Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség lopások ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=430)

SiMON 04-22-2006 12:43

Új személyiség lopások ellen

Sziasztok,

Tekercslopások hatékonysága témából nőtte ki részemről ez az új téma magát.

Sokunknak gondot okoz, hogy egy kihegyezett orinál (amelyik teljesen teli van tekercsekkel) könnyen tönkretehető, ha egy fél-elf vagy mási komolyabb toli megtalál.

Emlékeim 1x-i lopással a tekercsek 58-60% megszerezhető egyszerre amely komoly károkat okozhat. 10000e tekercs esetében 6000db/típus. Min. 30-40 miliós kár + elmennek a hadik tolik varik.

Erre tenném azt a javaslatot, hogy legyen egy új személyiség pl. egy Őrző megnevezéssel amivel körülbelül 60-65% os lopás védelemet lehetne elérni.
Lényeg, hogy a 10000 db ne 6000db ot zsákmányoljanak hanem 2500-max3000 igy játszható maradna minden faj.

Pro és Kontra.:
1, Felmerül a kérdés, hogy az óriás faj nehogy Gnom fajjá változzon akit nem lehet nagyon lelopni.
-a, Az én észrevételem az, hogy óriást nem lopnak kitartóan 3-4 napig és ha 1x is lelopják akkor se hoz sok bevételt. A lopásért meg mindenki vállalja a következményt a szövitől.
-b, Úgygondolom, hogy az óriás fajjal lévők nem is választanák ezt a személyiséget, mert ha valaki károkat akar okozni neki azt gyújtogatással sokkal hatásosabban megteheti mint tekercs lopással és mivel igy is keveset lopnak egy óriástól ez a személysig már nem sokat segítene rajta.

2, Másik észrevételem pedig, hogy ezáltal a többi tolit is lehetne védeni nemcsak a hadikat.

Üdvözlettel
S.

SiMON 04-22-2006 12:56

BY Aúúú:

"A külön személyiséges megoldást azért nem támogatom, mert az a helyzetet nem oldaná meg, hisz ha választani kell egy tudós óriás, egy tudós gnóm, vagy egy nem tudós (tehát 5%-al eleve mindenben gyengébb), de teki védős törpe között, akkor én tutira nem a törpét választanám... és ahogy megnézed a különböző szinteket, a játékosok nagy többsége se választaná..."

Ezt pl nem értem miért ne választaná ? Jobb ha megmaradnak a tekijeid mint hogy nyerjél 5% ot. szerintem

Láma 04-22-2006 14:14

nézd meg a különbséget a tudós óriás meg az örző töpe között:P a tekijeid ugyannanyira védettek (bár ez is erős tulzás) az óriás mégis kap +5% mindenre...

Steve 04-23-2006 12:38

Quote:

Originally Posted by Láma
nézd meg a különbséget a tudós óriás meg az örző töpe között:P a tekijeid ugyannanyira védettek (bár ez is erős tulzás) az óriás mégis kap +5% mindenre...

ühüm jah a törpi meg ugye nem kap bányabonuszt /ami felsőbb szinteken alig ér vmit/ meg nemis neki van a legtöbb férőhelye ha fullos a tekije:p

Steve 04-23-2006 12:38

Jó nem sértegetek csak sztem nem egyértelmű a választás

aúú 04-24-2006 07:38

Quote:

Originally Posted by SiMON
BY Aúúú:

"A külön személyiséges megoldást azért nem támogatom, mert az a helyzetet nem oldaná meg, hisz ha választani kell egy tudós óriás, egy tudós gnóm, vagy egy nem tudós (tehát 5%-al eleve mindenben gyengébb), de teki védős törpe között, akkor én tutira nem a törpét választanám... és ahogy megnézed a különböző szinteket, a játékosok nagy többsége se választaná..."

