Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hirnev (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=445)

andor 04-25-2006 10:29

Hirnev

Szeretnem megtudni hogy hogyan lehet sok hirnevet csinalni pl latam mar hogy az 5 szinten mar 100.000-hirnev korul van pedik csak 1000-hely korul van Probaltam mar hogy 20 kore feletem van es kezdtem lopdosni meg minden de nagyon lasan ment a hirnevem jelenleg 1300-hirnevem van csak es mar 300 kore jatszok es egy nap ha 20-szor nem lepek be akor nem tom mivan.

Kisbér 04-25-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by andor
Szeretnem megtudni hogy hogyan lehet sok hirnevet csinalni pl latam mar hogy az 5 szinten mar 100.000-hirnev korul van pedik csak 1000-hely korul van Probaltam mar hogy 20 kore feletem van es kezdtem lopdosni meg minden de nagyon lasan ment a hirnevem jelenleg 1300-hirnevem van csak es mar 300 kore jatszok es egy nap ha 20-szor nem lepek be akor nem tom mivan.

Minek akarsz te sok hírnevet? :D
Egyenlőre semmi értelme nincs :D
Amúgy nem lehet, hogy az adott illető (x)-es, azaz már egyszer körbement?

Cyby_ 04-25-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by andor

hát pedig a toliknak repül a hírnevük,már pl 7körrel feljebb lopsz és 1 15lopás után 3-400at is megy fel v le

Cyby_ 04-25-2006 10:38

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Minek akarsz te sok hírnevet? :D
Egyenlőre semmi értelme nincs :D
Amúgy nem lehet, hogy az adott illető (x)-es, azaz már egyszer körbement?

gondolom miért akar...mert pl nekem is van majd 20K-s hírnevem és alig gömböznek meg....:Dés ez jó

a best amit láttam 1,5millás hírnév (5)el:D

Kisbér 04-25-2006 10:49

Quote:

Originally Posted by Cyby_
gondolom miért akar...mert pl nekem is van majd 20K-s hírnevem és alig gömböznek meg....:Dés ez jó

Hát nemtudom...
Én soha nem nézem a hírnevet :D

Pl ha te vagy az első a csoportban, ami miatt ugye csak lefele akciózhatsz, akkor - hírneved lesz... És akkor már nem vagy jó játékos?
Nem értem :D

Nah, mind1

Senki 04-25-2006 11:42

best amit láttam az 3-5 millás hírnevek, és a klánunkban van A-ban. 3 ori is :D
amúgy nem számít sokat, de valakit távoltart ahogy a kékszám is segít. de igazából ez csak a könnyű ellenfeleket tartja távol, mert aki jó, azt ez nem befolyásolja :)

(UI: sőt lenti csoportba van a normál játék koronázatlan királya negatív hírnévben, Half -5 milla 'feletti' hírnévvel...)

andor 04-25-2006 12:06

Quote:

jaja nekem is csak azert kell mert van akinezi pl enis csak akis szamokat gombozom:D

Cyby_ 04-25-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Hát nemtudom...
Én soha nem nézem a hírnevet :D

Pl ha te vagy az első a csoportban, ami miatt ugye csak lefele akciózhatsz, akkor - hírneved lesz... És akkor már nem vagy jó játékos?
Nem értem :D

Nah, mind1

én pl azért nézem,mert akinek csopiba viszonylag nagy van azt meggömböztetem és utánna kitekizem.....és az nagy zsé ...:D

Cyby_ 04-25-2006 12:15

Quote:

Originally Posted by Senki
best amit láttam az 3-5 millás hírnevek, és a klánunkban van A-ban. 3 ori is :D
amúgy nem számít sokat, de valakit távoltart ahogy a kékszám is segít. de igazából ez csak a könnyű ellenfeleket tartja távol, mert aki jó, azt ez nem befolyásolja :)

(UI: sőt lenti csoportba van a normál játék koronázatlan királya negatív hírnévben, Half -5 milla 'feletti' hírnévvel...)

Bocsi de pl én is mint naív kezdő vhol el kell kezdenem a játékot és vmi szisztemaita után mennem kell,majd ha jobb leszek akkor már engem se fog zavarni pl a kis kék számok....:D

Senki 04-25-2006 12:16

igen. a logika szerint minél tökösebb játékos vagy annál kissebb a hírneved. mert annyit vagy csoportelső ügye.. :D:D möhöhöhö!

