Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bosszú - avagy hol a határ ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4054)

reichz 02-07-2010 09:04

Bosszú - avagy hol a határ ?

Volt egyszer egy hasonló téma az ellenkező szemszögből , ki mennyire bosszúálló , én arra lennék kíváncsi , hogy szerintetek meddig lehet elmenni a bosszú keretein belül , vannak bizonyos orik akik nem állnak le sosem, mennyire etikus egy védekezésképtelen vagy sokkal gyengébb orit napokig ütni -lopni -ártózni

Ati 02-07-2010 09:20

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 240015)
Volt egyszer egy hasonló téma az ellenkező szemszögből , ki mennyire bosszúálló , én arra lennék kíváncsi , hogy szerintetek meddig lehet elmenni a bosszú keretein belül , vannak bizonyos orik akik nem állnak le sosem, mennyire etikus egy védekezésképtelen vagy sokkal gyengébb orit napokig ütni -lopni -ártózni

Ez a kérdés általában a gyors csoportból szokott előjönni, és arra az a válaszom, hogy ha valaki kezdő, akkor ne menjen a gyors csoportba, nem véletlenül van kiírva már előre, hogy ott ez fog várni rá. Nem meglepődni kell, ha tényleg az történik, amire előre figyelmeztettük.

És akkor most jöhetnek az észrevételek a gyors csoporton kívülről. :)

Pool 02-07-2010 09:29

Quote:

Általában nehéz erősebb orit ütni/ártózni/lopni...:)
Mindennek van oka. Én személy szerint, akikkel vmi zűrös ügyen volt, vagy csak nem tetszett egy-két dolga, azokat akár 2 év múlva is piszkálom emiatt.
Szal, akár bosszúállónak is nevezhetsz :)
De ez a játék a harc/mágis/alvilág-ról kellene, hogy szóljon, nem arról, hogy "haggyá má"...
sztem...

Pool 02-07-2010 09:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 240016)
Ez a kérdés általában a gyors csoportból szokott előjönni, és arra az a válaszom, hogy ha valaki kezdő, akkor ne menjen a gyors csoportba, nem véletlenül van kiírva már előre, hogy ott ez fog várni rá. Nem meglepődni kell, ha tényleg az történik, amire előre figyelmeztettük.

Ahogy látom, a mostani gyors csoport már eléggé könnyű. Pár éve volt az igazi, egyszer az ember tolimat olyan szinten szétverték :)
Akkor tényleg észnél kellett lenni, meg volt is játék, ma már van, hogy 1 nap 2 ütés a teljes...:mad:

Rheia 02-07-2010 10:14

Én meg szoktam elégedni azzal is, ha újrázik vagy szabizik az illető.. Ha aztán meghúzza magát, nem megyek utána..
Persze attól is függ, milyen az ő hozzáállása a dolgokhoz. A fölényeskedőket nem szeretem. :)

Ati 02-07-2010 10:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 240016)

Kiegészítés: tudom, hogy Te nem a gyors csoportban vagy, de ahol tudom, leírom a fentit, mert tényleg iszonyatosan sok hasonló kérdés érkezik onnan, és ott ez a kérdés nem állja meg a helyét. Mindenhol máshol igen.

Pepa 02-07-2010 11:42

Ajánlás:

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1947

reichz 02-07-2010 11:47

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 240017)
Általában nehéz erősebb orit ütni/ártózni/lopni...:)
Mindennek van oka. Én személy szerint, akikkel vmi zűrös ügyen volt, vagy csak nem tetszett egy-két dolga, azokat akár 2 év múlva is piszkálom emiatt.
Szal, akár bosszúállónak is nevezhetsz :)
De ez a játék a harc/mágis/alvilág-ról kellene, hogy szóljon, nem arról, hogy "haggyá má"...
sztem...