Ezt pl nem értem miért ne választaná ? Jobb ha megmaradnak a tekijeid mint hogy nyerjél 5% ot. szerintem

Azért nem választanám azt, mert:
1. a gnóm tekijeit nem fogod lopni és jóval erősebb így mint a törpe, hiába van a törpének kicsivel nagyobb férőhelye, olyan hátrányai vannak eleve, ami ezzel együtt gyengébbé teszi (tudós nélkül 5%-al kevesebb kaját termel, 5%-al gyengébbek az amúgysem túl erős varázslói és még seregben is jelentősen gyengül).
2. A tudós óriás üt az ork után a legjobban és minimális mennyiségű tekit lehet tőle lopni és férőhelyben sem marad el sokkal a törpe után, sőt, mivel nem kell neki csak nagyon kevés tolit tartani és emellett variban a legjobb, ezért összességében több lesz a serege és védettebb is lesz mint egy törpének.

Kisbér 04-24-2006 09:03

Quote:

Originally Posted by SiMON
Erre tenném azt a javaslatot, hogy legyen egy új személyiség pl. egy Őrző megnevezéssel amivel körülbelül 60-65% os lopás védelemet lehetne elérni.

Nem rossz 5let, de én maximum 20% védelmet adnám csak oda. Mint a túlélőnek...
60-65% NAGYON sok...

LotR 04-24-2006 17:06

Quote:

vicces de a törpe termel mint az állat:DD
Nem kell sajnálni a törpéket nagyon jó kis faj...

Aronm 07-03-2006 08:04

Remélem nem írok megint nagy lámaságot :p

Szóval ez a személyiség gyakorlatilag a gnómot gyengítené, mivel abban pont a teki az erősség. Más jó a gnómban nincs, csak az, hogy nem lophatnak tőle tekit és nagy a hatékonyságuk. Ha ez a személyiség van, akkor kissé ez gyengül, lehetne mondjuk egyenlíteni annyival, hogy mondjuk csak 20-25%-os haderőveszteség jár extraként a 30 helyett, esetleg nem menne az a -1 tábornok, bár az első szerintem reálisabb.
Óriásnál pedig akkor a fajvarit kellene gyengíteni, szóval SZERINTEM ez a személyiség pár mellékes változtatással járna a fajok terén. Inkább kellene egy morálos, amivel a lakossági és haderomorál lassabban megy le, vagy hasonló.

BeeLord 07-03-2006 10:33

Az első ötlet gyakorlatilag a fajok gyengítésére szolgálna? Ki az az állat, aki egy ilyen személyiséget választ?:D A másodiknak, a morálnövelő személyiségnek inkább van értelme. De tegyük fel, hogy ez emel 10%-ot. Tehát 75 helyett minden fajnál 85höz közelít a morál: akkor az elfnél ez 95% lenne?:cool: Hát nem tudom.

Aronm 07-03-2006 11:10

Én spec egyiket sem választanám, de ha már vki szeretne új személyiséget, akkor legyen.
A morálos (legyen már neve is, mondjuk "Karizmatikus", áhh, gyenge) esetében az elfeknél lehet segíteni, hogy elveszünk mondjuk 5%-ot, vagy ez jelent csak 5%-ot. Ha 90-hez megy, akkor még nem akkora előny. Csak válassza bárki is. Sokkal jobban menne inkább varázslatban, hogy kidob egy x százalékot, vagy bejelölöd, hogy 1-50-ig hány százalékot akarsz emelni, baromi sok rúnát kirakod, és szépen sikerül/vagy nem.

Személyiségnél pedig az elf gyengítésével járna, ha már bele akarunk nyúlni a dolgokba, akkor mondjuk a +20%-os képzési költségből el lehetne venni mondjuk tízet, hogy csak 110%-ot fizessen szerencsétlen, és akkor el lehetne venni tőle a morálos előnyt.

