Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   WAP bővítés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4347)

Ati 09-14-2010 07:28

WAP bővítés

Sziasztok!

Nem gondoltam volna, hogy erre még valaha sor kerül, úgyhogy most csapjatok le rá... :) WAP bővítés!

Aki használja a WAP felületet, annak mi hiányzik, mi az, amit szívesen látna még a Hódító WAP felületén?

Princ 09-14-2010 07:56

Amikor pl piacon veszek valamit, vagy képzést indítok el, a művelet elvégzése után bent maradnak az űrlapon a megadott számok, akkor is ha visszalépek egy előző oldalra majd újra a piacra/képzésre.
Nem tudom fejleszthető-e, vagy ez csakis telefonfüggő beállítás, de jó lenne ha nem 2x kéne 1 műveletet megcsinálni: először beírni, másodszor meg kitörölni, s aztán haladni a következőre (kivéve persze, ha sokszor kell ugyanaz).

Menük közül az intéző ami nagyon hiányzik.

Ati 09-14-2010 08:15

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 263851)
Amikor pl piacon veszek valamit, vagy képzést indítok el, a művelet elvégzése után bent maradnak az űrlapon a megadott számok, akkor is ha visszalépek egy előző oldalra majd újra a piacra/képzésre.
Nem tudom fejleszthető-e, vagy ez csakis telefonfüggő beállítás, de jó lenne ha nem 2x kéne 1 műveletet megcsinálni: először beírni, másodszor meg kitörölni, s aztán haladni a következőre (kivéve persze, ha sokszor kell ugyanaz).

Menük közül az intéző ami nagyon hiányzik.

Az első az telefon (böngésző) függő, mivel ugyanaz az oldal, ezért kitölti az utolsó adatokkal.

Remedy 09-14-2010 08:59

Nekem a klanraki es a karavan hianyzik.

Pool 09-14-2010 09:23

Elérhető legyen az Aréna

legalábbis az én ősi telefonom nem tudok oda belépni, csak a "sima orimba"

Flayer 09-14-2010 09:50

Üdv All!

Nekem a piacról visszatérő áruk hátralévő idejének a kijelzése hiányzik!
Javaslom mindenkinek az Opera mini telepítését a telóra ott el lehet érni mindent csak hosszabb idő mint a sima böngésző!:(

Ati 09-14-2010 10:04

Quote:

Originally Posted by Flayer (Post 263855)
Javaslom mindenkinek az Opera mini telepítését a telóra ott el lehet érni mindent csak hosszabb idő mint a sima böngésző!:(

OFF: és drágább (nagyobb forgalom), és nagyobb esély az anarchra. (Minden opera-minit használó az opera szerverén keresztül netezik. Az összes. Az egész világról.)

vityu 09-14-2010 10:22

1. Klánpontlista (sokszor tudnám Wapról elintézni az éjszakát, csak emiatt nem tudom)

2. Menürendszer a főmenü link mellett, hogy ha pl a piacon vagyok Achmednél, akkor ne kelljen a főmenüből menni újra, ha át akarok ugrani a másikhoz, mert ha csináltam valami műveletet, akkor az is 2 ugrás, mire visszajutok.
pl így:
-Főmenü
-Piac

3. Szintlépés, mert a múltkor kerestem, és nem találtam, bár lehet, hogy én vagyok ilyen balga, de amikor a szövetség együtt lépne, akkor nem akarok pár körre egyedül maradni az éhes országok felett :)

Ati 09-14-2010 10:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 263857)
3. Szintlépés, mert a múltkor kerestem, és nem találtam, bár lehet, hogy én vagyok ilyen balga, de amikor a szövetség együtt lépne, akkor nem akarok pár körre egyedül maradni az éhes országok felett :)

Szintet ne wapról lépj. Ez nem lesz wapra, az biztos.

vityu 09-14-2010 10:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263858)
Szintet ne wapról lépj. Ez nem lesz wapra, az biztos.

