Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mellik a legjobb személyiség? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=408)

Tyborrex 04-16-2006 19:41

Mellik a legjobb személyiség?

Ha már fajt is kikérdeztük akkor miért ne lehetne a személyiségeket is!
Ide kérnék ezekről a csekély, játékszínesítő "valamikről" véleményeket!
Ki mit szeret, mit tart értelmetlennek...esetleg min változtatna?

Csokibácsi 04-16-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by Tyborrex

Nem akarlak elkeseríteni:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=229

Tyborrex 04-16-2006 20:01

SRY!
Akkor Ati mindjárt törli és kapok -5 pontot megin:confused:
Ennyi!

director 04-16-2006 22:22

Quote:

SRY!
Akkor Ati mindjárt törli és kapok -5 pontot megin:confused:
Ennyi!

na, adok én is, még lehetsz negatív rekorder:))

Mike zoostorm 04-16-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by director
na, adok én is, még lehetsz negatív rekorder:))

Akkor most gyurjunk ra??
Ugyis kivancsi vagyok , hogy lehet e valakinek ket piros kockaja...:p:p

director 04-16-2006 23:23

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Akkor most gyurjunk ra??

na ja.. kegyetlen az élet ;)

Half 04-18-2006 06:06

Szerintem a legjobb személyiséggel én rendelkezem:D kedve és okos vagyok:D mindneki szeret:D és hasonlok?:D

Senki 04-18-2006 07:50

igen, amikor Half áradozik magáról, azt szereti mindenki hallgatni ám :D:D:D

Szemes224 04-18-2006 07:57

Quote:

Originally Posted by Half
Szerintem a legjobb személyiséggel én rendelkezem:D kedve és okos vagyok:D mindneki szeret:D és hasonlok?

...és mérhetetlenül szerény! Ezt kihagytad :D

vonos82 04-18-2006 18:37

meg ahogy látom, koránkelő!

:D

Kocka 05-09-2006 11:42

Quote:

Szerintem a személyiségeket fajok illetve stratégia nélkül tárgyalni olyan, mint azt kérdezni melyik a legjobb leves ha teljesen sótlanul eszed? ;)
Minden személyiségnek megvan az értelme, ha a megfelelő fajjal és stratégiával ötvözöd, igaz vannak olyan személyiségek amik több stratégiához is felhasználhatóak. Ezek a személyiségek ha úgy vesszük "jobbak" azoknál amiket csak egy-két ritkábban alkalmazott stratégia esetén tudsz kihasználni.

csukja 01-23-2007 14:10

Quote:

Originally Posted by Kocka (Post 18663)
Szerintem a személyiségeket fajok illetve stratégia nélkül tárgyalni olyan, mint azt kérdezni melyik a legjobb leves ha teljesen sótlanul eszed? ;)
Minden személyiségnek megvan az értelme, ha a megfelelő fajjal és stratégiával ötvözöd, igaz vannak olyan személyiségek amik több stratégiához is felhasználhatóak. Ezek a személyiségek ha úgy vesszük "jobbak" azoknál amiket csak egy-két ritkábban alkalmazott stratégia esetén tudsz kihasználni.

:cool: ;) teljes mértékben egyetértek! ;) :cool:

Zsáni 01-23-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm (Post 15857)
Akkor most gyurjunk ra??

nekem volt :p
sőtttt...mit kettő :) asszem 8-10 volt :D

Ditke 01-23-2007 14:28

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 68496)
nekem volt :p
sőtttt...mit kettő :) asszem 8-10 volt :D

De Te azért kaptad, mert csókos vagy! :D

Zsáni 01-23-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 68498)
De Te azért kaptad, mert csókos vagy! :D

nem is vagyok az :p
és nem is kértem :p sőtttttt :p
:D :D :D

Zsáni 01-23-2007 14:31

szerencsére visszakaptam a szép kis zöldem :D

Burning 01-23-2007 15:06

hát egyetértek kockával teljes mértékben, de hozá fűzném, hogy nem csak fajhoz beállítottsághoz és stratégiához lehet fűzni, hanem ahhoz is, hogy mnnyit vagy, mert vannak deffensív és offensív személyiségek;)