nagyon érdekes dolog ez egyébként :) saját indíttatásból nyitottam a témát , épp ütnek nem kicsit , egy 5. szinten nincs sok célom azzal az orival egyszerűen próbálgatom mit lehet kibírni és miféle taktikával lehet túlélni és azt el kell mondjam nem kezdő társaság próbál laposra taposni de úgy látom 5. szintek alján ezt szinte lehetetlen megtenni, bontottam már 0 ra full üres ori 75 lakos azt hiszem ez volt a mélypont, de innét is van vissza , igazából nem is buktam jelentős összeget még el pedig 5. napja tart és legalább 50 sereg járt már nálam , 7-8 körre tartom magam tőlük persze így is odabontanak vagy fokoznak a sereg indítására de rengeteg pénzükbe lehet már ez a móka és csak nem hagyják abba .
Én általában megelégszem 3-4 megtorló akció után ha így nézzük nem vagyok bosszúálló típus , épp ezért lennék kíváncsi az indittatásokra a másik oldalról.
különösképp azokra az esetekre mikor többe kerül már a bosszúállás mint a kirobbantó ok :) megéri ez? mire jó ez ?

reichz 02-07-2010 12:02

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 240033)

Köszi , megnéztem , 3 év alatt változott kicsit már a játék de szinte ugyanaz a téma, meg igazából nem is taktikai tanácsok érdekelnek , talán annyira már nem vagyok kezdő - bár gyűlölöm ezt mondani :) és a jótanács mindig jókor jön - amire én kíváncsi volnék az az hogy miért kel ezt az utolsó csepp vérig csinálni :D pláne ha azt hisszük , hogy egy full koppert ütünk , biztos , hogy sok új játékos hagyta már ott az egyetlen oriját emiatt:(

Tsobi 02-07-2010 12:05

Reichz, jól sejtem X-ben van ez a móka? :D

reichz 02-07-2010 12:15

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 240040)

:o tudsz mindent:o

Redback 02-07-2010 12:17

Nocsak, a nagy egymásratalálás? :D

Amúgy én azt mondom, addig kell ütni valakit, amíg a fejébe nem vési, hogy nem szórakozhat velünk. Egyénenként változó. Ha egy viszonylag tapasztalt játékost egyszer kétszer meg tudunk csapkodni, ő attól csak jobban fog ütni/piszkálni, de egy kicsit tapasztalatlanabb játékost 2-3 ütésből el lehet tántorítani, szerintem :)

Tsobi 02-07-2010 12:19

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 240046)
Nocsak, a nagy egymásratalálás? :D

Jajj, nem :) Én csak teljesből figyelem a dolgot. Szerintem ez már rég kimerítette a törlésig ütés fogalmát, már csak a törlés hiányzik hozzá.. de csak halkan jegyzek meg ilyesmit. :)

Von 02-07-2010 12:20

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 240038)
nagyon érdekes dolog ez egyébként :) saját indíttatásból nyitottam a témát , épp ütnek nem kicsit , egy 5. szinten nincs sok célom azzal az orival egyszerűen próbálgatom mit lehet kibírni és miféle taktikával lehet túlélni és azt el kell mondjam nem kezdő társaság próbál laposra taposni de úgy látom 5. szintek alján ezt szinte lehetetlen megtenni, bontottam már 0 ra full üres ori 75 lakos azt hiszem ez volt a mélypont, de innét is van vissza , igazából nem is buktam jelentős összeget még el pedig 5. napja tart és legalább 50 sereg járt már nálam , 7-8 körre tartom magam tőlük persze így is odabontanak vagy fokoznak a sereg indítására de rengeteg pénzükbe lehet már ez a móka és csak nem hagyják abba .
megéri ez? mire jó ez ?

Ennek a megítélése nagyon sok dologtól függ.
Nemrég találkoztam olyan illetővel, aki egy fosztás után elkezdett ártózni, ami addig teljesen ok. Viszont neki nem volt elég, hanem volt egy bizonyos belső kényszere is, hogy megírja nekem zöldben, hogy nagyon kevés vagyok hozzá.
Kapott jópár mészárt, ő is ártózott, aztán egy kis szünet, írtam neki, hogy abbahagyhatnánk, erre visszaírt egy "mérsékelten" sértő zöldet. A vége az lett, hogy elszabizott...
Akinek van pofája becsmérelni és sértegetni, szólás után sem leállni, az ne csodálkozzon, ha rommá ütik.
Viszont a konkrét üzengetésen kívül nem tudok elképzelni olyan okot, amiért valakit huzamosabb ideig kellene cseszegetni. Amilyen szánalmas valakit becsmérelni zöldekben, olyan szánalmas valakit ütni úgy, hogy már régóta sem zöldben, sem cselekedetben nem tett semmit olyat, amit provokációnak lehetne értelmezni.
A te példádból viszont csak az derült ki, hogy az ellen mit csinált. Az nem, hogy te mit csináltál illetve mit csinálsz. Mivel kettőn áll a vásár.

