egy törpe 2000-2400 hekiről felmegy 10-15k-ig jórészt hiénázva az nekem nem tetszik.. mert bárki bármit mond a törpét is ki lehet hadira építeni, ha haladni akar..

vityu 12-15-2010 11:29

Quote:

Originally Posted by none (Post 273132)
szerintem, ha egy termelő elf-törpe ellő nagyritkán 1-2 hiénázást az belefér, de amikor egy törpe 2000-2400 hekiről felmegy 10-15k-ig jórészt hiénázva az nekem nem tetszik.. mert bárki bármit mond a törpét is ki lehet hadira építeni, ha haladni akar..

Én ilyet nem láttam még. Bár lehet én vagyok a tudatlan. Viszont ha a klán nem engedi, hogy átépülj, mert kell a termelés (vannak ilyenek), akkor bizony csak hiéna marad, ha nem akar váltani klánt. Viszont akkor sose lesz 10-15k ponton.

Nálunk is jött fel törpe, és tényleg kiépíthető, akár úgy is, hogy elfekhez is beférjen, persze nem mindhez, de megoldható.

monro 12-15-2010 13:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273110)
Ehhez fuggoen nem talaltam megfelelot.

Én sem.
Van különbség hiéna és hiéna között. Ha valaki a pontlistában kiszúrja, hogy hoppá "elémesett" valaki aki eddig alattam volt, ebben az esetben a választásom nekem is az 1.válasz lenne.

De hogy napokig térkapum legyen az 5 legaktívabbnak látszó orira nos ehhez nem adnám a nevem, de még a klánomét sem! Lehet az törpe vagy elf vagy nulla barakos hulla érdekében tökmindegy...

monro 12-15-2010 13:40

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 273115)
Ha egy klántársam kiszúrja, hogy valaki épp ütött, és kihasználja, akkor gratula, ügyes volt.
Ha kijön rám egy hiénamatyi mikor támadtam, akkor hülye hiéna, aki csak így tud játszani :)
Fő a következetesség :D

Próbáld megérteni, hogy nem a felkészülés hiánya okoz problémát.
De el akarsz menni ütni és elötte hiénakaput nézel... Ezek száma időpont függvényében 1-4 átlagosan nálunk jelenleg. (És általában ugyanazoktól)

Ilyenkor 2 lehetőséged van. Teszel rá és megpróbálod becsapni a "kukkolót" bár ha jól felkészült ő is akkor ugye erre gyakorlatilag 0 esélyed van. Olyan ez mint a 11-es fociban...

A másik, hogy nem kockáztatod a hiénázás miatti esetleges nagyobb veszteséget mint amit nyerhetsz és otthon maradsz. Aztán amikor 8 óra mulva ujra ráérnél ütni menni akkor megint elhalasztod... és ujra és ujra... Nos aki 3x elhalasztja az onnantól kezdve gyakorlatilag átmegy hiénába és ő is az elhullott cafatokra vár majd.

Ezért utálom én az ilyen játékot :(
Aki hiénázik az elfelejtette, hogy milyen örömet okozott anno a játék amikor elkezdte. Mostmár csak egy földjét féltő zombi akinek a legrosszabb rémálma hogy beverik a Hódítóban...

monro 12-15-2010 14:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273104)
S
Az én véleményem: A hiénázás A-ban és minden csoportban a játékhoz tartozó jó/rossz, attól függ melyik végén vagy. Jó, mert nem kell nagyon kitámadnod a földszerzéshez (ami A-ban elég kockázatos a hiénák miatt :D), rossz, ha Veled történik meg, főleg, ha sok sereggel ütnek át.

Inkább mindenki csücsüljön és figyeljen 4 orit akik ütnek és majd "Ti nagytudásúak" jól megüthetitek a "kis balekot" aki nem tudja a TUTI-T! Ez ám a komoly játék gracca.

