![]() |
Azonosítás
javaslat
minden maradjon így ahogy van, csak az ország leállás a kiküldést követő 24óra múlva történjen meg. Addig pedig az országod menüpont alatt, piros szövegként számoljon vissza mennyi idő van még a megállásig. (ameddig azonosítható az ori leállás nélkül) Kb mint szintlépésnél a piacnál, vagy a védelemnél. [Nem elfogadható üzenet jelentése] Zuz Mó (4) (#333000) [2/B] , 2010-09-17 00:12:14 |
Quote:
|
Nekem is tetszik.
|
támogatom a javaslatot. eddig még nem volt az azonosítással gondom, de biztos ki lennék akadva, ha mondjuk jön a kód mikor nem vagyok éppen, leáll az ori és elkolbászol a piacról visszatérő mondjuk 1 milla paci....:eek:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én annak örülnék, ha sokkal több rablóbanda járna a vidéken, és az ilyen seregeket sokkal sűrűbben elvinné. Ezért nem hiszem, hogy ÉVENTE EGY nap ne lehetne odafigyelni arra, hogy a piacot ne rendeltetésellenesen használja az ember. Ennek a meglátásnak nincs kihatása a javaslat egészére, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ha már rendeltetésellenesen használ az ember valamit, akkor legalább akkor figyeljen oda rá, amikor előre tudja, hogy figyelnie kell. Évente egy napot. A maradék 364 napon majd használod rendeltetésellenesen. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Egyelőre még nem gondoltam át a javaslatot, szóval érdemben nem nyilatkozom róla, csak nyugtázom az ilyen irányú igényt. Ha bármi változás lesz az azonosítás menetében, azt jelezni fogom. Tekintettel arra, hogy ez néhány héten belül esedékes, ezért várhatóan napokon belül el fog dőlni, hogy lehet-e ilyet irányban gondolkozni, vagy sem. |
Viszonylagos békében lévő országoknál tényleg nem sokat számít, hogy kiesik 2-3 kör, viszont egy háborúban, ahol jönnek-mennek a seregek, rengetik az épületeket stb. ott igen is számít, hogy az egyik fél 2-3 órás előnyre tesz szert a másikkal szemben (épületek építése, katonák kiképződése, stb).
Szerintem járjon a 24 óra türelmi idő. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Két lehetőség van - még nem jutott eszedbe az a biztonsági ok, ami korábban igen, és ezért nem zárod - megszűnt az az ok, ami miatt korábban nem lehetett volna késleltetni az országok leállását a kód kiküldése után. Utóbbinak jobban örülnék :) |
Quote:
|
udv mindenkinek
tamogatnam :) |
Quote:
|
Ha nincs technikai akadály úgy érzem nem nagyon van ellenérv
|
Ezt a témát nem mozgatom át egyelőre sehova. Terveim szerint a héten mondok rá valami véglegeset, és akkor a megfelelő helyre fog kerülni.
|
Nekem is tetszik!! :) remélem összejön! nincs kedvem mindegyik orivért felkelni éjjel, hogy folytatódjon benne az élet... :p
|
Quote:
Nem tudom mióta játszol, de nem éjjel van az azonosítás. Délelőtti órákban szokott kezdődni, és folyamatosan írja Ati, hogy hol tart az azonosítókódok kiküldése. Nekem eddig nem jelentett problémát azonosítani, de természetesen nem ellenzem a javaslatot. |
Quote:
|
Ma kb. 100 darab 1/A-ból és 2/B-ből forduláson vagyok túl, úgyhogy kicsit már zsong tőle a fejem... Ebben az állapotban ránéztem az azonosításkori országleállás szükségességére. Holnap ezt tiszta fejjel átnézem mégegyszer, most előzetesen annyit róla, hogy látok okot arra, hogy ez miért van így, de ha komoly igény van arra, hogy egy hosszabb "türelmi idő" legyen, amíg az ország nem áll le, akkor talán lehet ezt egy kicsit lazábban kezelni.
|
Quote:
|
Quote:
|
A következőre jutottam: megoldható, hogy legyen néhány napos "türelmi idő", ameddig az azonosítatlan országok nem állnak teljesen le. Néhány -- azonosításhoz kötött -- funkció továbbra is korlátozva lesz, nem léphetsz például szintet, nem indíthatsz támadást azonosítás hiányában. Ha ezeket szeretnéd tenni, az azt jelenti, hogy úgyis gépközelben vagy, így az azonosítást is meg tudod ejteni.
