![]() |
uj faj és személyiségek ötletek ide!
Üdv! Ebbe a topikba kidolgozott személyiségek és faj jellemzőket várok.. a hülyeségeket mellőzük! előre is köszi
|
Én máris a lényegre térek:
- mi szükség új fajra? - mi szükség új személyiségre? |
Quote:
|
Quote:
tudomásom szerint erre nicns topik, ide konkrét ötleteket várok nem elmélkedést.. számszerű adatokat várnék ha ien is van az elkerülte a figyelmem |
Quote:
Az élőhalottnak kellene valami hasznos személyiség. Olyasmi mint az orknak a tábornok. A tábornok személyiség pld kizárólag az orkoknak ér valamit sztem. Senki más nem igazából tudja kihasználni legfeljebb egyedi esetben. Az élőhalott milyen személyiséget válasszon? tudós? varázsló? tolvaj? gazdálkodó? tábornok? ezek kilőve marad a túlélő amire egyébként is bónusza van tehát nem sokat ér számára... az egyetlen használható személyiség neki a harcos. Sztem ez kevés. Csináljunk neki is egy személyiséget... pld... ármányrabló ez a személyiség mondjuk alkalmas lenne a védelem varázslat "ellopására" a támadó féltől (persze csak ha van rajta!) és az aktuális körben volt távolbalátás a szöviben így "látja", hogy megy felé sereg. Ha nem "látták" a közeledő sereget akkor természetesen nincs "ármánylopás" sem. Ez a személyiség elsősorba az élőhulláknak lenne jó,de mondjuk más is ki tudná használni aki esetleg nem tart annyi varit, hogy a védelem varázslat felmenjen 2 körre. |
Quote:
Tűzoltó A tűzoltó személyiség nagy hatásfokkal oltja a felgyújtott házakat. Gyújtogatásnál 70%-kal kevesebb ház ég le. Ilyen személyiséget például tolvajokat szinte nem tartó gnómok is hasznosíthatnának. |
Nagyon jó ötletnek tartom a Tűzoltó személyiséget, komoly lehetőség lenne a hullák és gnómok számára, de azt hiszem mindenkinek jól jönne, mindenki ki tudná használni, csak az óriás kevésbé, ugye neki alapból van erre jogsija :))
|
Quote:
|
Quote:
Na jó, legyen 50%! :) |
Quote:
|
Azt hiszem lenne értelme egy " zsarnok" személyiségnek is, aki annyira sanyargatná a népet, hogy azok adóbevéteik 3szorosát termelnék ki körönként. Mivel a pénz termelésére eddig a kereskedő volt a legmegfelelőbb személyiség, ezzel az új személyiséggel épületek nélkül is lehetővé válna a pénzszerzés. Fellendítené a tekipiacot is, mert nem hinném, hogy sok oriban lenne gazdasági teki, max. a kezdőknél, illetve aki eleve 100%-ra állítja be az adót.
|
A kereskedő személyiség egyébként is halóban van, mert szinte már mindennel jobban lehet keresni, mint a bankokkal:(
|
Zsarnok-nak semmi értelme nem lenne sztem nem az adóbol fogsz meggazdaggodni.na meg a 4-es szintektől van épületfentartásküöltség szal alig lessz bevételed abból ha 25%-on van az adó.ha azon felül akkor meg oszthatod a pénzt a népnek ami meg megin csökkentené a zsarnok személyiségből származó plussz pénzt.Na meg ha zsarnok akkor már eleve az hogy sanyagargatja a népet vagyis romlana erősen a morál akkor meg megin oszthatnád a pénzt..
|
jah meg a zsold is húzza minuszba a befolyó adót:)
|
Nana, sztem kevés az az 50% a hullának, legyen inkább 60 vagy 65, mit szóltok? Ez sem sokkal több. Ehhez miért kell személyiség, nem lenne egyszerűbb ha bevennénk a faji jellemzők közé, a személyiségek meg maradnának ahogy vannak?
|
Quote:
|
Quote:
|
Jó volna új faj is, sőt fajok. Vörös, kék és aranysárkányok. Ezeket csak a sokszemesek választhatnák bónuszfajként. Mondjuk 8 szemnél lehetsz vörös, 9-nél kék, 10-nél meg aranysárkány. Na??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Már ki lett találva az új faj. A Gárdi.
Csak faji bónuszai vannak, a gnóm, az ork, és az óriás faji bónuszait kapná. Negatívuma 3 van, hogy bűzlik az alkoholtól, és nem szeret sétálni, és sokat eszik... :D:D:D |
Hirtelen ezt a topicot talaltam, ujat nem akarok nyitni.
Csak erdekelne, hogy lassan (de biztosan) ujra lesz kis kek 10es orszag, nem is egy, ahogy nezem. Vajon ok is logni fognak a levegoben, nem kapva semmit a kis kek tizesert, vagy lesz vmi ez iranyu fejlesztes, hogy ne csak a kek szamuk nojon nekik, es kozben ugyanugy 9 szemelyiseguk legyen, mint egy 9esnek, hanem legyenek meg vhogy motivalva, jutalmazva? |
Quote:
|
Szerintem egy több éve jól játszó, 9 személyiséggel rendelkező játékosnak biztosan további segítségre van szüksége.
|
Quote:
(ehh, fölösleges hsz. volt, nyilván értetted te is, Pepa, miről beszélt Remy, de már nem tudom törölni, Ati nem engedi :) ) |
Nézzük meg, hogy az átlag játékidő mennyi, és nézzük meg hányan vannak, akik ettől erősen eltérnek. Hárman. Ha még pár hónapot hozzáveszünk, akkor öten. Úgy érzem, hogy 5 ember érdekében nagy hiba volna felborítani egy (szinte teljesen) kialakult egyensúlyi állapotot.
|
Quote:
|
Quote:
Esetleg emellé még más feljutási követelményeik lehetnének. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Termeszetesen nem uj fajokrol beszeltem. :) De ha mondjuk bevezetnel egy olyan szemelyiseget, ami 5% tamadoerot adna, meg egy masikat, ami 5% vedoerot (ezt ad hoc talaltam most ki, persze lehet rossz otlet, de igy elsore nem), valamint Fegya tuzolto otlete sem rossz... marhara nem borulna semmi, sot... :) Es akkor meg vegig sem olvastam a sok jo otletet... :) Legalabb elgondolkodni el lehetne rajtuk, az azonnali elutasitas helyett... :) |
Quote:
Úgyhogy ilyen irányú bővítés egyelőre nincs napirenden. Majd ha már semmi újat nem lehet kitalálni, akkor esetleg előkerülhetnek. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:13. |