Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Fontos események MF-eknél (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4024)

Pool 01-15-2010 15:40

Fontos események MF-eknél

Abból jött az ötlet, hogy én általában fél naponta törlöm a főmenü eseményeit...

Mi lenne, ha a magányos farkasok a Szövetségek oldalon látnának egy Fontos események feliratot, ahol ők is meg tudnák nézni, amit a szövis országok?
Így egy fosztást, mészárt nem kellene elmenteni vagy meghagyni a főmenüben, hanem vissza lehetne nézni, mennyi jött/mi döglött/milyen egység hullot az ellennél/milyen épület pusztult?
Láthatná mikor lopták/rengették/gyújtották/stb....
Ez is addig lenne visszanézhető, mint szövis oriknál, tehát a 3 napon belüli dolgok.
Nem lenne más, csak egy kényelmi funkció, de lehet sok MF örülne neki.

Vélemény?

Alg 01-15-2010 15:48

Nekem inkább úgy tetszene a dolog, hogy a főmenü eseményeinél valahogy kiemelné a fontosakat... néha a sok piaci között elveszik 1-1 gömbkísérlet vagy próba-lopás...

Pool 01-15-2010 15:51

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 236918)
Nekem inkább úgy tetszene a dolog, hogy a főmenü eseményeinél valahogy kiemelné a fontosakat... néha a sok piaci között elveszik 1-1 gömbkísérlet vagy próba-lopás...

De így meg is maradna 3 napig, a főmenüs eseményeket meg törölheted is
a sok infot meg nem kellene átrágni, hiszen Szövetségek--->Fontos események és máris látod, ha volt vmi

Alg 01-15-2010 15:55

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 236919)
De így meg is maradna 3 napig, a főmenüs eseményeket meg törölheted is
a sok infot meg nem kellene átrágni, hiszen Szövetségek--->Fontos események és máris látod, ha volt vmi

Igaz:) Támogatom

BigPi2 01-15-2010 16:01

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 236915)
Abból jött az ötlet, hogy én általában fél naponta törlöm a főmenü eseményeit...

Mi lenne, ha a magányos farkasok a Szövetségek oldalon látnának egy Fontos események feliratot, ahol ők is meg tudnák nézni, amit a szövis országok?
Így egy fosztást, mészárt nem kellene elmenteni vagy meghagyni a főmenüben, hanem vissza lehetne nézni, mennyi jött/mi döglött/milyen egység hullot az ellennél/milyen épület pusztult?
Láthatná mikor lopták/rengették/gyújtották/stb....
Ez is addig lenne visszanézhető, mint szövis oriknál, tehát a 3 napon belüli dolgok.
Nem lenne más, csak egy kényelmi funkció, de lehet sok MF örülne neki.

Vélemény?

Bár nagyon ritkán szoktam mf lenni, de olyankor mindig zavart, hogy nem tudom ugyan úgy megnézni az elmúlt napok fontos eseményeit.

Támogatom!!

Xeper 01-15-2010 17:42

Azt hittem csak nekem okoz kényelmetlenséget, eddig ezért nem indítottam ennek topicot :)
Én örülnék egy ilyen kiegészítésnek.

Dynosaur 01-15-2010 17:48

nekem van MF-em... Mellette vagyok! :)

(nem is hittem, hogy létezik 100%-os támogatottságú javaslat... :eek::))

Remedy 01-15-2010 17:51

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 236948)
nekem van MF-em... Mellette vagyok! :)

(nem is hittem, hogy létezik 100%-os támogatottságú javaslat... :eek::))

Na, csak hogy ne legyen. :)

(Nekem sose okozott gondot vegignezni a fomenuben az esemenylistamat...) :)

richardka 01-15-2010 18:32

tetszik az ötlet, mivel legalább nem kell mazsolázgatni a fömenünél, már anno én is gonbdolkoztam hogy MF-nek miért nincs olyan.

Pool 01-15-2010 21:30

Eddig egész jó a támogatottság, kár, hogy nem jutott hamarabb eszembe, lehet, akkor még sikerült volna benyomni a Megfontolás alatti topicok közzé :)

Dynosaur 01-15-2010 21:48

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 236986)
Eddig egész jó a támogatottság, kár, hogy nem jutott hamarabb eszembe, lehet, akkor még sikerült volna benyomni a Megfontolás alatti topicok közzé :)

nem tudom, de szerintem még nem késő... ;) majd meglássuk... :)

vityu 01-16-2010 14:26

Nekem is bejön, általában nekem is van mf országom, mert kell egy olyan is, amivel nem kell a szövetségesekkel foglalkozni! :D Tetszik!

szinkoly 01-16-2010 18:15

Nekem is tetszik, eddig mindig zavart, ha egy-egy info miatt, végig kellett néznem a teljes eseménylistát, piaci infóktól kezdve mindent. Átláthatósági-kényelmi segítség lenne --> Támogatom!

