![]() |
Tűzgolyó hatékonysága
Szerintem klehetne növelni a tűzgolyó varázslat hatékonyságát. Ti mit gondoltok erről?
|
Erre milyen stratégiai tippet vársz válaszként?
|
Quote:
|
Quote:
Milyen stratégiai tanács az, hogy mekkora lenne jó? Lehet beszélgetni persze a háromnegyed-elf unikornisok támadóerejéről is, de értelmes stratégiai választ nem fogsz kapni olyan dologra, ami nincs. Csak olyanról lehet stratégiai megbeszéléseket folytatni, ami van. Ezzel kapcsolatban pedig nem tettél fel kérdést. |
Quote:
|
ez mi ez??
hol vannak az olyan lehetőségek a szavazásról, hogy . . 3. Maradjon annyi, mint most, mert ez így jó. (ez volna a 'neeeeem'?) 4. Ne növeljük, sőt, csökkentsük. 5. A hatásfoka maradjon így, de módosítsunk rajta. (pl rúnaktg, készültség, stb) Egyébként meg szerintem 100% lenne a jó hatékonyság, mert én inkább varizok, meg vari-tolizok. A hadisok, szimpla tolisok, haditolisok, bunkerek meg 0%-ra voksolnának inkább. Kb 1 napon belül egymás fikázásába menne át az egész, egyébként meg, mint az fentebb olvasható már, hol itt a játékstratégiai kérdés? :D Már csak az a kérdés, hogy amely fajok esetleg valami rezisztenciával rendelkeznek, és mondjuk ezután 0% lesz a hatásfoka, akkor mi történik majd. Az agresszor egységei hollanak el sikeres varázsakció esetén? :D Ignór. |
Olyan választás miért nincs a szavazásnál, hogy "Ati lakatolja le a topicot!" ???
|
Quote:
|
Ez a téma nem tudom, hogy hova illene leginkább, mert se tanácskérés nincs benne, se segítségkérés, semmi. Átraktam ide.
Ui: nem is... inkább ide... :) |
Quote:
|
Azért vicces hogy csordába verődve fikáztok valakit azért mert olyan amilyen...
nem uncsi? vagy ez jó valami stressz levezetésre? mondjuk inkább itt mint a családtagokon, szal hajrá :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem láttam még soha gőzöm nincs milyen csak a fórumos írásait látom de feltételeztem van valami oka hogy divat lett belerúgni a fórumon.. ezért írtam hogy olyan amilyen (talán mert túl sok személyes dolgot írt, és bekategorizálta a "falka" hogy?!) én csak úgy látom, hogy sokak vonulnak a többiek után, mert hogy nem jó kimaradni belőle rúgjunk bele engem nem így neveltek.. |
Quote:
Ildee-nek én is csak az írásait látom, meg a fotóit. meg azt amit tesz a hódítóban és annak fórumain. Legutóbb például ok nélkül tiltott ki orikat belső fórumról, miután visszakönyörögte magát modivá. Az előtt a vele egysorúak 99%-át nevezte tolvajnak. A többi hogy másokkal olvastatja fel magának a súgót, orit vesz át normálban, pillanatnyi kedve szerint módosítsák a szabályokat, illetve néha koldul közöttünk, még színesítik a képet. Ami így nem lett túl szép eddig, és így nem csodálkozom, hogyha mostmár bármit mond, ellenzést kap. Amiért visszakérdeztem az az, hogyha azt mondod, "olyan amilyen", az ember azt hinné vmi adottságról beszélsz. De amiket én látok, egyik sem az. Mindegyik változtatható (szerencsére). |
a nemet felénk egy e-vel írják :)
|
Quote:
|
Kubbi, én most már akkor téged is utállak, de nagyon :D:D:D
Így most jobb? :) |
Quote:
|
Héhéhé, finomabban!
|
Most már tárgytalan :p
|
Elnézést, a megfogalmazás nem volt túl diplomatikus, de az igazságtartalma mindenképp 98% feletti :)
|
Quote:
attól hogy ezt kiírod a kb anyázás ott marad... ha ezen a fórumon ez a szint még elmegy, asszem még az olvasásától is elszokok... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha ennél finomabban akarnám írni, akkor már hazudnom kéne, azt meg nem igazán szeressem :) |
Quote:
|
Quote:
|
én akkor is lájkolom Orsi őszinteségét :p:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Gyertek VIP hv-re inkább, Oris vs Ildee, mert egyedül vagyok :)
Ott lerendezhetitek a hétvégén... |
A további indulatok elkerülése érdekében téma lezárva.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:30. |