Amúgy alapjáraton minden ilyen kicsinálást nevetségesnek tartok, mert az ilyen kicsinálós bandák nagyrészt nem tolják fel az arcukat a csoportok topjaiba, ahol igazán bemutathatnák, hogy mennyire is kemények :)
Az is enyhén szánalmas, hogy ütjük a szerencsétleneket, majd mnt-t kéregetünk már előre azoktól, akikről tudjuk, hogy tudnak is játszani :)

Szóval azt gondolom elég sok mindenen múlik, hogy az általad leírt akció pontosan milyen elbírálás alá kell, hogy essen.

reichz 02-07-2010 12:37

Quote:

Originally Posted by Von (Post 240050)
Ennek a megítélése nagyon sok dologtól függ.
Nemrég találkoztam olyan illetővel, aki egy fosztás után elkezdett ártózni, ami addig teljesen ok. Viszont neki nem volt elég, hanem volt egy bizonyos belső kényszere is, hogy megírja nekem zöldben, hogy nagyon kevés vagyok hozzá.
Kapott jópár mészárt, ő is ártózott, aztán egy kis szünet, írtam neki, hogy abbahagyhatnánk, erre visszaírt egy "mérsékelten" sértő zöldet. A vége az lett, hogy elszabizott...
Akinek van pofája becsmérelni és sértegetni, szólás után sem leállni, az ne csodálkozzon, ha rommá ütik.
Viszont a konkrét üzengetésen kívül nem tudok elképzelni olyan okot, amiért valakit huzamosabb ideig kellene cseszegetni. Amilyen szánalmas valakit becsmérelni zöldekben, olyan szánalmas valakit ütni úgy, hogy már régóta sem zöldben, sem cselekedetben nem tett semmit olyat, amit provokációnak lehetne értelmezni.
A te példádból viszont csak az derült ki, hogy az ellen mit csinált. Az nem, hogy te mit csináltál illetve mit csinálsz. Mivel kettőn áll a vásár.

Amúgy alapjáraton minden ilyen kicsinálást nevetségesnek tartok, mert az ilyen kicsinálós bandák nagyrészt nem tolják fel az arcukat a csoportok topjaiba, ahol igazán bemutathatnák, hogy mennyire is kemények :)
Az is enyhén szánalmas, hogy ütjük a szerencsétleneket, majd mnt-t kéregetünk már előre azoktól, akikről tudjuk, hogy tudnak is játszani :)

Szóval azt gondolom elég sok mindenen múlik, hogy az általad leírt akció pontosan milyen elbírálás alá kell, hogy essen.

nem vagyok ártatlan bárány de itt a teljes sztori nagyvonalakban :
2/3 részben kész orim volt -tolis 4k feletti tolvajjal 200 hekin leloptak tekire én meg vissza , jeleztem egy udvarias levélben , hogy ne egymást csesztessük jut itt mindenkinek más zsákmány könnyebben, erre kaptam a választ miszerint ezt benéztem :) és indult a gőzhenger ami nem áll le , persze azóta írtam pár gratuláló levelet egyebet nem tudok tenni :D
az ellenség nem láma ha néztél teljest , biztos tudod te magad is kik ők.

a legrosszabb az egészben , hogy kezd tetszeni a dolog kár , hogy hamarosan fordulok és tényleg törölnöm kell ezt az orit

Tom 02-07-2010 13:02

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 240040)

ha ott van akkor sejtem kikről lehet szó :D

(hókuszpók berágott)

Tsobi 02-07-2010 13:02

Quote:

Originally Posted by Tom (Post 240058)
ha ott van akkor sejtem kikről lehet szó :D

Te is vagy X-ben? :D

Tom 02-07-2010 13:08

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 240059)
Te is vagy X-ben? :D

igen, engem se kell sokáig keresgélni a teljesben :)

Tsobi 02-07-2010 13:21

Quote:

Originally Posted by Tom (Post 240060)
igen, engem se kell sokáig keresgélni a teljesben :)

Nekem nem ennyire evidens, hogy melyik ori a tied, szóval priviben megírhatnád ;)

Tom 02-07-2010 13:32

a privátot akarok küldeni akkor azt irja: Add meg a topic címét.

