![]() |
Morál minden mennyiségben!
Helló!:rolleyes:
Én varis ori vagyok!:cool: A katonai morált, hogy lehet 80%< tartani, ha csak ijászom van??:confused: A Varikkal a katonai morált lehet nővelni v. a tolikkal?? Ja ha nem lehet, akkor mégis kellene képeznem elitet v. paci, csak, hogy fent legyen a morálom és ne 60%-on??!!:eek: |
Osszál pénzt:D azzal szépen lehet túrbózni főleg amikor véletlenül 100k helyett 1misit osztassz szét és nézed miért lett 73%ról 100%os a morál és hova lett 1misi:D
|
track: katonai morál....
vannak trükkök, de én is nehezen tanultam bele, nem szívesen osztom meg, de ügyes stratégia a titka. az egész szövi részéről pl. de ezer más trükk van és a java itt is le van írva. |
katmorált a kocsmák száma növelheti, ha varis vagy akkor máshogy kell hogy felvidd;)
|
ÚÚÚÚÚ bocska tényleg ezt baromira benéztem, ez cink
|
Én probálkoztam, olyat támadni, akit leistudok győzni 200 elittel, de ha megyek feljebb akkor ez már nehezebb lesz!:eek:
|
Nem kapsz ingyen kat. morált, hogy mik vannak.:eek:
|
Quote:
és ha varis vagy, akkor ezt nem is lesz olyan nehéz észrevenni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de nekem konkrét esetem van mert minket támadott az a gyerek.Meg is lepődött utána amikor bement hozzá 5sereg földre:)
|
Védelmem az van! Csak a támadásnál lesznek problemok, de akkor megkell oldani pacival!:mad: :cool:
|
Quote:
|
En ugyszoktam javitani a moralt az embereimnel hogy a nepesegem szorozva 10-el +1 es kesz eznekem bevalt.
|
Quote:
|
A katonai moralt is lehet befolyasolni...
De ti mind a sima moralrol irtok.:) Fogod osztasz lovet es kesz is .... A legegyszerubb ha kocsmad van, akkor nem lesz gond.Olyab 6% kocsma eleg is . Ha nicns akkor egyeb modszerek kellenek... |
Kocsma van, de ha pénz osztok az a sima morál!
THX tippek! |
Magától is rá fog jönni, h növelje a kat morált.
Ha meg nem, úgy kell neki. :cool: |
Quote:
lent vannak a Menük egy külön frame-ben. a legfelső sorban a legutolsó menü a Súgó. katt. Ctrl+F, majd beírod, hogy morál. ha Mozillád van, elég, ha annyit írsz, hogy "mor", mert odaugrik úgy is. ha IE, akkor beírod, hogy morál (ékezettel írd be), majd Enter. ha ez túl komplikált, a témák névsor szerint vannak. megkeresed az M betűs részt, és ott kell legyen. nem lehet eltéveszteni, mert csak az az 1 db M betűs téma van. katt. ott érdemes elolvasni az egészet, ha még nem olvastad el, de ha lusta vagy, és uncsinak tűnik az egész, legalább a fehér részeket nézd meg! ha később is fogsz játszani, előbb-utóbb úgyis át fogod nyalogatni a sugót. és nem is 1*. egyébként meg ne várjál azonnali eredményt, ha kocsmákat építessz... sőt. csodákat sem szabad várni varisként. a majdnem azonnali eredmény csak abban az esetben biztos, ha legalább 5 sereggel támadsz ki egyidőben. sikeresen. |
Quote:
|
én már csak ilyen vagyok. :D
viszont vannak tények is benne... |
lenne 1 kérdésem amúgy... miért ehhez hasonló témák ezek:
"Minden, ami ló..." "Minden ami PC Játék!" "Makettezés, modellezés és minden ami kapcsolódik! :)" tudom, ezek is növelik a morált, de nem a Hódos lakósság meg a Hódos katonák morálját... vagy csak nálam jelenik meg rosszul? :o |
Mennyi okos ember!:D
De ha kérdeznetek kell nem meritek!:D És elvileg azért lehet topicot csinálni, hogy megbeszéljék és az infó semmit se mond mert ott csak a lényeg van de annak a lényege is tömören és leröviditve! Szal ne oktas AlvoBogár vagy ki vagy! |
Akkor én most hátradőlve http://smiley.onegreatguy.net/popcorn.gif
|
Flame!
http://www.photomaniak.com/hosting/images/tuP84405.jpg Muhaha! Csatlakozom Csokibá! http://smiley.onegreatguy.net/popcorn.gif |
Quote:
ennél többet nem tudok mondani. kérem kapcsojja ki. |
Quote:
|
LOL ; Big LOL ; Ultra LOL!
:D :D :D :D Égő gyerekek osztják az észt és már okosnak képzelik magukat! :D |
eléggé olvashatatlan, amit írsz, de biztos igazad van.
|
égő (lángokban álló) gyerekek osztják az észt.
égő. gyerekek osztják az észt! égő. gyerekek, oszják az észt (cukor helyett). égő gyerekek! osztják az észt. és a többi, és a többi. gondolom érted, mire gondolok. :D |
hatalmas város - lángokból
nem sajnálják rá a pénzt a menekülteknek kosarakból égő gyerekek osztják az észt |
Na valami iylesmire gondoltam!
:D :D :D :D |
Lassan személyeskedésbe fordultok:)
*hátradőlve figyel* |
Elfogyott a popcornom adsz egy kicsit Bogár??:D
Ez szeméyleskedés! LOL :D De msot már lezárhatjuk a témát, mert lazán visszaverek minden támadást, szóval no problem!:cool: |
valaki írna ide valami hasznos taktikát is
Senki se olyan ostoba, hogy ne tudná mit kell tenni ha Toli vagy Hadis vagy. A lényeg, hogy csinalsz morált mondjuk egy óriás varial, ez mar sokkal érdekesebb kérdésebb. (Nem a súgóra vagyok kivancsi valami eredeti ötletet lenne jó hallani)
Pl: annyi kocsmat tartasz h jöjjön ki a 300 katonai egysegre 1 kocsma ha a varid javát eladod és így naponta 2-3 körig vari nélkül reméled, hogy megy fel a katonai morálod. (ez csak ötlet biztosan tudtok jobbat) |
Katonai morál feltornázása...
http://forum.queosia.com/showthread....hlight=mor%E1l |
köszi szépen:)
|
nincs mit. :)
sztem ezt a témát le is lehet zárni... |
All times are GMT +1. The time now is 11:35. |