![]() |
Nekem is elmegy a sereg!
2010-03-03 17:00:53 Kevés a hely a kocsmákban! 205397 tolvaj elhagyta sereged. [INFÓ]
Az infó azt írja, hogy nincs hely a kocsmákban ami stimmel. Viszont a helytartónak nem az lenne a dolga, hogy kitegye a piacra az el nem férő egységeket? Néphiányom volt valamennyi olyan 1500 fő, de kocsmák müködtek attól, mert az intézőben fent van. A piacra is volt még lehetősége belépni. Semmilyen támadás nem ért. Abban az adott körben ez történt még: 2010-03-03 17:01:29 HELYTARTÓ: A következő képzésekre adtam utasítást: 232 tolvaj, 21 íjász, melyek el is kezdődtek. 2010-03-03 17:00:53 Embereid éheznek! Az ételhiány miatt 1481 ember más vidékre költözött. ] 2010-03-03 17:00:53 Kevés a hely a barakkokban! 115 katona elhagyta sereged. [INFÓ] 2010-03-03 17:00:36 HELYTARTÓ: Helyhiány miatt eladtam 169 katonát, 7.864 tolvajt, melyek hamarosan megérkeznek a piacra. Ha nem adom őket el, el is mentek volna! 2010-03-03 17:00:36 HELYTARTÓ: Faji varázslat, 1. próba: 5 körre feltéve Köszia segitséget |
ez most piacról hazatérő cucc volt vagy képzésből bejövő?
|
"Fontos, hogy ha az épületeid emberhiány miatt nem működnek, akkor a helytartó nem adja el az egységeket, hanem le lesznek fokozva, ezzel is enyhítve az emberhiányt!"
Forrás: helytartó súgó. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szesy: Csak azt tudja eladni kepzesrol, ami amugy be is ferne. Ergo ha van 200 kocsmahelyed osszesen, es kepzel 10.000-et, csak a mar bennlevo 200-at tudja eladni, ergo helyet csinal a bejovo kepzesnek. |
Quote:
lehetett volna 10 milla tolija is... jó tudni |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Szerintem egyszeruen tulkepezte a kocsma ferohelyeit. Rosszul latom? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Azt viszont én sem tudtam, hogy ilyen esetben elmegy akár több millió egység is.. hm. |
Quote:
( Én arra gondoltam először, hogy akkor még volt ember mikor a ht kipakolta a tolvajokat, és utána az éhezés miatt ment el tolvaj, de 1500 ember miatt nem fog 200K tolvaj elmenni, szóval ezt gyorsan el is vetettem. :) ) Remyvel kell egyet értsek... Kipakolta a ht a kocsmákban lévő egységeket, és bejött a képzés, ami túl sok volt, nem fért el. |
Képzés volt!
Nem az lenne az észszerű, hogy elöbb a képzés jön be és útána a helytartó kirakja az el nem férőket? Amúgy ezt nem tudtam, hogy elöbb a piara pakol ki a helytartó majd útána ér be a képzés. ez drága tanuló pénz volt:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Erre be akarsz nyomorgatni bele meg 3000-et. Mindjart kezdodik a korvaltas, latja a szegeny helytarto, hogy jon be 3000 tolvaj, uristen, most mit csinaljak? Hat, ide bizony csak 200 tolvaj fer be... Na mindegy, eladom ezeket, legalabb annyi helyet csinalok.... Jon vigan befele a 3000 tolvaj, erre latjak, hogy csak 200nak van hely. 3000-en csak nem tudnak bezsufolodni... A 200 legelelmesebb bemegy, a tobbi 2800 meg banataban beall kapalni a foldekre, amig van helyuk... :) |
Quote:
Akkor van emberhiányod, ha van nemműködő épületed. A kettő ugyanazt jelenti. Ha nincs emberhiányod, akkor minden épületed működik. Ha minden épületed működik, akkor nincs emberhiányod. |
Quote:
mondd hogy nem így van... |
Quote:
|
Quote:
Rám jött a para, egy ilyen módosítás nagyon vicces lenne:D thx |
Quote:
|
Mivel nekem folyamatosan emberhiányom van, és a HT mégis kipakolja a piacra az egységeket, így meg tudom erősíteni, hogy attól, mert emberhiány van, még nem fog a HT lefokozni.
|
Egyébként a legnagyobb aranyalmás teljesítményem is így keletkezett :) sikerült beképezni 1 milla tolit, aztán csak néztük hogy mennek el :P
|
Nekem mikor emberhiányom volt, ugyanigy lefokozta, ugyhogy nemhiszem hogy másnál másként müködne a ht.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vagy: elfogyott a piac, és úgy jött vissza, és beképezted, bár akkor 220millával olcsóbb lett volna, ha nem teszed :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:41. |