???

Tsobi 02-07-2010 14:04

Quote:

Originally Posted by Tom (Post 240065)
a privátot akarok küldeni akkor azt irja: Add meg a topic címét.

???

Add meg az üzenet témáját, tárgyát, címét és még aminek nevezik. :)

Killer 02-07-2010 14:52

Quote:

nos,adott egy gyengébb ori aki egy kigyúrt tanyafree orkot kitekiz aztán ír egy jópofa levelet hogy legyen béke,majd pár mészár után egyre csak küldözgeti a nagyképű leveleket,0-ra bont,fedzve próbál menekülni ellenben az eszébe se jut hogy "hát jobbak vagytok nem lopok többet" tipusú levelet küldjön.nos az ilyen országokat én az egész csoporton keresztül szeretem rugdalni:D
(csak hogy tudd mire számíthass:D)

BigPi2 02-07-2010 17:25

Ha nem nyom nagyképű szöveget, legtöbbször néhány ütésváltással el szoktuk intézni. Okos ember abból is ért.
A lassú csoportban volt egy időszak, amikor pár játékos úgy gondolta, hogy ő már elég jó játékos és, ezért bele köthet bárkibe büntetlenül. Elfelejtetek egy valamit, hogy azon az ágon kevés ember játszik, de azoknak többségében minden szinten van országuk. Nem biztos, hogy mindig ők vannak nyerő helyzetben. Ráadásul elég gyorsan kideríthető, hogy a szinteken kihez melyik ország tartozik.
Ebből adódóan kialakult egy a szinteken keresztül ívelő háborúsorozat. De mivel én csak egy kis szeletét ismerem a történetnek, ezért pontosan nem tudom hogy zárult. Egy biztos az egyik félnek az összes országa szabadságon van

csakegygnóm 02-07-2010 18:43

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 240072)
nos,adott egy gyengébb ori aki egy kigyúrt tanyafree orkot kitekiz aztán ír egy jópofa levelet hogy legyen béke,majd pár mészár után egyre csak küldözgeti a nagyképű leveleket,0-ra bont,fedzve próbál menekülni ellenben az eszébe se jut hogy "hát jobbak vagytok nem lopok többet" tipusú levelet küldjön.nos az ilyen országokat én az egész csoporton keresztül szeretem rugdalni:D

Sziasztok én annyit fűzék a témához hogy 3 as csoportban van egy országom és volt egy szövetségünk is szeretünk volna egy szövetség egyik tagját leföldelni. Ami perzse sikerült is.A végén az lett azonban az egészből hogy a többségünknek újráznia kellett vagy szabiznia.Ezt most azért mondtam el mert a vége felé szeretünk volna kapitulálni és mnt kötni a vezér meg is irta udvariasan a levelet elismerve a vereségünket és hogy hajlandók vagyunk minden ártózást abbahagyni mert mi is okoztunk nekik károkat stb a válasz az volt hogy ne is reménykedjünk az mnt ben utánna egyesével szét pusztitottak minket egészen újrázsáig mi szétbontottuk a szövit és mivel ennyire gerinctelenek voltak az egyik tagunk mf ként bevédte magát és szétártózta öket hogy a végén ök kértek bocsánatot és újráztak.Én nem vagyok a bosszú embere de ha valaki ilyen akkor csak ezt érdemli

Andrew 02-07-2010 18:57

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 240082)
Sziasztok én annyit fűzék a témához hogy 3 as csoportban van egy országom és volt egy szövetségünk is szeretünk volna egy szövetség egyik tagját leföldelni. Ami perzse sikerült is.A végén az lett azonban az egészből hogy a többségünknek újráznia kellett vagy szabiznia.Ezt most azért mondtam el mert a vége felé szeretünk volna kapitulálni és mnt kötni a vezér meg is irta udvariasan a levelet elismerve a vereségünket és hogy hajlandók vagyunk minden ártózást abbahagyni mert mi is okoztunk nekik károkat stb a válasz az volt hogy ne is reménykedjünk az mnt ben utánna egyesével szét pusztitottak minket egészen újrázsáig mi szétbontottuk a szövit és mivel ennyire gerinctelenek voltak az egyik tagunk mf ként bevédte magát és szétártózta öket hogy a végén ök kértek bocsánatot és újráztak.Én nem vagyok a bosszú embere de ha valaki ilyen akkor csak ezt érdemli

