![]() |
mejik a legjobb pénz szerző faj?
mejik a legjobb pénz szerző faj? a hulla a törpe más?
|
Kérlek, hogy írj helyesen. Ha ez alapból nem megy, akkor rengeteg helyesírásellenőrző létezik már a különböző böngészőkhöz, kérlek, hogy ellenőrizd a beírásaidat elküldés előtt. Köszönöm.
|
Quote:
|
Quote:
|
nem tudom ezért kérdezem
|
Quote:
Quote:
Amit ki fog, az például a "mejik" betűhalmaz, hiszen ilyen szó nem létezik, ez helyesen "melyik". |
Quote:
|
nem vagyok jó nyelvtanos de megpróbálok helyesen irni. OK?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
kösz jól esett a köszöntés.
|
Quote:
Ajánlanék egy olyan fajt, amivel lehet lopni, mert sok ország csak termel, és hébe-hóba rak ki árut a piacra. Ezekből te profitálhatsz úgymond ingyen. Akkor is nyereséges, ha a nyersanyag ára mondjuk 20alatt van. Emellé választhatsz még kereskedő személyiséget is, ami a bakjaid számára elérhető pénzt kamatoztatják. De magad is termelhetsz. Jó termelési lehetőség az is, ha a csoportban 200 hektáron állsz, és miután teletöltötted a barakkjaid, a templomokat és a kocsmákat, a friss képzésnek megfelelő mennyiséget eladod a piacon. Sok lehetőség van pénzt szerezni, és használd is ki őket, mert egyre feljebb egyre több pénzre lesz szükséged. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vegyél tekercset, hulláktól nem szoktak lopni tekit mert nincs rá szüksége ezért senki nem gyanítja hogy van nála |
Quote:
|
Quote:
|
régebben egy tekiíró gnómot mondtam volna..
most kisebb 5. csopikban törpe drágakővel jól kereshet, de már nagyobbakban is szép ára van..:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:52. |