Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Tűzgolyó hatékonysága (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4414)

Ildee 10-29-2010 12:51

Tűzgolyó hatékonysága

Szerintem klehetne növelni a tűzgolyó varázslat hatékonyságát. Ti mit gondoltok erről?

Ati 10-29-2010 12:53

Erre milyen stratégiai tippet vársz válaszként?

Ildee 10-29-2010 12:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269165)
Erre milyen stratégiai tippet vársz válaszként?

Hogy ki mit gondol, mekkora lenne a jó hatékonyság?

Ati 10-29-2010 13:00

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 269167)
Hogy ki mit gondol, mekkora lenne a jó hatékonyság?

Lenne jó?

Milyen stratégiai tanács az, hogy mekkora lenne jó?

Lehet beszélgetni persze a háromnegyed-elf unikornisok támadóerejéről is, de értelmes stratégiai választ nem fogsz kapni olyan dologra, ami nincs. Csak olyanról lehet stratégiai megbeszéléseket folytatni, ami van.

Ezzel kapcsolatban pedig nem tettél fel kérdést.

vityu 10-29-2010 13:00

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 269164)
Szerintem klehetne növelni a tűzgolyó varázslat hatékonyságát. Ti mit gondoltok erről?

Ekkora, ami most van szerintem tökéletesen megfelelő. Miért kellene erősíteni? Hogy 10k íjból 10 levigyen 5k-t? :eek:

[HTPA]GeeForce 10-29-2010 15:17

ez mi ez??

hol vannak az olyan lehetőségek a szavazásról, hogy
.
.
3. Maradjon annyi, mint most, mert ez így jó. (ez volna a 'neeeeem'?)
4. Ne növeljük, sőt, csökkentsük.
5. A hatásfoka maradjon így, de módosítsunk rajta. (pl rúnaktg, készültség, stb)

Egyébként meg szerintem 100% lenne a jó hatékonyság, mert én inkább varizok, meg vari-tolizok. A hadisok, szimpla tolisok, haditolisok, bunkerek meg 0%-ra voksolnának inkább.
Kb 1 napon belül egymás fikázásába menne át az egész, egyébként meg, mint az fentebb olvasható már, hol itt a játékstratégiai kérdés? :D

Már csak az a kérdés, hogy amely fajok esetleg valami rezisztenciával rendelkeznek, és mondjuk ezután 0% lesz a hatásfoka, akkor mi történik majd. Az agresszor egységei hollanak el sikeres varázsakció esetén? :D

Ignór.

Pool 10-29-2010 15:29

Olyan választás miért nincs a szavazásnál, hogy "Ati lakatolja le a topicot!" ???

Remedy 10-29-2010 15:32

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 269182)
Olyan választás miért nincs a szavazásnál, hogy "Ati lakatolja le a topicot!" ???

Vagy inkabb Ildieet. :)

Ati 10-29-2010 15:46

Ez a téma nem tudom, hogy hova illene leginkább, mert se tanácskérés nincs benne, se segítségkérés, semmi. Átraktam ide.

Ui: nem is... inkább ide... :)

Hex 10-29-2010 16:15

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 269164)

bolond vagy é te lyány?

Kubbi 10-29-2010 18:07

Azért vicces hogy csordába verődve fikáztok valakit azért mert olyan amilyen...
nem uncsi? vagy ez jó valami stressz levezetésre?

mondjuk inkább itt mint a családtagokon, szal hajrá :rolleyes:

Ildee 10-29-2010 18:12

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 269232)

koszi szepen :)

Princ 10-29-2010 18:13

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 269232)

Mármint milyen?

Kubbi 10-29-2010 18:26

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 269238)
Mármint milyen?

passz
nem láttam még soha gőzöm nincs milyen
csak a fórumos írásait látom
de feltételeztem van valami oka hogy divat lett belerúgni a fórumon..
ezért írtam hogy olyan amilyen
(talán mert túl sok személyes dolgot írt, és bekategorizálta a "falka" hogy?!)

én csak úgy látom, hogy sokak vonulnak a többiek után, mert hogy nem jó kimaradni belőle rúgjunk bele
engem nem így neveltek..

