Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Faj/Személyiség váltás vip-ért cserébe :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4285)

Totya&Törpe 07-12-2010 20:46

Faj/Személyiség váltás vip-ért cserébe :)

Szép estét:)

a gondolatam az lenne hogy mit szólnátok olyan szituhoz ha előre megbeszélve lenne 1 olyan nap amikor xy kör vip fejében lehetne fajt vagy személyiséget vagy mind2őt választani?:)
elsőre nekem jó gondolatnak tűnt hiszen van jó pár olyan ori nem csak nekem hanem ismerősöknek is aminek anno rosszúl lett személyiség választva vagy faj és most már nem lehetne ugyanoda felvini ahol jelenleg van ...
sajnos normálban nem játszom így ahhoz a részhez nem tudok mit hozzá fűzni :(
szóval várok érveket mellette/ellene miben borítaná mostani rendszert stb stb

Pool 07-12-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 258096)

a gondolatam az lenne hogy mit szólnátok olyan szituhoz ha előre megbeszélve lenne 1 olyan nap amikor xy kör vip fejében lehetne fajt vagy személyiséget vagy mind2őt választani?:)
elsőre nekem jó gondolatnak tűnt hiszen van jó pár olyan ori nem csak nekem hanem ismerősöknek is aminek anno rosszúl lett személyiség választva vagy faj és most már nem lehetne ugyanoda felvini ahol jelenleg van ...

Újrázás, zérózás, új ország...
Ennyi...

J.Ati 07-12-2010 21:28

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 258096)

Engem anarchban nem zavarna :)
Gondolom te elsősorban ott szeretnél vip körökért váltani.

Redback 07-12-2010 21:32

Hogy is mondjam... Ugyan semmi hátrányom/előnyöm nem származna belőle, DE szerintem ez nem illik össze a Hódítóval. Azért szeretem ezt a játékot, mert egy milliomos sincs előnyben, vagyis csak annyiban hogy nem kell felkelnie hajnalban meg ilyenek. Ettől viszont előnybe kerülnének :/

Esetleg anarchban tudom elképzelni.

Totya&Törpe 07-12-2010 21:34

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258099)
Újrázás, zérózás, új ország...
Ennyi...

egy nagy termit sajna nem tudsz újra felszenvedni .. :)

Totya&Törpe 07-12-2010 21:35

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 258101)
Engem anarchban nem zavarna :)
Gondolom te elsősorban ott szeretnél vip körökért váltani.

hogy vip-ért vagy nem az mind1 lenne csak gondoltam hogy volt 1xer hogy orinevet lehetet váltani azt is vip-ért lehetett innen gondoltam ... :)

Pool 07-12-2010 21:41

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 258103)
egy nagy termit sajna nem tudsz újra felszenvedni .. :)

Normálban ez egy nagy marhaság lenne...

Felmegyek orkkal tetőre, váltok elfre, hogy biztonságban legyek/váltok törpére, hogy termelhessek/váltok tábornokról kereskedőre, hogy termelhessek...
stb...
kár is erről beszélni...

Pool 07-12-2010 21:41

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 258105)
hogy vip-ért vagy nem az mind1 lenne csak gondoltam hogy volt 1xer hogy orinevet lehetet váltani azt is vip-ért lehetett innen gondoltam ... :)

Azért a kettőt ne hasonlítsuk már össze....

J.Ati 07-12-2010 21:45

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258106)

Felmegyek orkkal tetőre, váltok elfre, hogy biztonságban legyek/váltok törpére, hogy termelhessek/váltok tábornokról kereskedőre, hogy termelhessek...
stb...
kár is erről beszélni...

Kicsit megint túlzásba estél, nem gondolod? :)

Nem azt volt a kiinduló hsz. , hogy 3 naponta szeretne váltani.
Oké, hogy normálban hülyeség, de ez nem megbeszélés, nem kell annyira komolyan venni.