A varázslat dolog szerintem egyszerűbb lenne, mivel ezt igazából csak a varázslók használnák, mivel ők emelnek legnehezebben morált, és nekik van ugye a legtöbb varijuk is. :cool:

aúú 07-03-2006 11:19

Quote:

Originally Posted by Aronm
Remélem nem írok megint nagy lámaságot :p

Szóval ez a személyiség gyakorlatilag a gnómot gyengítené, mivel abban pont a teki az erősség. Más jó a gnómban nincs, csak az, hogy nem lophatnak tőle tekit és nagy a hatékonyságuk. Ha ez a személyiség van, akkor kissé ez gyengül, lehetne mondjuk egyenlíteni annyival, hogy mondjuk csak 20-25%-os haderőveszteség jár extraként a 30 helyett, esetleg nem menne az a -1 tábornok, bár az első szerintem reálisabb.
Óriásnál pedig akkor a fajvarit kellene gyengíteni, szóval SZERINTEM ez a személyiség pár mellékes változtatással járna a fajok terén. Inkább kellene egy morálos, amivel a lakossági és haderomorál lassabban megy le, vagy hasonló.

Igazad van, tényleg pár mellékes körülmény, hogy 2 faj faji varijait kéne átalakítani és kidobni az ablakon...:eek: :rolleyes:

Mint ahogy Atis már egyszer megírta, nem lesz faji gyengítés és nincs is értelme valamit gyengíteni, ami jól működik...
A katmorált meg bárki fel tudja tornázni, ha nagyon akarja, még ütés nélkül is, függetelenül attól, hogy milyen orival játszik és ha adunk egy olyan személyiséget, ami ezt megteszi minden erőfeszítés nélkül, akkor:
1. Csökkentjük a játék élvezeti és kombinációs szintjét...
2. Ténylegesen nagy előnyt adunk azoknak akik több személyiséggel rendelkeznek, ahhoz képest, akiknek csak egy van...

Aronm 07-03-2006 11:44

Ha az előző kettő közül bekerülne csak az egyik is, akkor pedig borulna az egyensúly, akkor pedig faji módosítás kellene ==> vagy nem rakják be :)

Lehetne még egy harmadik ötletem is:
Rendőr személyiség, minden lopás 5%-al kevesebbet visz el, a katonai morál 5%-al magasabb középértéket kap, a lakossági viszont 5%-al alacsonyabbat.

Remélem így azért elfogadhatóbb a dolog. A morálos rész azért így, mivel a katonáknak tetszik az, hogy egy diktátor vezeti az orit, viszont a népnek nem.
Szóval egy ilyenről mi a vélemény?

BeeLord 07-03-2006 11:56

Szerintem vezessük be a tűzoltó személyiséget, ami a házgyújtás okozta károkat enyhítené:D Továbbá az életmentő személyiséget, amely a varázslók gyilkolása, és a tolvajok mérgezése ellen hat:D Illetve vezessük be a randalírozó személyiséget, ami az előző 3(rendőr, tűzoltó, életmentő) ellen kapna valamiféle előnyt:D

Aronm 07-03-2006 12:22

Ha ennyire gyártani akarod a személyiségeket, akkor jó!
Tűzoltó - 30%-kal csökkenti a gyújtogatás akció sikerességét
Életmentő - ez inkább alapból körönként levenne 4 kört a betegségből, ha már volt rá ötlet
Vandál - 15%-kal több halottat termel a mészárlás akció

emellett ugye ott van még a rendőr (vagy lehetne mondjuk Diktátor), ami +5% katonai morál, -5% lakossági morál, minden ellen irányíuló lopás eredményéből szintén 5%

Még vmi személyiség?

Láma 07-03-2006 12:33

Quote:

Életmentő - ez inkább alapból körönként levenne 4 kört a betegségből, ha már volt rá ötlet

emellett ugye ott van még a rendőr (vagy lehetne mondjuk Diktátor), ami +5% katonai morál, -5% lakossági morál, minden ellen irányíuló lopás eredményéből szintén 5%

Még vmi személyiség?

