![]() |
Tul erosek e a Tolis orik??Szavazas
Ezt a topic ot azert hozom letre mert mar sok helyen felmerult a kerdes...
Erosek e a tolis orszagok , tul vannak e tapolva nagyon vagy csak a hadis varis orik sirnak nagyon sokat?? Remelem hogy mindent lefedek majd a szavazassal, es kivancsi vagyok merre fog elmenni a szavazas...:D |
Félelf vagyok, szövik nélkül úgy szétkapnának, mint a huzat. Így is, csak így a szövik meg tudják bosszúlni valamelyest, vagy kevesebben próbálkoznak be emiatt. Szerintem MF-ként egy tolis ország nemigen tud megélni, csak iszonyatosan nagy szerencsével és rengeteg mnt-vel. :D
|
Ati, szövik nélkül mindenkit meg lehet ölni. csak a mindenes elfeket nehezebb.. :D
amúgy az egész megintcsak onnét gyűrűzik elő, hogy a nem tekit védős fajok kiszorulnak, és csak A-ban kapnak szerepet. amúgy midnen tisztességes gnóm meg óriás letarolja őket ha van tolis a közelben... :rolleyes: :D (UI: nézzed már meg plz a privát üzimet és segíts kérlek! köszi!) |
Quote:
Torpe voltam , es ha jol emlekszem 4 tolis orit szedtem szet, akik toroltek is.. Sajanos nem ez volt a szandekom csak addig meszaroltam mig be nem tudtam menni egy toprevel egy felelfhez hogy viszaszedjem a tekijeimet amit hulye mod lehuzott rolam... szovibe voltunk mindketten, de nalam ketten szabiztak egyik hadis meg csak estenekent volt egy ket orat. tehat egyedul nyomtam a sracot, az o szovije meg 4-5 korre volt fentebb.. onnan tul sokat nem tudtak csinalni, meg egy het mulva jksz miatt ki is raktak oket , de a lenyeg hogy rohadt sok tekit lehutak rolam , es nem tudtam visszaszedni, hadiskent meg egyszeruen nem tudtam annyit nyomulni, mert sok gyer ori volt, semmi penzel... Ez persz az 5 os szinten volt, de mar ott feltunt hogy az osszes tolis tele van lovelval es meg mellette viszik a tekimet mint allat...ez nem tetszet nekem.. |
hmmm... vagy nagy távnál jobban fáradjanak és akkor nincs hírnévre lopás STB :D kár hogy nem lehetett kettőt jelölni!
|
Quote:
*najo, meg eltoltam a szavazast is...:D* |
Na ez már tényleg sok!!!:confused:
A többi fajt segísük, mert szegényeket nagyon meg lehet gyengíteni a tekilopással, ezzel párhuzamban pedig gyengítsük a tolikat??? Hát van nektek szívetek!? Ennyi erővel ekár be is lehetne szüntetni a tolvajlást mint bevételi forrást!! |
Quote:
|
Quote:
A többi faj nem túl nagy arányú erősítése a tolik ellen oké, de ennyi erövel akkor már erősítsük meg a tolik védelmét a hadik ellen, ne pedig gyengítsük, mert akkor már teljesen életképtelenné válik!! :( |
Quote:
|
végülis egy tolis csak tekizni tud...
|
Quote:
|
Hát ebben nagyon igazad van, hadisok 1-2re szétszedik a tolit, míg 4-5 körről a tolis nem igazan tud nagy kárt okozni, főleg nem oriásnak és gnomnak, amik ugye mindinkább elszaporodnak.
És az élőhalottal is ez a helyzet, egy tolis nem tud velük mit kezdeni, ők meg könnyedén beütik. |
en arra szavaztam, hogy "Tul erosek a tolik , vissza kene venni oket.. Nagy tavnal jobban fardjanak". viszont az elso resszel nem ertek 1et. nem olyan nagyon erosek, de jo lenne azert, ha jobban faradnanak a tavolsag fuggvenyeben.
|
Sztetek jól van az h hadisnak szinte csak óriás meg gnóm jó? Igaz ott van még a törp (nem csak hadisnak) ork elf ember, de ezek játszhatatlanok. Egy tényező miatt, ami a tekilopás. Nem kell a hülyeség h lehet játszani így is, mert nem lehet. Lehúznak tekivel akkor nem tudod beütni mert haditekid se lesz meg katonád se a lakiteki miatt. Ráadásul aki lehúzott az nyert egy csomó pénzt. Mi értelme van h van alig pár faj van a játékban?
A tolisokat szétverik ígyis úgyis. A különbség annyit h így gnóm meg óriás üti szét. Ha széttekiznek vkit aki nem tekivédős az kezd egy újat tekivédőssel és szétveri a tolist. Ennyi. |
Quote:
|
Quote:
és már hogyne tudna egy hullát szétszedni.. még egy béna tolit is alig üt be egy hulla:) persze ez más téma, a hulla is túl gyenge |
ne fárassz... egy elf kapjon mégnagyobb seregbónuszt mert tolit tart? hehehe. aki lop az számoljon a büntetésre, aki beüt számoljon a büntetésre. mindig lesz mindenért megtorlás ami csak kárt okoz vagy zavarja a másik ország gazdáját.... a lényeg az hogy ne óriásra és gnómra korlátozódjanak le a hadisok és varisok, hiszen van egy csomó másik faj ami csak a tekizés miatt nem jön szóba. vagy a tekizést gyengítsük, vagy a tekik súlyát, és ennyi. a többi jó úgy ahogy van. és megoldva az ember, törpe hadisok is, és az orkok is játtszhatóvá válnak lentebb is. ez szerintem felpezsdítené a játékot, mert többféle stratégiát kellene ismerni és alkalmazni a többféle fajok ellen. mert minden előnye mellett a törpe hadis egy drága nyeris csoportban ugyanúgy halott ha van toli aki lelopja, mintha zombi lenne mondjuk.
|
Sziasztok!