Senki 04-25-2006 12:22

Quote:

Bocsi de pl én is mint naív kezdő vhol el kell kezdenem a játékot és vmi szisztemaita után mennem kell,majd ha jobb leszek akkor már engem se fog zavarni pl a kis kék számok....:D

pont ez a poén, a kék szám semmit nem jelent! sok olyan játékos van aki felverekedte magát valahogy A-ba majd a csoport legalján kivárta az 1k kört és fújolja az 1/A-t kishármassal, pedig egyszer sem háborúzott ott. vagy a 2/Btetejére felfedezett és kivárt bebetonozva! semmit nem jelent a kék szám... most lett nehéz megszerezni, nemrég, most kell kiérdemelni igazán, szóval...
én is a legtöbb trükköt, szégyenlem bevallani, hogy csak ott, de az 1/A tetején tanultam meg mert nem fordulhattam már B-ből... szóval a kékszámnál már csak a hírnév jelent kevesebbet. (najó a kékszámtól annyira azért kell félni, hogy ad egy erős bónuszt a gazdájának, de ennyi. amúgy meg a legjobb játékosok közül soknak nincs kékszáma, vagy kisorit visz amin semmi nem láttszik... szóval ennyi erővel belerúghatsz egy kékszmosba is :D mondjuk örültem mer az orkomat nem sokan merték kitekizni a kék szám miatt... bezzeg szövimet akinek nem volt, pedig nagyon jó játékos, még jobb mint én... möhöhöhö :p )

King 04-25-2006 13:25

Quote:

pont ez a poén, a kék szám semmit nem jelent! sok olyan játékos van aki felverekedte magát valahogy A-ba majd a csoport legalján kivárta az 1k kört és fújolja az 1/A-t kishármassal, pedig egyszer sem háborúzott ott. vagy a 2/Btetejére felfedezett és kivárt bebetonozva! semmit nem jelent a kék szám... most lett nehéz megszerezni, nemrég, most kell kiérdemelni igazán, szóval...
én is a legtöbb trükköt, szégyenlem bevallani, hogy csak ott, de az 1/A tetején tanultam meg mert nem fordulhattam már B-ből...

jó pap is holtig tanul. :)
amúgy a kék szám tényleg nem elrettentö, bár a mostani szövimbem 3unknak van és mondhatom nyaralunk.
az 5ben meg páran nekiállnak lopkodni a friss szövinket napokon keresztül, aztán amikor megérkezik a mészár, sunnyognak szabira vagy békéért. ez nem vall nagy rutinra.
én tudom mit jelent jópár ellenség ellen felvenni a harcot, az A nekem is jó tanulópénz volt, de mivel ott hunyó vótam valamiben, nem akartam a haverokat is belekeverni.

a hirnévgyüjtés meg nem könnyü.
pár napos orinál láttam 55k hirnevet tegnap, azt állitja háború. 100kör alatt? furcsa.

Senki 04-25-2006 14:50

Quote:

Originally Posted by King
pár napos orinál láttam 55k hirnevet tegnap, azt állitja háború. 100kör alatt? furcsa.

ehhehh :D reális :D megkérdezted legalább kit lop, hol a nulla tolis haverja? :D

director 04-25-2006 17:28

Quote:

ehhehh :D reális :D megkérdezted legalább kit lop, hol a nulla tolis haverja? :D

nem kell ahhoz haver.. az első pár helyezettnek gyakran nincs tolija.. nyitod a kaput és lopsz embert.. és kész is a nagy hírnév:)

Half 04-25-2006 18:51

nagy hirnevet nem nehéz szerezni. De mondjuk ha újraindulsz elveszited meg ilyenek. Szóval megiskell tartani. a kis kék szám igy sem jelent olyan sokat. De azért aki kis számmal rendelkezik valószinü többet tud mitn aki nem.

Szigibabe 04-25-2006 22:24

en akkor dobbentem ra, hogy nem is jelent olyan sokat az a kis kek szam; amikor a jatekon beluli forumon kiderult, hogy a kis kek ketteske meg sose hallott a megtevesztes nevu varazslatrol pl... no komment.

szerintem toliskent konnyebb szerezni hirnevet, mint hadiskent; bar hadiskent a tizedet kapod az ertekkulonbsegnek, mig tolizasnal csak a hatvanadat... dehat egy tolis naponta tobbszor tud lopni messzebbrol, mint ahanyszor egy hadis kimegy csapni... persze ez csak szerintem van igy :)

Alba 04-26-2006 07:24

Nekem es egyik szöviimnek sincs semmilyen kek izeje es olyan vigan elvagyunk.Nem hiszem hogy barmivel is többet tudna az a jatekrol akinek van.:D
De errol azok a szövik tudnank meselni akiknek volt es elszabiztak egy kis hadakozas utan...