Megnézem mennyire tünik ez majd neked jó ötletnek, amikor egy vandál harcos elkezd mészárolgatni csak úgy poénból:D

BeeLord 07-03-2006 12:56

Quote:

Még vmi személyiség?

Viccnek szántam. Konkrétan arra próbáltam utalni, hogy tökéletesen elég személyiség van most is:) Úgy látom félreértettél...

Aronm 07-03-2006 13:13

Tudom, nekem is elég ez, valószínűleg a vándort fogom választani a mostani tudós helyett, és gnóm helyett is óriás leszek kövi szinten :)
Viszont engem érzékenyen érint mindenféle olyan dolog, ami a gnómot gyengíti, szóval azokról érdekemben áll lebeszélni az embereket, persze tisztességes keretek között :)

Láma: ha be tud ütni, akkor valószínűleg azt csinálnám, hogy 4 sereggel lepusztítom, lemegy annyira, hogy nem kockáztatja meg a 3 körös támadást. Ha nem tud, akkor meg tudok rajta egy jót röhögni. Szövi támadásnál kicsit komplikáltabb, de nekem is vannak szöviim, szóval gyorsan kiszélesedne a dolog háborúvá :D

Egyébként gnómként szoktam mészárolgatni/pusztítgatni másokat poénból, ha pedig elkezd szórakozni, hogy ő mennyire tudja a dolgot, akkor néha bekap pár kör támadást. Komolyabbakat morálfenntartóval nem szoktam zaklatni :rolleyes:

Colony 07-04-2006 07:14

Quote:

Egyébként gnómként szoktam mészárolgatni/pusztítgatni másokat poénból, ha pedig elkezd szórakozni, hogy ő mennyire tudja a dolgot, akkor néha bekap pár kör támadást. Komolyabbakat morálfenntartóval nem szoktam zaklatni :rolleyes:

Off

Tudd meg, elöször is nagyon felhúzott ez a mondatod! Első üzenetem nem is küldtem el, mert túl reagáltam a dolgot. Végeredményben a mondat fele mindenkire elmondható és legalább bevallotad a "komolyabbakat" nem bántod.
Az őszinteség szép dolog.

Persze egy hasonló humorérzékkel megáldott fél-elfet kívánok a gnómodnak 4 körrel alád;)

Láma 07-04-2006 07:23

Quote:

Tudom, nekem is elég ez, valószínűleg a vándort fogom választani a mostani tudós helyett, és gnóm helyett is óriás leszek kövi szinten :)
Viszont engem érzékenyen érint mindenféle olyan dolog, ami a gnómot gyengíti, szóval azokról érdekemben áll lebeszélni az embereket, persze tisztességes keretek között :)

Láma: ha be tud ütni, akkor valószínűleg azt csinálnám, hogy 4 sereggel lepusztítom, lemegy annyira, hogy nem kockáztatja meg a 3 körös támadást. Ha nem tud, akkor meg tudok rajta egy jót röhögni. Szövi támadásnál kicsit komplikáltabb, de nekem is vannak szöviim, szóval gyorsan kiszélesedne a dolog háborúvá :D

hol is van orid?:)

Aronm 07-04-2006 08:37

Quote:

Originally Posted by Colony
Off

Tudd meg, elöször is nagyon felhúzott ez a mondatod! Első üzenetem nem is küldtem el, mert túl reagáltam a dolgot. Végeredményben a mondat fele mindenkire elmondható és legalább bevallotad a "komolyabbakat" nem bántod.
Az őszinteség szép dolog.

