![]() |
Fontos események MF-eknél
Abból jött az ötlet, hogy én általában fél naponta törlöm a főmenü eseményeit...
Mi lenne, ha a magányos farkasok a Szövetségek oldalon látnának egy Fontos események feliratot, ahol ők is meg tudnák nézni, amit a szövis országok? Így egy fosztást, mészárt nem kellene elmenteni vagy meghagyni a főmenüben, hanem vissza lehetne nézni, mennyi jött/mi döglött/milyen egység hullot az ellennél/milyen épület pusztult? Láthatná mikor lopták/rengették/gyújtották/stb.... Ez is addig lenne visszanézhető, mint szövis oriknál, tehát a 3 napon belüli dolgok. Nem lenne más, csak egy kényelmi funkció, de lehet sok MF örülne neki. Vélemény? |
Nekem inkább úgy tetszene a dolog, hogy a főmenü eseményeinél valahogy kiemelné a fontosakat... néha a sok piaci között elveszik 1-1 gömbkísérlet vagy próba-lopás...
|
Quote:
a sok infot meg nem kellene átrágni, hiszen Szövetségek--->Fontos események és máris látod, ha volt vmi |
Quote:
|
Quote:
Támogatom!! |
Azt hittem csak nekem okoz kényelmetlenséget, eddig ezért nem indítottam ennek topicot :)
Én örülnék egy ilyen kiegészítésnek. |
nekem van MF-em... Mellette vagyok! :)
(nem is hittem, hogy létezik 100%-os támogatottságú javaslat... :eek::)) |
Quote:
(Nekem sose okozott gondot vegignezni a fomenuben az esemenylistamat...) :) |
tetszik az ötlet, mivel legalább nem kell mazsolázgatni a fömenünél, már anno én is gonbdolkoztam hogy MF-nek miért nincs olyan.
|
Eddig egész jó a támogatottság, kár, hogy nem jutott hamarabb eszembe, lehet, akkor még sikerült volna benyomni a Megfontolás alatti topicok közzé :)
|
Quote:
|
Nekem is bejön, általában nekem is van mf országom, mert kell egy olyan is, amivel nem kell a szövetségesekkel foglalkozni! :D Tetszik!
|
Nekem is tetszik, eddig mindig zavart, ha egy-egy info miatt, végig kellett néznem a teljes eseménylistát, piaci infóktól kezdve mindent. Átláthatósági-kényelmi segítség lenne --> Támogatom!
|
nekem is tetszik!
ráadásul mf országban is mindig odanyomok megszokásból, legalább látok is valamit:) |
Egész szép a szavazati arány, Remy rondít csak bele :)
|
Quote:
|
Nem kerül át a felvetés a Megfontolás alá? :)
|
Gondolom amint Ati megnézi a topicot, és úgy gondolja bedobja:)
Szerintem még simán bekerülhetne az új verzióba már a tesztidőszak alá:) |
Quote:
|
Eddig ugy tudtam, hogy ha szöviben vagy és törlöd az eseményeket főmenüben, akkor azt a szövik nem látják a fontos események közt, mert onnan is törlődik. De lehet tévedek.
|
Quote:
offolj inkább máshol.. |
Miért ne lenne? A szövetséghez hasonlította az egész mf rendszert, pedig a szövetség/fontos események menüpont sem mutatja, ha valaki törli a főmenüben az eseményeit. Az hogy Te nem látod a hsz-m és a topik közti összefüggést nem az én bajom.
|
Quote:
Egyébként nem akarok veled vitatkozni, ne ezzel növeld a felesleges hsz-eid számát:) Az eredeti javaslat jó a topicban, sokan egyetértünk vele, azóta meg érdektelenségbe fulladt Ati részéről... ennyi |
Quote:
|
A lényeg, egyetértek vele:)
peace |
Kiegészítve annyival, hogy ha netalán bevezetésre kerülne, akkor aki szövetségben van, és törli az eseményeit, attól a szövik ugyanugy el tudják olvasni a fontos eseményeknél mi történt vele. (még mindig nem vagyok biztos benne, hogy most nincs igy, csak következtetek:) az biztos hogy régen igy volt)
|
Quote:
"Egyetértek vele, MERT..." és ide jönne a folytatás egy olyan hozzászólásnál, amit érdemi módon figyelembe kellene venni. |
Egyetértek vele mert "Így egy fosztást, mészárt nem kellene elmenteni vagy meghagyni a főmenüben, hanem vissza lehetne nézni, mennyi jött/mi döglött/milyen egység hullot az ellennél/milyen épület pusztult?
Láthatná mikor lopták/rengették/gyújtották/stb...." Szerintem egyértelmü hogy ezzel értek egyet. |
Quote:
Nem kellene mindenkinek osszevissza beszelni, megkovetkeztetni, anelkul hogy tudna mi a helyzet. |
Pont ezt mondtam én is. Abban nem voltam biztos hogy most hogy van.
|
Rrrrr, alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, kérlek ne szemeteld tele ezt a topicot
akkor nem látszik szöviknél a fontos esemény, ha szövi oldalon kiveszed a pipát... ez most arról szól, hogy mf-ek is láthassák 3 napig, ami lényeges történt velük... lécci előbb olvasgass itt külsőn, ne érezz késztetést, hogy mindenhová potyogtatsz vmit, ami hozzászólásra hasonlít... köszönöm! |
Talán ha figyelmesen elolvasnád mit akarok/mit írtam le akkor Te is megértenéd
|
Quote:
aztán aki akar veled beszélgetni odamegy, máshova meg ne írkálj hülyeségeket itt végig az mf országokról van szó, de kár miattad a billentyűzetet koptatni... |
Quote:
|
Nem izgultam, mindenesetre köszi a választ, az első nem lenéző/belekötős komment ma amit nekem irtak:) Mf esetében már írtam véleményt, ugyhogy számomra itt vége is a topicnak. Szebb jövőt!
|
elég egyértelmü és ahogy láttom egyetértés is van benne, véletlenül nem kerül át a másik topikba??
|
Egy kicsit ki lett bővítve: nemcsak MF-ek használhatják, hanem a fontos eseményeiket meg NEM osztó szövetséges országok is.
Az "Események" menüpont tetején találod a "Fontos eseményeid" sort, ami a saját fontos eseményeidet listázza, a szövetségi fontos eseményekhez hasonló módon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:20. |