Apa 04-26-2006 07:37

nem árt havan kis kéked, de csak ha tucc vele érvényesülni.
ha nem jol használod nem sok előnyöd van belőlke.

Kisbér 04-26-2006 10:58

Quote:

Originally Posted by Apa
nem árt havan kis kéked, de csak ha tucc vele érvényesülni.
ha nem jol használod nem sok előnyöd van belőlke.

Jaja, múltkor hullával játszottam, és felvettem a varázsló, tolvaj, tudós személyiségeket...
Azóta tudom, hogy a (3)-as nem jelent semmit..

:D:D:D:D

andor 04-26-2006 11:22

Mindenesetre a hirnev es a kek szam tob mint semi:)

Alba 04-26-2006 13:16

Ha a hirnev sokat er akkor en k.va jo jatekos vagyok...De sajna ez nem igaz csak jol mutat...
:D :D :D

director 04-27-2006 00:02

Quote:

Originally Posted by Alba
Ha a hirnev sokat er akkor en k.va jo jatekos vagyok...De sajna ez nem igaz csak jol mutat...
:D :D :D

még nálam is jobb? az kizárt:DD

amúgy mennyid van?:)

Senki 04-27-2006 06:53

Quote:

Originally Posted by director
még nálam is jobb? az kizárt:DD

amúgy mennyid van?:)

Albának jelenleg 4.008.419 van :D

Half 04-27-2006 23:21

Elárultam, hog ykell cerezzni Aban és most jól kihasználjátok...
Nembaj lesz nemulass

director 04-28-2006 02:28

Quote:

Originally Posted by Half
Elárultam, hog ykell cerezzni Aban és most jól kihasználjátok...
Nembaj lesz nemulass

miért, nem tök ugyanúgy kell, mint máshol?:P

Etyekwood 04-28-2006 04:55

Quote:

best amit láttam az 3-5 millás hírnevek, és a klánunkban van A-ban. 3 ori is

Jól mondod Senki:)
Bizony már nekem is "Hírnév: 1.313.640 " ennyi van, és ez csak feljebb megy még:))

És azért sokszor jó a pozitív mérleg, a tolisok miatt is:)

Etyekwood 04-28-2006 05:07

Hát nem tudomsrácok, hogy vagytok vele, de a kék számokhoz kanyarodva, ha egy kis 3 ast látok, akkor azért meggondolom, hogy őt, vagy a egy szám nélkülit támadjak!

pl.
xyz(3) = tudós, vándor, gazdálkodó
és ez kb olyan 1500-1800 hekin!
ez azért az annyi pluszt, hogy elgondolkodom raja, pedíg nem vagyok egy beszari játékos:)
De az tény, hogy attól még nem biztos, hogy jól játszik!

Senki 04-28-2006 20:15

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
De az tény, hogy attól még nem biztos, hogy jól játszik!

Nálam szövifüggő, hogy megütöm-e vagy sem. ezek elég erős bónuszok, de nem nagyon, meg kérdés hogy ki is használja-e... a vándor nem vészes elenfél. a tudós is megszokottt, együtt se durva kombó... a gazdálkodóval azért már hoz egy jobb előnyt, erősebb picit és több picit a serege meg gyorsabb... nade eleve 2 körről gyúrsz bele, és megteheted hogy úgy levered hogy onnét vándorral se mocorog... ;)

Etyekwood 04-29-2006 04:57

Quote:

Nálam szövifüggő, hogy megütöm-e vagy sem. ezek elég erős bónuszok, de nem nagyon, meg kérdés hogy ki is használja-e... a vándor nem vészes elenfél. a tudós is megszokottt, együtt se durva kombó... a gazdálkodóval azért már hoz egy jobb előnyt, erősebb picit és több picit a serege meg gyorsabb... nade eleve 2 körről gyúrsz bele, és megteheted hogy úgy levered hogy onnét vándorral se mocorog... ;)

Igen, ebben igazad van!