Pool 07-12-2010 21:51

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 258108)
Kicsit megint túlzásba estél, nem gondolod? :)

Nem azt volt a kiinduló hsz. , hogy 3 naponta szeretne váltani.
Oké, hogy normálban hülyeség, de ez nem megbeszélés, nem kell annyira komolyan venni.

Amikor nagy marhaságot olvasok, akkor miért esnék túlzásba?
Csak leírtam az ellenérveimet...

Anarchban meg mi értelme, mikor lehet 1000 orid is?

Totya&Törpe 07-12-2010 21:52

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258106)

stb...
kár is erről beszélni...

csak 1xer lehetne váltani pl

normálba biztos felborítana mindent szóval igazat adok nektek
anarchban lehetne róla beszélni ha lehetne hogy csak ott legye ilyen 1xer ...bár lehet az már kivételezés vagy nem tom :(

J.Ati 07-12-2010 21:53

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258109)
Amikor nagy marhaságot olvasok, akkor miért esnék túlzásba?
Csak leírtam az ellenérveimet...

Anarchban meg mi értelme, mikor lehet 1000 orid is?

Nem játszom ott, így nem tudom.
Gondolom felvitt egy orit csitrillió hekire, és szeretne fajt váltani…

Pool 07-12-2010 21:55

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 258112)
Nem játszom ott, így nem tudom.
Gondolom felvitt egy orit csitrillió hekire, és szeretne fajt váltani…

Ha fel tudott vinni 1-et, fel tud még 1-et...

Totya, mi adta az ötletet?
Elárulod?

J.Ati 07-12-2010 21:55

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 258111)
csak 1xer lehetne váltani pl

normálba biztos felborítana mindent szóval igazat adok nektek
anarchban lehetne róla beszélni ha lehetne hogy csak ott legye ilyen 1xer ...bár lehet az már kivételezés vagy nem tom :(

Nem lenne kivételezés, mert hoztál egy olyan példát, ami valós. Az orinév átírás.
Mondjuk lehetne 10 évente egyszer váltani fajt, de csak anarchban, és csak 10.000 vipért cserébe.

Ez csak egy ötlet, de ez még mindig nem megbeszélés :)

Totya&Törpe 07-12-2010 22:01

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258113)

Totya, mi adta az ötletet?
Elárulod?

pl onnan jött hogy y-ba is van pár ország 100k hekin nem enyimé egyik sem de pl azok között is van ork fél-elf ...és nekem is van orim D-be aminek elf a faja 200k hekinél nem én vittem fel úgy kaptam/cseréltem és mondjuk nekem megérné Törpévé tennem vagy normális személyiséget választani neki ls sztem többen lennénk anarchba akinek van ilyen orija amin szivesen véltozatna ha lenne rá lehetősége...
hidd el ha letudnám verni és másikat a helyére vinni nem lennék itt hanem csinálnám :)
tudom hüleség ekkora orik de ha már megvannak akkor egy lehetőség és csak felvettem nem kell ezt vérkomolyan venni :)

Pool 07-12-2010 22:18

Anarchban felőlem legyen, de normálban semmiképp....

Killer 07-12-2010 23:18

hűűű mekkora törpe lennék:D

Dynosaur 07-13-2010 15:38

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 258115)
pl onnan jött hogy y-ba is van pár ország 100k hekin nem enyimé egyik sem de pl azok között is van ork fél-elf ...és nekem is van orim D-be aminek elf a faja 200k hekinél nem én vittem fel úgy kaptam/cseréltem és mondjuk nekem megérné Törpévé tennem vagy normális személyiséget választani neki ls sztem többen lennénk anarchba akinek van ilyen orija amin szivesen véltozatna ha lenne rá lehetősége...
hidd el ha letudnám verni és másikat a helyére vinni nem lennék itt hanem csinálnám :)
tudom hüleség ekkora orik de ha már megvannak akkor egy lehetőség és csak felvettem nem kell ezt vérkomolyan venni :)

esetleg az is megoldás lehetne, hogy ha ANARCHban veszel egy orit, akkor kiválaszthatod a faját, és a személyiségét a saját szájízed szerint...

azért nem preferálom ezt a fajváltást, mert akkor felverekszi magát az ember top nemtommennyibe a legtetejére, és átvállt pl: elfre, amivel nem jutott volna odáig, vagy csak nagyon-nagyon nehezen... (ugye elf már fedezni sem tud ott).