Öööö, kifejtenéd ezt bővebben? Ha fizikai korlátai vannak, akkor megértem, de egyébként miért ne léphetnék szintet wapról? Ha egy szövetség nem tudja összeegyeztetni az időpontokat, a feléépéshez, hogy mind a 4-en gép előtt lehessenek akkor, akkor bizony egy jó időpont lehet, hogy napok kérdése. Vagy pedig a másik opció, hogy néhány órára 1-2 országot magára kell hagyni, ameddig a vérszomjas alsó/felső szomszédok szépen beverhetik..

Felkötni nem fogom magam ha nem lesz, de én hiányoltam.

Ati 09-14-2010 10:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 263860)
Öööö, kifejtenéd ezt bővebben? Ha fizikai korlátai vannak, akkor megértem, de egyébként miért ne léphetnék szintet wapról? Ha egy szövetség nem tudja összeegyeztetni az időpontokat, a feléépéshez, hogy mind a 4-en gép előtt lehessenek akkor, akkor bizony egy jó időpont lehet, hogy napok kérdése. Vagy pedig a másik opció, hogy néhány órára 1-2 országot magára kell hagyni, ameddig a vérszomjas alsó/felső szomszédok szépen beverhetik..

Felkötni nem fogom magam ha nem lesz, de én hiányoltam.

A WAP a mindennapi rutinfeladatokra vagy a "vész-szabadságra" van, nem a nagyon ritka tevékenységekre. Ha szintet léphetnél, akkor a következő probléma az lenne, hogy nem tudod beállítani a fajt és a személyiséget, úgyhogy úszik mindened. Faj és személyiságválasztás szintén ne wapról legyen, ahol a súgót se éred el teljesen, hogy pontosan tudd, hogy mit válassz. Azokat a dolgokat, amikre oda kell figyelni, amiket el kell olvasni stb, azokat webről, teljesértékű felületről intézz minden esetben. Lehet, hogy Te tudod, hogy mit miért választasz, súgó nélkül is, de sokan nem, és wapon esélyük sincs ezeknek utánaolvasni.

vityu 09-14-2010 10:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263862)
A WAP a mindennapi rutinfeladatokra vagy a "vész-szabadságra" van, nem a nagyon ritka tevékenységekre. Ha szintet léphetnél, akkor a következő probléma az lenne, hogy nem tudod beállítani a fajt és a személyiséget, úgyhogy úszik mindened. Faj és személyiságválasztás szintén ne wapról legyen, ahol a súgót se éred el teljesen, hogy pontosan tudd, hogy mit válassz. Azokat a dolgokat, amikre oda kell figyelni, amiket el kell olvasni stb, azokat webről, teljesértékű felületről intézz minden esetben. Lehet, hogy Te tudod, hogy mit miért választasz, súgó nélkül is, de sokan nem, és wapon esélyük sincs ezeknek utánaolvasni.

Oké, jogos, elfogadom. :)

Killer 09-14-2010 14:04

nekem a szövetségi oldal nagyon hiányzik a wapról(by Remy),és mint Vityu mondotta a klánpontlista!!:)

Olasz 09-14-2010 17:55

Nekem is a szövetségek menüpont, azon belül is a raktár ami nagyon hiányzik!
Aztán intéző, helytartó menü is hiányzik.

És már írta Vityu, az nekem is gondot okoz, hogy ha kint vagyok vmelyik piacon, akkor onnan a piac menübe nem lehet visszalépni csak a főmenübe.
És kijelezhetné wapon is a kintlévő áruknál a hátralévő időt.

És az nemtudom, hogy megoldható e, de én már jártam úgy, hogy piacon voltam kint, eladtam vmit és utána ki akartam lépni a főmenübe, de nem volt vétel vagy én nemtom, de nem csinált semmit, ezért kitöröltem a beírt adatokat (mennyiség, ár) és frissítettem, erre újra eladta az előző tételt!:(
Tehát, hogy kitörölt adatokkal lehessen frissíteni az oldalt.

Tsobi 09-14-2010 18:11

A karaván és a szövetségi raktár, amiknek a hiánya nekem eddig gondot okozott.

