![]() |
Újítások
Nemsokára jön a Nagy Újdonságok Kora.
Ennek apropóján kiváncsi lennék, a korábbi újításk közül kinek mi jött be legjobban. Csak párat tudtam berakni a szavazásba, ha másról van szó, írd le. Ha van vmi "történeted" egyik-másik újítással kapcsolatban, azt is írd le. :) |
Szavazás, hol? :)
|
Quote:
csak gondolkoztam, mik legyenek... elsősorban azokat írtam bele, ami nálam számítanak, ha nem találtok nektek megfelelőt, írjátok le... |
Listához hozzátenném, a kis sárga távolozó négyzetet, ami számomra elég praktikusnak bizonyult.
Vannak közte régebbi újítások, ami nekem alap, amióta játszok. De ezek közül is a leghasznosabbak: -Egyéni pontlista lehetősége -Szabis oriba belépésnél figyelmeztetés -Piaci áruk hazatérésének pontos kijelzése |
Quote:
|
Kár, hogy nem lehet többre szavazni :)
Több olyan újítás is van,amire szívesen szavaztam volna. |
Örülök, hogy 1-2 újítás az én ötletem alapján is bekerült. Példáúl sokat vesződtem ezzel a piacon visszatérő kijelzéssel...beszéltük régen, hogy vagy tegye ki autómatikusan, meg mittomén mik voltak, de aztán lett ez a kijelzés ami elég jónak bizonyúlt.
Volt a másik, hogy ha felmérsz 1 szövit, jelezze hogy ki van szabin, és hogy tőled hány körre vannak a tagok, ennek nagyon örülök, mert nem kell külön megnézni a távolságokat. |
Quote:
Most jut eszembe, hogy a változtatható részesedés is egy nagyon jó ötlet volt... |
Eseményeknél, a "Mágikus események" és az "Alvilági események" kiírása.
|
Pár régebbi jó újítás:
-fajok bevezetése -folyamatos feljutás -1A elindítása -személyiségek bevezetése :) |
elfeledtem publikussá tenni, aki szavaz, írja már le mire
én a párbaj képzésgyorsításra szavaztam :) |
Quote:
-túltöltés kiiktatása - <=3 fős klánok egyéni akcióinak teljes értékűvé tétele -kis klánok védelme a legnagyobb országok aránya alapján -új design -VIP, és a hozzá kapcsolódó legtöbb funkció -több ország vitelének lehetősége -kékek maluszának eltörlése -csoportonként felvihető max hektár emelése -csoportonként elérhető max hektár bevezetése -tekercskopás alsó határa 200 hektár 199 helyett -minimum föld bevezetése -törpe feltárása -klánba lépéskor leadandó föld topkörök alapján való csökkentése -ország fagyasztása -rengeteg információs bővítés (pontlista, tárolt infók, statisztikák) |
Quote:
-kékek maluszának eltörlése <-- ez mit takart? Egyéni pontlista rengeteg információs bővítés szabiról visszajövő orinál figyelmeztetés |
Quote:
|
Quote:
(amúgy állíthattad volna multi choice-ra... ;)) |
Arénás változásokra szavaztam, mert ezeket használom legtöbbet, és az egész játék képet megváltoztatta ott.
Habár nem tetszik az összes változás, de ha minden úgy változna ahogy nekem tetszik, csak én játszanék, és akkor az unalmas lenne :) Ezen kívül a "Piaci áruk hazatérésének pontos kijelzése" szavaztam volna másodikként. |
Egyéni pontlista lehetősége
én erre szavaztam, szeretem a "barátaimat" egyből látni:D de nagyon sok jó van: gömb mentés, piaci áru kijelzés stb... |
ez az egyéni ponlista nagyon jó, ha vkit vmelyik csopiban felvettem, és megint oda lépek eccer, akkor rögtön az egyéni listámra kerül :)
|
Quote:
(Az üzenet nem pontos :D De a lényeget magában foglalja, a rövid sztori: fellpéptem, odakerült, pár órán belül megpróbált gömbözni) -Csá! Nem tom ki vagy, de látom, neked is fel voltam véve VIP listára. Neked van fogalmad róla, hogy miért? -Nem tudom, biztos volt oka. - Na mindegy akkor, további jó játékot! :) -Neked is! Elég vicces helyzetet szült a dolog! |
Quote:
|
Quote:
Ja, és mielőtt jönne, hogy biztosan csak úgy gömbözött egyet, nem, nagyon távol volt tőlem, nem látott a 200-ban. |
Mindig tudom, ki miért van egyéni listámon :)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:15. |