Quote:

De ahhoz is kell figyelni, egy orit napokig felmérni seregre, hogy mikor is mehetsz, szóval nem csak a teljesből történő hiénák léteznek, főleg klánütések előtti kiugrásoknál, ahol még nem látszik a növekedés...
Köszönöm!
Na ez a legocsmányabb típusa a hiénáknak. Egyáltalán nem csodálkozom rajta, hogy számodra ez pozitiv élményt jelent :)

Pool 12-15-2010 15:18

monro, nem azért készült ez a topic, hogy személyeskedjünk, mint ahogy a 19-es hozzászólásodban teszed.
Ha megoldható ez számodra, akkor megköszönöm...

Padlócsempe 12-15-2010 17:34

Quote:

Originally Posted by monro (Post 273143)
Próbáld megérteni, hogy nem a felkészülés hiánya okoz problémát.
De el akarsz menni ütni és elötte hiénakaput nézel... Ezek száma időpont függvényében 1-4 átlagosan nálunk jelenleg. (És általában ugyanazoktól)

Ilyenkor 2 lehetőséged van. Teszel rá és megpróbálod becsapni a "kukkolót" bár ha jól felkészült ő is akkor ugye erre gyakorlatilag 0 esélyed van. Olyan ez mint a 11-es fociban...

Ne csak a saját helyzetedből indulj ki.
Teljesen más taktikai arzenálja van annak, aki először játszik A-ban, meg annak, aki mondjuk a Big Gunban van.

Megoldhatatlan probléma lehet a hiénázás annak, aki nem tudja hogy engedjen el tekercsekkel egy csomó lovat, vagy nincs rá elég tartaléka a klánjának, hogy ne jelentsen ez komoly érvágást.

De aki rengeteg sereget el tud engedni tekercsekkel és nem működő barakkokkal, az képes lehet védeni, aki óriásit tud bontani mert lesz nyersanyag visszaépülni, vagy átépít egy csomó épületet, vagy egy kicsit fokoz, az képes mérsékelni a veszteséget.

Azokról a taktikákról már nem is beszélve, hogy egy tábornokot otthon hagysz és azzal kiküldesz egy szép adag elitet a hiénára, vagy úgy mész ki támadni, hogy három körös mondjuk 10% őrtorony, vagy ha az utolsó pillanatokban szokott támadni a hiéna akkor lehet mozogni a pontlistában körváltás előtt.

monro 12-15-2010 19:41

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273149)
monro, nem azért készült ez a topic, hogy személyeskedjünk, mint ahogy a 19-es hozzászólásodban teszed.

Igazad van ebben. Bocsi.

Pool 12-15-2010 19:44

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273149)

Quote:

Originally Posted by monro (Post 273174)
Igazad van ebben. Bocsi.

Köszönöm!!!

monro 12-15-2010 19:49

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 273162)
Ne csak a saját helyzetedből indulj ki.
Teljesen más taktikai arzenálja van annak, aki először játszik A-ban, meg annak, aki mondjuk a Big Gunban van.

Szerintem akkor tudunk érveket és ellenérveket ütköztetni ha leírod a saját élményeidet. Van olyan, hogy olyat olvasok sokszor ami egyébként nem jutna eszembe. A kérdés ebben a topicban hogy ki miként éli meg a hiénázásokat és ha elítéli akkor miért.

Én leírtam, hogy elítélem és mégegyszer kiemelem:
Azért ítélem el, mert a csoport minimum 50%-ában a hiénázás visszatartja a támadószellemet és akit visszatart annak nem marad más választása, mint az, hogy hasonló harcmodort vesz fel. Magyarul az az érzésem, hogy a hiénázás az 1A betegsége! Egy fertőző betegség ráadásul :(

Hozzáteszem, hogy nem minden hiénatámadást ítélek el! A szemfüles "alkalomszülia tolvajt" jellegű hiénázást nem tudom elítélni igazából. Talán Killer írt olyan klánokról akik viszont gyakorlatilag semmi más taktikai elemet nem tudnak elképzelni földszerzésre. Az ilyenektől fordul fel a gyomra Tsobinak és nekem is.

