![]() |
Üzenetek menüpont változtatása
Arra gondoltam, hogy kicsit lehetne módosítani a mostani üzenetek rendszeren annyiban, hogy nem lenne külön üzenetek olvasása és elküldött üzenetek menüpont, hanem lenne egy üzenetek, amiben hasonlóan az elküldött üzenetekhez fel lennének sorolva az országok, akikkel üzentet váltottál, de arra kattintva a fogadott és az elküldött üzenetek is megjelennének időrendben.
Jelenleg ha egy hosszabb üzenetváltást akarok visszaolvasni kész agyhalál ide oda kattintgatni, megkeresni hol jártam. Az üzenetsor tetején vagy alján lenne egy gomb hogy új üzenet és akkor az adott országnak lehetne üzit küldeni a ugyan olyan módon mint eddig. Tehát csak a rendszerezés változna országonként követhetőbbre, az hogy pl.: 5 nap után törlődik, valamint a manuális törlés, mentés megmaradna. |
És ez a szövifórumra másolást is nagyban megkönnyítené.
|
Quote:
|
Nem akartam szavazósdit, de mivel nem igazán írtok semmit rá, nem tudom hogy azokon kívül akik tetszőnek nyomták a többiek mit éreznek. Hátha a szavazás segít:)
|
Szerintem is jó ötlet. Átláthatóbb lesz a levelezések visszaolvasása.
|
Én is támogatom, jó ötlet.
|
ez a második jó ötlet amit ma olvastam..sokszor belekeveredem abban h mire mi volt a válasz így elég tiszta lenne a dolog
|
Jó ötlet. Ki lehetne még egészíteni. Az alap oldalon(Országod) alul ki írja ha van új üzeneted, elolvasod és utána azt írja, hogy üzenetek olvasása. Az a javaslatom, hogy az új üzeneteket ki írja, de a üzenetek olvasását már ne. Szóval csak azt írja ki ha új üzeneted van, amit már olvastál az ne jelenjen meg az alap oldalon mint üzenetek olvasása.
|
Ez is olyan téma, amihez várnék hozzászólásokat, tekintettel arra, hogy általános, hogy az emberek nem szeretik a változást, akkor sem, ha az áttekinthetőbbé teszi az életüket.
A szavazás állását látom ugyan, de adjuk meg mindenkinek a lehetőséget arra, hogy hozzászóljon, úgyhogy ide is jöhetnek az észrevételek: Örülnél-e egy ilyen változásnak? Utálnád, hogy egy kattintással több lenne elolvasni az új üzeneteidet? Vagy legyen kicsit kaotikusabb, de maradjon meg a mostani ömlesztett olvasási lehetőség is? Esetleg kifejezetten zavarna, hogy feladó szerint lennének csoportosítva az üzenetek? Hányszor fogadnád meg, hogy törlöd magad, és soha többet nem is játszol, ha ez a változás bekerülne? Stb. Szóval várom ide is a hozzászólásokat, mert látszólag ugyan ez semmi komoly változás, hiszen a játékmenetet egyáltalán nem érinti, mégis az ilyen módosításoknak van a legtöbb negatív visszhangja utólag. |
Én is örülnék egy ilyen jellegű változtatásnak.
Elég sokat szoktam levelezni és így szöviügyekben is könnyebb lenne a tájékoztatás, nem kellene ollózni folyton. |
Szerintem simán lehetne beállítható is a dolog, tehát ezen nem kell, hogy múljon Ati. :)
|
Quote:
|
én nem törölném magam miatta :D
Tetszene ez a módosítás! |
Nekem is tetszene:)
|
ha egy ilyen email rendszerűről beszélünk, akkor mindenképp jó ötlet
a rendszerüzeneteket meg kilehessen külön jelölni a törlésre, mint pl nokiákban a jelentést |
Quote:
|
Quote:
|
Az Országod menüpont és a villogó változatlan maradna. Amikor az üzenetek olvasására mész, akkor nem az ömlesztett listát kapod, mint eddig, hanem egy országlistát azokról az országokról, akiktől üzenetet kaptál (és még nem törölted őket):
Itt rögtön látod, hogy kitől van új üzeneted, és kitől csak olvasott. Olvasottá csak az válik, akit elolvasol. Ha egyszerre 3 embertől kapsz üzenetet, akkor most azonnal olvasott lesz mind, amint az üzeneteket megnyitod. A tervezet szerint csak az lesz olvasott, akit elolvastál. Ha ez a rendszer nem tetszik, akkor a lap tetején (lást fenti kép) kérheted az eddigi ömlesztett listát. Amikor konkrétan olvasol valakit, akkor egy ilyen összefésült listát kapsz: ahol a bejövő üzenetek ugyanúgy néznek ki, mint eddig, de össze vannak fésülve időrendben a saját küldött üzeneteiddel (ezek a sötét hátterűek). Az elküldött üzenetek listája ugyanúgy megmarad, mint eddig, hiszen előfordulhat, hogy van olyan ország, akinek Te küldtél üzenetet, de ő nem küldött Neked. Egyelőre ez a terv. |
Quote:
Nagyon tetszik az új rendszer! |
Tetszik! Támogatom :)
|
Az mondjuk lehetne opcionális, hogy milyen idősorrendben jelenítse meg az üzeneteket (fentről lefelé, lentről fölfelé).
|
Quote:
|
Támogatom a dolgot!:)
|
Quote:
De éppenséggel odaírhatjuk majd az elejére hogy *FORDÍTVA*. :o u.i.: ja, ez nem azt jelenti hogy nem örülnék ha össze lennének fésülve az üzenetek. Jó lenne. |
Én is támogatom.
|
No akkor megkérdezem itt is, hogy ehhez a témához van-e bárkinek bármi egyéb észrevétele, hozzászólása, ellenkezése stb. Most küldjetek ezzel kapcsolatban minden észrevételt, mert utólag késő lesz! :)
|
Élesítésre került ez a módosítás is.
Waposoktól szeretnék kérni majd egy visszajelzést, hogy működik-e wapról az üzenetolvasás (ott funkcionális változás nem történt, csak vagy működik továbbra is, vagy elromlott... :)) -- jelenleg sajnos egy épkézláb wapelulátort se érek el neten. :( Köszi. |
Quote:
|
Quote:
|
nagyon jól néz ki!! köszönjük! :)
|
Belépek Arénába--->Van üzenet---> El akarom menteni ezért Mentés--->A normál játékos főorim üzenetinek felsorolásához kerülök--->???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszi szépen, ez így tetszik :)
Egy kérdésem lenne.. Admin (#0) 2 üzenet Admin - automata uzenet (#0) 2 üzenet Ezt miért jelzi ki így kétszer? Nem lehetne hogy csak egy legyen belőle? A kettő ugyanis azonos. |
Quote:
A legtöbb esetben ilyen nincs. |
Quote:
|
Nagyon jó, köszönjük.
|
Ide se érkezett semmi SOS probléma, úgyhogy ez is átmozgatva a megvalósult javaslatok közé. Itt is köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, aki aktívan résztvett a javaslat megbeszélésében.
|
SZiasztok!
Mindössze annyi megjegyzésem lenne hogy ha wapon olvasok új üzenetet ..és bármikor ujra belépek waprol vagy gépről ugyanugy olvasatlannak tehát újnak jelzi a már waprol elolvasott üzeneteket..szoval csak akkor lesz olvasatt az üzi ha gépről olvasom! Ha esetleg másnak nincs vele baja vagy máshol már jelezte valaki a problémát akkor nem szóltam :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:28. |