Viszont ebben látok rációt, hogy Te mondjuk másik szemet preferálsz, mint az aki eladja az országot, ezért amikor megveszed választhatsz újra szem(ek)et bele. (akár fajt is, rajtam aztán nem múlik... :p bár akkor megint fellép az amit fentebb írtam.:))

Nem játszok anarchban, nem is tervezem. De gondoltam a véleményem azért megosztom... :)

szerk: normálban semmiképp!

Ati 07-13-2010 15:49

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 258147)
esetleg az is megoldás lehetne, hogy ha ANARCHban veszel egy orit, akkor kiválaszthatod a faját, és a személyiségét a saját szájízed szerint...

Saját magadnak is átadhatod az országot (másik láncba tenni, e-mail címet gyorsan átírni, vagy egyszerűen csak ezt a lehetőséget kihsználni), így ott vagy, hogy bármikor válthatsz fajt+személyiséget. Ez nem biztos, hogy akár még anarchban is jó dolog lenne.

Totya&Törpe 07-13-2010 19:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 258148)
Saját magadnak is átadhatod az országot (másik láncba tenni, e-mail címet gyorsan átírni, vagy egyszerűen csak ezt a lehetőséget kihsználni), így ott vagy, hogy bármikor válthatsz fajt+személyiséget. Ez nem biztos, hogy akár még anarchban is jó dolog lenne.

jaja Atinak igaza van ez sem jó ...ez csak egy 1xeri dolog ha lenne bőven elég lenne és CSAK Anarchra :)

Bobesz bá 07-13-2010 19:37

Érdekes egy felvetés!
Egyszer valami ünnepi alkalomból, esetleg megjátszható lehetne, de akkor is kötném olyan feltételekhez, hogy nem engedném olyan oriknak akik Max hektár felett vannak, vagy valami hasonló.

Vitázni jó ezen, de nem hiszem, hogy megvalósítható lenne.

Ati 07-13-2010 19:47

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 258154)
Érdekes egy felvetés!
Egyszer valami ünnepi alkalomból, esetleg megjátszható lehetne, de akkor is kötném olyan feltételekhez, hogy nem engedném olyan oriknak akik Max hektár felett vannak, vagy valami hasonló.

Vitázni jó ezen, de nem hiszem, hogy megvalósítható lenne.

Aki alatta van, annak teljesen mindegy, az újrázik egyet, és kész.

Bobesz bá 07-13-2010 20:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 258155)
Aki alatta van, annak teljesen mindegy, az újrázik egyet, és kész.

Igaz. :)
De azért el lehet gondolkozni valami ünnepi akármin :)
Mondjuk a hód 15-ödik szülinapján :) Vagy ha Ati a negyedik 'X'ét betölti.

Redback 07-13-2010 20:41

De mindenképp maradjon az anarch keretein belül, szerintem.

Kubbi 07-13-2010 20:46

nekem nem tetszik az ötlet
ha ez megvalósul, akkor a következő kérés pedig: pénzt vipért cserébe...
egy ilyen változtatás durván megváltoztatja a játék menetét. Nekem nem tetszene. Se anarchban, se normálban.

Ati 07-13-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 258161)
ha ez megvalósul, akkor a következő kérés pedig: pénzt vipért cserébe...

Ez azóta létezik, amióta anarch az anarch. Igaz nem hivatalos csatornákon keresztül, csak önszerveződő módon.

