![]() |
Faj/Személyiség váltás vip-ért cserébe :)
Szép estét:)
a gondolatam az lenne hogy mit szólnátok olyan szituhoz ha előre megbeszélve lenne 1 olyan nap amikor xy kör vip fejében lehetne fajt vagy személyiséget vagy mind2őt választani?:) elsőre nekem jó gondolatnak tűnt hiszen van jó pár olyan ori nem csak nekem hanem ismerősöknek is aminek anno rosszúl lett személyiség választva vagy faj és most már nem lehetne ugyanoda felvini ahol jelenleg van ... sajnos normálban nem játszom így ahhoz a részhez nem tudok mit hozzá fűzni :( szóval várok érveket mellette/ellene miben borítaná mostani rendszert stb stb |
Quote:
Ennyi... |
Quote:
Gondolom te elsősorban ott szeretnél vip körökért váltani. |
Hogy is mondjam... Ugyan semmi hátrányom/előnyöm nem származna belőle, DE szerintem ez nem illik össze a Hódítóval. Azért szeretem ezt a játékot, mert egy milliomos sincs előnyben, vagyis csak annyiban hogy nem kell felkelnie hajnalban meg ilyenek. Ettől viszont előnybe kerülnének :/
Esetleg anarchban tudom elképzelni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Felmegyek orkkal tetőre, váltok elfre, hogy biztonságban legyek/váltok törpére, hogy termelhessek/váltok tábornokról kereskedőre, hogy termelhessek... stb... kár is erről beszélni... |
Quote:
|
Quote:
Nem azt volt a kiinduló hsz. , hogy 3 naponta szeretne váltani. Oké, hogy normálban hülyeség, de ez nem megbeszélés, nem kell annyira komolyan venni. |
Quote:
Csak leírtam az ellenérveimet... Anarchban meg mi értelme, mikor lehet 1000 orid is? |
Quote:
csak 1xer lehetne váltani pl normálba biztos felborítana mindent szóval igazat adok nektek anarchban lehetne róla beszélni ha lehetne hogy csak ott legye ilyen 1xer ...bár lehet az már kivételezés vagy nem tom :( |
Quote:
Gondolom felvitt egy orit csitrillió hekire, és szeretne fajt váltani… |
Quote:
Totya, mi adta az ötletet? Elárulod? |
Quote:
Mondjuk lehetne 10 évente egyszer váltani fajt, de csak anarchban, és csak 10.000 vipért cserébe. Ez csak egy ötlet, de ez még mindig nem megbeszélés :) |
Quote:
hidd el ha letudnám verni és másikat a helyére vinni nem lennék itt hanem csinálnám :) tudom hüleség ekkora orik de ha már megvannak akkor egy lehetőség és csak felvettem nem kell ezt vérkomolyan venni :) |
Anarchban felőlem legyen, de normálban semmiképp....
|
hűűű mekkora törpe lennék:D
|
Quote:
azért nem preferálom ezt a fajváltást, mert akkor felverekszi magát az ember top nemtommennyibe a legtetejére, és átvállt pl: elfre, amivel nem jutott volna odáig, vagy csak nagyon-nagyon nehezen... (ugye elf már fedezni sem tud ott). Viszont ebben látok rációt, hogy Te mondjuk másik szemet preferálsz, mint az aki eladja az országot, ezért amikor megveszed választhatsz újra szem(ek)et bele. (akár fajt is, rajtam aztán nem múlik... :p bár akkor megint fellép az amit fentebb írtam.:)) Nem játszok anarchban, nem is tervezem. De gondoltam a véleményem azért megosztom... :) szerk: normálban semmiképp! |
Quote:
|
Quote:
|
Érdekes egy felvetés!
Egyszer valami ünnepi alkalomból, esetleg megjátszható lehetne, de akkor is kötném olyan feltételekhez, hogy nem engedném olyan oriknak akik Max hektár felett vannak, vagy valami hasonló. Vitázni jó ezen, de nem hiszem, hogy megvalósítható lenne. |
Quote:
|
Quote:
De azért el lehet gondolkozni valami ünnepi akármin :) Mondjuk a hód 15-ödik szülinapján :) Vagy ha Ati a negyedik 'X'ét betölti. |
De mindenképp maradjon az anarch keretein belül, szerintem.
|
nekem nem tetszik az ötlet
ha ez megvalósul, akkor a következő kérés pedig: pénzt vipért cserébe... egy ilyen változtatás durván megváltoztatja a játék menetét. Nekem nem tetszene. Se anarchban, se normálban. |
Quote:
|
Nekem a Vipről jut eszembe, hogy van olyan orim, mint pl. A-ba, ahol folyton azzal szenvedek, hogy nem veszem észre, hogy lejár a Vip. Viszont van olyan orim is, ahol több ezer vipköröm van már, nyilván azért mert A-ban nem gyakran vagyok szabin a korlátozások miatt. Magyarul az A egy viptemető. Nem lehetne olyat valahogy megoldani, hogy a Vipköröket tudjam pakolgati, rakosgatni egyik orimról a másikra, hogy mindig egyensúlyban legyenek? Csak egy kérdés, majd nem kell egyből leharapni a fejem. :cool:
|
Quote:
|
Köszi Ati a gyors választ, ami eléggé rossz hír nekem. Ati, lécci találjunk már ki valamit közösen erre a vipre, mert nekem, mivel nem Magyarországon élek, elég nehéz megoldanom amúgy is a Vipelést. Nagyon nem vagyok a bankkártyák híve, annyira hogy nincs is nekem, ezért nálam csak az sms jöhet szóba, na de az meg csak akkor, ha átmegyek a határon ugyi. Hátha lenne valami megoldás, de ha mégse megértem, akkor szenvedek tovább ezzel...:(
|
Quote:
|
Ez nem működik itt Ukrajnában, pedig 3 bankban is érdeklődtem. Néztek rám, mint pocok a lisztbe, hogy miről beszélek... Viszont van itt is OTP bank, esetleg itt is megérdeklődöm.
|
Quote:
|
Quote:
Palinkas: itt van a paypal országlistája: Code:
https://www.paypal.com/worldwide/ |
Quote:
|
Quote:
szerk.: ahogy látom a WorldPay sem megy ott... :( |
Hát ez most elszomorított :(
|
Quote:
|
Quote:
:D:D Anarchban támogatom, normálban ellenzem az ötletet!!!!! Így is sokkal szabályozottabb és rendezettebb az anarch, mint a normál, legyünk már egy kicsit anarchisták, könyörgöm... :) Igenis lehessen váltani fajt és személyiséget VIP-ért. Másrészt pedig az évek alatt történt szabálymódosítások miatt valóban képtelenség bizonyos helyekre eljutni országokkal (nem csak 2/D-re gondolok, egész anarchra!), viszont az új személyiségek vonzóak lehetnek, sőt, a faj is. Szeretném, ha anarchban lenne ilyen lehetőség! |
Quote:
Már csak azért is, mert új személyiségek jöttek be a játékba, amelyekre nagyobb szükségem lenne vagy egy tucat országban, mint amikkel most rendelkeznek azok az országok. Szóval továbbra is azt mondom, hogy anarchban lehessen változtatni. |
Quote:
Engem személy szerint nem zavarna egy ilyen lehetőség anarchban, elvégre anarch, de nem szívesen hallgatnám utána a siránkozásokat, hogy "jajj, nem történik semmi", "jajj, az anarch a béke szigete", és hasonlók. |
All times are GMT +1. The time now is 03:44. |