Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elfogadható vs Nem elfogadható orinév (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4255)

Eke 06-19-2010 14:27

Elfogadható vs Nem elfogadható orinév

Szeretném szavazásra bocsátani,legalább felmérésképpen,hogy a Zsidó Világuralom szerintetek elfogadható országnév vagy sem.
A rasszista és antiszemita kijelentéseknek nincs itt helye,kérlek tartozkodjatok töle.

Ati 06-19-2010 14:28

Az országnév elfogadható. Pont.

Eke 06-19-2010 14:30

Szerinted igen,de kiváncsi volnék szélesebb körben mi a vélemény.

Ati 06-19-2010 14:32

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 256457)
Szerinted igen,de kiváncsi volnék szélesebb körben mi a vélemény.

Nyugodtan, de ez nem demokrácia, a vélemény nem befolyásolja az országnév elfogadhatóságát.

Sajnos a játékban rengetegen rasszisták, számomra nagyon szomorú, hogy ilyen világban élünk. Persze a rasszizmus is egy vélemény, az ilyen véleményt azonban kéretik a játékon kívül hagyni.

Eke 06-19-2010 14:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256458)
Nyugodtan, de ez nem demokrácia, a vélemény nem befolyásolja az országnév elfogadhatóságát.

Sajnos a játékban rengetegen rasszisták, ...

Tisztában vagyok hogy a hóditó nem demokrácián alapul,ezt el is fogadtuk a regisztrációs szerzödésben.
Az is igaz hogy sok embernek van problémája más rasszokkal.De ne feledjük el azt se hogy nem mindegy elöitélettel viseltetek más rasszokkal ,vagy diszkriminativ is vagyok.
Nos én egy picit talán beleesek az elöitéleteségbe.
De nagyon felháboritt az ha valaki ilyen kényes témában provokálja a játékostársait.Ső továbmenve azt vettem észre hogy ez a provokátor idegen nyelvet használva sem kap büntetést.
Öszintén ez milyen gondondolkodást vált ki belölletek?

Redback 06-19-2010 14:52

Quote:

Sajnos a játékban rengetegen rasszisták, számomra nagyon szomorú, hogy ilyen világban élünk. Persze a rasszizmus is egy vélemény, az ilyen véleményt azonban kéretik a játékon kívül hagyni.

Köztük az említett orinévben szereplő népcsoport is rasszista, vagy az már nem gond?

vityu 06-19-2010 14:54

Quote:

Tehát ha én azt mondom, hogy zsidó vagyok, és zsidó világuralmat akarok, akkor nem vagyok senki és semmi ellen rasszista... Bizony, csak a világot akarom zsidó uralom alá hajtani...

"2, A választott név nem tartalmazhat olyan szavakat, kifejezéseket, melyeket egy átlagos 7 évestől visszahallva, egy szintén átlagos másik ember megbotránkozik."

Igenis, ha ezt hallanám a 7 éves unokatetvérem szájából, akkor bizony megbotránkoznék.

Ati 06-19-2010 14:55

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 256459)
De nagyon felháboritt az ha valaki ilyen kényes témában provokálja a játékostársait.Ső továbmenve azt vettem észre hogy ez a provokátor idegen nyelvet használva sem kap büntetést.
Öszintén ez milyen gondondolkodást vált ki belölletek?

A provokálásról szerencsére lemaradtam, az "idegennyelv" pedig egy köszönés volt.

Természetesen a provokációnak nincs helye a játékban, akkor sem, ha valaki "Barbibaba" nevet használ, úgy érzem, hogy ennek semmi köze nincs az országnévhez.

Ha egyértelmű provokáció történik privát üzenetben, azt jelentsd, és elbírálásra kerül (országnévtől függetlenül), a fórumon pedig a fórum moderátorai a döntők ilyen esetekben -- ez megintcsak nem országnév kérdése.

Tényleg sajnálatos dolognak tartom, hogy manapság ekkora a nyílt gyűlölködés, régen volt egy nagyon közkedvelt srác a fórumon, az akkori társaságot nem zavarta, hogy zsidó, sőt találkozók alkalmával is mindenki teljesen jól elvolt vele. Bele se merek gondolni, hogy ha ma megjelenne a fórumon, vagy elmenne egy találkozóra, akkor mi történne.

Ati 06-19-2010 14:56

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256461)
Köztük az említett orinévben szereplő népcsoport is rasszista, vagy az már nem gond?

