Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kék szám (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4319)

Sami 08-25-2010 14:01

Kék szám

Csak egy aprócska javaslat...
Mi lenne, ha volna arra mód, hogy kikapcsolhassuk az országunk neve mellett a kék számot, hogy ne lássák? Ha akarnám kikapcsolnám, ha akarnám nem. Ezt mindenki saját maga eldönthetné. Esetleg többen meg mernének támadni, ha ki lenne kapcsolva.

Rob 08-25-2010 14:08

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261415)
Mi lenne, ha volna arra mód, hogy kikapcsolhassuk az országunk neve mellett a kék számot, hogy ne lássák? Ha akarnám kikapcsolnám, ha akarnám nem. Ezt mindenki saját maga eldönthetné. Esetleg többen meg mernének támadni, ha ki lenne kapcsolva.

akinek nincs az meg be tudna kapcsolni egy kamu ötöst, hogy ne merjék beütni:) jó ötlet:D

RRRrrr 08-25-2010 14:11

Quote:

Szerintem is jó ötlet, bár akkor ezentúl csak a varisok fogják látni, ki milyen szemmel szaladgál:) De ezt az előnyt szívesen adnám nekik amúgy, ugyis kezdenek kihalni a tolisokkal együtt. :)
Sőt, lehetne olyan tolvajakció is, ha ez bevezetésre kerül, hogy személyiségek felmérése:D
Küldeném a dokikat, azok meg jönnének vissza a kórtörténettel a térkapun:)
Viccet félretéve, támogatom.

Rob 08-25-2010 14:16

olyan lenne a kék szám, mint a doktorátus azért megszereznénk, hogy aztán elegánsan ne használjuk:)

én csak vicceltem mikor azt mondtam, hogy jó ötlet:rolleyes:

Hex 08-25-2010 14:19

Quote:

ne haragudj, de ez marhaság :) ha 10 szemed lenne, én akkor is neked mennék, ha nem lenne kit ütni, szóval szerintem egy kék számnak, marhára nem kell nagy feneket keríteni.

Amúyg meg a kék számot ki is lehet kapcsolni, és vissza is lehet kapcsolni. Úgy hívják, hogy személyiségről való lemondás. És ha vissza akarod kapcsolni, akkor újrázol

Dragi 08-25-2010 14:24

Ez már belsőn is hülyeség volt, de hogy megbeszélések témába nyitni egy ilyen marhaságot az tényleg abszurd

RRRrrr 08-25-2010 14:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 261421)
ne haragudj, de ez marhaság :) ha 10 szemed lenne, én akkor is neked mennék, ha nem lenne kit ütni, szóval szerintem egy kék számnak, marhára nem kell nagy feneket keríteni.

Amúyg meg a kék számot ki is lehet kapcsolni, és vissza is lehet kapcsolni. Úgy hívják, hogy személyiségről való lemondás. És ha vissza akarod kapcsolni, akkor újrázol

a szerintem akiknek nincsen még több szemük, azok nem így látják. Már egy vacak kettessel fel tudnék menni szerintem 5.szinten topba egy üres országgal fedezgetve:)
Az más kérdés, hogy aki régebb óta játszik, az tudja nem kell megijedni:)
Jó, azért valószínűnek tartom, hogy marad a jelenlegi rendszer, mert egyszerűbb, de néha jól jönne az a kikapcsolás;)

RRRrrr 08-25-2010 14:27

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 261425)
Ez már belsőn is hülyeség volt, de hogy megbeszélések témába nyitni egy ilyen marhaságot az tényleg abszurd

Itt kell felvetni javaslatokat, még ha azok elutasításra is kerülnek:P

Dragi 08-25-2010 14:31

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261427)
Itt kell felvetni javaslatokat, még ha azok elutasításra is kerülnek:P

általános beszélgetésekbe vagy chatbe jobban elfért volna
így Ati morci lesz :)

RRRrrr 08-25-2010 14:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 261428)
általános beszélgetésekbe vagy chatbe jobban elfért volna
így Ati morci lesz :)

:)
Lehet, ugyhogy gyorsan beszéljünk róla mit lehet kihozni a javaslatból:D
Aztán megkérjük dobja át az elvetettek közé:)

Sami 08-25-2010 17:23

Jól van na, nem kell rögtön anyázni. Mondjuk én jó ötletnek tartom, le is írtam miért. De Ti, semmilyen ellenérvet nem mondtatok azon kívül, hogy baromság. Egy kicsit bővebben kérhetném? Hex, amúgy meg az egy dolog, hogy Te bármikor neki mész egy kék 10-esnek is akár, csak úgy, mint én, de a kezdők vagy néhány hónapja játszók nem mernének rá sem nézni. Amikor melléjük ér egy kék rögtön bekapcsolják a lopakodó üzemmódot. Nem rég kerültem egy olyan szövibe, ahol volt egy néhány hónapja játszó játékos. Az egyik orimnak van egy hármasa, azt mondta a srác, hogy na így könnyű elmenni a top-pig, senki nem fog merni ránk sem nézni. Érted? Pedig ez csak egy 3-as volt.

