![]() |
Hirnev
Szeretnem megtudni hogy hogyan lehet sok hirnevet csinalni pl latam mar hogy az 5 szinten mar 100.000-hirnev korul van pedik csak 1000-hely korul van Probaltam mar hogy 20 kore feletem van es kezdtem lopdosni meg minden de nagyon lasan ment a hirnevem jelenleg 1300-hirnevem van csak es mar 300 kore jatszok es egy nap ha 20-szor nem lepek be akor nem tom mivan.
|
Quote:
Egyenlőre semmi értelme nincs :D Amúgy nem lehet, hogy az adott illető (x)-es, azaz már egyszer körbement? |
Quote:
|
Quote:
a best amit láttam 1,5millás hírnév (5)el:D |
Quote:
Én soha nem nézem a hírnevet :D Pl ha te vagy az első a csoportban, ami miatt ugye csak lefele akciózhatsz, akkor - hírneved lesz... És akkor már nem vagy jó játékos? Nem értem :D Nah, mind1 |
best amit láttam az 3-5 millás hírnevek, és a klánunkban van A-ban. 3 ori is :D
amúgy nem számít sokat, de valakit távoltart ahogy a kékszám is segít. de igazából ez csak a könnyű ellenfeleket tartja távol, mert aki jó, azt ez nem befolyásolja :) (UI: sőt lenti csoportba van a normál játék koronázatlan királya negatív hírnévben, Half -5 milla 'feletti' hírnévvel...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
igen. a logika szerint minél tökösebb játékos vagy annál kissebb a hírneved. mert annyit vagy csoportelső ügye.. :D:D möhöhöhö!
|
Quote:
én is a legtöbb trükköt, szégyenlem bevallani, hogy csak ott, de az 1/A tetején tanultam meg mert nem fordulhattam már B-ből... szóval a kékszámnál már csak a hírnév jelent kevesebbet. (najó a kékszámtól annyira azért kell félni, hogy ad egy erős bónuszt a gazdájának, de ennyi. amúgy meg a legjobb játékosok közül soknak nincs kékszáma, vagy kisorit visz amin semmi nem láttszik... szóval ennyi erővel belerúghatsz egy kékszmosba is :D mondjuk örültem mer az orkomat nem sokan merték kitekizni a kék szám miatt... bezzeg szövimet akinek nem volt, pedig nagyon jó játékos, még jobb mint én... möhöhöhö :p ) |
Quote:
amúgy a kék szám tényleg nem elrettentö, bár a mostani szövimbem 3unknak van és mondhatom nyaralunk. az 5ben meg páran nekiállnak lopkodni a friss szövinket napokon keresztül, aztán amikor megérkezik a mészár, sunnyognak szabira vagy békéért. ez nem vall nagy rutinra. én tudom mit jelent jópár ellenség ellen felvenni a harcot, az A nekem is jó tanulópénz volt, de mivel ott hunyó vótam valamiben, nem akartam a haverokat is belekeverni. a hirnévgyüjtés meg nem könnyü. pár napos orinál láttam 55k hirnevet tegnap, azt állitja háború. 100kör alatt? furcsa. |
Quote:
|
Quote:
|
nagy hirnevet nem nehéz szerezni. De mondjuk ha újraindulsz elveszited meg ilyenek. Szóval megiskell tartani. a kis kék szám igy sem jelent olyan sokat. De azért aki kis számmal rendelkezik valószinü többet tud mitn aki nem.
|
en akkor dobbentem ra, hogy nem is jelent olyan sokat az a kis kek szam; amikor a jatekon beluli forumon kiderult, hogy a kis kek ketteske meg sose hallott a megtevesztes nevu varazslatrol pl... no komment.
szerintem toliskent konnyebb szerezni hirnevet, mint hadiskent; bar hadiskent a tizedet kapod az ertekkulonbsegnek, mig tolizasnal csak a hatvanadat... dehat egy tolis naponta tobbszor tud lopni messzebbrol, mint ahanyszor egy hadis kimegy csapni... persze ez csak szerintem van igy :) |
Nekem es egyik szöviimnek sincs semmilyen kek izeje es olyan vigan elvagyunk.Nem hiszem hogy barmivel is többet tudna az a jatekrol akinek van.:D
De errol azok a szövik tudnank meselni akiknek volt es elszabiztak egy kis hadakozas utan... |
nem árt havan kis kéked, de csak ha tucc vele érvényesülni.
ha nem jol használod nem sok előnyöd van belőlke. |
Quote:
Azóta tudom, hogy a (3)-as nem jelent semmit.. :D:D:D:D |
Mindenesetre a hirnev es a kek szam tob mint semi:)
|
Ha a hirnev sokat er akkor en k.va jo jatekos vagyok...De sajna ez nem igaz csak jol mutat...
