Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Karaván módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=421)

Cyby_ 04-20-2006 10:37

Karaván módosítása

Sziasztok!
Nekem csak annyi gondom van a karavánnal,h ma reggel felkeltem és leültem gép elé,mondom küldök szövinek pénz,erre voltam olyan ügyes,h egyből az entert találtam meg és mindenem elküldtem,mert minden maxon be van írva....
Csak egy olyasmi rendszer lenne jó mint a piacon,h 2kis mező lenne.Egyikbe ,h nekem mennyi van a másikba meg én tudnám meghatározni,h mennyit akarok küldeni.....és így nagy változás nem is lenne,csak a "baleseteket" elkerülnénk...

Senki 04-20-2006 11:21

ez jó ötlet. és reális is megváltoztatni, ahogy a pénzosztás is megváltozott úgy hogy 0 most az alapbeírás... mondjuk azzal többet buksz, ha 86 millát osztasz szét, mintha vesztesz 10-20%ot az oda vissza karavánltatáson, de sztem még akkor is jó ötlet ez a változtatás...

Szemes224 04-20-2006 11:46

Csak támogatni tudom a javaslatot, főleg mert már én is jártam így. Na azóta 2x is megnézem, hogy mi is van beírva, mielőtt elküldöm! :)

lll 04-20-2006 14:05

igen ez nagyon jó ötlet, de én még hozzáfűznék a karavánosdi dolgokhoz:)

nah szal annyit lehetne még változtatni, hogy ne csak az egyik szövimnek tudjak küldeni pénzt mert már néha szar volt, hogy küldök az XY orinak pénzt, de az YX-nek is kéne pénz, és akkor így nagyon szar:)

nem valami nagy befolyásolása lenne a játéknak, ha 3 karavánt küldhetnél egyszerre:)

Cyby_ 04-20-2006 14:12

Quote:

Originally Posted by lagen

nah szal annyit lehetne még változtatni, hogy ne csak az egyik szövimnek tudjak küldeni pénzt mert már néha szar volt, hogy küldök az XY orinak pénzt, de az YX-nek is kéne pénz, és akkor így nagyon szar:)

nem valami nagy befolyásolása lenne a játéknak, ha 3 karavánt küldhetnél egyszerre:)

ez már annyiban befolyásolná,ha vmelyik szövit támadás érte és ép nincs pénze akkor neki így gyorsan tudnék utalni.mert van szabad karavánom.De a mostani rendszerbe meg kisebb erre az esély mert lehet,h kint van.....ez már kicsit jobban befolyásolná sztem a játékot....szvsz

director 04-20-2006 14:38

Quote:

Originally Posted by Cyby_
Sziasztok!
Nekem csak annyi gondom van a karavánnal,h ma reggel felkeltem és leültem gép elé,mondom küldök szövinek pénz,erre voltam olyan ügyes,h egyből az entert találtam meg és mindenem elküldtem,mert minden maxon be van írva....
Csak egy olyasmi rendszer lenne jó mint a piacon,h 2kis mező lenne.Egyikbe ,h nekem mennyi van a másikba meg én tudnám meghatározni,h mennyit akarok küldeni.....és így nagy változás nem is lenne,csak a "baleseteket" elkerülnénk...

nekem ebből még nem volt gondom, de tényleg nem nagy változtatás, és elég hasznos, bénázás-kivédős ;)

Synkel 04-20-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by lagen

Ez egy nagyon nagy változtatás, és tuti nem megy át. Nem azért, hogy ne tudj pénzt küldeni egyszerre 3 szövidnek, hanem azért, hogy karavánra alapozva ne tudj tanya és raktár nélküli éheztetésre berendezkedni. Ugyanis ezzel az erővel gabonát is küldhetsz a szöviknek, egyszerre 3-nak, onnan meg már csak szervezés és időbeosztás kérdése az egész.

Mike zoostorm 04-20-2006 15:23

Quote:

Sziasztok!