Remedy 08-25-2010 17:26

Viszont igy meg a kezdoket atvered. Azt hiszi, talan vegre egy tapasztalatlanabb szovivel fut ossze, kozben meg lehet csupa 6-os 7-es mindegyik...

Ha ilyet szeretnel, regisztralj egy uj orszagot, es jatssz azzal. :)

Sami 08-25-2010 17:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 261450)
Viszont igy meg a kezdoket atvered. Azt hiszi, talan vegre egy tapasztalatlanabb szovivel fut ossze, kozben meg lehet csupa 6-os 7-es mindegyik...

Ha ilyet szeretnel, regisztralj egy uj orszagot, es jatssz azzal. :)

Jó, mondjuk ebbe nem tudok belekötni. Ezen kívül?

Hex 08-25-2010 17:40

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261451)
Jó, mondjuk ebbe nem tudok belekötni. Ezen kívül?

még mindig hülyeségnek tartom. Ennyi erővel a köv. javaslatod az lesz, hogy ellehessen dugni a pénzt az oridban, hoyg más ne azt lássa, ami tényleg benne van.

Amúgy, attól, hogy hülye topicokat nyitsz, attól még néha gondolkodhatnál is. Bár biztos a hsz darabszámra hajtasz :D

[HTPA]GeeForce 08-25-2010 17:49

A kezdők nem merik megtámadni a több személyiségeseket. A kezdők a régi sorszámosokat sem merik megtámadni.
Akkor kapcsoljuk ki a sorszámot? :D

Nekem nem tetszik az ötlet, pontosan azért, mert a kezdők többsége nem hülye. Nem azért nem támadja meg a kis 4-est, mert nem meri, hanem mert felméri, hogy aki 4x végigjátszotta a játékot, az -alap esetben- 4x jobb nála.
Nyilván nem kötekedik vele.
Ahogy az erős szövisekkel, a nagy klánosokkal, a régi sorszámosokkal, és még sorolhatnám.

Viszont az ilyen eltüntetős buli kiszámíthatatlanabbá teszi a játékot, ami pedig nem célja sem a játékosoknak, sem a fejlesztőknek - remélem.

Remedy 08-25-2010 18:02

En magat a javaslat celjat sem ertem. Kevesen kotnek Beled? Koss Te masokba, akkor kenytelenek lesznek harcolni.

Amugy meg szerintem nem dicsoseg kezdoket gyepalni, plane nem a kezdok alcaja moge bujva.... :)

Sami 08-25-2010 18:17

Megértem, ha valakiknek nem tettszik a javaslat. De legalább normális hangnemben mondanátok el, hogy miért nem, mély tisztelet a kivételnek. E helyett csupa olyan hsz-eket olvasok, ami tele van gúnyolódással és nagyképűséggel, ismét tisztelet a kivételnek.

Ati 08-25-2010 18:35

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261463)
Megértem, ha valakiknek nem tettszik a javaslat. De legalább normális hangnemben mondanátok el, hogy miért nem, mély tisztelet a kivételnek. E helyett csupa olyan hsz-eket olvasok, ami tele van gúnyolódással és nagyképűséggel, ismét tisztelet a kivételnek.

Azért azt el kell mondani, hogy eleve így indult a téma, hogy de jó lesz majd, amikor az ilyen hozzászólások is megjelennek..........

Sami 08-25-2010 18:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261465)
Azért azt el kell mondani, hogy eleve így indult a téma, hogy de jó lesz majd, amikor az ilyen hozzászólások is megjelennek..........

Jól van Ati, épp Tőled nem vártam volna a gúnyolódást.

Ati 08-25-2010 18:41

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261466)
Jól van Ati, épp Tőled nem vártam volna a gúnyolódást.

Ez nem gúnyolódás, ez tény. Azon röhögtetek, hogy mindjárt megjelenik X és milyen jó poén lesz, hogy majd tutira be fog szólni.

Nagy poén, komolyan...

Sami 08-25-2010 18:43

Látom hiba volt ismét regisztrálnom a külsőre. Csak nem tudom hol lehet törölni.

Remedy 08-25-2010 18:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261467)
Ez nem gúnyolódás, ez tény. Azon röhögtetek, hogy mindjárt megjelenik X és milyen jó poén lesz, hogy majd tutira be fog szólni.

Nagy poén, komolyan...

Szabad tudni ki volt az az X? :)

Sami 08-25-2010 18:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261467)

Nagy poén, komolyan...