A szöviháború már csak ilyen :p

reichz 02-07-2010 19:09

Quote:

az eleje lemaradt a sztorinak, elsőnek a kigyúrt ork szövije lopott majd nem történt semmi ... másodszor a kigyúrt ork szövije lopott akor történt a visszalopás a saját kapun , és az első levél teljesen normális hangvételű volt sőt a második is tán még a harmadik is , utána jöttek a mérgesítő levelek talán 3 .de abból is az elsőt a kigyúrt ork küldte....
a néhány mészár meg nem tudom mennyi mert már kilóg a vége a listáról :) de 58 at meg lehet még számolni az első néhány tucat már lemaradt.

az orit törölni fogom , de ezt is megemlítettem annó

valahogy egyébként úgy érzem hogy a felettem lévő üziben van az igazság , vannak orik amiktől hiába is kérsz békét , a többi már csak szófacsarás:D

reichz 02-07-2010 19:23

érdekes egyébként , hogy minnél régebb óta játszik valaki annál inkább előtérbe kerül ez a bosszú mindhalálig féle játék gyakorlatilag apró sérelmek miatt , saját ismerettségi körömben is megfigyelhető ez a jelenség , persze vannak kivételek de az a ritkább.

Hex 02-07-2010 19:23

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 240087)
érdekes egyébként , hogy minnél régebb óta játszik valaki annál inkább előtérbe kerül ez a bosszú mindhalálig féle játék gyakorlatilag apró sérelmek miatt , saját ismerettségi körömben is megfigyelhető ez a jelenség , persze vannak kivételek de az a ritkább.

ezzel vitatkoznék :) legalábbis a saját példámból kiindulva :)

reichz 02-07-2010 19:26

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 240088)
ezzel vitatkoznék :) legalábbis a saját példámból kiindulva :)

odaírtam , vannak kivételek :)

Princ 02-07-2010 23:08

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 240085)
az eleje lemaradt a sztorinak, elsőnek a kigyúrt ork szövije lopott majd nem történt semmi ... másodszor a kigyúrt ork szövije lopott akor történt a visszalopás a saját kapun , és az első levél teljesen normális hangvételű volt sőt a második is tán még a harmadik is , utána jöttek a mérgesítő levelek talán 3 .de abból is az elsőt a kigyúrt ork küldte....
a néhány mészár meg nem tudom mennyi mert már kilóg a vége a listáról :) de 58 at meg lehet még számolni az első néhány tucat már lemaradt.

valahogy egyébként úgy érzem hogy a felettem lévő üziben van az igazság , vannak orik amiktől hiába is kérsz békét , a többi már csak szófacsarás:D

A megfelelő diplomácia nélkülözhetetlen. Ha valaki azt írja hogy nincsen béke, jobb tudomásul venni mint küldeni még 3x hogy lécci legyen béke. Abból jó nem sül ki, vkinek előbb-utóbb szakad a cérnája.

Valamint, egy 'úgyis törlök' státusznál én nem csodálom hogy egy konfliktusnak nincs feloldása, sőt egyre mélyül. Egyik félnek sem igazi érdeke.

reichz 02-07-2010 23:35

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 240098)
A megfelelő diplomácia nélkülözhetetlen. Ha valaki azt írja hogy nincsen béke, jobb tudomásul venni mint küldeni még 3x hogy lécci legyen béke. Abból jó nem sül ki, vkinek előbb-utóbb szakad a cérnája.

Valamint, egy 'úgyis törlök' státusznál én nem csodálom hogy egy konfliktusnak nincs feloldása, sőt egyre mélyül. Egyik félnek sem igazi érdeke.

abszolút egyet értek ezzel , egyébként nem volt lécci léccis levél :)
sosem szoktam becsmérelni az ellenfelet kivéve ha ő kezdi itt is ez történt.
De tegyük fel , hogy mégis egy hatalmas gyökér vagyok :D az ellen pedig a legnagyobb király ez akkor is enyhe túlzásnak tűnik

