Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Sárga négyzet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4453)

Merengő 12-14-2010 15:58

Sárga négyzet

Sziasztok.

Nem tudom másnak is okozott e problémát, de sz-n a kicsi sárga távolt néző négyzet nagyon sok problémát tud okozni, ha az ember nem figyel ... :) ha az embernek több orija is van, még véletlenül is belép az SZK-sba és reflexből rányom ha sárga .. :) nem lehetne ezt SZK alatt eltüntetni onnan?

csákány 12-14-2010 17:28

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273027)
Sziasztok.

Nem tudom másnak is okozott e problémát, de sz-n a kicsi sárga távolt néző négyzet nagyon sok problémát tud okozni, ha az ember nem figyel ... :) ha az embernek több orija is van, még véletlenül is belép az SZK-sba és reflexből rányom ha sárga .. :) nem lehetne ezt SZK alatt eltüntetni onnan?

Én védettség alatt is rendszeresen nyomogatom :D

BimmBimm 12-14-2010 17:38

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 273032)
Én védettség alatt is rendszeresen nyomogatom :D

Sőt elfelejtem kikapcsolni, hogy a HT feltegye a védő varikat:D

Pool 12-14-2010 18:06

Quote:

Sziasztok.

Inkább legyen odaírva a négyzet mellé: "Országod SZK-n van, ne távolozz" :)

Ati 12-14-2010 22:23

Quote:

Sziasztok.

Ez milyen problémát okoz? Max a készültséged és a rúnád fogy, de szövetségbe belépve ezeket újra tudod tölteni. A rúnát még akár szövetég nélkül is.

Merengő 12-14-2010 22:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 273082)
Ez milyen problémát okoz? Max a készültséged és a rúnád fogy, de szövetségbe belépve ezeket újra tudod tölteni. A rúnát még akár szövetég nélkül is.

az első :) ha figyelmetlen vagy nem lesz készüli, ha visszamész

Xeper 12-14-2010 22:30

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273083)
az első :) ha figyelmetlen vagy nem lesz készüli, ha visszamész

Ezen alapulva rettenetesen sok kiegészítést kellene a játékba tenni, hiszen minden ezen alapszik.

Merengő 12-14-2010 22:48

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 273086)
Ezen alapulva rettenetesen sok kiegészítést kellene a játékba tenni, hiszen minden ezen alapszik.

akkor kezdjük el valahol :)

Pool 12-14-2010 22:52

Akkor ha véletlen piacra lépek SZK-n az se érjen...

Gondolom, érted Merengő...

Merengő 12-14-2010 23:38

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273090)
Akkor ha véletlen piacra lépek SZK-n az se érjen...

Gondolom, érted Merengő...

én nem mondtam, hogy ne lehessen távolozni :) ha nem tévedek a piacra lépést nem kínálja fel a rendszer..

Princ 12-14-2010 23:50

Elég lenne ha szk-n és védelem alatt nem sárga lenne a négyzet, hanem zöld. Nagyjából így képzelek el egy egyszerű és illeszkedő megoldást, de addig is jókat derülünk egymáson a szöviben, mikor értelmetlenül nyomogatjuk védelem alatt. Ez van. :)

Remedy 12-14-2010 23:53

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273095)
Elég lenne ha szk-n és védelem alatt nem sárga lenne a négyzet, hanem zöld. Nagyjából így képzelek el egy egyszerű és illeszkedő megoldást, de addig is jókat derülünk egymáson a szöviben, mikor értelmetlenül nyomogatjuk védelem alatt. Ez van. :)

Itt azert felmerul par kerdes, mikor zold? Ha mindenki vedelem alatt van?

Vagy csak ha az adott illeto? Ez esetben ez akar zavaro is lehet, hiszen attol O lehet szeretne tavolozni a szovijei miatt, de senki sem tavolozott, megis zold.

Pool 12-15-2010 00:01

Szerintem meg jól van úgy, ahogy van...
Elenyésző azok száma, akiket érint...
Ugye, ismerős?
Vhol ezt olvastam Remy felvetésére, amikor a szabin lévő elfokozott orik problémáját vetette fel...
Akkor rakjunk ám mindent rendbe, ne csak ilyen "semmiségeket", mint a sárga négyzet...
Az nem befolyásolja a játékmenetet, de a Remy problémája igen...

Princ 12-15-2010 00:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273098)
Itt azert felmerul par kerdes, mikor zold? Ha mindenki vedelem alatt van?

Vagy csak ha az adott illeto? Ez esetben ez akar zavaro is lehet, hiszen attol O lehet szeretne tavolozni a szovijei miatt, de senki sem tavolozott, megis zold.

Amíg minden tag védelem alatt van. Ha egyvalaki nincsen, annak jól jön ha távolozik valaki - sőt a legtöbb szöviben elvárt hogy a lilák is távolozzanak, ha az a többieknek számít.

All times are GMT +1. The time now is 04:44.