![]() |
FireFox 3.6
Sziasztok, másnál is nagyon gagyi lett a FireFox 3.6 az előző verzióhoz képest?
Az új tab-eket máshova nyitja, nem a jól megszokott helyekre; egy csomó cookie-t elfelejt kikapcsolások között (de nem mindet...); az oldalváltásait hatalmas fekete villanások kísérik; egy form elküldése után a gombok helyén is hatalmas fekete folt jelenik meg; és még ki tudja mi minden, amit eddig észre se vettem... |
Quote:
De nekem tetszik, hogy az új lapokat a forrás mellé nyitja meg, így jobban össze vannak rendezve. A többi hibával még nem találkoztam. u.i.: de, tapasztaltam változást: sokkal gyorsabb lett :eek: |
Még nem terveztem telepíteni.
Tabok kezelésére ezt használom régóta, megy 3.6-on is: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122 |
Quote:
|
Quote:
De még mindig jobb, mint az IE. :) U.I.: Tudod módosítani a hsz-ed?? :p //A végén még kiderült, hogy ff 3.6 a hibás...// |
Quote:
Igen, tudom. :) |
Ugye egy idő után abba fogja hagyni azt, hogy minden reggel azzal kezd, hogy indítsam újra? :)
|
Quote:
komolyan kezd idegesíteni.. |
SZerintetek rakjam fel?:)
|
Quote:
|
Quote:
Elmúlnak a gyerekbetegségei, aztán átgondolom. |
Quote:
|
nekem nem jönnek elő ezek a hibák, fut normálisan ahogy kell. egy próbát megér, ha valakinek nem tetszik lehet régebbi verziót telepíteni.
|
Én azt hiszem, várok valami javítást, legalább 1-et 2őt :)
|
Quote:
Ugye ez nem teszi kötelezővé a frissítést, mint az MSN? |
Quote:
Reggelente továbbra is újraindítást követel, délután pedig mindig közli, hogy na most már javítva van, ami miatt reggel újra kellett indulnia. Én eddig mindig bedőltem neki, és másnap reggel mindig kiderült, hogy nem, nincs javítva, úgyhogy indítsam újra megint... :D |
Quote:
Lehet, hogy érdemes lenne egy friss telepítést csinálni. |
Akkor bepróbálom, remélem semmi baj nem lesz vele.
|
Ez a fekete gombos akármicsoda nálam is előjött :o
SZerk: De itt a fórumon pl nem csinálja :D:D |
Quote:
Fórum szokta néha üzenetküldéskor csinálni... Lehet, hogy ez is a FF 3.6 hibája? u.i.: és amikor elsőre akartam küldeni ezt az üzenetet, akkor is csinálta :D |
Quote:
|
Firefox 3.6
Tisztelt Uraim !!!
ha Firefox kiad egy új Fö verziót tehát amikor a verziószám változik akkor a telepítése a következö Elözö verziót uninstalláljuk teljesen a rendszerböl..DE teljesen szóval mindenhonnan registryböl program fájlokból stb stb....Azután az Új verziót telepítjük... Az ATI által jelzett hibák is valószínüleg a nem "tiszta" telepítésnek tudhatók be. Ez a verzió támogatja Web Open Font Format (WOFF) betűtípusokat. Használja az új CSS szabványokat, mint pl. az átmenetek, illetve a háttér átméretezés. Új HTML5 és DOM technológiák lettek bevezetve, ezáltal már működnek olyan interaktív honlapok is, melyeknél fájlokat húzhatunk be a böngészőbe. Már a Firefox 3.5 is támogatta a HTML5 <video> tagjeit, most 3.6 alatt az ily módon beágyazott videókat teljes képernyőn is nézhetjük. Teljesítmény és a továbbfejlesztett JS motor A Firefox Javascript motorját, a Tracemonkeyt tovább csiszolgatták, még gyorsabb, mint a FF 3.5-ben volt. Sokak szerint igazából nem számít sokat a különböző böngészők JS motorjának sebessége, a való életben a honlapokat ugyanolyan gyorsan működtetik. De a FF-nak nem csak a weblapok miatt fontos a Javascript, hanem a kiegészítők miatt is, mivel ezek nagy része JS-ben van írva. Tisztelettel és további szép napot |
És ilyenkor a tárolt jelszavakkal + könyvjelzőkkel mi lesz?