Ezt a gondolatmenetet követve tiltsuk a "Magyarország" minden variációját, mert vannak a magyarok között rasszisták. Ugye ez csak egy nagyon rossz vicc akart lenni?

vityu 06-19-2010 14:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256465)
Tényleg sajnálatos dolognak tartom, hogy manapság ekkora a nyílt gyűlölködés, régen volt egy nagyon közkedvelt srác a fórumon, az akkori társaságot nem zavarta, hogy zsidó, sőt találkozók alkalmával is mindenki teljesen jól elvolt vele. Bele se merek gondolni, hogy ha ma megjelenne a fórumon, vagy elmenne egy találkozóra, akkor mi történne.

Ha engem kérdezel, semmi. Az ember itt a lényeg. Vagyis számomra. De van egy olyan érzésem, hogy nem is csinált olyan országot, amellyel provokált volna másokat. Engem zavar.

Ati 06-19-2010 14:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 256463)
Tehát ha én azt mondom, hogy zsidó vagyok, és zsidó világuralmat akarok, akkor nem vagyok senki és semmi ellen rasszista... Bizony, csak a világot akarom zsidó uralom alá hajtani...

"2, A választott név nem tartalmazhat olyan szavakat, kifejezéseket, melyeket egy átlagos 7 évestől visszahallva, egy szintén átlagos másik ember megbotránkozik."

Igenis, ha ezt hallanám a 7 éves unokatetvérem szájából, akkor bizony megbotránkoznék.

Tiltsuk be a Cartoon Network rajzfilmcsatornát is, mert bizony minden második rajzfilmben valaki világuralomra akar törni. Sőt, tiltsuk be a Family Guy-t is, mert a kissrác világuralomra akar törni.

De ne álljunk itt meg. Fehér a kissrác, úgyhogy írtsuk ki az összes fehér embert?

Nonszensz.

Redback 06-19-2010 15:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256466)
Ezt a gondolatmenetet követve tiltsuk a "Magyarország" minden variációját, mert vannak a magyarok között rasszisták. Ugye ez csak egy nagyon rossz vicc akart lenni?

Tudtommal a magyaroknak egyik szent törvénye sem állatja azt, hogy ha nem magyart ölünk meg, az csupán egy állat megölésével ér fel. Legalábbis nem tudok róla :)

Ati 06-19-2010 15:02

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256469)
Tudtommal a magyaroknak egyik szent törvénye sem állatja azt, hogy ha nem magyart ölünk meg, az csupán egy állat megölésével ér fel. Legalábbis nem tudok róla :)

Ne keverd ide a fanatizmust és a szándékos félreértelmezéseket.

Redback 06-19-2010 15:05

és a Magyar Gárda nevű orinévben mi volt a gond?

Ati 06-19-2010 15:08

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256472)
és a Magyar Gárda nevű orinévben mi volt a gond?

A politika, minden formájában, a játékon kívül tartandó.

Redback 06-19-2010 15:10

Úgy látom, hiábavaló minden erre irányuló gondolat kifejtése.

Egy biztos, én nem fogom megkönnyíteni a dolgát :)

Ati 06-19-2010 15:11

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256475)
Egy biztos, én nem fogom megkönnyíteni a dolgát :)

Az országnév alapján való célpontválasztás mindenkinek szíve joga. :)

vityu 06-19-2010 15:14

Egyszer elvégeztem egy pszichológiai tesztet a különböző népek ellen mutatott előítéletem volt a vizsgálat tárgya. Egyáltalán nincs bennem semmilyen előítélet feléjük, erre jutottunk, nem érdekelnek, de mindennek van egy bizonyos határa.

A Zsidó Világuralom nem tartozik még az általam elfogadott országnevek közé sem, pedig tényleg nem szoktak meghatni az ilyenek....

Blacky 06-19-2010 15:15

Engem egyetlen egy dolog zavar ebben az országnévben mégpedig egyszerüen az hogy ha felszínre kerülnek a zsidók bármilyen formában abban a pillanataba rásütik a másik emberre azt hogy rasszisták..Azt úgy néz ki hogy ök mindent megtehetnek , mondjuk engem KIMONDOTTAN ZAVAR
amikor a fórumra ezt írta be , hogy a "
Már megint akcióznak a gójok! :)
Zsidó Világuralom (#624398) [5/W] , 2010-06-19 10:26:46 "

Azért engem valahogy frusztrál ha Magyarországon Gójnak neveznek !!!!!!!! kérem mi ez ha nem rasszizmus ????