Sami 07-13-2010 22:45

Nekem a Vipről jut eszembe, hogy van olyan orim, mint pl. A-ba, ahol folyton azzal szenvedek, hogy nem veszem észre, hogy lejár a Vip. Viszont van olyan orim is, ahol több ezer vipköröm van már, nyilván azért mert A-ban nem gyakran vagyok szabin a korlátozások miatt. Magyarul az A egy viptemető. Nem lehetne olyat valahogy megoldani, hogy a Vipköröket tudjam pakolgati, rakosgatni egyik orimról a másikra, hogy mindig egyensúlyban legyenek? Csak egy kérdés, majd nem kell egyből leharapni a fejem. :cool:

Ati 07-13-2010 22:51

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 258168)
Nekem a Vipről jut eszembe, hogy van olyan orim, mint pl. A-ba, ahol folyton azzal szenvedek, hogy nem veszem észre, hogy lejár a Vip. Viszont van olyan orim is, ahol több ezer vipköröm van már, nyilván azért mert A-ban nem gyakran vagyok szabin a korlátozások miatt. Magyarul az A egy viptemető. Nem lehetne olyat valahogy megoldani, hogy a Vipköröket tudjam pakolgati, rakosgatni egyik orimról a másikra, hogy mindig egyensúlyban legyenek? Csak egy kérdés, majd nem kell egyből leharapni a fejem. :cool:

A VIP kedvezmény miatt nincs tervezve ilyen lehetőség, hiszen ezzel kvázi megháromszorozhatnád a VIP köreid számát, ami bármilyen jól hangzik is, nem szolgálja a játék érdekeit.

Sami 07-13-2010 23:06

Köszi Ati a gyors választ, ami eléggé rossz hír nekem. Ati, lécci találjunk már ki valamit közösen erre a vipre, mert nekem, mivel nem Magyarországon élek, elég nehéz megoldanom amúgy is a Vipelést. Nagyon nem vagyok a bankkártyák híve, annyira hogy nincs is nekem, ezért nálam csak az sms jöhet szóba, na de az meg csak akkor, ha átmegyek a határon ugyi. Hátha lenne valami megoldás, de ha mégse megértem, akkor szenvedek tovább ezzel...:(

Ati 07-13-2010 23:12

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 258174)
Köszi Ati a gyors választ, ami eléggé rossz hír nekem. Ati, lécci találjunk már ki valamit közösen erre a vipre, mert nekem, mivel nem Magyarországon élek, elég nehéz megoldanom amúgy is a Vipelést. Nagyon nem vagyok a bankkártyák híve, annyira hogy nincs is nekem, ezért nálam csak az sms jöhet szóba, na de az meg csak akkor, ha átmegyek a határon ugyi. Hátha lenne valami megoldás, de ha mégse megértem, akkor szenvedek tovább ezzel...:(

Bizonyos országokból (köztük már Magyarországról is) már van lehetőség PayPal egyenleg feltöltésére közvetlenül bankszámláról. Ebben az esetben nincs szükség bankkártyára. Részletek a VIP súgóban, de hogy a Te esetedben ez működik-e, azt a PayPal oldalán kell megnézned. Magyarországról is hosszú ideig nem volt erre lehetőség, csak nemrégiben vezették be.

Sami 07-13-2010 23:18

Ez nem működik itt Ukrajnában, pedig 3 bankban is érdeklődtem. Néztek rám, mint pocok a lisztbe, hogy miről beszélek... Viszont van itt is OTP bank, esetleg itt is megérdeklődöm.

Ati 07-13-2010 23:24

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 258176)
Ez nem működik itt Ukrajnában, pedig 3 bankban is érdeklődtem. Néztek rám, mint pocok a lisztbe, hogy miről beszélek... Viszont van itt is OTP bank, esetleg itt is megérdeklődöm.

A bank ebben nem fog tudni Neked segíteni. Regisztrálj a PayPal-re (ingyen van), és ott nézd meg, hogy van-e ilyen lehetőséged. Ha van, akkor ott egy helyi bankszámlaszám, azt tudod egyszerű helyi utalásként használni.