Princ 10-29-2010 18:47

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 269243)
passz
nem láttam még soha gőzöm nincs milyen
csak a fórumos írásait látom
de feltételeztem van valami oka hogy divat lett belerúgni a fórumon..
ezért írtam hogy olyan amilyen
(talán mert túl sok személyes dolgot írt, és bekategorizálta a "falka" hogy?!)

én csak úgy látom, hogy sokak vonulnak a többiek után, mert hogy nem jó kimaradni belőle rúgjunk bele
engem nem így neveltek..

van egy általános falkaösztön is az újakkal szemben, ez nem vitás, Dyn ki is emelte nemrég mint egykori kárvallottja ennek.

Ildee-nek én is csak az írásait látom, meg a fotóit. meg azt amit tesz a hódítóban és annak fórumain. Legutóbb például ok nélkül tiltott ki orikat belső fórumról, miután visszakönyörögte magát modivá. Az előtt a vele egysorúak 99%-át nevezte tolvajnak. A többi hogy másokkal olvastatja fel magának a súgót, orit vesz át normálban, pillanatnyi kedve szerint módosítsák a szabályokat, illetve néha koldul közöttünk, még színesítik a képet. Ami így nem lett túl szép eddig, és így nem csodálkozom, hogyha mostmár bármit mond, ellenzést kap.

Amiért visszakérdeztem az az, hogyha azt mondod, "olyan amilyen", az ember azt hinné vmi adottságról beszélsz. De amiket én látok, egyik sem az. Mindegyik változtatható (szerencsére).

Dragi 10-29-2010 18:59

a nemet felénk egy e-vel írják :)

Ildee 10-29-2010 20:03

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 269244)
van egy általános falkaösztön is az újakkal szemben, ez nem vitás, Dyn ki is emelte nemrég mint egykori kárvallottja ennek.

Ildee-nek én is csak az írásait látom, meg a fotóit. meg azt amit tesz a hódítóban és annak fórumain. Legutóbb például ok nélkül tiltott ki orikat belső fórumról, miután visszakönyörögte magát modivá. Az előtt a vele egysorúak 99%-át nevezte tolvajnak. A többi hogy másokkal olvastatja fel magának a súgót, orit vesz át normálban, pillanatnyi kedve szerint módosítsák a szabályokat, illetve néha koldul közöttünk, még színesítik a képet. Ami így nem lett túl szép eddig, és így nem csodálkozom, hogyha mostmár bármit mond, ellenzést kap.

Amiért visszakérdeztem az az, hogyha azt mondod, "olyan amilyen", az ember azt hinné vmi adottságról beszélsz. De amiket én látok, egyik sem az. Mindegyik változtatható (szerencsére).

Kik modosítják a kedvem szerint a szabályokat? Én ilyenről nem tudok.

Pool 10-29-2010 20:07

Kubbi, én most már akkor téged is utállak, de nagyon :D:D:D

Így most jobb? :)

Kubbi 10-29-2010 20:23

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 269263)
Kubbi, én most már akkor téged is utállak, de nagyon :D:D:D

Így most jobb? :)

így már jobban alszom :D

Ati 10-29-2010 20:35

Héhéhé, finomabban!

Andrew 10-29-2010 20:36

Most már tárgytalan :p

Debilke 10-29-2010 20:47

Elnézést, a megfogalmazás nem volt túl diplomatikus, de az igazságtartalma mindenképp 98% feletti :)

Kubbi 10-29-2010 20:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269270)
Héhéhé, finomabban!

ha hé hé, akkor moderálni már luxus a hsz-t?
attól hogy ezt kiírod a kb anyázás ott marad...

ha ezen a fórumon ez a szint még elmegy, asszem még az olvasásától is elszokok...

Pool 10-29-2010 20:56

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 269267)
Nem is értem minek vitázni, egy ilyen kis senkiházi, kunyerálós, gyerekével nem törődő, hazudós kis izébizé miatt... nála még a kutyám is illatosabbat és kevésbé barnát szarik :D

Ildeenek van gyereke? :eek:

Remedy 10-29-2010 21:12

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 269271)
Ehm, ez már egy kicsit sok lesz :o

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 269276)

ha ezen a fórumon ez a szint még elmegy, asszem még az olvasásától is elszokok...

Mennyi onjelolt Ati van ezen a forumon... :)

Ati 10-29-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 269276)

Bízom abban, hogy az emberek egy rászólás után átírják emberi hangneműre az eredetileg nem olyan üzenetet.