Pool 12-15-2010 19:53

Quote:

Originally Posted by monro (Post 273180)
Szerintem akkor tudunk érveket és ellenérveket ütköztetni ha leírod a saját élményeidet. Van olyan, hogy olyat olvasok sokszor ami egyébként nem jutna eszembe. A kérdés ebben a topicban hogy ki miként éli meg a hiénázásokat és ha elítéli akkor miért.

Azért ítélem el, mert a csoport minimum 50%-ában a hiénázás visszatartja a támadószellemet és akit visszatart annak nem marad más választása, mint az, hogy hasonló harcmodort vesz fel. Magyarul az az érzésem, hogy a hiénázás az 1A betegsége! Egy fertőző betegség ráadásul :(

Hozzáteszem, hogy nem minden hiénatámadást ítélek el! A szemfüles "alkalomszülia tolvajt" jellegű hiénázást nem tudom elítélni igazából. Talán Killer írt olyan klánokról akik viszont gyakorlatilag semmi más taktikai elemet nem tudnak elképzelni földszerzésre. Az ilyenektől fordul fel a gyomra Tsobinak és nekem is.

Én már leírtam a véleményem, ezen nem is változtatok, de azért most egyetértek Veled...:)

Padlócsempe 12-15-2010 20:10

Quote:

Originally Posted by monro (Post 273180)

Iron írta mindig: Alkalmazkodj!
Nem empatikus hozzáállás, de több haszna van, mint azon keseregni, hogy jaj, mindig lehiénáznak ha ütök.

Dragi 12-15-2010 20:14

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 273185)
Iron írta mindig: Alkalmazkodj!
Nem empatikus hozzáállás, de több haszna van, mint azon keseregni, hogy jaj, mindig lehiénáznak ha ütök.

Itt nem az alkalmazkodással van a probléma hanem mikor megírja a klántársam a Hanyatlás egyik tagjának hogy te figyu ezt így most miért kell ? hogy lehiénáznak minket ráfokoz a klántársam 2 sereggel rámegy hogy hazakíséri erre elfokoznak.

és tudod mi a felháborító hogy jön a válasz: Mert mi megtehetjük! És ezek után is megfogjuk tenni mert tele van a klán pénzzel.
Ilyenek után azt hiszem Csempe neked is kinyílna a bicska a zsebedben!

És a Hanyatlás nem egy elf klán! ezzel azt hiszem nagy infót nem árultam el senkinek

Én alkalmazkodom, ütöm őket még ha le is leszek verve, de hogy rajtuk mászok vissza az is biztos!

richardka 12-15-2010 20:15

gyorsan ujrázom és kiválasztom a hiénafajt. Ugy látszik elkerülte a figyelmemet hogy van ilyen faj is

Amugy egy dolgot nem szeretek az ilyenbe, mikkor a hiénácska egy moho desz..o

Én 1 max 2 kezemen megszámolom hogy hányszor hiénáztam, bármelyik szinten, és ugye aki ismer tudja nem tegnap kezdtem a játékot, de .....

Akárhányszor mentem ki hiénára csak 1 hullámba mentem, Max ha nem voltam jozan kimentem 2 hullámba:D, nem azért mert béna vagyok inditani utso másodpercbe akár 3 hullámot is, hanem mert nem vagyok pofátlan. Jopárszor szövegeltek a társak , de nem volt pofám
Szegény csoringer kimozdul fullosan, mert olyan helyen van
csak fullosan tud ütni, és ugye hozz x földet, de erre meg kap egy 5-ös sereget . Azért a pofátlanságnak is van határa. ha azt mondom kiszurta és megy 1 sereggel akkor ok. Egy szot nem szolok