Az azonosításról szóló előzetes tájékoztatót idén ennek fényében fogom megírni. |
Quote:
|
sok játékosnak sokat segítettél, köszönjük a fáradozást :P
|
Quote:
Köszönjük Ati! :) |
Quote:
Technikailag megvalósítható lenne, hogy nem 10, hanem mondjuk csak 9 azonosítási emlékeztető lenne kiküldve, a 10. levél pedig egy "összesítő" jellegű emlékeztető volna? Pl ilyen formában: Kedves Játékosunk, az alábbi országok várnak még azonosításra: xy (#111111) xy (#222222) xy (#333333) ... .. . Azonosításukra még N nap áll rendelkezésedre. Nyilván való, hogy amennyiben a "várnak még azonosításra:" után nincs felsorolva semmi, akkor minden olyan ország azonosítva van, amely azon az e-mail címen van regisztrálva. Sokat segítene olyan játékosoknak, akiknek több országuk van. |
Ennek semmi értelme. A még nem azonosított országokról folyamatosan kapod az értesítőket, ezzel látod az összeset, ami még nincs azonosítva. Amit egy éve nem használtál, és nem is tudsz róla, mert mégcsak nem is a Te címeden van, az pedig nem hiszem, hogy gond, ha törlődik.
|
Quote:
Miben segítene ez azokon, akiknek sok országuk van? Most is kapnak mindről értesítőt, így pontosan látják, hogy mik várnak azonosításra. Ha más címen van, akkor úgyse kapod meg a levelet. |
Quote:
|
Quote:
100 levélnél törli azt, amivel már kész, és gyönyörűen nyomon tudja követni az azonosítás menetét. Az ilyen jellegű javaslat teljesen felejtős. |
Abban segítene, hogy mondjuk én kaptam vagy 70 azonosítós levelet.
Az elsők között azonosítottam, mert nem akarok országot veszíteni. (Júliusban? Augusztusban? Mindegy...) Azóta nem jön levél. Most megnyugodhatnék, hogy "huhh, biztos mindegyik azonosítva van...". De a kisördög nem alszik. És ha nem 70, hanem 71 levélnek kellett volna jönnie? Csak 1 elveszett az éterben? Biztos nagyon félős vagyok, de az informatikában az a szép, hogy néha fogalmad sincs, hogy mi miért történik. Mondjuk ha emiatt elbukik valaki egy országot, akkor az mondjuk nem annyira szép... Pusztán arra gondoltam, hogy ha már 10 értesítő megy ki mindenkinek (ami elég sok szerintem), akkor mehetne egy összesítő valamelyik "sima" helyett. Természetesen, amennyiben ennek semmi értelme, akkor a téma lezárva. Ui.: Saját e-mailról beszélek, nyilván. |
Quote:
Nem azt mondtam, hogy csak 1 értesítő jöjjön, 1 összesítő, hanem hogy a 10 értesítő helyett jöhetne mondjuk csak 9 "sima" értesítő, meg 1 ilyen jellegű. meg kell jönnie a 30-40-100 levélnek is, hiszen a fene fogja egyesével lekérni az azonosító kódokat. Nagyon jól van az úgy, hogy jön 30-40-100 levél. Pusztán csak előfordulhat, hogy az internet/szolgáltató/akárki hibájából nem kapsz meg a 100-ból mondjuk 3-at... Jön egy összesítő, látod, hogy 100-nak kellett volna jönnie, de csak 97 jött. Megnézed az országlistádban, hogy melyik az a 3, amire nem jött, és arra lekéred manuálisan. Félreértés ne essék, nem szeretném, ha csak 1 levél jönne! |
Quote:
|
Quote:
|
Nincs letiltva, csak pl amikor a jelszóemlékeztetővel lekérem a jelszavakat, akkor is van, hogy nem jön meg.
A spamek között sincs, a kukában sincs, beérkezettek között sincs. És soha nem is jön meg. Van, hogy 3x, 4x le kell kérnem, hogy 1x megjöjjenek a kódok. Az utóbbi időben gyakorlott vagyok, alapból rányomok 3x, és csak utána lépek be a postafiókomba. No mindegy, én hónapok óta nem kapok azonosítós emlékeztető levelet, szóval nagyon remélem, hogy akkor minden ország azonosítva van. |
Quote:
|
Quote:
Sőt, idén lesz ez több is. Ezen kívül ne felejtsük, hogy olyan országokról beszélünk, amik az elmúlt egy évben nem voltak használva egyszer sem, és most is elfelejtődnek. |
All times are GMT +1. The time now is 02:26. |