![]() |
Védelem alatt
Sziasztok!
Azon gondolkoztam a minap, hogy védelem alatt lévő ori ellen semmilyen ártó akciót nem lehet indítani. Ez teljesen korrekt is. Viszont gömbölni, krónikázni, mágia felderítést lehet. Egy javaslat két külön megoldás. 1: Lehessen térkaput nyitni, de csak információ szerző akciókat indítani 2: Ne lehessen varázslókkal semmilyen információt megtudni az adott országról. |
Quote:
|
A terkapu nyitasa amugy is arto akcio, szabadsagra sem mehetsz utana. Szerintem ez igy konzisztens, ahogy most van.
|
A szavazás vajon melyik megoldásra irányul? :D ebben az esetben pont nem látom értelmét a szavazásnak. Mint a babes poszt alatti kb olyan. Blokkolnád?
A : igen B : inkább sunáznám nekem legalábbis nem teljesen tiszta, hogy mire is vársz választ:D |
Nekem jó így, ahogy most van. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Bár azt én is támogatnám, hogy semmiféle infot ne lehessen megtudni róla.
|
Quote:
|
Quote:
A javaslatot en sem tamogatom. :) |
Quote:
Csak nem beszélek hülyeséget. Mivel védelem alatt nem küldhet szövihelpet, így nem lehet azt mondani, hogy azért kellene látni, hogy ezzel is számolhassunk. |
A szavazást megnézve ez gondolom valami poén, úgyhogy ennek megfelelően az általános beszélgetések közé átmozgatva.
|
De attól a javaslat lehet többféle, meg a szavazás még mindig nem tudom melyik megoldásra vonatkozik. Szóval fenntartom hogy nem egyértelmű itt semmi:)
Két megoldás közül melyikre lehet szavazni? Igen vagy nem? |
nem támogatom, jó így ahogy van.
Miért ne lehessen gömbözni? Ő is készüljön rá a szintre. ezzel az erővel a szabadságosokat se lehessen gömbözni.... Az hogy ő nyithasson kaput nonszensz, te vissza se nézhetsz a kapuján, értelmetlen. |
Quote:
Nem, ne változtassunk a védelem alatt lévő információszerzés mikéntje felől. |
Jó ötlet, de Kijjazza Pepa?
|
Quote:
Azért van védelem, hogy annyi ideje van felkészülni a szintre. Nem lehet elvárni hogy valaki az első pillanattól kész legyen. Épp ezért szerintem logikus lenne, hogy ne lehessen infot tudni róla, ha már létezik egyáltalán védelem dolog... |
Egyébként a szavazást én se értem.
Mintha azt kérdeznék, hogy 3, vagy 4 sereget küldjek? igen nem Pepa |
Quote:
átépül, felkészül, mittudomén....vagy ugyanolyan szar marad....nem mindegy? mitől olyan átkozott fontos ez? mert látod hogy menni pénzzel jön fel? a vagyont úgyis el kell tenni, ha meg nem teszi el úgyis kiderül.... |
Quote:
:D |
Quote:
|
csak nem mindegy hogy látom hogy van neki, és majd elteszi, vagy látom hogy egyáltalán nincs neki. és ez nagyon nem mindegy de lenne még pár dolog...
|
Quote:
|
Quote:
:) Általában még az első pár napban végig szoktam nézni varikkal a környéket, amennyire tudom. Jó lenne, ha nem csak gömbözni lehetne, hanem felmérni is a környező szöviket, épületeket. Kölcsönösen persze. A szinthez/új jövevényhez való alkalmazkodásban ezek is ugyanolyan lényeges infók mint a gömbök. De nem hiszem hogy a TK nyitás státusza megváltozna a jövőben. TK ezentúl nem gátolna szabira menetelben? És a klánból való kilépésben? Szabist is fel lehetne mérni? Hát szövitársat? :P |
All times are GMT +1. The time now is 04:45. |