Természetesen ha Öket bármilyen formában csak egy icikepicikét is meg mered szólni egyböl fajgyülölö, rasszista meg mittudom Én mi vagy ja és természetesen gyülölködö...

Na most ha ATI gondolatmenetét követjük akkor a következö országneveknek is van létjogosultságuk / de természetesen ki lesznek tiltva mint nem elfogadható országnév /
- Arab Világuralom
- Fehér Világuralom / azt ide egyböl is ideírná mindenki hogy micsoda fasiszta meg náci aki ezen a néven indít országot /
- Néger Világuralom
- Kinai világuralom és írhatnám még a példákat ..

Szóval lehet a játék üzemeltetöjének és tulajdonosának ez megfelel mivel ö a FÖNÖK el kell fogadni de szerintem igenis veszélyes és provokáló magatartás ami melett jó érzésü ember nem megy el szó nélkül...remélem a csoportbéli országok meg is fogják tenni az ilyenkor szokásos intézkedéseket a Világuralom ki nem teljesedése érdekében...:(:(:(:(:(

Ati 06-19-2010 15:18

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256479)
mondjuk engem KIMONDOTTAN ZAVAR
amikor a fórumra ezt írta be

Egy országnév nem attól lesz elfogadható vagy nem elfogadható, hogy mit ír be a fórumra.

Eke 06-19-2010 15:22

Quote:

A provokálásról szerencsére lemaradtam, az "idegennyelv" pedig egy köszönés volt.

Ha egyértelmű provokáció történik privát üzenetben, azt jelentsd, és elbírálásra kerül (

Az én honnan kellene tudjam hogy az köszönés?És ha az anyámba küldött volna?Vagy mindenkinek kötelezzö lett a héber?Mert akkor én lemaradtam valamiröl.
Mivel nem értem igy hát ne zavarjon ?
És szerinted nem provokáció ha azt irja hogy ismét mozognak a gojok.
Jelentettem és kiváncsian várom a fejleményt.

Ati 06-19-2010 15:24

vityu: értékelném, ha nem kezdenél Te is ámokfutásba... Vagyis már kezdtél, úgyhogy ha leállnál...

Rynok 06-19-2010 15:24

Quote:

A "Szebb jövőt!" is egy köszönés, sőt, minden szava magyar, azért mégis tiltást lehet kapni...

Ráadásul a Zsidó Világuralom-nak nincs köze a politikához? Na neee... Akkor mihez van köze, az őslénytanhoz? :eek:

Ati 06-19-2010 15:25

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256479)
- Arab Világuralom
- Fehér Világuralom / azt ide egyböl is ideírná mindenki hogy micsoda fasiszta meg náci aki ezen a néven indít országot /
- Néger Világuralom
- Kinai világuralom és írhatnám még a példákat ..

Valaki már neki is állt ilyen neveket regisztálni. No akkor gondolkozzunk egy kicsit: ki most a provokátor?

Ati 06-19-2010 15:27

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 256485)
A "Szebb jövőt!" is egy köszönés, sőt, minden szava magyar, azért mégis tiltást lehet kapni...

Ki kapott JÁTÉKBELI tiltást azért, mert így köszönt a fórumon? :eek: Nincs ilyenről tudomásom...

Redback 06-19-2010 15:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256486)
Valaki már neki is állt ilyen neveket regisztálni. No akkor gondolkozzunk egy kicsit: ki most a provokátor?

Miért lenne provokálás? Csupán regisztrál néhány elfogadható nevű országot.

Blacky 06-19-2010 15:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256486)

Egyrészt aki regelte a Zsidó Világuralom országnevet...
Másrészt aki elfogadta
sajna ez van..
Nyilvánvaló provokáció ez a név

Ati 06-19-2010 15:31

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256488)
Miért lenne provokálás? Csupán regisztrál néhány elfogadható nevű országot.

Gratulálok.

Részemről itt ki is szálltam.

Redback 06-19-2010 15:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256490)
Gratulálok.

Részemről itt ki is szálltam.

Amilyen sértően érintenek téged azok az országnevek, olyan sértő a Zsidó Világuralom országnév jópárszor annyi embernek :)

Blacky 06-19-2010 15:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256481)
Egy országnév nem attól lesz elfogadható vagy nem elfogadható, hogy mit ír be a fórumra.