Pool 09-14-2010 18:33

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263854)
Elérhető legyen az Aréna

legalábbis az én ősi telefonom nem tudok oda belépni, csak a "sima orimba"

Ez egyébként elérhető szuperebb telokrol?

Ati 09-14-2010 18:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263884)
Ez egyébként elérhető szuperebb telokrol?

Ma már nem is kell, hogy nagyon szuper legyen, a legtöbb telón van teljesértékű web.

A "mai" telefonokon az az igazság, hogy már NINCS is wap, csak teljesértékű net. Ez az egyik oka, amiért a wap fejlesztés teljesen fel lett függesztve.

Most adódik egy szerintem soha többet vissza nem térő alkalom, hogy mégegyszer, utoljára a wap felület megkapja azokat a funkciókat, amik nagyon hiányoznak róla, de lassan teljesen ki fog halni a wap a telefonokról.

Pool 09-14-2010 18:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263888)
Ma már nem is kell, hogy nagyon szuper legyen, a legtöbb telón van teljesértékű web.

A "mai" telefonokon az az igazság, hogy már NINCS is wap, csak teljesértékű net. Ez az egyik oka, amiért a wap fejlesztés teljesen fel lett függesztve.

Most adódik egy szerintem soha többet vissza nem térő alkalom, hogy mégegyszer, utoljára a wap felület megkapja azokat a funkciókat, amik nagyon hiányoznak róla, de lassan teljesen ki fog halni a wap a telefonokról.

Nekem most nem nagyon van pénzem telora, kell a házra :)
Egy régi Samsung SGH-E250-essel nyomulok, távolra, meg alapra dolgokra megfelel...
de az Arénába jó lenne benézni, ha napközben mászkálok

Killer 09-14-2010 20:50

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263889)
Nekem most nem nagyon van pénzem telora, kell a házra :)
Egy régi Samsung SGH-E250-essel nyomulok, távolra, meg alapra dolgokra megfelel...
de az Arénába jó lenne benézni, ha napközben mászkálok

szerintem azon csont nélkül megy a miniopera,és abból fixen mehetsz arénázni.
átmenetileg aztán hátha lesz wapról is:)

Olasz 09-15-2010 11:24

Wapról a szövetség felmérése eredményét nem menti el a játék, ill a szövinevét elmenti és alá a tagok neve helyett kis vonal van. (-)

Nekem a wap jó lenne, mert nem fogyaszt sokat, egy hónap alat ha 15Mb-ot forgalmazok, akkor sokat mondok. (pedig minden nap belépek többször is)
Egyszer használtam mini Operát, azzal az egy belépés volt 15Mb.:(

Ati 09-15-2010 11:29

Jól látom, hogy wapon nem lehet visszajönni szabiról, amióta weben bentvan a rákérdezés?

No ezt majd javítom a wapos bővítéssel egyidőben, igaz rákérdezés itt nem lesz, az marad csak a weben.

Merengő 09-15-2010 21:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263957)
Jól látom, hogy wapon nem lehet visszajönni szabiról, amióta weben bentvan a rákérdezés?

No ezt majd javítom a wapos bővítéssel egyidőben, igaz rákérdezés itt nem lesz, az marad csak a weben.

igen, pont ezt akartam írni :)

Ati 09-30-2010 17:43

No nézzük...

1. Szabiról vissza lehet jönni wapon is.
  2. A piac oldalakról vissza lehet térni a piac főoldalra is, nemcsak a főmenübe.
  3. A piaci összesítő oldalon jelezve van a piaci áruk még hátralévő ideje.
  4. Van klánpontlista.
Ez utóbbi szerintem nincs. Mintha lenne valami hosszkorlát a wapon... Emulátorban működik jól, wapos telefonom pedig nincs, úgyhogy majd jelezzetek vissza, hogy mi a helyzet vele.

A többi majd máskor.

Merengő 09-30-2010 17:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 265482)
[*]Van klánpontlista.[/list]Ez utóbbi szerintem nincs. Mintha lenne valami hosszkorlát a wapon... Emulátorban működik jól, wapos telefonom pedig nincs, úgyhogy majd jelezzetek vissza, hogy mi a helyzet vele.