:D :D :D |
Quote:
amúgy mennyid van?:) |
Quote:
|
Elárultam, hog ykell cerezzni Aban és most jól kihasználjátok...
Nembaj lesz nemulass |
Quote:
|
Quote:
Jól mondod Senki:) Bizony már nekem is "Hírnév: 1.313.640 " ennyi van, és ez csak feljebb megy még:)) És azért sokszor jó a pozitív mérleg, a tolisok miatt is:) |
Hát nem tudomsrácok, hogy vagytok vele, de a kék számokhoz kanyarodva, ha egy kis 3 ast látok, akkor azért meggondolom, hogy őt, vagy a egy szám nélkülit támadjak!
pl. xyz(3) = tudós, vándor, gazdálkodó és ez kb olyan 1500-1800 hekin! ez azért az annyi pluszt, hogy elgondolkodom raja, pedíg nem vagyok egy beszari játékos:) De az tény, hogy attól még nem biztos, hogy jól játszik! |
Quote:
|
Quote:
És megint csak azt mondom erre, hogy nem ez csak bónusz, egy "kevés" plusz! Anno az 5 ben, kék szám nélkül is olyat domborítottam, hogy öröm volt nézni! Itt jön be az, hogy nem mindegy, hogy ki, hogy játszik!:) |
Quote:
|
Quote:
legalábbis jóval lassabban:D |
a hírnév sztem picit árulkodó... pl ha magas hírneved van akkor nem kizárt h tolis vagy... így könnyen ki lehet következtetni h ki milyen orival van. persze kivétel itt az 1/A, meg az anarch:D mert ott D-ben már 30milla hírnevek is vannak. de az már csak poénból:)
|
hááát... szerintem nem árul el semmit mert nekem hadisként is volt nagyon magas hírnevem. inkább dísz :D
|
Quote:
Én azokat, ha nem vagyok még védett toliszinten, akkor nem bántom (gondolok itt varipróbára, stb). De ez kb 2 hétig tart, amíg meg nem erősödöm, aztán már nem nézem... :D |
En ugy voltam vele mindig is hogy azkat neztem meg akiknek nagy a hirneve.Persze az pozitivban es megativban is igaz...
Ugy gondolom hogy azoknal lehet tobb love akiknek relative nagy.Persze tudom ez igy nem igaz de azert egy kcisit megis,... |
Egyre több nullás hírnevet látok 4-ben, szerintetek ez miért van? Én mindig őket ütöm először :D
(tudom-tudom, elf vagy óriás, esetleg élőhalott.) |
Azert mert egyre több az alii jatekos...
A 0 hirnev ebben hogy elfet meg hullat jelent legkevesebe... Hullaval csak utni lehet arra meg jar hirnev...Elf meg lop varizik. VAGy anniyt tamadnak felfelé mint lefelé... |
Tényleg nem tudom, de pl tegnap láttam egy hullát 450 hekin 14 k íjásszal, nagyjából 8-as hírnévvel.
A varinknak valami -3 -as a hírneve... Szerintem a gömbözéseket sokan az ilyen, a nullához tartó hírnevű orikkal kezdik, ha éppen meglátnak egyet, mert valszeg könnyű célpontok (ismétlem: valószínüleg...). |
Nekem a nulla hirnév azt jelenti hogy valaki békében lépeget fel senkit sem zavartatva fedezget, ezért is áltlában elfeknél fordul elő...
|
:)
Igen ezt én is észrevettem, hogy több lett mostanában! Én konkrétan meg is kérdeztem! Ez volt a válasz kb. "Szerencséd, hogy most nem támadok senkit, mert a 0 hírnevet az 1 ig akarom vinni!" Nem szó szerint ezt írta, de a lényeget látjátok! Akik 0 hírnévvel vannak a 4 ben is, annak van másik orija is, és csak saját magának fedezget:) Nekem ez a véleményem!:) |
All times are GMT +1. The time now is 17:45. |