|
Quote:
Miért töröljek valamit, amit épp frissíteni akarok? Ha törlöm, akkor hogy frissítsem? Akkor már sehogy... :D Nálam nem új telepítés volt, hanem egy mezei frissítés, ami a firefox beépített lehetősége. |
Quote:
|
Quote:
|
Elég sok problémám van a Firefox-szal. :( Már a 3.5.x verziók sem működtek annyira jól a gépemen. Jelenleg a 3.6.3-as 230 mega memóriát eszik, és a CPU is 50% fölött van folyamatosan. :eek:
Ha meg akarom nézni valamelyik RSS-t, vagy ha egy combobox-ot akarok lenyitani bármilyen oldalon, csak a keret jelenik meg. Bezárni a jobb felső sarokban levő X-szel nem tudom, csak a tálcán jobb klikk és close... 6 tab van megnyitva, de sztem az semmit sem jelent. 4 kiteresztést használok: adblock plus, forecastfox, greasemonkey és firebug... Az újraindítás részben megoldja a problémát, de a youtube videok akkor is szakadozva mennek. :( Valakinek van valami tippje esetleg? |
Quote:
Quote:
Quote:
Tippnek: Van egy "speedfox" nevű kis progi, ami amit a böngésződ fölöslegben okozott, szemetet termelt a gépen, és gyorsítja ezzel. Valamelyik itteni topicban volt azt hiszem, de már nem emlékszem hol, így nem tudok linket adni. Beírod Google-be, és szerintem könnyen megtalálható. :) Hátha bejön... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
már kezd zavarni, hogy ff 3.6.3 alatt a hódítóban hiába zárom be az új párbajt jelző ablakot, ha rákattintok az országomra, akkor visszaugrik.. :(
|
Csúnya csúnya firefox:D
hát én 10 kiterjesztést használok, de ebből már irtottam. A probléma nálam ott kezdődik mikor véletlenül elszabadulnak az indulataim és az állandó 8 tab mellé (induláskor 250 mega) még nyitok vagy 10-et. Ekkor elkapja a gépszíj és 700 megán terpeszkedik. Ok. Bezárogatok egy csomót. De neeeeem szabadít fel memóriát egy grammot sem. Hát ezt utálom. (addonok: kényelmi: Adblock Plus, Download Statusbar, DownloadHelper, FaviconizeTab, Tab Mix Plus, Image Zoom, oldbar Fejlesztéshez: Firebug, View Source Chart, Web Developer |
Én rengeteg, már-már felesleges kieget használok, de 200 megánál többet sosem eszik, pedig nekem is szokott 6-8 lap megnyitva lenni. Az már más dolog, hogy néha az MSN-el együtt befagy, de az sem vészes.
|
Beszélgettek itt az addonok-ról, már érdekel, hogy egy ilyen mezei felhasználó, mint én, milyet használjon, és mire jó? Van egy greasemonkey-m, de csak az erepublik miatt. Mást érdemes használni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Adblock plust én is használtam, és elég kellemes tapasztalataim vannak vele. :)
Ezen kívül, vannak nagyon jó kis skinek is Firefoxra, elég hangulatosra lehet vele varázsolni a böngészőt. :) Még használom a "Fast dial" nevű addont is, amivel billentyűkombináció segítségével tudok gyorsan megnyitni oldalakat. (pl. Alt+1 a Hódító. :)) Meg persze, Firebug és Web Developer, amik jók a weboldalfejlesztéshez. :) |
felraktam már ezt a tab mix plust, mit is mondjak. Eléggé feldobta a firefoxomat :)
|
Adblock Plus, Noscript, Tab Mix Plus, Autocopy (lusta vagyok mint a dög), VacuumPlaces, Web Developer és Firebug.
Verzióban még csak a 3.5.9-nél járok, nincsenek féktelen memóriazabálási gondjai. Javult-e sokat a 3.6 mire 3.6.3-ra avanzsálódott? |
All times are GMT +1. The time now is 06:40. |