Gabro 01-16-2010 21:39

nekem is tetszik!
ráadásul mf országban is mindig odanyomok megszokásból, legalább látok is valamit:)

Pool 01-16-2010 21:45

Egész szép a szavazati arány, Remy rondít csak bele :)

Gabro 01-16-2010 21:49

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 237194)
Egész szép a szavazati arány, Remy rondít csak bele :)

vagy ő áll ellen vagy te:D

Pool 01-17-2010 19:02

Nem kerül át a felvetés a Megfontolás alá? :)

szinkoly 01-17-2010 23:01

Gondolom amint Ati megnézi a topicot, és úgy gondolja bedobja:)
Szerintem még simán bekerülhetne az új verzióba már a tesztidőszak alá:)

vityu 01-18-2010 01:45

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 237346)
Gondolom amint Ati megnézi a topicot, és úgy gondolja bedobja:)
Szerintem még simán bekerülhetne az új verzióba már a tesztidőszak alá:)

Szerintem most javában azon töpreng, hogy ha ezt is berakja, akkor a %-ok, máshogy fognak kinézni, és nem akar minket átverni azzal, hogy hamis infókat közöl velünk! :):D

RRRrrr 01-25-2010 08:53

Eddig ugy tudtam, hogy ha szöviben vagy és törlöd az eseményeket főmenüben, akkor azt a szövik nem látják a fontos események közt, mert onnan is törlődik. De lehet tévedek.

Gabro 01-25-2010 09:01

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238284)
Eddig ugy tudtam, hogy ha szöviben vagy és törlöd az eseményeket főmenüben, akkor azt a szövik nem látják a fontos események közt, mert onnan is törlődik. De lehet tévedek.

például ennek sincs semmi köze a topichoz...
offolj inkább máshol..

RRRrrr 01-25-2010 09:05

Miért ne lenne? A szövetséghez hasonlította az egész mf rendszert, pedig a szövetség/fontos események menüpont sem mutatja, ha valaki törli a főmenüben az eseményeit. Az hogy Te nem látod a hsz-m és a topik közti összefüggést nem az én bajom.

Gabro 01-25-2010 09:08

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238290)
Miért ne lenne? A szövetséghez hasonlította az egész mf rendszert, pedig a szövetség/fontos események menüpont sem mutatja, ha valaki törli a főmenüben az eseményeit. Az hogy Te nem látod a hsz-m és a topik közti összefüggést nem az én bajom.

Ki a francot érdekel hogy szöviben törlöd stb...stb..
Egyébként nem akarok veled vitatkozni, ne ezzel növeld a felesleges hsz-eid számát:)
Az eredeti javaslat jó a topicban, sokan egyetértünk vele, azóta meg érdektelenségbe fulladt Ati részéről...
ennyi

Ati 01-25-2010 09:09

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 238292)
azóta meg érdektelenségbe fulladt Ati részéről...

Akkor az elvetett javaslatok között lenne. ;)

RRRrrr 01-25-2010 09:10

A lényeg, egyetértek vele:)
peace

RRRrrr 01-25-2010 09:12

Kiegészítve annyival, hogy ha netalán bevezetésre kerülne, akkor aki szövetségben van, és törli az eseményeit, attól a szövik ugyanugy el tudják olvasni a fontos eseményeknél mi történt vele. (még mindig nem vagyok biztos benne, hogy most nincs igy, csak következtetek:) az biztos hogy régen igy volt)

Ati 01-25-2010 09:14

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238295)
A lényeg, egyetértek vele:)
peace

Például ezek azok, amiknek semmi értelme, mert hiányzok a mondat befejezése.

"Egyetértek vele, MERT..." és ide jönne a folytatás egy olyan hozzászólásnál, amit érdemi módon figyelembe kellene venni.