Killer 02-08-2010 06:17

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 240085)

a felesnek az a dolga,hogy tekizzen azzal nincs semmi baj;)
ellenben tekizés után a következményeket is vállalni kell szóval nem értelek mi bajod van! én összesen 3 üzenetet küldtem neked ellenben a te már-már kóros írogatási és jópofizási hajlamoddal szemben:D
mellesleg ha akarod nyugodtan bemásolhatod őket semmi sértő nem volt egyikben sem,ha másképp gondolod nyugodtan jelentsd nem hinném hogy szankcionálva leszek:rolleyes:
a rengeteg benyelt ütésről pedig csak annyit,hogy nem én tehetek rólla hogy egyszerre akár26 sereggel is be tudunk verni.rinyálás helyett tanulj meg játszani vagy olyantól lopj akinek annyi barakkja van mint neked!

Gabro 02-08-2010 06:38

egy hasonló sztori az ork szemszögéből:

fordultunk B-ből, de nem egyszerre, hanem pár nap csúszással.
én voltam az első pár szemes orkkal.

elkezdett egy szövi lopkodni de rendesen, és míg egyedül voltam csak addig jutottam, hogy 2 tagot tudtam kiszúrni.
megírtam nekik, hogy ezzel nem fognak jól járni, erre jött egy kioktató levél, meg hogy üdvözlet a harcmezőn.
másnapra ketten lettünk orkok, elkezdtük lebontani akit ismertem....harmadnapra hárman lettünk és végre sikerült felmérni kikkel állunk szemben.
Mikor felváltva kapták 3-an a mészárokat, majd a fő elites hadisukat otthon levő sereggel is bemészároltuk, no akkor elkezdtek üzenet özönt írni, hogy miért a kezdőkkel szórakozunk, és miért nem keresünk hozzánk hasonló ellenfelet.

hát bevallom még pár napig kapták....

és még annyit hogy a 6. száraz után megírtam nekik, hogy nem akarok beleszólni, de nincs tanyám....erre jött a válasz hogy mindennek oka van, és könyörögni fogok még....

szóval a bosszú és megtorlás nálam kizárólag az ellenfél hozzáállásától függ. Aki bunkó azt mindig mindenhol ütöm, amíg elérem. Viszont rengeteg jó ismerősöm/haverom lett a régi normális ellenfeleim közül!

Pool 02-08-2010 09:35

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 240105)
egy hasonló sztori az ork szemszögéből:

fordultunk B-ből, de nem egyszerre, hanem pár nap csúszással.
én voltam az első pár szemes orkkal.

elkezdett egy szövi lopkodni de rendesen, és míg egyedül voltam csak addig jutottam, hogy 2 tagot tudtam kiszúrni.
megírtam nekik, hogy ezzel nem fognak jól járni, erre jött egy kioktató levél, meg hogy üdvözlet a harcmezőn.
másnapra ketten lettünk orkok, elkezdtük lebontani akit ismertem....harmadnapra hárman lettünk és végre sikerült felmérni kikkel állunk szemben.
Mikor felváltva kapták 3-an a mészárokat, majd a fő elites hadisukat otthon levő sereggel is bemészároltuk, no akkor elkezdtek üzenet özönt írni, hogy miért a kezdőkkel szórakozunk, és miért nem keresünk hozzánk hasonló ellenfelet.

hát bevallom még pár napig kapták....

és még annyit hogy a 6. száraz után megírtam nekik, hogy nem akarok beleszólni, de nincs tanyám....erre jött a válasz hogy mindennek oka van, és könyörögni fogok még....

szóval a bosszú és megtorlás nálam kizárólag az ellenfél hozzáállásától függ. Aki bunkó azt mindig mindenhol ütöm, amíg elérem. Viszont rengeteg jó ismerősöm/haverom lett a régi normális ellenfeleim közül!

