![]() |
Modosított hulla tapasztalatai.
Szeretném, ha ide írnánk le a módosított hullával kapcsolatos tapasztalatainkat, gondolatainkat., taktikákat, éplistákat.
|
Szerencsére eddig egyszer loptak, de az illető gyorsan ráunt. A-ban a klán raktár miatt alig van lopható árú az országban. Gyújtani szerencsére még nem próbáltak.
|
Ami már most látszik, hogy a csoport alján nem lesz belőle támadó faj.
|
Quote:
|
Quote:
Korábban egy haverom kipróbálta a hullát A-ban, ő pont azt mondta, hogy simán ütögetett vele lenn, sokat gyújtották, de megélt. Ahogy viszont feljebb ment ott már nem tudott ütni. A klánütések miatt (egy béna vegyes klánban volt...) újrázta le, ott mindig bebuktak. Most hogy erősödött érdekel, hogy mire jutsz. |
sziasztok én 2 ben inditottam most egy hulla orit.Egyenlőre még csak töltöm fel a katonákat meg építem a sok barakkot és bontom felesleges épületeket.Pár hétig ez el fog huzodni.Utánna viszont belecsapok a hadizásba
Kiváncsi vagyok hogy mennyire fogom átütni az itteni országok védelmét. És mennyire marad életképes az országom |
Quote:
aztán nem üt le senki? akkor eléggé a 2 alján lehecc |
Quote:
|
igen a védelem tart még az országomon
Le fognak ütni tudom de majd akkor elindulok a legutólsó helyről legalább alulról nem fog ütni senki. :) Amúgy 0 pénzből seregeladásból stb elég jól kihoztam az országomat. Pár hét és müködőképes is lesz mondom :) Persze remélem addig ATI nem szünteti meg a hulla upgrade-t.Mert még egyet ütnék azért vele.:) |
Quote:
De építész szemmel is azért 700-900 milla volt átépíteni. És ugye még képzés is... Én is úgy vagyok vele, hogyha akarnak, üssenek le. Most nem fog izgatni a dolog. Még örülök is, hogy kevesebbet kell képeznem. A területet úgyis visszaütöm. :) |
Quote:
Jelenleg 300 millát költöttem rá és lehet hogy mégegyszer ennyi kell majd rá de nem sietek... |
Egy baj van a hullával hogy nem tudom kibe botlok bele szövibe,magányos farkasba de így legalább izgalmas a játék:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Jelenleg én is azért nem írtam semmi konkrétumot, mert teljes gőzerővel folynak az átépítések és a képzések.
Természetesen ezeket a folyamatokat egy tőkeerős klán, vagy szövetség gyorsan és könnyen áthidalja. |
Quote:
Mert én se fogok full kitámadni és szerencsére a modosított hullával nem is kell úgyis átütöm bermelyik szövetségest.Ja és a csiki csuki játékra meg a hulla a legalkalmasabb.;) Hú de várom már hogy kész legyen végre az országom :D |
Quote:
|
Quote:
Egyébként még lehetett volna kicsit erősíteni rajta, de majd meglátjuk így mit fog érni. |
Quote:
Bár úgy is lehet, hogy úgy mész ki, hogy pont beérjenek a házak. De ez így már nagyon nagyon macera. Főleg, hogyha valaki kiszúr szerintem mostantól egy helyhiányos hullát, akkor mennek is a tolik. :) |
5 topban vagyok egy hullával itt még nem találkoztam szövivel:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1000hekis ori kórház nélkül 1,5hónap alatt gyógyul meg... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
OFF Kérdezd meg Iront, hogy hogy lehet igazán elengedni a sereget. Akármennyit. :) ON |
Quote:
Akkor nem az volt a vég következtetés, hogy a maximum betegség mennyiség 1000 hektárban van meghatározva? |
Quote:
Ha pedig elég sokat tud gyújtani, akkor bizony el tudott engedni sereget a hulla, de nem tud helyére bevenni semmit, mert nincs hely... :o |
Quote:
|
Quote:
Gyújtogathatsz rengethetsz, de ha hullának is van pénze semmit nem érsz majd ellene :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
De ehhez meg rohadt sok pénz kell... És ráadásul, egyáltalán nem biztos, hogy védi a támadást. Két sereggel simán vissza lehet úgy jönni, hogy ne védje. Ha meg annyi pénzem van, már inkább veszek pacikat (mondjuk 2*annyit, mint amennyi barakkom van) és indítom azokat is útnak. A hazafele jövő nagy része elmegy, és majdnem újra full barakkos 1 körös seregem lesz, mire ideérsz hozzám... |
Quote:
A rohadt sok pénzről: Mondjuk bele kell fokozni 50k egységet, ez 450milla. Gyújtogatás uán 50k egységet szerintem igen magasan kell, ahol ezt a mennyiséget 4-5nap alatt meg lehet termelni. TEhát relatív olcsó ott, ahol a föld a legdrágább. Kérdezd Iront, hogy neki mennyibe jött ki a megszerzett föld hektárja A-ban :) :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kis privát beszélgetésünk után látom hogy ahol megfelelően értékes a heki (vagy pozíció), tényleg lehet gyakorlati haszna a túltöltésnek, főleg akkor ha sereget elengedni már késő, viszont a célpont még elérhető. Olcsóbbnak azért továbbra sem nevezném, sőt. |
Az A alján
Hello,
én jelenleg 1900 heki környékén próbálgatom a hullát (építész személyivel). Eddig elég stabil. Folymatosan építés alatt van 100-120 ház. De simán megéri mert 70-80% barakkal lehet játszani. Egység nem kell csak ha valaki mindenáron támadni akar, ha nem támadok/védek akkor mindegy mekkora a hiány. 10 kocsma kell, ami még akkor is emeli a morált, ha van pár katona amit nem képeztem el. Ami furcsa, hogy a gyújtás mellé időnként jön vihar és megpróbálnak egységeket ölni... senki sem olvas a csoport alján súgót? :-DDDD |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:09. |