Igen ez jo otletnek tunik, bar meg velem nem fordult elo, piacot se toltam meg el, regen se osztottam szet az ossz. lovemat, azert tom hogy ami kesik nem mulik...:(

Olvastam Synkel hozzaszolasat, es tok egyetertek, ami viszont engem erdekelne, hogyha elkuldod X nek a karavanodat, az miert jon uresen vissza? hozhatna is valamit...? Mit szoltok?

Tyborrex 04-20-2006 15:33

Ez az egész jó ötlet, az bizonyos!
De a visszahozatalt hogy gondolod?Lehet hogy sokáig rostokolna emiatt a szövinél!
És ha már karaván...tekit miért is nem lehet küldeni?

Kisbér 04-20-2006 15:38

Az alap5let jó, támogatom!

A többit viszont elvetem!
Ez ugye csak VIP-el él, így is nagy segítség a VIP-eseknek ez a funkció, ne tápoljuk még jobban őket...

King 04-20-2006 15:56

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Az alap5let jó, támogatom!

A többit viszont elvetem!
Ez ugye csak VIP-el él, így is nagy segítség a VIP-eseknek ez a funkció, ne tápoljuk még jobban őket...

csak támogatni tudom eme hozzászólást én is. valóban jópár elöny van vip esetén, bár ha már vannak, lehetne pár plusz azért. persze csak óvatosan.
a karaván szintén megoldható lenne, mint a pénzügynél.

még annyi, hogy hasonló szinten, mint az 1ben talán mutathatná a szövitárs üres helyeit is. a többit meg bizzuk a rutinra... :) :)

Cyby_ 04-20-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by director
nekem ebből még nem volt gondom, de tényleg nem nagy változtatás, és elég hasznos, bénázás-kivédős ;)

igen bénáztam.....2napja iszunk koliba....és csak kell(ene) hódozni is....

King 04-20-2006 17:40

Quote:

igen bénáztam.....2napja iszunk koliba....és csak kell(ene) hódozni is....

:) egészségedre!
én is lézengtem a napokban, mert elcsaptam a belem, többet voltam a retyón, mint a gép előtt. :p :p

noran 04-20-2006 22:20

A karavánt valóban meg lehetne változtatni. Viszont azt nem értem, h miért csak vip-tagoknak lehetséges. Szerintem jobb lenne, ha bármilyen szövi tudna küldözgetni egymásnak cuccokat, és mondjuk a vip-esek pedig még tekit is küldhetnének, ez lenne nekik a plusz...:)

Apa 04-21-2006 06:45

na igen, ezt nem értettem én sem mié nem lehet tekit küldeni .
ugyanugy kopik, ha küldöd, tehát ergo a veszteség megvan rajta..
bár ezt kompenzálja tekimásolás a szövik részére.tehát ha ha 2 ember tekit ir a szövibe akko ugye abbol csurran cseppen, bár korán sem annyi, mint ha karival átküldeném. viszont az éheztetős indok az jo.
a 3 felé karaván nem hinném h kivitelezhető, bár ha 1 karavánt 3 felé osztunk, limitálva talán meglehetne oldani.
akko viszont hozzá kellene biggyeszteni randomba a rablovicsok okozta károkat.
1 nagy karavánt csak erős rablok támadnak meg, viszont 3 kicsit akárki.
és akko lehet ne 1 külön faj aki karavánok kirablásával foglalatoskosna.
és akko én is az lennék, és akko jol kirabolnék mindenkit, mer lenne 1 karaván kikémlelő varázsom, és akko én volnék a főkaravánkirablofővezérek fővezére.............................

Phoenix 04-21-2006 09:45

Quote:

Originally Posted by Apa
...és akko én volnék a főkaravánkirablofővezérek fővezére.............................

hát ez... http://balko.hu/forum/images/smiles/lol.gif

DearCody 07-06-2006 00:02

Ööö...nekem majdnem ugyanez volt a javaslatom, de az már rég bekerült. Végülis a kettő kombinációja lenne a jó, gondolom Ati is ezért tette be ezt is.