Persze egy hasonló humorérzékkel megáldott fél-elfet kívánok a gnómodnak 4 körrel alád;)

Elhiszem, sajnos két okból is muszáj:
1; a szövim eléggé széthullott, és azt a maradék két orit fel szeretném vinni kövi szintre, megígértem nekik, muszáj lesz. Ráadásul a körzetben (2 kör) 30 helyezéssel előttem nincs 5 olyan ori, amelyik komolyabb, ki lenne élezve. Tegnapi gömbözésem eredménye például egy ember, akinek vmi 30 heki üres, de a 2000 íja nem volt toronyban. Különben elég jó lett volna.
Aki komolyabb, az szöviben van, azt pedig nem kockáztatom meg, hogy engem meg a tolist négyen leverjenek, az csak nekik jó :) A többiek viszont közepesek.
2; engem az tud felhúzni, hogy nekem a szövimbe nem követelmény a komolyabb tapasztalat, HA meghallgat, és megcsinálja, amit én/többiek mondunk neki. A probléma az, hogy sokan nem tudják felmérni a dolgokat, és saját erőből mennek. Az én varim pontosan ilyen, 5× én részletesen leírtam neki, hogy spóroljon házon, és ne a könyvtáron, ha vari, akkor varit csináljon, ne elitet stb.
Másik ilyen dolog, hogy ha egy ori látja, hogy az összes katonája nagyjából 500 fő, nem beszél a szöviivel, és két másik szövi is rá van indulva, akkor még megjátsza, hogy ő egy nagy akárki... azóta megszüntette az oriját, a szövii (akik ellen háborút indítottunk) pedig korrekten megállapodtak velünk, hogy legyen béke, kezdők.

Fél-elf tolist én nem kaptam, a tolisom igen :)
Remélem érthető a dolog így. Viszont vicces, hogy lent (5. szint, mivel nemrég kezdtem újra), sokan vannak úgy, hogy szövetség tagja, és nincsenek szövii, vagy van egy, mondjuk tőle 4-5 körre.

Hadisoknak ilyenekért lenne praktikus egy morálos személyiség, mivel nem kellene naponta kimenni vkire, hogy meglegyen egy tisztességes katonai morál. Mondjuk én nem használnám, de ez legyen az én bajom

Láma 07-04-2006 08:57

és mi lenne, ha nem mészárolnád, meg pusztitanád poénból, hanem pl fosztogatnád, hamár semmit se ártott neked...

BeeLord 07-04-2006 09:28

Aronm, te mióta játszol a játékkal?:) Nem csesztetni akarlak, csak kérdem. Mielőtt visszakérdezel: én is csak egy éve kezdtem, és még sok mindent meg kell tanulnom a játékról...;)

aúú 07-04-2006 09:50

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Szerintem vezessük be a tűzoltó személyiséget, ami a házgyújtás okozta károkat enyhítené:D Továbbá az életmentő személyiséget, amely a varázslók gyilkolása, és a tolvajok mérgezése ellen hat:D Illetve vezessük be a randalírozó személyiséget, ami az előző 3(rendőr, tűzoltó, életmentő) ellen kapna valamiféle előnyt:D

Én ha lehet, szeretnék egy Hippi személyiséget, aminek az lenne a hatása, hogy ha valakit megütök, akkor mondjuk 1 hónapra csökkenne a max katmorálja 10-el és az aktuális katmorálja is 10-el, viszont a lakossági morál nőhetne 5-el, valamint a lakosság létszáma is nőhetne 10%-al neki, mivel a hippijeim átmennének hozzájuk terjeszteni a Szeretkezz ne háborúzz igét és füves cigivel, valamint béke tüntetésekkel gyengítenék az ellen seregeit! :)
Valamint jó lenne egy koldus személyiség, ami x mennyiségű pénzt termelne és a környező országok, amik nem rendelkeznek ezzel a személyiséggel, ugyanennyit vesztenének, mert náluk kéregetnének a koldusaim...:D

aúú 07-04-2006 09:54

Quote:

Hadisoknak ilyenekért lenne praktikus egy morálos személyiség, mivel nem kellene naponta kimenni vkire, hogy meglegyen egy tisztességes katonai morál. Mondjuk én nem használnám, de ez legyen az én bajom

Ez így megint marhaság... gondold végig, a hadisnak megnöveled a morálos személyiséggel a katmorálját 5-el, miközben a tudós is növelne a hadi erején 5%-ot, csak az még a kaja termelését is növeli (kevesebb tanya), a vari és toli erejét is... ráadásul a hadisnak pont az az egyik nagy előnye, hogy ütésekkel fenn tudja tartani a katmorálját ha akarja és így van esélye beütni a tolisokat is, akiknek amúgy is magasan van a katmorálja... ráadásul ahogy egyszer már írtam, csak a játék élvezeti szintjét csökkentené egy ilyen személyiség és tényleg hátrányba hozná azokat akiknek nincs legalább 2 személyiségük...

