![]() |
Elfogadható vs Nem elfogadható orinév
Szeretném szavazásra bocsátani,legalább felmérésképpen,hogy a Zsidó Világuralom szerintetek elfogadható országnév vagy sem.
A rasszista és antiszemita kijelentéseknek nincs itt helye,kérlek tartozkodjatok töle. |
Az országnév elfogadható. Pont.
|
Szerinted igen,de kiváncsi volnék szélesebb körben mi a vélemény.
|
Quote:
Sajnos a játékban rengetegen rasszisták, számomra nagyon szomorú, hogy ilyen világban élünk. Persze a rasszizmus is egy vélemény, az ilyen véleményt azonban kéretik a játékon kívül hagyni. |
Quote:
Az is igaz hogy sok embernek van problémája más rasszokkal.De ne feledjük el azt se hogy nem mindegy elöitélettel viseltetek más rasszokkal ,vagy diszkriminativ is vagyok. Nos én egy picit talán beleesek az elöitéleteségbe. De nagyon felháboritt az ha valaki ilyen kényes témában provokálja a játékostársait.Ső továbmenve azt vettem észre hogy ez a provokátor idegen nyelvet használva sem kap büntetést. Öszintén ez milyen gondondolkodást vált ki belölletek? |
Quote:
|
Quote:
"2, A választott név nem tartalmazhat olyan szavakat, kifejezéseket, melyeket egy átlagos 7 évestől visszahallva, egy szintén átlagos másik ember megbotránkozik." Igenis, ha ezt hallanám a 7 éves unokatetvérem szájából, akkor bizony megbotránkoznék. |
Quote:
Természetesen a provokációnak nincs helye a játékban, akkor sem, ha valaki "Barbibaba" nevet használ, úgy érzem, hogy ennek semmi köze nincs az országnévhez. Ha egyértelmű provokáció történik privát üzenetben, azt jelentsd, és elbírálásra kerül (országnévtől függetlenül), a fórumon pedig a fórum moderátorai a döntők ilyen esetekben -- ez megintcsak nem országnév kérdése. Tényleg sajnálatos dolognak tartom, hogy manapság ekkora a nyílt gyűlölködés, régen volt egy nagyon közkedvelt srác a fórumon, az akkori társaságot nem zavarta, hogy zsidó, sőt találkozók alkalmával is mindenki teljesen jól elvolt vele. Bele se merek gondolni, hogy ha ma megjelenne a fórumon, vagy elmenne egy találkozóra, akkor mi történne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ne álljunk itt meg. Fehér a kissrác, úgyhogy írtsuk ki az összes fehér embert? Nonszensz. |
Quote:
|
Quote:
|
és a Magyar Gárda nevű orinévben mi volt a gond?
|
Quote:
|
Úgy látom, hiábavaló minden erre irányuló gondolat kifejtése.
Egy biztos, én nem fogom megkönnyíteni a dolgát :) |
Quote:
|
Egyszer elvégeztem egy pszichológiai tesztet a különböző népek ellen mutatott előítéletem volt a vizsgálat tárgya. Egyáltalán nincs bennem semmilyen előítélet feléjük, erre jutottunk, nem érdekelnek, de mindennek van egy bizonyos határa.
A Zsidó Világuralom nem tartozik még az általam elfogadott országnevek közé sem, pedig tényleg nem szoktak meghatni az ilyenek.... |
Engem egyetlen egy dolog zavar ebben az országnévben mégpedig egyszerüen az hogy ha felszínre kerülnek a zsidók bármilyen formában abban a pillanataba rásütik a másik emberre azt hogy rasszisták..Azt úgy néz ki hogy ök mindent megtehetnek , mondjuk engem KIMONDOTTAN ZAVAR
amikor a fórumra ezt írta be , hogy a " Már megint akcióznak a gójok! :) Zsidó Világuralom (#624398) [5/W] , 2010-06-19 10:26:46 " Azért engem valahogy frusztrál ha Magyarországon Gójnak neveznek !!!!!!!! kérem mi ez ha nem rasszizmus ???? Természetesen ha Öket bármilyen formában csak egy icikepicikét is meg mered szólni egyböl fajgyülölö, rasszista meg mittudom Én mi vagy ja és természetesen gyülölködö... Na most ha ATI gondolatmenetét követjük akkor a következö országneveknek is van létjogosultságuk / de természetesen ki lesznek tiltva mint nem elfogadható országnév / - Arab Világuralom - Fehér Világuralom / azt ide egyböl is ideírná mindenki hogy micsoda fasiszta meg náci aki ezen a néven indít országot / - Néger Világuralom - Kinai világuralom és írhatnám még a példákat .. Szóval lehet a játék üzemeltetöjének és tulajdonosának ez megfelel mivel ö a FÖNÖK el kell fogadni de szerintem igenis veszélyes és provokáló magatartás ami melett jó érzésü ember nem megy el szó nélkül...remélem a csoportbéli országok meg is fogják tenni az ilyenkor szokásos intézkedéseket a Világuralom ki nem teljesedése érdekében...:(:(:(:(:( |
Quote:
|
Quote:
Mivel nem értem igy hát ne zavarjon ? És szerinted nem provokáció ha azt irja hogy ismét mozognak a gojok. Jelentettem és kiváncsian várom a fejleményt. |
vityu: értékelném, ha nem kezdenél Te is ámokfutásba... Vagyis már kezdtél, úgyhogy ha leállnál...
|
Quote:
Ráadásul a Zsidó Világuralom-nak nincs köze a politikához? Na neee... Akkor mihez van köze, az őslénytanhoz? :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Másrészt aki elfogadta sajna ez van.. Nyilvánvaló provokáció ez a név |
Quote:
Részemről itt ki is szálltam. |
Quote:
|
Quote:
Én eddig azt hittem ez egy magyar játék nemzetközi játékosokkal aki igen jól megférnek egymás melett és de erre jön egy zsidó aki világuralomra tör és ezek szerint ez így helyes :(:(:(:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ráadásul nem írt neki semmit azt addig Shalomozott míg mindenki el nem kezdett vele foglalkozni..mi ez ha nem provokáció kérdem ÉN ????:confused::confused: |
Quote:
|
Ajjaj, úgy látom megint beütött a kettős mérce :)
|
Quote:
Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit! A Hódító egy játék. Ő játék világában próbál világuralomra törni, mint ahogy sokan mások. Ha ő zsidó (vagy nem zsidó) és a játékban zsidó néven akar játszani, aki ott a legnagyobb (szeretne) lenni, szíve joga. Szerintem. |
Quote:
|
Quote:
Menj a közös fórumra és olvassd el a baírásait |
Quote:
Szerintem. |
Quote:
Nem olvastam. Mindjárt megteszem. |
All times are GMT +1. The time now is 13:49. |