A többi majd máskor.

én látom :)

Ati 09-30-2010 17:55

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 265483)
én látom :)

Megjelenik rendesen? Jól van. Köszi, akkor marad.

Remedy 09-30-2010 17:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 265484)
Megjelenik rendesen? Jól van. Köszi, akkor marad.

En is latom. Karavan nem lesz? :(

Ati 09-30-2010 17:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 265485)
En is latom. Karavan nem lesz? :(

Ma nem.

Merengő 09-30-2010 18:00

meg majd egy olyan is jól jönne, hogy legyen klánraki

Killer 09-30-2010 18:17

piaci időjelzés,plussz piacmenü,klánpontlista működik:)

Remedy 09-30-2010 18:24

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 265487)
meg majd egy olyan is jól jönne, hogy legyen klánraki

Azt mar irtam ezer eve. :)

Remedy 10-02-2010 22:46

Meg egy aprosag eszembejutott.

Normal jatekhoz hasonloan, a tamadas lap teteje irhatna, hogy milyen akciora megyek az ellenfel ellen. (foldszerzes, stb...)

vityu 10-03-2010 12:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 265644)

Normal jatekhoz hasonloan, a tamadas lap teteje irhatna, hogy milyen akciora megyek az ellenfel ellen. (foldszerzes, stb...)

elég sokat kell szerintem így is lapozni, nekem nem hiányzik

Remedy 10-03-2010 12:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 265694)
elég sokat kell szerintem így is lapozni, nekem nem hiányzik

??? Mit lapozni? Egy db plusz szo...

vityu 10-03-2010 12:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 265695)
??? Mit lapozni? Egy db plusz szo...

Igaz :D
*rövid*

Ati 10-06-2010 15:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 265644)

Oké, ez bent.

Olasz 10-06-2010 15:43

Intéző, helytartó és szövetségek menü (és almenüi) lesz?

És még a piacon jó lenne, ha azt is mutatná, hogy nekem mennyi van belőle, mert most csak azt mutatja, hogy mennyit vehetek az adott áruból.

Ati 10-06-2010 15:53

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 263956)
Wapról a szövetség felmérése eredményét nem menti el a játék, ill a szövinevét elmenti és alá a tagok neve helyett kis vonal van. (-)

Javítva. (Vagy a web is elrontva... Majd nézzétek meg melyik. ;))

Ati 10-06-2010 16:09

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 266061)
Intéző, helytartó és szövetségek menü (és almenüi) lesz?

Teljes szövetségi oldal biztosan nem lesz. A szövetség fontos, és ritka ügyeit ne abuszról intézd, hanem nyugiban a webről. Karaván és szövetségi raktár várható. Intéző talán. Helytartó nagyon kérdéses.

Olasz 10-06-2010 16:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266064)
Teljes szövetségi oldal biztosan nem lesz. A szövetség fontos, és ritka ügyeit ne abuszról intézd, hanem nyugiban a webről. Karaván és szövetségi raktár várható. Intéző talán. Helytartó nagyon kérdéses.

A karaván és szövetségi raktár a lényeg, a többi nem fontos.
Viszont intéző és ht jó lenne.
De legalább intéző.

yogibear 10-06-2010 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266064)

Sziasztok !

Sztem ha már a szövetséget érintő fontos ugyról van szó , akkor mégiscsak jó lenne ha a buszról is tudnám intézni..pl: mondjuk a szövimnek épp emberhiánya van..és HA még látnám is teloról akkor tudnék neki szolni hogy intézkedjen!de ha mégse lesz teljes szövis oldal..ha lehetne legalább a szövi fontos eseményeit lássuk..mer okés hogy távolt nézek és látom hogy nem támadják a szövim..de semmiképp nem látom ha felgyujtják, lelopják, leártózzák stb..
Lécci gondoljátok át..sztem nagy segitség lenne!

All times are GMT +1. The time now is 19:20.