Aronm 07-04-2006 09:57

Quote:

Aronm, te mióta játszol a játékkal?:) Nem csesztetni akarlak, csak kérdem. Mielőtt visszakérdezel: én is csak egy éve kezdtem, és még sok mindent meg kell tanulnom a játékról...;)

Játszottam régebben 6-8 hónapot, nem tudom pontosan, most pedig újra kb 1,5 hónapja. Rengeteget kell tanulnom, de a régebbi orim szövii nagyon rendesek voltak, rengeteget sikerült onnan tanulnom, például ezt a nem túl emberbarát/szeretetteljes játékstílust is.

Quote:

és mi lenne, ha nem mészárolnád, meg pusztitanád poénból, hanem pl fosztogatnád, hamár semmit se ártott neked...

Szerintem azzal többet ártok neki, ha mondjuk abból a néhány százezer aranyból, amit lassan összeszedett, elviszek vmennyit, mint ha abból a néhány katonájából lemészárolok mondjuk 40-50-et. Emberveszteség nemszámít egy mészárnál. Pusztítás akkor kell, ha utána megsértődik és meg akar támadni... az ilyenek sajnos nem értenek a szép szóból, nem értik meg, hogy nekik egyszerűbb küldeni egy MNT-t.

aúú: személyiségnek szerintem túl erősek ezek, viszont gyengítve lehet, hogy vki lát bennük fantáziát :)

aúú 07-04-2006 10:02

Quote:

aúú: személyiségnek szerintem túl erősek ezek, viszont gyengítve lehet, hogy vki lát bennük fantáziát :)

Túl erősek? :)
Kérdezd meg az Amcsikat a Vietnámi háborúról! :)

aúú 07-04-2006 10:10

A viccet félre téve, nem látom, hogy miért kellene új személyiség... egy hadis fenn tudja tartani a katmorálját, sokat kell támadnia, de cserébe az orija jelentősen erősebb egy olyan orihoz képest, aminek a katmorálja 75%... tehát ha egy ilyet bevezetnénk, akkor, hogy úgy foglamazzak, elvesszük a jól megérdemelt munka gyümölcsét azoktól, akik tényleg harcolnak és odaadjuk azoknak, akik semmit nem csinálnak érte, csak kiválasztják egy listából... ez nem hiszem, hogy cél kell, hogy legyen...

Aronm 07-04-2006 10:20

Quote:

Originally Posted by aúú
Túl erősek? :)
Kérdezd meg az Amcsikat a Vietnámi háborúról! :)

Amellett erős, hogy a tábornok kap +1 tábornokot, amivel kap néhány százalék előnyt, vagy a tudós majdnem az összes téren +5%-ot.
Úgy még elképzelhető, hogy 5-10 köre vhogy a hippi csökkenti az őt megtámadó katonai morálját, esetleg csak nem javít azon.
A koldus meg lehetne úgy, hogy a környező 10 ország pozitív adóbevételének a felét kapná meg (tehát ha körönként 5000 az adóbevétele, mindent levonva, akkor a koldus ettől az oritól 2500 pénzt kap). Ennek értelme nincs, mivel többnyire mínuszban vannak.

Szóval az eddig felsorolt személyiségekből akkor választanék, ha már az összes többi megvan. Bár a hippi még mindig jobb, mint a tekilopás-ellenes, ami 20%-kal csökkenti az ellened elkövetett tekilopások hatékonyságát...