Ildee 10-29-2010 21:30

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 269273)
Elnézést, a megfogalmazás nem volt túl diplomatikus, de az igazságtartalma mindenképp 98% feletti :)

nem tudom honnan veszed ezeket a marhaságokat, de szerintem magadat nevezd hazugnak, annak fényében amiket összehordassz rólam, hogy nem vagyok fehér, meg nem törödöm a gyerekemmel, valószínűleg többet mint te :)

Pool 10-29-2010 21:33

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 269287)
nem tudom honnan veszed ezeket a marhaságokat, de szerintem magadat nevezd hazugnak, annak fényében amiket összehordassz rólam, hogy nem vagyok fehér, meg nem törödöm a gyerekemmel, valószínűleg többet mint te :)

Ezt reméltem is, hogy többet törődsz a saját gyerekeddel, mint Debilke...:D

Ati 10-29-2010 21:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269284)
Bízom abban, hogy az emberek egy rászólás után átírják emberi hangneműre az eredetileg nem olyan üzenetet.

Tényleg várom ám! :)

Debilke 10-29-2010 21:55

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 269287)

Nem tartom magamnak hazugnak, de Téged mindenképp... muti már meg, mi nem igaz abban amit írtam? Talán nem kunyeráltál fórumokon pénzt, mert nincs mit enned? Nem is értem, akkor miből telik VIPre, nem hazudtál Andinak, hogy, nem rosszalkodsz többet, csak adja vissza a modijogod? De igen, hazudtál Neki, mert anélkül, hogy írtam volna arra a fórumra, kizártad az orijaimat ok nélkül. Emlékezzünk csak vissza a MUDra? Non-stop nyomattad, hol volt időd a gyerekedre, már akkor is megemlítettük páran, hogy a gyerekedre kéne ennyi időt fordítani, nem a játékra... , azt pedig, hogy mennyire vagy fehér, mindenki döntse el maga, sztem semmiképp nem idén barnultál le.

Ati 10-29-2010 22:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269294)

Még mindig nem az igazi. :(

Debilke 10-29-2010 22:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269294)

Jó lesz így, vagy még finomítsak rajta? :)
Ha ennél finomabban akarnám írni, akkor már hazudnom kéne, azt meg nem igazán szeressem :)

Ati 10-29-2010 22:12

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 269299)
Jó lesz így, vagy még finomítsak rajta? :)
Ha ennél finomabban akarnám írni, akkor már hazudnom kéne, azt meg nem igazán szeressem :)

Még mindig nem az igazi... Nem kell hazudni különben, ilyen esetben egyszerűen ne írj inkább semmit.

Debilke 10-29-2010 22:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269298)
Még mindig nem az igazi. :(

Akkor bannolj Ati, ez a véleményem, ami olyan volt azt kivettem, azt azért nem várd el, hogy majd ódákat fogok zengeni róla kérésre. A véleményem teljesen kultúrált részét nem változtatom meg!

Dragi 10-29-2010 22:23

én akkor is lájkolom Orsi őszinteségét :p:)

Debilke 10-29-2010 22:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269300)
Még mindig nem az igazi... Nem kell hazudni különben, ilyen esetben egyszerűen ne írj inkább semmit.

Már ne is haragudj, miért ne írhatnék? Ez a véleményem, és miért ne lehetne rossz véleményem bárkiről, és miért ne írhatnám le? Kérésedre kivettem a fórumra talán nem való részeket, de az azért nonszensz, hogy nem írhatom le a véleményem :)

Ati 10-29-2010 22:27

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 269305)
Már ne is haragudj, miért ne írhatnék? Ez a véleményem, és miért ne lehetne rossz véleményem bárkiről, és miért ne írhatnám le? Kérésedre kivettem a fórumra talán nem való részeket, de az azért nonszensz, hogy nem írhatom le a véleményem :)

Sorry, ez a fórum nem erre való.

Pool 10-29-2010 22:28

Gyertek VIP hv-re inkább, Oris vs Ildee, mert egyedül vagyok :)
Ott lerendezhetitek a hétvégén...

Ati 10-29-2010 22:28

A további indulatok elkerülése érdekében téma lezárva.

All times are GMT +1. The time now is 14:30.