Dynosaur 07-14-2010 00:32

Quote:

Igazad van! Pedig olyan kézenfekvő ötletnek tűnt... :(

Palinkas: itt van a paypal országlistája:
Code:

https://www.paypal.com/worldwide/

Ati 07-14-2010 06:08

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 258180)
Palinkas: itt van a paypal országlistája:

Ebből sajos nem derül ki, hogy hol működik a helyi befizetés. Bár mivel Magyarországon is csak nemrégiben vezették ezt be, és más kategóriában vagyunk, mint Ukrajna, ezért sajnos gyanítható, hogy onnan ez még nem működik.

Dynosaur 07-14-2010 06:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 258184)
Ebből sajos nem derül ki, hogy hol működik a helyi befizetés. Bár mivel Magyarországon is csak nemrégiben vezették ezt be, és más kategóriában vagyunk, mint Ukrajna, ezért sajnos gyanítható, hogy onnan ez még nem működik.

Nekem is ez jött le belőle, mivel Ukrajna fölé csak az van írva, hogy lehet küldeni bárkinek pénzt paypalon belül. De nincs említés semmilyen bankról, mint az előző kategóriáknál. :(

szerk.: ahogy látom a WorldPay sem megy ott... :(

Sami 07-14-2010 13:58

Hát ez most elszomorított :(

Pepa 07-14-2010 18:24

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 258186)
Nekem is ez jött le belőle, mivel Ukrajna fölé csak az van írva, hogy lehet küldeni bárkinek pénzt paypalon belül. De nincs említés semmilyen bankról, mint az előző kategóriáknál. :(

szerk.: ahogy látom a WorldPay sem megy ott... :(

Ukrajnában jelen van az OTP leányvállalata és mint bankközi pénzforgalom magyar OTP-s Paypallal lehetséges.

[HTPA]GeeForce 07-15-2010 09:57

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258113)
...

Idézek tőled: "amikor ekkora nagy marhaságot olvasok......."
:D:D

Anarchban támogatom, normálban ellenzem az ötletet!!!!!

Így is sokkal szabályozottabb és rendezettebb az anarch, mint a normál, legyünk már egy kicsit anarchisták, könyörgöm... :)
Igenis lehessen váltani fajt és személyiséget VIP-ért.
Másrészt pedig az évek alatt történt szabálymódosítások miatt valóban képtelenség bizonyos helyekre eljutni országokkal (nem csak 2/D-re gondolok, egész anarchra!), viszont az új személyiségek vonzóak lehetnek, sőt, a faj is.
Szeretném, ha anarchban lenne ilyen lehetőség!

[HTPA]GeeForce 07-15-2010 10:08

Quote:

Pedig de. Nagyon-nagyon jó dolog lenne.

Már csak azért is, mert új személyiségek jöttek be a játékba, amelyekre nagyobb szükségem lenne vagy egy tucat országban, mint amikkel most rendelkeznek azok az országok.
Szóval továbbra is azt mondom, hogy anarchban lehessen változtatni.

Ati 07-15-2010 11:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 258228)
Pedig de. Nagyon-nagyon jó dolog lenne.

Már csak azért is, mert új személyiségek jöttek be a játékba, amelyekre nagyobb szükségem lenne vagy egy tucat országban, mint amikkel most rendelkeznek azok az országok.
Szóval továbbra is azt mondom, hogy anarchban lehessen változtatni.

Az is "nagyon-nagyon jó dolog" volt, amikor akciósan lehetett katonát venni az anarch piacon a felfedezéshez. Kialakulhattak miatta a gigaméretű termelő országok. Amiknek ma már inkább csak a hátrányát látják sokan.

Engem személy szerint nem zavarna egy ilyen lehetőség anarchban, elvégre anarch, de nem szívesen hallgatnám utána a siránkozásokat, hogy "jajj, nem történik semmi", "jajj, az anarch a béke szigete", és hasonlók.

All times are GMT +1. The time now is 03:44.