Szóval elméletben jók, de hasznukat én spec nem látom.Még az életmentő betegségbeni szerepe is határeset :rolleyes:

aúú 07-04-2006 10:25

Quote:

Amellett erős, hogy a tábornok kap +1 tábornokot, amivel kap néhány százalék előnyt, vagy a tudós majdnem az összes téren +5%-ot.
Úgy még elképzelhető, hogy 5-10 köre vhogy a hippi csökkenti az őt megtámadó katonai morálját, esetleg csak nem javít azon.
A koldus meg lehetne úgy, hogy a környező 10 ország pozitív adóbevételének a felét kapná meg (tehát ha körönként 5000 az adóbevétele, mindent levonva, akkor a koldus ettől az oritól 2500 pénzt kap). Ennek értelme nincs, mivel többnyire mínuszban vannak.

Szóval az eddig felsorolt személyiségekből akkor választanék, ha már az összes többi megvan. Bár a hippi még mindig jobb, mint a tekilopás-ellenes, ami 20%-kal csökkenti az ellened elkövetett tekilopások hatékonyságát...

Szóval elméletben jók, de hasznukat én spec nem látom.Még az életmentő betegségbeni szerepe is határeset :rolleyes:

Figyi, én vicből írtam... szóval nem kéne ám komolyan venni... főleg ha belegondolsz, hogy ez egy elvileg középkor környéki fantasy játék... akkoriban nem nagyon rohangáltak életmentők a parton, ahogy a hippi korszak is kicsit messze volt... hogy a tűzoltókat már ne is említsem...

Láma 07-04-2006 10:27

Quote:

Játszottam régebben 6-8 hónapot, nem tudom pontosan, most pedig újra kb 1,5 hónapja. Rengeteget kell tanulnom, de a régebbi orim szövii nagyon rendesek voltak, rengeteget sikerült onnan tanulnom, például ezt a nem túl emberbarát/szeretetteljes játékstílust is.

Szerintem azzal többet ártok neki, ha mondjuk abból a néhány százezer aranyból, amit lassan összeszedett, elviszek vmennyit, mint ha abból a néhány katonájából lemészárolok mondjuk 40-50-et. Emberveszteség nemszámít egy mészárnál. Pusztítás akkor kell, ha utána megsértődik és meg akar támadni... az ilyenek sajnos nem értenek a szép szóból, nem értik meg, hogy nekik egyszerűbb küldeni egy MNT-t.

az a 40-50 katona végülis csak 2 millió arany, mi az neki, ha te elfosztassz 10000et és az már megárt neki, akkor a mészárlást valóban meg se érzi, na ne röhögtess kérlek!

Láma 07-04-2006 10:29

Ja és a tekivédelem, nem a gnómokat gyengíti, hanem a többieket erősiti, hatalmas különbség. Hiába ragaszkodsz a gnóm előnyéhez, ha nem kiegyenlitett. Ez van.

BeeLord 07-04-2006 11:46

Még egyszer elismétlem, hogy jól megértsék: Nem gondoltam komolyan az általam említett személyiségeket, pusztán mókából írtam őket. És megismétlem még egyszer: nem, ismétlem, NEM volt viszonyom azzal a csirkével! :D

Ati 07-04-2006 12:11

Quote:

Még egyszer elismétlem, hogy jól megértsék: Nem gondoltam komolyan az általam említett személyiségeket, pusztán mókából írtam őket. És megismétlem még egyszer: nem, ismétlem, NEM volt viszonyom azzal a csirkével! :D

A megbeszélés topicban miért kell marhaságokkal poénkodni? Had legyen kukában dobva valakinek az esetlegesen értelmes ötlete miattad?

Ha nem idevaló egy beírásod, azt javaslom, hogy töröld, mielőtt odáig jutok az olvasásban, hogy nekem kelljen törölni.

