![]() |
Gnóm
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért tartja a legtöbb játékos a legjobbnak a gnómot?! |
Quote:
|
Az a baj, hogy az 5. szinten vagyok ráadásul az alján.
Ott nem igazán jó az ork mert ha nincs megfelelő hadiszáma akkor bajba van.:) |
Mikor választanám a gnómot:
- ha nincs túl sok időm, de hadis országot szeretnék csinálni - ha van időm, de mf hadis vagy hadi-tolvaj országot akarnék csinálni - ha van időm és szövetségben szeretnék hadi-tolvaj országot csinálni Nagyon remek hadi-tolvaj ország lehet belőle, ahol van 30% barakk, 10% torony, 15-18% kocsma... Ez így hadisok és hadi-varázsló mellé remek kiegészítés lehet. És nem durvák azok a hátrányok. Érzékeny a gyújtogatásra, de a tekercseit nem lehet lopni, és ha bő kocsmás hadit csinál az ember belőle, akkor ezt eléggé ellensúlyozni lehet. Könnyen vihető faj, és a tudománytekercsei miatt mindenben tud erős lenni. Egyedül varázslónak nem használnám. |
Quote:
annyival egészíteném még ki, hogy a barakk helyei miatt egy, vagy két ork mellé remek lehet, hadi-toliként. |
De az van a súgóban, hogy tudománytekercseket csak gnómtól lophat.
Ezt nem tudom, hogy kell érteni, de én óriás voltam és loptak tekiket! Ez hogy van? Am a témához visszatérve lehet, hogy jó faj is lehet belőle csak jól kell irányítani. |
Quote:
gnóm csak gnómtól lophat tekit, de gnómtól bárki lophat, ha nincs fent a faji varázslat.. |
Ja értem!!
Köszi én félreértelmeztem a dolgot. Én úgy értettem, hogy minden faj csak gnómtól lophat tekit.:) |
De lehet hogy a gnom nyitott kaput és rajta nyulták le a tekiidet.
|
Quote:
ezek óriási hátrányok krisiii, nem ajánlom. |
Quote:
|
Quote:
És Krisi, nem akkora hátrányok, próbáld ki nyugodtan. Vityu már leírta leginkább mire használható. |
Quote:
Krisiii, nyugodtan válaszd a gnómot, az egyik legkönnyebben vihető ország. Nem túl könnyű átütni, mert van rá toronybónusz, de ő elég sok országot át tud ütni, igaz nem tud tekercset lopni, csak gnómtól, de nem is igényli ezt annyira. Tud lopni nyerst törpétől, az meg jobb árban van általában. A legnagyobb komoly hátrányát, ami a játszhatóságát rontja, azt csak a varázslók gyorsabb fáradásában látom. |
Quote:
bárcsak én is ilyen gyorsan tanulhatnék, de sajnos egy átlagon alúli vagyok mert még van mit tanulni |
Quote:
Oké, köszi. Voltam már gnómmal csak elrontottam, mert csak íjászokat képeztem és amikor kijöttem a védelemből volt 10 varim és 4000 tekiből elloptak 2500-at.:( |
Quote:
nem tapasztalat,elolvastam a sugót amit ajánlotál nekem. |
Quote:
|
Quote:
JÁTSZ ÉS TAPASZTALJ, senki sem profiként kezdte |
Óriással is voltam már, de nem jött be.
Bocs, hogy ilyenről írok elvégre ez egy gnómos topik. De végül hulla lettem az 5. szinten.:D |
Quote:
de számokkal is el lehet képzelni mijen a gnóm kezdő fajnak azért az óriás mellet a másik legjobb.nem kell hozá anyi idő mint például az orkhozz. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
nagy hátrányok én nem ajánlom senkinek de mások szerint jók a gnómok. |
Amúgy nagyon szépen köszönöm Ati minden segítséged.
Ha nem lettél volna most nem tudnék írni.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
jól van akor szerinted a sugóból semmit nem lehet tanulni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de azt hogy egy faj milyen előnyökkel és hátrányokkal van fel"szerelve" csak élesben lehet megtanulni |
Quote:
jó de a sugóbol is lehet tanulni,mindegy krisiii szerint ne irjak ebbe a topicba de én továbra is elenzem hogy bárki istenitse a gnómot:D:D:D |
Quote:
Attól, hogy én óriással, orkkal és gnómmal jó hadis tudok lenni, nem azt jelenti, hogy jó fél-elf tolvaj lenne belőlem. Mivel nem áll közel hozzám. |
Quote:
jó igaz de idő igény szerint kell fejt választani ugyhogy még jóljöhet a mankó sagitségnek például naponta 15 perces játékidő mellet nem ésszerü orkot választani tehát azt tanácsolom mindenki olvassa a mankót - vagyis a sugót.;) |
Quote:
|
Igen, azt írtam, hogy ne írj ebbe a topikba mert nem nagyon kedvelik a hozzászólásaidat!
Nem kéne ennyire a gnóm ellen uszítani mindenkit, ne vedd el a kezdőktől a lehetőséged, hogy olyan fajjal legyenek ami lehet, hogy jó lenne nekik. Mert aki feljön a fórumra tanácsot kérni vagy látni akarja a véleményeket az egyből ebből a véleményből fog kiindulni, hogy milyen hátrányai vannak. Lehet ez miatt még az előnyeit se fogja elolvasni a játékos mert látta, hogy milyen hátrányai vannak. Hopp, de a hátrányait én írtam.:( |
Quote:
ez igaz higy napi 15 perc nem elég az orkhoz és hogy idő függő hogy milyen fajjal vagyunk és az írásodból úgy veszem hogy a többiek kérésére kiolvastad a súgót |
Quote:
hát azt irtad hogy:a súgó egy mankó. ebből én azt veszem le hogy szerinted az csupán egy végső támasz felesleges. |
Quote:
kac kac kac. etől nem elveszem a kezdőktől a lehetőséget.hanem megmondom a véleményem valakinek bejön a gnóm valakinek nem én a kisseb csoportba tartozom vagyis nekem egyátalán nem jönnek be a gómok.;):D |
Quote:
még eggy szó.nem hiszem hogy az én kis gyenge véleményemből tanulnának az ujjoncok. |
Igen, az ork.
Szerintem hadisnak a legjobb, de nem az 5. szinten kezdő játékosnak. Bejöhet úgy 50-50%. Viszont én hulláról fogok majd orkra váltani a 4. szinten. A 4. szinten életképes egy ork 1000 lovassal,5000 íjásszal,5000 elittel? |
All times are GMT +1. The time now is 14:52. |