Attól mert kiragadsz egy komplett mondandóból egy kis darabot és azt félremagyarázod attól még nem biztos , hogy igazad van, de mivel itt Te vagy a Fönök, és Bátran homokba dughatod a fejet söt gyakorlatilag ugy is az lesz amit mondasz z így szerintem tök felesleges megpróbálni arról meggyözni , hogy miért is roppant veszélyes ha valaki ilyen nevü országot regisztrál..
Én eddig azt hittem ez egy magyar játék nemzetközi játékosokkal aki igen jól megférnek egymás melett és de erre jön egy zsidó aki világuralomra tör és ezek szerint ez így helyes :(:(:(:(

Redback 06-19-2010 15:39

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256492)
... és de erre jön egy zsidó aki világuralomra tör és ezek szerint ez így helyes :(:(:(:(

Szerintem gyorsan letörjük a szarvát, és elmegy a kedve a világuralomtól ;);)

vityu 06-19-2010 15:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256484)
vityu: értékelném, ha nem kezdenél Te is ámokfutásba... Vagyis már kezdtél, úgyhogy ha leállnál...

Semmilyen ámokfutásba nem kezdtem....

Blacky 06-19-2010 15:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256493)
Szerintem gyorsan letörjük a szarvát, és elmegy a kedve a világuralomtól ;);)

erre meg fogadjunmk el kezzd majd sírni, hogy biztos azért támadnak, mert ez az országnevem és Mindenki rasszista és zsidógyülölö aki támad, és pont ezért veszélyes egy ilyen országnév, mert ha támadod és IGEN sokszor beverd egyböl ki lehet játszani a rasszizmus és idegengyülöl kártyát..akkor mi ez ha nem 100% osan provokáció egy ilyen országot regisztrálni?? meg lehet nézni a fórumot csak az lett a tagtól, megkérdezve, hogy légyszi miért ilyen néven regeltél egyböl azt írta, hogy miért vagytok gyülölködöek ????

ráadásul nem írt neki semmit azt addig Shalomozott míg mindenki el nem kezdett vele foglalkozni..mi ez ha nem provokáció kérdem ÉN ????:confused::confused:

Redback 06-19-2010 15:45

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256496)
erre meg fogadjunmk el kezzd majd sírni, hogy biztos azért támadnak, mert ez az országnevem és Mindenki rasszista és zsidógyülölö aki támad, és pont ezért veszélyes egy ilyen országnév, mert ha támadod és IGEN sokszor beverd egyböl ki lehet játszani a rasszizmus és idegengyülöl kártyát..

Ha naponta 10szer fosztom 4 sereggel, az vajon szabályos? Szerintem igen :)

Andrew 06-19-2010 15:46

Ajjaj, úgy látom megint beütött a kettős mérce :)

NATO 06-19-2010 15:54

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256492)
... de erre jön egy zsidó aki világuralomra tör és ezek szerint ez így helyes

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa.
Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...
Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló?
Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból?
Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!

A Hódító egy játék.
Ő játék világában próbál világuralomra törni, mint ahogy sokan mások.
Ha ő zsidó (vagy nem zsidó) és a játékban zsidó néven akar játszani, aki ott a legnagyobb (szeretne) lenni, szíve joga.
Szerintem.

Blacky 06-19-2010 15:55

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256497)
Ha naponta 10szer fosztom 4 sereggel, az vajon szabályos? Szerintem igen :)

Majd kiderül ;)

Blacky 06-19-2010 15:58

Quote:

Originally Posted by NATO (Post 256500)
Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa.
Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...
Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló?
Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból?
Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!

A Hódító egy játék.
Ha ő zsidó (vagy nem zsidó) és a játékban zsidó néven akar játszani, aki ott a legnagyobb (szeretne) lenni, szíve joga.
Szerintem.

drága GÓJ testvérem ez itt nyilvánvalóan nem erröl szól....
Menj a közös fórumra és olvassd el a baírásait

vityu 06-19-2010 16:00

Quote:

Originally Posted by NATO (Post 256500)
A Hódító egy játék.
Szerintem.

Ha én egy JÁTÉKBAN náci akarok lenni, akkor a miért nem a szívem joga? Marhára nem akarok, de pl játszhatnám azt, hogy megalkotok egy szélsőjobb államot. Vagy megcsinálhatnám a történelemnek nem sikerült 3. birodalmat... Bizony a kicsinek már ezt a nevet kellene adni, mivel nem lehet nevet változtatni...

Szerintem.

NATO 06-19-2010 16:02

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256502)
drága GÓJ testvérem ez itt nyilvánvalóan nem erröl szól....
Menj a közös fórumra és olvassd el a baírásait

Nem olvastam.
Mindjárt megteszem.

All times are GMT +1. The time now is 13:49.