![]() |
Sárga négyzet
Sziasztok.
Nem tudom másnak is okozott e problémát, de sz-n a kicsi sárga távolt néző négyzet nagyon sok problémát tud okozni, ha az ember nem figyel ... :) ha az embernek több orija is van, még véletlenül is belép az SZK-sba és reflexből rányom ha sárga .. :) nem lehetne ezt SZK alatt eltüntetni onnan? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Akkor ha véletlen piacra lépek SZK-n az se érjen...
Gondolom, érted Merengő... |
Quote:
|
Elég lenne ha szk-n és védelem alatt nem sárga lenne a négyzet, hanem zöld. Nagyjából így képzelek el egy egyszerű és illeszkedő megoldást, de addig is jókat derülünk egymáson a szöviben, mikor értelmetlenül nyomogatjuk védelem alatt. Ez van. :)
|
Quote:
Vagy csak ha az adott illeto? Ez esetben ez akar zavaro is lehet, hiszen attol O lehet szeretne tavolozni a szovijei miatt, de senki sem tavolozott, megis zold. |
Szerintem meg jól van úgy, ahogy van...
Elenyésző azok száma, akiket érint... Ugye, ismerős? Vhol ezt olvastam Remy felvetésére, amikor a szabin lévő elfokozott orik problémáját vetette fel... Akkor rakjunk ám mindent rendbe, ne csak ilyen "semmiségeket", mint a sárga négyzet... Az nem befolyásolja a játékmenetet, de a Remy problémája igen... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:44. |