Dragi 01-23-2007 15:07

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 68502)
szerencsére visszakaptam a szép kis zöldem :D

és ha most tudnék adni pirosat adnék mert offolsz .....

szerintem a tolvajoknak jó személyiség tudós,tolvaj,túlélő (ha ember akkor a túlélő elhanyagolható:))
Hadisoknak: Vándor,tudós,Tábornok,Harcos
Varisnak sztem csak a tudós :) esetleg varázsló
én ezek közül vválasztanék de legjobbnak talán a vándort tartom :)

laci 01-23-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 68511)
szerintem a tolvajoknak jó személyiség tudós,tolvaj,túlélő (ha ember akkor a túlélő elhanyagolható:))
Hadisoknak: Vándor,tudós,Tábornok,Harcos
Varisnak sztem csak a tudós :) esetleg varázsló
én ezek közül vválasztanék de legjobbnak talán a vándort tartom :)

Én azért a varishoz hozzátenném a túlélőt is, mert az sem jó, ha szétgyilkolásszák; és emellet meg talán a kereskedőt is, mivel a varázslónak van a legkevesebb pénzszerzési lehetősége.

Alba 01-24-2007 10:30

_Teljesen nem értek egyet...
A legjobb személyiség a tudós.Ez tök egyértelmű.Akármeléyik fajnak jó, leszámítva a közkedvelt hullát.

Ha utána kellene mondani akkor a gazdálkodó/vándot/tábornok trióbol választanák.
De itt is a gazdálkodó nyerne ha általánosítanom kéne fajtól függetlenül.

uff szóltam

laci 01-24-2007 10:34

Nálam a tudós az első, utána a túlélő a többi aztán fajtól és profiltól függ.

Alba 01-24-2007 13:31

A tulélőt azert nem csibem mert az védekezés és tűzoltás.
Ha vaalki radszall vissza kel lcsapni nem pedig a veszteségeket minimalizálni...

laci 01-24-2007 13:34

Én először túlélem, aztán vágok vissza. Fordítva lehet, hogy már nem lesz mivel visszavágnom :D

csukja 01-25-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 68908)
_Teljesen nem értek egyet...
A legjobb személyiség a tudós.Ez tök egyértelmű.Akármeléyik fajnak jó, leszámítva a közkedvelt hullát.

Ha utána kellene mondani akkor a gazdálkodó/vándot/tábornok trióbol választanák.
De itt is a gazdálkodó nyerne ha általánosítanom kéne fajtól függetlenül.

uff szóltam

hát a gazdálkodó, a vándor, a túlélő, és a kereskedő is jó mindegyik fajhoz:D :D
és ha valaki tudós akkor meg egy toli biztos hogy tekit lop.......:D:D
kereskedőtől pénzt nem is lehet lopni rendes összegben mert védik a bankjai a pénzét a tudós meg nem védi lopás ellen a tekercseit ráadásul kereskedővel könnyebb pénzt csinálni mint tekivel...................

Napóleon 01-25-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by Kocka (Post 18663)

teljes mértékben egyet értek az előttem szólóval.

*és a "cuki vagyok" személyi hol marad?

BimmBimm 01-25-2007 19:31

Sztem a kereskedő a legtutibb, mert azzal a legkönnyeb pénzt szerezni és aztán megvédeni azt.
Ha van 30 bankod és 4,5 millád, akkor körönként kapsz 225k aranyat és kb egy tovajakcival, ha 20000 tolvajt is küld rád, nem visz többet el 30k-nál, de után még kevesebbet. Tőlem 2-3 száz aranyakat tudnak lopni és jól megélek. És ugye pénzen mindent meg lehet venni, legalább is ebben a játékban... :)

solven 01-25-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 69285)
Sztem a kereskedő a legtutibb, mert azzal a legkönnyeb pénzt szerezni és aztán megvédeni azt.
Ha van 30 bankod és 4,5 millád, akkor körönként kapsz 225k aranyat és kb egy tovajakcival, ha 20000 tolvajt is küld rád, nem visz többet el 30k-nál, de után még kevesebbet. Tőlem 2-3 száz aranyakat tudnak lopni és jól megélek. És ugye pénzen mindent meg lehet venni, legalább is ebben a játékban... :)