És megint csak azt mondom erre, hogy nem ez csak bónusz, egy "kevés" plusz!
Anno az 5 ben, kék szám nélkül is olyat domborítottam, hogy öröm volt nézni!
Itt jön be az, hogy nem mindegy, hogy ki, hogy játszik!:)

Senki 04-29-2006 08:20

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
Itt jön be az, hogy nem mindegy, hogy ki, hogy játszik!

Jó azért vannak olyan kombók amikre azért ránézés után nem kötnék bele, max egy akkora csapással hogy utána felmenekülhessek előle... bár ez egy ork tábornok vándor tudós elől esélytelen. nincs az ami megállítja, vakon felüti magát utánad és lever mint vak a poharat :D persze ha a játékos is vadállat, nem csak a kombója, meg a faja (nade itt bejön az is, hogy ilyet ki választ :D:D:D)

Half 04-30-2006 20:09

Quote:

Originally Posted by director
miért, nem tök ugyanúgy kell, mint máshol?:P

Hát azért nem mindig olyan eccerü pl eltudnám intézni, hogy nenöjjön nekik többet:D

legalábbis jóval lassabban:D

evil 05-02-2006 13:49

a hírnév sztem picit árulkodó... pl ha magas hírneved van akkor nem kizárt h tolis vagy... így könnyen ki lehet következtetni h ki milyen orival van. persze kivétel itt az 1/A, meg az anarch:D mert ott D-ben már 30milla hírnevek is vannak. de az már csak poénból:)

Senki 05-02-2006 15:38

hááát... szerintem nem árul el semmit mert nekem hadisként is volt nagyon magas hírnevem. inkább dísz :D

Kisbér 05-03-2006 11:47

Quote:

hááát... szerintem nem árul el semmit mert nekem hadisként is volt nagyon magas hírnevem. inkább dísz :D

Mondjuk annyit elárul, ha indítasz egy országot, és körbenézel közel azonos sorszámon lévők között, akkor rájössz, hogy ki a tolis...
Én azokat, ha nem vagyok még védett toliszinten, akkor nem bántom (gondolok itt varipróbára, stb).
De ez kb 2 hétig tart, amíg meg nem erősödöm, aztán már nem nézem... :D

Alba 05-03-2006 12:18

En ugy voltam vele mindig is hogy azkat neztem meg akiknek nagy a hirneve.Persze az pozitivban es megativban is igaz...
Ugy gondolom hogy azoknal lehet tobb love akiknek relative nagy.Persze tudom ez igy nem igaz de azert egy kcisit megis,...

vonos82 05-08-2006 10:49

Egyre több nullás hírnevet látok 4-ben, szerintetek ez miért van? Én mindig őket ütöm először :D

(tudom-tudom, elf vagy óriás, esetleg élőhalott.)

Alba 05-08-2006 10:55

Azert mert egyre több az alii jatekos...
A 0 hirnev ebben hogy elfet meg hullat jelent legkevesebe...
Hullaval csak utni lehet arra meg jar hirnev...Elf meg lop varizik.
VAGy
anniyt tamadnak felfelé mint lefelé...

vonos82 05-08-2006 11:05

Tényleg nem tudom, de pl tegnap láttam egy hullát 450 hekin 14 k íjásszal, nagyjából 8-as hírnévvel.

A varinknak valami -3 -as a hírneve...

Szerintem a gömbözéseket sokan az ilyen, a nullához tartó hírnevű orikkal kezdik, ha éppen meglátnak egyet, mert valszeg könnyű célpontok (ismétlem: valószínüleg...).

Steve 05-08-2006 11:09

Nekem a nulla hirnév azt jelenti hogy valaki békében lépeget fel senkit sem zavartatva fedezget, ezért is áltlában elfeknél fordul elő...

Etyekwood 05-09-2006 00:23

:)
Igen ezt én is észrevettem, hogy több lett mostanában!
Én konkrétan meg is kérdeztem!
Ez volt a válasz kb.

"Szerencséd, hogy most nem támadok senkit, mert a 0 hírnevet az 1 ig akarom vinni!"

Nem szó szerint ezt írta, de a lényeget látjátok!
Akik 0 hírnévvel vannak a 4 ben is, annak van másik orija is, és csak saját magának fedezget:)
Nekem ez a véleményem!:)

All times are GMT +1. The time now is 17:45.