Ti aztán tudtok valamit, ha a szövid lefordulása után már ütötte is őket, míg a másik felmérte :)

Gabro 02-08-2010 09:44

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 240112)
Ti aztán tudtok valamit, ha a szövid lefordulása után már ütötte is őket, míg a másik felmérte :)

:D
értelemszerűen úgy számoltam, ahogy jöttünk ki sorban a védettségből...:D

monro 02-08-2010 09:59

Quote:

Miért is nem elég hogy 0-ra bont és gondolom ütöttétek elötte szépen mielött ezt a döntést meghozta? Jamert lopott 10K tekit? :o Mocskosul kemények vagytok gratulálok minden hasonló mentális problémákkal küzdő játékostársamnak...

monro 02-08-2010 10:02

Gyerekek ez egy játék lenne... Néha lelopnak néha bevernek. A megoldás erre hogy visszaszedem és visszafoglalom. Amíg ellenáll nyilván bántom is de utánna? Csoportokon keresztül? Ezt még elolvasni is ciki nemhogy leírni...

reichz 02-08-2010 11:49

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 240104)
a felesnek az a dolga,hogy tekizzen azzal nincs semmi baj;)
ellenben tekizés után a következményeket is vállalni kell szóval nem értelek mi bajod van! én összesen 3 üzenetet küldtem neked ellenben a te már-már kóros írogatási és jópofizási hajlamoddal szemben:D
mellesleg ha akarod nyugodtan bemásolhatod őket semmi sértő nem volt egyikben sem,ha másképp gondolod nyugodtan jelentsd nem hinném hogy szankcionálva leszek:rolleyes:
a rengeteg benyelt ütésről pedig csak annyit,hogy nem én tehetek rólla hogy egyszerre akár26 sereggel is be tudunk verni.rinyálás helyett tanulj meg játszani vagy olyantól lopj akinek annyi barakkja van mint neked!

Nem érzem , hogy rinyáltam volna nem azért nyitottam a topicot , de érdekes a téma sokaknak van hasonló tapasztalata, van miről beszélni ezzel kapcsolatban úgy érzem.
Köszönöm a jótanácsokat is igyekszem tanulni amennyit csak tudok .
Mindenesetre nem fogok 8 sereggel 0 épületet elpusztítani , és 0 katit varit tolit mészárolni , pedig több orkal játszom most is , és már volt ,hogy loptak is tőlem tán még meg is támadtak.
a leveleidet nem fogom bemásolni kivéve az elsőt amitől elszállt az agyam végeredményben :
"akkor vedd úgy hogy minden lovunk röhög a vicceken:) "
ugye az akkor volt mikor kitámadtál teljesen az orkoddal felmértelek és az összes íjjam lóra cserélve visszatámadtam sajnos nem volt már elég pénzem hadi tekire ezért csattantam , ha van tekim bemegyek félelfel is :) kivártad a csatát a levél csak utánna jött :) előtte egy rossz szót nem írtam neked így volt vagy így volt ?
egyébként én is megkaptam a szárazságot tőletek a tf orimra.:D
Végeredményben beszélgethetünk privátban is személyes problémánkról tudod hol érsz el , a többiek lehet már unják kicsit.

Erendően a jelenség miatt voltam kíváncsi a véleményekre mert valóban van néhány játékos akik szent és sérthetetlen legalább is azt képzeli magáról , és jajj annak aki véletlen ezt nem így gondolja , keményen torol akár szinteken keresztül is , ez egy játék ezt elfelejtik igen sokan .;)

Killer 02-08-2010 13:22

Quote:

Originally Posted by monro (Post 240115)
Miért is nem elég hogy 0-ra bont és gondolom ütöttétek elötte szépen mielött ezt a döntést meghozta? Jamert lopott 10K tekit? :o Mocskosul kemények vagytok gratulálok minden hasonló mentális problémákkal küzdő játékostársamnak...

Monró szerintem,ha nem ismered a szitut ne alkoss véleményt de mindegy:P
ők az első perctól a szétbontom magam taktikát választották,és az üzengetést hogy úgyse tudok ártani nekik!ezek után nálam az a minimum hogy egy darabig megkeserítem az életüket:D
szó sem lehet törlésig ütési helyzetről,mert mint többször is kihangsúlyozta mindenképp törölni fogják az orikat meg úgyse csinálunk nekik semmi kárt:)
a varisuk nem így gondolta,és kilépett a szöviből azóta hozzá se nyúltunk szóval kb ennyi.

Killer 02-08-2010 13:27

a röhögős levelet nem véletlenül kaptad hanem erre:200 hekin meg amúgy is egy vicc háborúzni :)
a sok nullás sereg pedig azért van mert mihelyst meglátsz a távolba pár sereget rögtön 0-ra bontassz:)
ha a 200 hekis háború neked vicc akkor nem értem miért nem nevetsz sírás helyett:)

All times are GMT +1. The time now is 09:29.