Persze ez megint csak csopitól függ... Ha egy darab katona és taki sincs a piacon (mondjuk az utóbbi ritkén hiányzik) semmire se mész a milliókkal

BimmBimm 01-25-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by solven (Post 69286)
Persze ez megint csak csopitól függ... Ha egy darab katona és taki sincs a piacon (mondjuk az utóbbi ritkén hiányzik) semmire se mész a milliókkal

De a képzés nem áll le, és amint van vmi fent akkor van zséd bevásárolni, 200 - 300 fegyveres tagot, ha arra gyúrsz, vagy amit jó elsik... bár 2-3 száz katonát nem a 4,5 millából kell venni:D

Napóleon 01-25-2007 19:40

Quote:

:) de annyit nem hoz h egy 1 személyis orira ezt raknám. van nála 5X kifizetődőbb is.

BimmBimm 01-25-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 69288)
:) de annyit nem hoz h egy 1 személyis orira ezt raknám. van nála 5X kifizetődőbb is.

Hát nem tudom, a piacolás mindig rizikós, ez meg biztos jövedelem, csak legyen meg a bankonkénti 150k

Viz 01-25-2007 19:43

Quote:

Ez akkor jó ha halott a piac:D Amúgy felesleges személyiség, leghamarabb 3iknak raknám be, a bank anélkül is védi a léd, ha nem vagy kereskedő, és olykor még embert se kell hozzá venni:D
Mellesleg az én sorrendem így lenne: (kivéve orknál)
tudós vándor gazdálkodó túlélő harcos varázsló kereskedő tábornok tolvaj

Napóleon 01-25-2007 19:44

nem hiszem h a piac oly nagyon rizikós lenne :)

Viz 01-25-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 69291)

Gyere u-ba ott már nem is rizikós, tuti buksz:D

Alba 01-25-2007 19:44

Nana

A kereskedő nem olyan jo.Ha nincs leglabb par1000 bankod...
A sima piac többet hoz.Siman ki lehet szamolni :)
Es a bankok még gyengitenek is ...Mivel helyettük lehetne barakkod vagy temlplomod...

Napóleon 01-25-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69290)
Ez akkor jó ha halott a piac:D Amúgy felesleges személyiség, leghamarabb 3iknak raknám be, a bank anélkül is védi a léd, ha nem vagy kereskedő, és olykor még embert se kell hozzá venni:D
tudós vándor gazdálkodó túlélő harcos varázsló kereskedő tábornok

nekem orkon kívül így nézne ki:
tudós vándor gazdálkodó harcos túlélő kereskedő varázsló tábornok tolvaj

BimmBimm 01-25-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69290)
tudós vándor gazdálkodó túlélő harcos varázsló kereskedő tábornok tolvaj

én elhalgattam egy apró tényt, hulla országom a kereskedő, de sztem nagyon megkönnyíti az ember életét ha pénz kéne...:)

BimmBimm 01-25-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 69291)

Én szívtam már piaccal... amikor nagyon kellett vna hogy legyen belőle péz akkor nem vett senki semmit, ill alámígértek... nem jött be

Napóleon 01-25-2007 19:50

:) és ez nagy szívás?
piacozni nem 1 héten egyszer kell. az árakat meg könnyebb kiszámolni. legalábbis h mennyiért rakd ki ha azt akarod h elkeljen.

BimmBimm 01-25-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 69298)
:) és ez nagy szívás?
piacozni nem 1 héten egyszer kell. az árakat meg könnyebb kiszámolni. legalábbis h mennyiért rakd ki ha azt akarod h elkeljen.

nem tudom, nekem egyszerűbb ha 5-10 millát keresek naponta úgy hogy nem lesem a piacot...:D

BimmBimm 01-25-2007 19:53

több bankkal persze többet...

All times are GMT +1. The time now is 16:45.