De az olyannak nem tudok gratulálni hogy valaki mert, kockáztat és akar játszani kimozdul , erre a gyáva sunyik meg lehiénázzák és a fél országát elviszik. Ugy könnyü játszani hogy semmi kockázatot se vállalsz

leirok egy esetett

Klántámadásba voltunk kinn, és 1 ori kiszurta. Nem volt nehéz 70% feletti barakk volt és kiment a full lo, mert kellett a sok lo
A köv körbe azt látjuk ettől az egyéntől 1-1-1 hullám jött mindanyiunkra
Utána elmondta hogy azért csinálta igy mert nem akart nagyon kiszurni velünk,
Egy szot nem szoltam

remélem érthető hogy mi az ami nem tetszik az 1A-ba, meg a hiénázásba

nem müvészet egy fullosan kimozdult orit lecsapni több hullámba, csak erkölcsileg azért én nem várom a gratuláciot. Azért a kezdeményezőnek ne vegyük el már a kedvét

talán szabályoznám ezt a seregmennyiséget.

Itt nem a termelő orikrol van szo (elf, törp), mert ugye azok nem tudnak több hullámba menni

Padlócsempe 12-15-2010 20:38

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 273186)
Itt nem az alkalmazkodással van a probléma hanem mikor megírja a klántársam a Hanyatlás egyik tagjának hogy te figyu ezt így most miért kell ? hogy lehiénáznak minket ráfokoz a klántársam 2 sereggel rámegy hogy hazakíséri erre elfokoznak.

A-s pályafutásom nagy részében olyan csatákat vívtam, amiben teljesen természetes volt, hogy nem mozdulhatsz ki anélkül, hogy ne lenne meg arra az esély, hogy valaki kísérni fog, és könnyen előfordulhatott, hogy elfokoz valaki, elbont valaki, újraépíti akár az egész országát.

A nagyobb klánoknál, mint a pannon, pékek, dragon, big gun, és a többiek ha egymást ütik mondjuk, akkor miért ne fokozna el valaki, hogyha az leghatékonyabb megoldás. Ha a hanyatlás is akkora klán, hogy megtehetik, akkor meg is teszik.

Ameddig a jelenlegi szabályok vannak életben, addig itt is alkalmazkodni kell, és kv előtt gömbölni, ha van benne 500k egység, akkor Neked is be kell venni 400k egységet. De ez már off topic, viszont a lényege ugyanaz: alkalmazkodni kell, még ha szívesebben játszana az ember olyan szabályokkal, hogy ne lehessen 0-ra elfokozni, vagy ne lehessen látni a teljes krónikát azonnal, hanem csak mondjuk 3 kör csúszással.

Dragi 12-15-2010 20:41

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 273189)
A-s pályafutásom nagy részében olyan csatákat vívtam, amiben teljesen természetes volt, hogy nem mozdulhatsz ki anélkül, hogy ne lenne meg arra az esély, hogy valaki kísérni fog, és könnyen előfordulhatott, hogy elfokoz valaki, elbont valaki, újraépíti akár az egész országát.

A nagyobb klánoknál, mint a pannon, pékek, dragon, big gun, és a többiek ha egymást ütik mondjuk, akkor miért ne fokozna el valaki, hogyha az leghatékonyabb megoldás. Ha a hanyatlás is akkora klán, hogy megtehetik, akkor meg is teszik.

Ameddig a jelenlegi szabályok vannak életben, addig itt is alkalmazkodni kell, és kv előtt gömbölni, ha van benne 500k egység, akkor Neked is be kell venni 400k egységet. De ez már off topic, viszont a lényege ugyanaz: alkalmazkodni kell, még ha szívesebben játszana az ember olyan szabályokkal, hogy ne lehessen 0-ra elfokozni, vagy ne lehessen látni a teljes krónikát azonnal, hanem csak mondjuk 3 kör csúszással.

Tegye meg! Nem sajnálom tőle, de ne legyen rá nagy mellénye!