Én tuti nem röhögtem ezen. Észre sem vettem ezt a beírást, mindjárt visszaolvasok.

Dragi 08-25-2010 18:52

térjünk át a Kék vérre :p:D jár az is a kék számokhoz ?

Sami 08-25-2010 18:52

Mindegy, a lényeg, hogy kár javaslatokat tenni, ha mindig ez a vége, márpedig a legtöbb esetben ez a vége, hogy javaslattevő le van hurrogva és gúnyolódás tárgya lesz, mint most is.

Dragi 08-25-2010 18:58

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261473)
Mindegy, a lényeg, hogy kár javaslatokat tenni, ha mindig ez a vége, márpedig a legtöbb esetben ez a vége, hogy javaslattevő le van hurrogva és gúnyolódás tárgya lesz, mint most is.

Ne haragudj. De szerinted ez nem egy oltári nagy baromság ? Amúgy láttál már olyat hogy jó ötletek le lettek hurrogva ???

[HTPA]GeeForce 08-25-2010 19:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 261474)
Ne haragudj. De szerinted ez nem egy oltári nagy baromság ? Amúgy láttál már olyat hogy jó ötletek le lettek hurrogva ???

mondjuk én láttam, mert a finnyás normálosoknak nem jött be.... :p:)

Sami 08-25-2010 19:06

Quote:

Nem és igen.

vityu 08-25-2010 19:12

Nekem sem tetszik az ötlet. A kezdő ne kössön belém, lehet, hogy olyanokat támadva, akik szintén nem többszemesek, több sikerélményük lesz.

Sami 08-25-2010 19:13

Quote:

Egyébként meg oltári nagy baromságokat te beszélsz folyton minden fórum minden topick-jában. A jelzőiddel egyébként csak saját magadat minősíted.

Dragi 08-25-2010 19:14

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 261475)
mondjuk én láttam, mert a finnyás normálosoknak nem jött be.... :p:)

Jó de az azért volt mert a 2 oldalas írásból nehéz volt kibogozni a lényeget :D

Dragi 08-25-2010 19:14

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261478)
Egyébként meg oltári nagy baromságokat te beszélsz folyton minden fórum minden topick-jában. A jelzőiddel egyébként csak saját magadat minősíted.

én kérek elnézést :D

Sami 08-25-2010 19:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 261477)
Nekem sem tetszik az ötlet. A kezdő ne kössön belém, lehet, hogy olyanokat támadva, akik szintén nem többszemesek, több sikerélményük lesz.

Köszönöm Vityu! Látod Szamár és Hex, így kell normálisan elmondani...

Dew 08-26-2010 00:37

már bocsánat, de ez ténleg egy hüle ötlet.
1. nem akkor kapod a földet, ha valaki megtámad, hanem ha Te támadsz.
2. ezután tele lenne a fórum a nagyszájú kamu sokszámosokkal... nem kell ez senkinek...
3. miért lenne jó a kezdőnek, ha állítgatná a számait?
4. teljesen félrevezetné az embereket. akkor már inkább játszunk svindlit... :D

nem szeretnélek lehurrogni, meg elvenni a kedved az ötletelgetésből, de télleg rágódj egy kicsit mielőtt témát nyitsz, ne hirtelen felindulásból tedd. :)

RRRrrr 08-26-2010 03:14

Mennyi mindent tudnék írni hirtelen:D Inkább nem teszem.

Sami 08-26-2010 03:35

Quote:

Originally Posted by andriss (Post 261522)
2. ezután tele lenne a fórum a nagyszájú kamu sokszámosokkal... nem kell ez senkinek...

nem szeretnélek lehurrogni, meg elvenni a kedved az ötletelgetésből, de télleg rágódj egy kicsit mielőtt témát nyitsz, ne hirtelen felindulásból tedd. :)

Már bocsánat, de nem értettél Te félre valamit? Sztem Te rágódj egy kicsit azután miután elolvasol valamit.

Dew 08-26-2010 08:26

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261527)
Már bocsánat, de nem értettél Te félre valamit? Sztem Te rágódj egy kicsit azután miután elolvasol valamit.

semmit nem értettem félre.

Quote:

Quote:

Originally Posted by andriss (Post 261522)

a többi pedig Rob "javaslatából" (viccéből) következik, biztos azt is jó ötletnek tartod.

Sami 08-27-2010 08:45

"Erről több szó köztünk ne is essék!"

Sami 09-09-2010 10:15

Ati! Hogyan lehet törölni magam külsőről? Már a múltkor is kerestem, de nem találtam...

Ati 09-09-2010 10:20

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 263319)
Ati! Hogyan lehet törölni magam külsőről? Már a múltkor is kerestem, de nem találtam...

Nem lépsz be többet.

All times are GMT +1. The time now is 21:53.