Mielőtt nagyon belemelegedtek ebbe a témába, felhívnám a figyelmeteket, hogy van már egy téma, ami a tolisokkal, azon belül is a teki lopással foglalkozik (és ahogy elnézem gyakorlatilag ez a legnagyobb baja mindnekinek a tolisokkal).. ajánlom mindenkinek a figyelmébe, mert ott elég sok dolgot kitárgyaltunk... Téma: A tekercs lopás hatákonysága. |
Quote:
az oké, hogy a teki nagyon fontos stratégiai elem, de egy kicsit már túl fontos is:) technikailag sztem könnyebben megoldható, ha a tekizést gyengítjük, mintha a tekik súlyát csökkentenénk.. az kicsit problémás lenne.. :) |
Quote:
sztem az artok tolikkal jol vannak, ahogy most vannak. 2-3 koron belul. ebben az esetben a hadinak van lehetosege visszatamadni. ha jobban faradnanak a tolik a tavolsag fuggvenyeben, enyhithetobbek lennenek azok az esetek, amikor 8 korrol szivatnak. vagy esetleg jo megoldas lenne az is, ha a tavolsag fuggvenyeben kevesebbet artananak a tolik. a tolikat ezzel szemben lehetne erositeni ugy, hogy a kocsmakba tobb toli ferjen el... |
Quote:
hm, ha a kocsmákba több toli fér, az nem előny.. inkább hátrány:) gondolj bele, ígyis-úgyis belop hozzád egy tolis, ha te nem vagy az.. és így csak többet esznek:) |
Quote:
nem arrol van szo, hogy tobbet kajalnanak... a tolis ugyanannyi tolit tarthatna kicsivel tobb nyilassal/elittel. igaz, hogy ezzel az elfek jarnanak a legjobban. :( |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem jó ugy a tolis ahogy van szerintem ha lejjeb csökentjük a tekik jelentöségét mint valaki már irta is másut mondjuk gnom tudos 25% és a többi arányosan kevesebbet akkor minden faj játszahtobbá válik és a tolisok is mardhatnának ugy a hogy vannak.
|
Quote:
|
Quote:
csökkentsük a tekilopást mondjuk 30%-al, és autovédelem gyorsabban álljon be. (esetleg óriástól sziesztájából vegyünk el 30% védelmet tekire) gyujtogatás, vari/katigyilok, emberlopás marad. többi toliakció hatásfokán javítunk 50%-ot. ez most csak egy ötlet:) |
Quote:
|
faji gyengités szóba se jöhet sztem. Ati nem támogatja:) szóval szieszta marad:P
|
Quote:
|
tök mind1 milyen tápos akkor a gnómnak se legyen könyvtárkulcsa...
|
Quote:
csaka többi fajhoz képest gyengül a tekivédelme, ami nem tragikus, hanem nagyonis fair:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha jobban belegondolsz, az orias ugyis a legerosebb faj marad, szoval beloluk min ugyanannyi lenne, mint most. ha bejonne ez a valtoztatas, 1 het alatt 100-asaval jonnenek az uj topic-ok. felboritana az egesz jatekot. |
Én azt hiszem kezdőnek számítok:),de azt gondolom hogy az elhozott teki mennyiségének csökkentése, összekötve az óriás/gnóm ezirányú védettségének csökkentésével, nagyobb egyensúlyt hozna a fajok között.(Ööö..ez elég kacifántos mondat lett:))
Lécci ne szedjetek szét. |
Sziasztok
Mint Aúú már emlitette ott van a másik topiv ahol ezek a dolgok már meg letek beszélve. Ti itt felismertétek ami miatt inditottam a másik topicot és azt hiszom ott már meg is van a megoldás, csak hát nem lesz iylen irányú fejlesztés :) egyes egyedül a teki lopásal van baj mert az kétszer akkora kárt okoz. anarhban sok hulla miatt elég soakt gyújtogatok mostanában3 oribol végig megyek a hullán 500 hekin 1-1 háakat sikerül gyújtani és ott vége. De ha a normálban három tolis kitekiz és én a piacon szépen feltöltöm a törpicsek tekijeit akkor újra jöhet a három tolis és ugyan úgy megéri nekik aznap mégegyszer leszedni a tekimet. Nincs a tolisokkal semmi baj, egyedül a tekilopás visz arnytalanul sokat. Lehet itt fárasztani a tolikat a távolságtol függően de ha 8 körröl a félelf csak 8-at tud húzni és nem 17-et akkor is 2-3 tolis egysszerre akciózva komoly károkat okoz. Aúú és Kisbér is kiváló javaslatokat tettek, számolgattak. Azokon kellene elgondolkodni egy kicsit és ha valamelyik megvalósítható lenne akkora érdemes lenne az óriás teki védelméböl vissza venni, csak azért hogy ne adjunk az óriáso kezébe egyolyan bónuszt is mint a gnómoknak. Érthető így? Számomra igen :) Gyula |
All times are GMT +1. The time now is 07:26. |