Pool 12-15-2010 20:42

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 273189)

Az még nem garancia, hogy elfokoz, mert be lehet klikkelve a piacra lépés :D
Az egész lutri onnantól, néha azért bejöhet :)

Wolfi 12-15-2010 20:42

Az egyes lehetőséget választottam de...
a hiénázás nagyban függ:
-egyéni érdek elsősorban
-klánérdek (ha mondjuk az éppen eléd kerülő ori esetleg veszélyeztetheti a feletted lévő klántársaid "épségét"
-amit korábban írtatok, régi ellenségeskedésből vagy attrocitásokból kialakult ellenszenv egyes klánok esetében(én nem fogok példát írni)
-a támadni kívánt személy mondjuk olyan klánban van amelyiknek többi tagjával lentebbi szinten szöviben vagy...

egy szó mint száz összetett kérdés nem könnyű választani de monróval általánosságban egyet értek, hogy ha eléd kerül akkor még csak hagyján, hogy bevered de napokig figyelni térkapun át az már elgondolkodtató

Pool 12-15-2010 20:43

Azért az eddig 12 szavazóból nekem az jön le, amire számítottam, hogy mégsem olyan szörnyű a hiénázás megítélése, mint ahogy páran szajkózzák
Persze, ez még változhat

richardka 12-15-2010 20:49

Az én véleményem egyik körbe se esik igy nem szavaztam

Tömören engem aztán nagyon nem érdekel, csak ne legyen pofátlan az ellen

Jut is, marad is, elvet vallom:D

Kalapácska 12-15-2010 21:15

Quote:

Originally Posted by monro (Post 273142)
Én sem.
Van különbség hiéna és hiéna között. Ha valaki a pontlistában kiszúrja, hogy hoppá "elémesett" valaki aki eddig alattam volt, ebben az esetben a választásom nekem is az 1.válasz lenne.

De hogy napokig térkapum legyen az 5 legaktívabbnak látszó orira nos ehhez nem adnám a nevem, de még a klánomét sem! Lehet az törpe vagy elf vagy nulla barakos hulla érdekében tökmindegy...

Szerintem van az ambiciózus hiéna aki kapuzik és van a lusta hiéna aki teljesezik ..... nincs különbség :D
A lusta az lusta ........
Hiéna az hiéna ez egy ilyen játék

Totya

Killer 12-15-2010 22:46

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 273197)
Szerintem van az ambiciózus hiéna aki kapuzik és van a lusta hiéna aki teljesezik ..... nincs különbség :D
Hiéna az hiéna ez egy ilyen játék

Totya

szerintem fogadjuk el egy szakértő hiéna(vagy hiéna szakértő??:D)véleményét:D

Remedy 12-15-2010 22:51

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 273197)
Hiéna az hiéna
Totya

Azert jo ha az ember olvas, nagy okossagokat tud meg neha... :)

Princ 12-16-2010 15:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273194)
Azért az eddig 12 szavazóból nekem az jön le, amire számítottam, hogy mégsem olyan szörnyű a hiénázás megítélése, mint ahogy páran szajkózzák
Persze, ez még változhat

És mindez téged - mint látszik - nem érdekel. :D

Pool 12-16-2010 15:44

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273252)
És mindez téged - mint látszik - nem érdekel. :D

Én már leírtam, hogy mit gondolok róla...
Meg azt is, hogy nem személyeskedésnek nyitottam a topicot...

Princ 12-16-2010 16:14

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273257)
Én már leírtam, hogy mit gondolok róla...
Meg azt is, hogy nem személyeskedésnek nyitottam a topicot...

Remélem azért nem katasztrófa hogy észrevettem a pálfordulást. :)

Leírtam már a véleményem, ha arra célzol. De megismétlem itt, ha már fáradoztál a topikkal: A hiénázás "nem baj, csak értéktelen".
A hsz-eket olvasva, az emberek véleményét, mindegyikben ezt látom ismétlődni. Nem ilyen-olyan arányban megosztva, hanem 100%-ban. Kiegészítve azzal, hogy van aki szerint 'baj és értéktelen'.

All times are GMT +1. The time now is 02:36.