RRRrrr 01-25-2010 09:15

Egyetértek vele mert "Így egy fosztást, mészárt nem kellene elmenteni vagy meghagyni a főmenüben, hanem vissza lehetne nézni, mennyi jött/mi döglött/milyen egység hullot az ellennél/milyen épület pusztult?
Láthatná mikor lopták/rengették/gyújtották/stb...."
Szerintem egyértelmü hogy ezzel értek egyet.

Remedy 01-25-2010 09:31

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238297)
Kiegészítve annyival, hogy ha netalán bevezetésre kerülne, akkor aki szövetségben van, és törli az eseményeit, attól a szövik ugyanugy el tudják olvasni a fontos eseményeknél mi történt vele. (még mindig nem vagyok biztos benne, hogy most nincs igy, csak következtetek:) az biztos hogy régen igy volt)

Nem nyert. Regen nem volt igy, most igy van. (hiaba torlod, attol latszik, szoviben)

Nem kellene mindenkinek osszevissza beszelni, megkovetkeztetni, anelkul hogy tudna mi a helyzet.

RRRrrr 01-25-2010 09:35

Pont ezt mondtam én is. Abban nem voltam biztos hogy most hogy van.

Pool 01-25-2010 09:38

Rrrrr, alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, kérlek ne szemeteld tele ezt a topicot
akkor nem látszik szöviknél a fontos esemény, ha szövi oldalon kiveszed a pipát...
ez most arról szól, hogy mf-ek is láthassák 3 napig, ami lényeges történt velük...

lécci előbb olvasgass itt külsőn, ne érezz késztetést, hogy mindenhová potyogtatsz vmit, ami hozzászólásra hasonlít...
köszönöm!

RRRrrr 01-25-2010 09:43

Talán ha figyelmesen elolvasnád mit akarok/mit írtam le akkor Te is megértenéd

Gabro 01-25-2010 10:15

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238310)
Talán ha figyelmesen elolvasnád mit akarok/mit írtam le akkor Te is megértenéd

Mi lenne ha nyitnál egy topicot olyan címmel hogy csak írogatni akarok össze-vissza, gyertek!
aztán aki akar veled beszélgetni odamegy, máshova meg ne írkálj hülyeségeket

itt végig az mf országokról van szó, de kár miattad a billentyűzetet koptatni...

Princ 01-25-2010 10:38

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238290)

Érti mindenki hogy mit hittél, ne izgulj már annyit. A fontos szövieseményekből a sajátot anno visszamenőleg ki lehetett kapcsolni, a fontos MF események meg nem látszódnak kigyűjtve - ez valóban egyezik, de még sok olyan dolgot tudnék mondani ami azért hasonló mert nincsen. A javaslat arról szól hogy legyen.

RRRrrr 01-25-2010 10:41

Nem izgultam, mindenesetre köszi a választ, az első nem lenéző/belekötős komment ma amit nekem irtak:) Mf esetében már írtam véleményt, ugyhogy számomra itt vége is a topicnak. Szebb jövőt!

richardka 02-26-2010 21:29

elég egyértelmü és ahogy láttom egyetértés is van benne, véletlenül nem kerül át a másik topikba??

Ati 11-23-2010 13:19

Egy kicsit ki lett bővítve: nemcsak MF-ek használhatják, hanem a fontos eseményeiket meg NEM osztó szövetséges országok is.

Az "Események" menüpont tetején találod a "Fontos eseményeid" sort, ami a saját fontos eseményeidet listázza, a szövetségi fontos eseményekhez hasonló módon.

Dew 11-23-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271445)
Egy kicsit ki lett bővítve: nemcsak MF-ek használhatják, hanem a fontos eseményeiket meg NEM osztó szövetséges országok is.

Az "Események" menüpont tetején találod a "Fontos eseményeid" sort, ami a saját fontos eseményeidet listázza, a szövetségi fontos eseményekhez hasonló módon.

nagyon jó!!! Köszönjük! :)

Rheia 11-23-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271445)

A fontos eseményeket megosztó szövetséges országoknál is ott van a listázás. Tök jó! Köszi :)

Ati 11-23-2010 16:25

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 271458)
A fontos eseményeket megosztó szövetséges országoknál is ott van a listázás. Tök jó! Köszi :)

Náluk is ott van, hogy egységes legyen, de ők ezt elérik a szövetség fontos eseményei között is (ahogy eddig), tehát nekik sok újat nem ad. Maximum annyit, hogy a többiek eseményei nincsenek benne, és emiatt könnyebben áttekinthető -- akinek ez szempont.

All times are GMT +1. The time now is 08:20.