![]() |
Kényelem vip-eknek!/pontlista/
Csak annyi hogy meg lehessen nézni az egész csoport pontlistáját ahol vagy!
Csak úgy kíváncsiságból! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az alsóbb szinteken persze lehet jól jönne, ha följebb is látnál (lopási célzatból?), de ez így jó ahogy van... |
A VIP pontlistán én a meggömbözött ori statuszát szívesen látnám! (MF,szövitag,vezér)
|
Quote:
Ezt mar ne is akartam volna parszor... Vagy csak egy kis rublikat, ami melle lenne 5-10 katakter lehetoseged, hogy akarmit beirj... pl ezeket.. vagy azt hogy "bena" "jo"... ilyenek... Tom hogy ott van erre a jegyzetek akar, de Vip pontlistaban tok jol ott van minden info... |
Quote:
:) |
Az se lenne utolsó, ha a szabin lévő országokat nem mutatná. Mondjuk egy jelölönégyzet a beállításoknál...
|
Valójában van benne bolond-biztosíték, csak nem kell kicsapni! :p A megoldás csak annyi, hogy először összeszed, mit is akarsz küldeni, csak aztán állítod be, hogy kinek. Így, ha véletlenül nyomod meg az entert, nem küldi el a karavánt, mert nincs célpont, ahova küldhetné!:)
De a nem Vip-esek nem tudom, miért maradnak ki ebből... :confused: |
Quote:
Egy doboz cigi, két sör vagy egy Big Mac ára már fedezi a havi vipedet. A kényelmed nemér meg ennyit? |
Én is pont akartam ilyen témában felvetni egy ötletet, de akkor ideírom. Szerintem jólenne ha a sikerességi százalék mellé/alá/fölé (megfelelő aláhúzandó) egy utolsó próbálkozás dátum megjelenne. Pl ha gömböztem egy orrit még az elején és akkor nemsikerült, akkor nemmerem meggömbözni most a csoport elejefelé sem, mert félek, hogy nemsikerül, mert nememlékszem, hogy mikor gömböztem utoljára :) Esetleg ilyen egérfölévivős-pop-up-os megoldással is jó és szép lenne szerintem :)
|
Én is szeretném látni az egész csopit.
A volt szövitársam oriját kerestem, elfelejtettem a nevét, mesin meg nem volt bent. 22 körre volt az a szövi tőlem, de nem mutatta már meg azokat a pontlista. :( |
Nekem is lenne egy gyors kényelmi ötletem. Ha a pontlistában valakinek a sorszámára kattintok, akkor a varázslatok/alvilág/háború menüpontban az jelenik meg, be se kell írnom. De egyszerre csak egy sorszámot tudok így használni, amúgy ugrálnom kell a pontlista és a másik menüpont között. Vagy le is írhatom őket egy lapra, akkor viszont mindet be kell írkálni. Szóval a javaslat: mi lenne, ha egyszerre több sorszámot is megjegyeztethetnék, és pl a varázslatok menüpontban pedig csak ki kéne választanom egy kombináltlista-dobozból, hogy melyiket szeretném.
Vagy ez csak a túl lusta embereknek gond?:D |
Quote:
|
Bazz Kisbér, ha a profizmus fájna...:D Én ilyen dolgokat miért nem ismerek?:D
|
Persze, hogy megér!
De az ötletek jók, csak vajon Ati mit szól hozzá? (U.I.: nekem a jegyzet-rublika tetszett a legjobban, az magában foglalja a többit is valamilyen szinten.) |
Quote:
|
Nekem meg egy olyan javaslatom lenne,hogy a pontlistát ki lehetne egészíteni egy plussz sorral,ahol az user megjegyzéseket tudna beírni az országok mellé,hogy ki-kinek aszövije vagy,hogy pl.tőle földet vittem stb.
|
1.nem sorral hanem oszloppal
2.mondtaak már ilyen javaslatot :) |
Quote:
|
A rövid jegyzetelés az nekem is tetszik.
|
Azt hiszem a témáját tekintve ehhez a topichoz tartozik:
Annyi észrevételem lenne hogy ha szövizek valakivel, akkor az addig megszerzett infóit mások fajáról/szövetségeseiről nem kapom meg. A szövilistát és az épületeket igen, de a gömbökből maradó infókat nem. Ez direkte van így? Én szeretném látni hogy a szövim miket gömbözött addig, pláne ha egy új varit vesz fel a csapat :) Azért csak egy faj/szem nem mindegy, ne kelljen azért mindenkiről új gömböket csináltatni, pláne hogy szegény nem tudja én kiket látok és még kiket nem. Vagy én néztem be eddig a dolgokat nagyon és megkapom azokat is, de úgy rémlik nem :( |
Az az ötlet hogy a VIP-pontlistán lehessen látni a státuszát az oriknak tetszik!
Csak egy kis rublika kéne: MF, SzT, SzV pl... Hát ez nem 100%ig ideillő,de az események közé a Mágiafelderítést is barakhatnák... vagy eseménynek,mint a Távolbalátást! AVP |
All times are GMT +1. The time now is 04:23. |