![]() |
Akik szeretik az 1/A-t:)
Gondoltam inditok egy ilyen fórumot,mert kiváncsi vagyok,hányan is szeretnek itt játszani és ebből hány ember aki szinte csak ott játszik:)
Természetesen szívesen veszem az olyan sztorizgatásokat,hogy ki miért is maradt hosszabb távon A-ban, miért szerette meg ennyire a csoportot:) |
Quote:
|
Én személy szerint fordulni akartam csak A-ból, de azzal,hogy egy jó, és összetartó csapatba kerültem be A-ban, az első sikeres klántámadásnál eldőlt minden,és háttérbe szoritotta a lentebbi játékom, nagyon megtetszett a fentebbi komplexebb játékrendszer, és a taktikák,trükkök széles arzenálja.
Lentebb maradt végül egy tamagocsi elf és egy törpe. mind 2 jó pár év szabit tudva a háta mögött:) ez most változni fog, de ez még a jövőzenéje:) |
Én meg itt maradtam magam a régi ***Reményhozók*** klánban, egyedül indulva mostanra van egy 10 fős, majd 6 milla értékű klán, aminek a vezére vok. De nem hiszem, hogy lefordulok többé, alsó szinteken jobban szeretek játszani...
|
Hiányolom a "csak szórakozásból játszom ahol éppen vagyok" opciót :rolleyes:
Régebben nagyon utáltam az A-t, pedig akkor még sokkal alacsonyabban volt a tophatár. Aztán egyszer csak rám talált Von és az Alapítvány, akkor megszerettem az itteni játékot. Miután feloszlottunk, sokszor gondolkodtam rajta, hogy indítani kellene egy új klánt, összeszedve 4-5 megfelelő tagot, és szinte a semmiből megpróbálni feljönni, de idő és energia hiányában eddig ez nem valósult meg. |
Nem szeretem az A-t. (Az angol A-tól meg egyenesen kiráz a hideg.)
Nem szeretem a normált. Viszont nagyon sok országgal szoktam forogni. Úgyhogy az 1-re szavaztam. :D |
Quote:
|
Quote:
|
én spec szeretek A-ban is játszani és alsóbb szinteken is.. nem feltétlen a plusz szemek megszerzése a célom.. (bár ez látszik is abból amennyit szereztem.. :)) az igazat megvallva az utóbbi időben egy kicsit laposabbank érzem az alsóbb szinteken a játékot, de szerintem ez, csak pillanantnyi holtpont..
ugyanúgy lehet érdekes harcokat játszani alsóbb szinteken is, mint A-ban és ugyan úgy lehet unalmas köröket futni fent is.. jelen pillanatban az A-t kicsit jobban szeretem.. talán mert még több kihívást jelent.. ((az alsó csoportokból hiányzik a magas topok megléte.. régen velük nagyon jókat lehetett mókázni..:rolleyes: )) |
Quote:
|
Szeretem az A-t. ezen kívül két forgó országom van kisebb csoportokban, hol jó szövetségben szeretek játszani.
|
Nekem közömbös az A, viszont az alsóbb szinteket kedvelem. Van egy állandó orim az A-ban és másik kettő amivel fordulgatok. Valamint 5. szinten egy tekiíró orim.
|
Az A-t mindig sokkal jobban szerettem, mint az alsóbb szinteket.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezt találtam a legmegfelelőbb topicnak, remélem nem gond ha kicsit nosztalgiázok itt:
2010-08-20 12:01:26 Hódító hódok (#3751) feloszlott. Első A-s klánom volt, akor még szinte semmit nem tudtam a legfelső szintről, mégis ekkor kezdődött el az a folyamat, aminek eredményeképpen végül Alapítványos lettem. R.I.P. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem nagyon szeretem az A-t!:( A csapat a régi, de valamiért nem találom ennek a csopinak a " nyitját". Munka mellett nem könnyű, és persze akkor támadnak, ha éppen nem vagyok!:S
A lenti csopikat viszont nagyon szeretem!:) Remek szövik, akikkel " egy mindenkiért, mindenki egyért" jelszó alatt haladgatunk.:) |
Quote:
|
Ha tudnék mindig itt lenni, talán én is elmondhatnám:" I love 1/A!":) Így viszont sokkal több a kudarc, mint a siker!:(
|
Quote:
|
Mindenesetre a kedvem ez se veszi el a játéktól, nagyon szeretem a Hódot!:) Kivéve az 1A-t!:D
|
Quote:
love-lóvé.... Pénz nélkül senki vagy A-ban, vagy olyan klán nélkül, amilyenbe Te is léptél... De persze ez nem a Te kritikád... |
Quote:
Most akkor mi történt? :eek: |
Quote:
A lenti csoportokhoz képest teljesen más,de nagyon érdekes. |
Quote:
|
Én nem igazán vagyok oda az A-ért.
Eleinte amikor sok akciónk volt akkor tetszett,bár az asszony sokszor morgott amikor 1-4 óra között jött a telefon,illetve ébresztésem volt:) Most már csak benézegetek. Sokszor gondolkoztam rajta,hogy fel kellene hoznom egy másik országot,hogy megint beinduljon a pörgés,de ezzel a lépéssel a klántársaimmal szúrnék ki,illetve úgy tűnne,hogy semmibe veszem azt a sok segítséget amit tőlük kaptam. |
én nem szerettem se a 2b-t se az 1A-t. Tul lassu.
Ahogy öregszem ugy utálom a lassuságot:D ha már ütögethetnékem van akkor 4 oránként 1 inditás az már türelemjáték Azalatt a gyorsba 2x is forditom a sereget:D |
Quote:
Ha már ide azoknak illene írni, akik szeretik, akkor Te konkrétan miért szereted? |
Nekem az A a minden. :) De szerintem ez attol fugg kivel jatszol az Aban. Azelott en is mindig lefordultam amint lehetett, de miota a jelenlegi szoviben vagyok azota az A mindennel nagyobb szamomra. Jo a tarsasag, szinte olyan mintha egy csalad lennenk mar. Szinte evekig ugyan azok lehetnek az ellensegeid is es ha valamit elrontottal van boven ido kijavitani.
Az also szinti orim mostmar csak tenyleg teng es leng vagy hosszu idokre le van szabizva. Az A utan mar egyszeruen nem talalok benne annyi elvezetet mint azelott. Igaz alsobb szinti szovijeim sem a regik mar amikor jo volt ott jatszani. Mondhatom nekem nem is hianyzik az also szint, nalam a hangsuly inkabb az A-n van, hogyan jutunk elorebb az Aba, hogyan termeljuk be amit kellene, hogyan hozzuk fel a kissebeket. En oszinten tudom mondani hogy igaz sok melo meg idobe van, egyszer fennt a kerek, egyszer lennt, de nekem elvezet a jatek az A-ban :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:30. |