![]() |
A legsikeresebb hódítósok
Sziasztok! :)
A legsikeresebb hódítósok oldalon figyelemmel kísérhetjük egy ideje azon játékosok pontszámainak alakulását, akik a játékot legtöbbször vitték végig és minden nap megkapjuk a szintenkénti legnagyobb ütéseket is. Mivel a játék lassan 12 éves, elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol a sok személyiség már nem olyan ritka, egyre több játékos jut el mérföldkövekhez, ér el magasabb szintet. Én úgy hiszem, hogy a játékot végigvinni (értsd: + személyiséget szerezni) még mindig nagy teljesítmény (egyre nagyobb, ha az 1/A-s megbeszéléseket figyelemmel kísérjük), ezért az lenne a javaslatom, hogy a személyiségekben gazdagok listáját tegyük kattinthatóvá, így ha valaki odatéved és rákattint a két-, há-, négy-, öt- és hatszemesek sorára, akkor kilistázza neki azokat, akik azt a szintet már elérték. |
Szerintem jó ötlet, támogatom.
|
Nekem is tetszik.
|
Én is támogatom.
|
mindig is kíváncsi voltam a ketteskékre is... :p tetszik! :)
|
Szerintem is jo otlet Tsobi, grat az otletert!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tetszik a javaslat. Még egy apró kiegészítés:
A legsikeresebb hódítósok linkje legyen elérhető a szövetségi pontlistánál is, ne csak az országonkénti pontlistánál. -1 kattintás! :) |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem teljesen felesleges funkció lenne ... :) de nem ellenzem, mert zavarni nem zavarna senkit. az anarchos része az engem is érdekelne. ők is megérdemelnének egy ilyet :)
|
jo otlet én is támogatom :)
|
Quote:
messze még az az idő, amikor már annyi 8-9-10-10 feletti ori lesz, hogy el kell tűnniük... 20 fő/szem után legyen kattintós sztem... Mivel meg a csoport és érték is ki van írva, eddig sem értettem, hogy pl. miért nem lehet egy 2/D-s ori is a felsoroltak között |
Az anarchos dolog is jó ötlet :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ide tartozó off :
8 személyiség: 2 ország cuppancs (#151341) 5/S 7.955 Pool (#160521) 2/B 93.717 Grat a 2. nyolcasnak :) |
Quote:
|
Quote:
akit nem nagy számmal pakoltak le mint tuvalut anarcban jelenleg ő a legnagyobb homegrown számocska aki anarchban kékult :) sajna leszabizott miota lefordult :( 140998 ANARCH 5 [SZ] szeressetek engem is (8) 9.483 grat ricsinek is |
Az otlet nem rossz, szerintem ha lesz is anarchos lista, kulonuljon el, hiszen ott nem lehet tudni tenyleg Te vitted vegig, vetted-e, esetleg vmi atrakottol vetted meg...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati ez a javaslat, az anarchisták kibővítésével elképzelhető? örülnénk neki szerintem :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Annyit lehet róla tudni, hogy nem országokhoz kötném az ottani sikeres Hódítósokat, mert annak nem sok értelme van, hanem személyekhez. És meg kell hozzá dolgozni... :D |
Quote:
|
ahogy Hex is írtam, jó lenne ha ez saját regeléshez lenne kötve :) szerintem adna motivációt :)
|
anarchoz nem tudok hozzá szólni de amúgy jó ötlet
|
Quote:
Viszont annak, hogy 2005 telén Hex mindenkit legyőzött, annak semmi nyoma, pedig ezek az igazi eredmények ott. Valami ilyen "korszakokat" szeretnék anarchba (ekkor Hex volt a legjobb, ekkor Horland :D, ekkor KisPistike, ...). A mikéntje még nem körvonalazódott bennem, sokat mondjuk nem is agyaltam rajta. De mindenképp úgy érzem, hogy anarchban ez a sikeresség mércéje, nem az, hogy kinek hány személyiségű az országa. |
Hex 2005 telén legyőzött mindenkit? Ezt szabad kérdezni hogyan érted?
|
Az eddigi listán felül mostantól a 20-nál több többszemélyiségű országot tartalmazó lista is elérhető, ha az eddig megszokott toplistában az országok darabszámára kattintasz. (Bár a toplista csak hajnalban szokott frissülni, most frissítettem egyet, hogy már látható legyen.)
Anarchista országok nem kerültek bele. Az előzetes terveimnek megfelelően az anarchista csoportra más terveim vannak a sikeresség mérésére. És már kezd is körvonalazódni, hogy mi lesz az. Aztán lehet, hogy csak 2 "évadot" él majd meg, de addig legalább mindenki jót játszik majd vele. ;) Erről részletek később (holnap? passz...). |
Quote:
Egy módosító javallat máris: én arra gondoltam eredetileg, hogy egyes személyiségszámonként lesznek kilistázva (ha a 6-osokra kattintok, akkor csak Ők)az országok, most az összeset mutatja, ha bármelyikre kattintok és így kicsit ömlesztettnek tűnik, nem annyira átlátható. |
All times are GMT +1. The time now is 20:00. |