![]() |
Több toli vs. kevesebb toli
Lenne egy kérdésem!!
Van egy ori akinek 400 tolija van, de nem tom hány % a toli teki. Legyen 40% és ork. van egy másik ori akinek 4200 tolija van és ő 40% tekin van full készüli van! 2 kör a táv és miért van az hogy a 400 tolis orinál 200 toli lebukik amikor akciózik! ez vmi bug vagy mi???:confused: |
Quote:
Lehet, hogy a védekezőnek sokkal jobb a katonai morálja. A sikerességet befolyásolja a helyezés különbsége: A módosító képlete: A két ország helyezésbeli különbsége * 20 / csoportlétszám Ez is okozhatja. |
Fegya miert arulsz jo kis infokat...Tudod milyen hasznos info ez parbajban..
|
Quote:
|
Nos kiszámoltam, de még akkor is a több tolisnak kellet volna sikerálni!
|
Quote:
Ha megy a védekezőn a tisztánlátás, az ugye +30%, vagyis 520 tolinak felel meg... Tehát durván 10x-es a túlerő... Az biztos, hogy ha tényleg 2 körös a lopás, akkor lehetetlen :D (és most nehogy azt mondjátok okosak, hogy a nem a körtől függ, mert én is tudom...) Ha csak 2-en vagytok a csportban, akkor a melletted lévővel szemben 10x-es tolvajvédelmed van... De szerintem hiába vagytok ugyanazon a ponton, nem vagytok egymástól 2 körre... Tehát ez így valahogy nem gömbölű :D (annak a 4200 tolvajnak megvan a helye(lehet túltöltéssel próbálkozott (csak végső rugdalózás részemről)) |
nos a kevesebb toli ork, a több tolis pedig elf! túl töltés meg tuti hogy nem volt!!
|
Quote:
|
Quote:
|
nem árt ha a 4200 toli alatt van kocsma:)
|
Esetleg a kevesebb tolis gömbje megnézése után, a tolvajok küldéséig felvásárolt pár tolit a meglévő kocsmákba. De végigolvasgattam, hogy mindegyik lehetőséget kizártad már.. szerintem itt max a témanyitó "észrevételed" bugos :)
|
Nos a gömbös se lehet mivel előtte ölrük a tolijait és mielőtt ráküldük a toli néztünk még egy gömböt és akkor is 400 tolit írt! mind1 nem olyan nagy veszteség, csak furcsáltam hogy nem is kell sztem számolni mert azért 4k toli és 400 toli között szemmel látható a hogy befog jutni a 4k a 400asba, na de mindegy!!
|
All times are GMT +1. The time now is 17:09. |