Tudod a szabályt: ha nekem kell valamit rötölni, akkor az illető is megy pihenni. A pár hónapos kitiltásokat pedig meguntam, úgyhogy 1 és és örökre kitiltás közül lehet válogatni.

Penya 07-04-2006 14:43

Ati, ebben a témában te látsz olyat is ami nem baromság?

Csokibácsi 07-04-2006 15:33

BeeLord, amit írtál (14-es komment) iróniaként megállja a helyét (értettem is kapásból mit szeretnél mondani), csak elkomolytalankodtad :)

Szerintem jelenleg nincsen szükség új személyiségekre, főleg ilyen "ittvanezjóleszez, janemjó javítsunkrajtavagyrontsunklemást, jaezsejó majdleszvalahogy" módon megellett személyiségekre. Szigorúan szerintem.

BeeLord 07-04-2006 17:44

Quote:

Originally Posted by Ati
A megbeszélés topicban miért kell marhaságokkal poénkodni? Had legyen kukában dobva valakinek az esetlegesen értelmes ötlete miattad?

A 14-es comment-el a rendőr személyiség ötletére próbáltam válaszolni. Ha valahol komoly ötletek hangzanak el, ott nem írok ilyesmit. Nem örülnék, ha kiraknál, de te vagy a főnök, így ez ellen nem sokat tehetek. Mint azt Csokibácsi is írta, meg lehet érteni, mit szerettem volna kifejezni. Ha pedig ezt nem sikerült megfelelő formában leírnom, és ezzel megsértettem valakit, akkor attól bocsánatot kérek.

Köszönöm figyelmetek, most ennyi hozzáfűzni-valóm van a dologhoz.

Nekro 07-06-2006 20:17

háát...

Quote:

Originally Posted by Ati

Tudod a szabályt: ha nekem kell valamit rötölni, akkor az illető is megy pihenni. A pár hónapos kitiltásokat pedig meguntam, úgyhogy 1 és és örökre kitiltás közül lehet válogatni.

OFF
ez érdekes, mert nekem egy egész topicomat törölted szó nélkül és nem kaptam érte semmit. Még arra sem méltattál, hogy a küldött levelemre valami választ adjál. CSak szépen megkaptam azt a piros pacnit. Szóval most mi van?

Ha valakit érdekel, mi volt az a törölt téma küldjön levelet... ;) :D

/OFF

Egyébként én sem támogatom az új személyiséget. Bocs. Ha kijöttök valami tényleg jóval, és értelmessel, akkor benne vagyok...

Zounok 07-14-2006 06:03

Sziasztok!

Attila, nem tudom mennyire megoldható technikailag, de én támagatnám az új személyiség ötletet...más formában !!!

Aki eléri a 9-est, utána nem személyiséget kapna újat, hanem a faji specvarik közül választhatna magának egyel többet mindig....

DE !!! Mindezt csak akkor ha minden szinten a TOP 5%-ból fordulna az illető, tehát valóban megküzdene a helyezésekért, valóban játszana, lenne tudás, küzdelem az eredménye mögött..Csakis ebben az esetben tartanám elképzelhetőnek a dolgot.

Itt jönne az, hogy ezt mennyire lehetne technikailag követni....

Zou

Reaktor 07-14-2006 07:34

Sziasztok!

Én támogatnék egy olyan személyiséget, ami a hadi országoknak bónuszt ad a mészárlás, és csak a mészárlás típusú támadások eredményére.

Mint tudjuk nagyon pofátlanok a tolvajok :-)
És főleg lentebbi szinteken ahol olcsó a nyers egy jó tolist nagyon nehéz megszorongatni.

Ha trükközve messziről lop, meg ki is bont alólad hihetetlen macera elérni azt is, hogy sereget indíthass ellenük.

Konkrét elképzelés.

Személyiség: Vandál

Mészárlás típusu támadásoknál +20% veszteség

Kiváncsi vagyok a véleményekre.

All times are GMT +1. The time now is 00:34.