![]() |
Hódítós tali 2010.március
Üdv!
Mivel még sosem sikerült eljutnom egy rendes találkozóra, ugy gondoltam szervezek egyet:) Mondanom sem kell, mindenkit szeretettel várok (és mindenki mindenkijét) A hely ahova invitállak Ózdtól kb. 15kmre található, egy Sáta nevű falu határában. Képeket majd rakok fel ide ha lehet, de a google maps nevü program is tartalmaz egyenlőre egy képet a helyről. Hideg-melegvíz van, külön férfi-női wc, külön szoba jut mindenkinek. (szerveztek már ide 40fős osztálykirándulást,azzal sem volt gond) Van nagy társalgó, lehet kirándulni, a hideg idő ellenére is szabadban főzni stb. Egyébként jól felszerelt konyha is van. (asszem 100főig elbír mindenkit egy 4fogásos ebéd erejéig az étkészlet;)) Tömören ennyi, ha kérdés van csak bátran igyekszem hamar válaszolni. Időpontot nem tűznék ki előre, nekem és feleségemnek szinte teljesen mindegy, szakítunk időt bármikor egy jó bulira:D Elsőre egy hosszú hétvégére gondoltam, de mindenre nyitott vagyok. Várom az észrevételeket, meg az időpontokat kinek mikor lenne jó! 48°12'25.05" É 20°22'14.58" K (Google Maps) |
|
Aztán téma nevét át lehet-e írni márciusra? :D:D:D
Időpont meg jó lenne mondjuk 13.-14. Már aki nem akar menni kordontbontani meg hasonlók 15.én:D én inkább majd a Sisha mellett hallgatom valahol a történéseket:P |
Quote:
|
Ha nagyon akarsz még visszaérsz;)
Azt kifelejtettem, hogy miskolcról és környékéről bárkit tudok vinni kocsival is, meg alap hogy ózdról is elhozzuk akit kell esetleg. |
Jól hangzik.
Engem érdekel a tali:) Ha lesz konkrét időpont, akkor tervezek is erre. |
Quote:
Én azért nem irtam mert nekem mindegy mikor van márciusban |
Quote:
|
Quote:
Csak, hogy legyen időpont :) |
Nekem tökéletes:)
|
Quote:
Tuti hogy én vagyok a béna, de nem tudom azt hogy kell:) Ha az első üzenetnél arra megyek hogy módosítás, akkor ott a címsort én nem tudom változtatni... |
Quote:
|
Köszi, az volt hogy részletes válasz:) Átírtam, de a topicot még a régi névvel látom...
na mindegy, akit érdekel ugyis végigolvassa, és tudja hogy mikorról is van szó:D |
Quote:
|
Quote:
|
Sátán buli? Jól hangzik :D
|
nem túl nagy az érdeklődés:(
|
Quote:
|
:)
Ha tudnám hogy 5ember jön, nem is aggódnék, megvennem a túlélőfelszerelést (2# sör, 2l szesz) aztán várnám a jobb időt:D |
Engem is érdekelne, csak a márciusomba nem fér bele sajna..
|
Tavasz lesz már végre márciusban? No erre válaszoljon nekem valaki... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Semmi macera, max építünk egy gigantikus hóembert:) Beton út vezet oda, amit ha 1nappal előtte szólunk még le is takarít az önkormányzat, ugyhogy járhatóbb mint az M3 autópálya:P |
Quote:
Havert,haverlányt, barátnőt, vagy akit ismersz egész nyugodtan, de Te felelsz értük ;) |
szívesen mennék, de sajna a távolság nagy úr...
na majd legközelebb. Jó szórakozást! |
Engem is érdekel, csak keret legyen rá.
|
Pepa: a pénz a legkevesebb:)
|
Quote:
|
Most hétvégén benne lennék egy spontán buliban debrecenben is:)
de ha csak egy jó helyet tudtok ajánlani hova menjünk dorbézolni azt is szívesen veszem |
Az nem jött be, hogy márc 15-re tavasz lesz. :(
|
Engem is erdekelne, de sajnos mar tul sok minden be van tervezve (messze is van, bar azt siman meg tudnam oldani)..
|
Szomorú.:(
Én most indulok délre már ott leszek, 16kor ki,18órakor beszámíthatlan állapotban:D Vasárnapig ott leszek, ugyhogy ha addig kedvet érez valaki egy piáláshoz/jakuzzizáshoz/bármihez meg tud találni itt. |
All times are GMT +1. The time now is 20:11. |