Csocsó 07-20-2006 12:53

Nem kell elkényesztetni a sok VIP orit! Minden jóval! Így is éppen elég előnyük van a többiekkel szemben. 1kari bőven elég. Ha annyira tekit akarsz pakolgatni mennyél A-ba! oszt hajrá! még nem is kopik :)

Az alap ötletet támogatom, mert bakik, elnyomások előfordúlnak. Megoldás hasonlóan mint az A-ban.

Árumegnevezés | Neked mennyid van | Mennyit küldesz

Mennyit küldesz alapból üres. Így átlátható és kisebb a hibázásra az esélyed.

Csocsó 07-20-2006 12:56

Quote:

Originally Posted by Apa
1 nagy karavánt csak erős rablok támadnak meg, viszont 3 kicsit akárki.
és akko lehet ne 1 külön faj aki karavánok kirablásával foglalatoskosna.
és akko én is az lennék, és akko jol kirabolnék mindenkit, mer lenne 1 karaván kikémlelő varázsom, és akko én volnék a főkaravánkirablofővezérek fővezére.............................

Ha egyszer egy fantázia beindul :D

Apa 07-20-2006 13:10

persze, de mivel a karavánok uton vannak én is mindig uton lennék, és engem nem lehetne kiszámitani hány körre vagyok, ugyhogy szép nyugiba rablászkodnék......vándor-rablo-ori lennék...

Szecsa 07-20-2006 16:24

Az alapotletet en is tamogatom, viszont hogy egyszerre tobb orinak lehessen karavant kuldeni, azt nem javaslom, kulonben nagyon taporik lennenek egy olyan szovibe, ahol egy napot lefedve van folyamatosan a szovibol.

godknight 11-02-2006 11:34

Ezek jó ötletek.
még az is jó lenne, amikor megy a karaván az áruk ne potyognának le
pl. a barátom 20 körre van tőlem akkor leesik a fele
akkor mi értelme volt elküldeni?:confused:

Deni 11-02-2006 11:37

ömm.. eleve karavánt 20körre küldeni értelmetlen szerintem :rolleyes:

Szecsa 11-02-2006 11:46

Miert nem kerultok kozelebb egymashoz? :)

Burning 11-11-2006 17:09

Quote:

Originally Posted by godknight (Post 40170)
Ezek jó ötletek.

küldj 2* annyit:D :D :D amúgy meg az a szövi is jó segítséget és lehetőségeket nyújt, ahol minden tag 20 körre van:)

Hornet 11-11-2006 20:21

Quote:

Originally Posted by godknight (Post 40170)
Ezek jó ötletek.

Keress másik szövetségest:D:D:D:D:D

Hornet 11-11-2006 20:21

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 42497)
Keress másik szövetségest:D:D:D:D:D

Pláne 20 körre???
Komoly szövi lehet:))))

Non Omnis Moriar 12-20-2006 06:45

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 40171)
ömm.. eleve karavánt 20körre küldeni értelmetlen szerintem :rolleyes:

Igen mert az enyhén tápolás lenne, és amugy is fura nekem egy szövi ahol 20 körre vannak. Az már szinte értelmetlen, ha csak a fenti ori nem varis... de akkor is gyengít

Remedy 12-20-2006 07:35

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 57192)
Igen mert az enyhén tápolás lenne, és amugy is fura nekem egy szövi ahol 20 körre vannak. Az már szinte értelmetlen, ha csak a fenti ori nem varis... de akkor is gyengít

Mivan? Mi ertelmetlen? Hogy jon ide a varis? Miert egy megvalosult javaslatba irsz?

Non Omnis Moriar 12-20-2006 07:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 57200)
Mivan? Mi ertelmetlen? Hogy jon ide a varis? Miert egy megvalosult javaslatba irsz?

20 körre lévő szövi, az értelmetlen, nah. erre reagáltam. Mind1 amugy

All times are GMT +1. The time now is 06:19.