Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Kényelmi újitások - Felmért szövetség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=401)

olasz 04-15-2006 00:19

Kényelmi újitások - Felmért szövetség

Javaslat:

-A felmért szövetségeknél legyen kiírva minden tag mellé,hogy hány körre van tőlünk.

Senki 04-15-2006 12:00

Quote:

Originally Posted by olasz
Javaslat:

-A felmért szövetségeknél legyen kiírva minden tag mellé,hogy hány körre van tőlünk.

hát, végülis nem olyan rossz ötlet... de betehetnél egy szavazást, hogy kiderüljön hányan akarják/hányan nem... :rolleyes:

Mike zoostorm 04-15-2006 19:30

Quote:

Javaslat:

Ha szemet akarnek lenni , akkor csak a Vipeknek raknam be a teljeshez hasonloan megoldva... Egyebkent tetszik, mindig fel kell vennem a pontlistamba oket, csak hogy kideruljon hogy -20 es +20 korre vannak tolem...:(:( aztan meg torlodnek kifele...:D

Senki 04-15-2006 19:36

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Ha szemet akarnek lenni , akkor csak a Vipeknek raknam be a teljeshez hasonloan megoldva...

hmmm... jaja, inkább VIPeknek mint a teljesben. legalább több embert zavar ha lejár a VIP :D:D

Mike zoostorm 04-15-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by Senki
hmmm... jaja, inkább VIPeknek mint a teljesben. legalább több embert zavar ha lejár a VIP

Meg arra gondoltam hogy ha VIp vagy akkor kapj mondjuk minden akciodra 50% pluszt....
Ekkor menne az anyazas nem?? ....:D:D:D:D

Senki 04-15-2006 20:04

Quote:

Meg arra gondoltam hogy ha VIp vagy akkor kapj mondjuk minden akciodra 50% pluszt....
Ekkor menne az anyazas nem?? ....:D

de főleg a sok VIP :D:D:D

DearCody 04-15-2006 23:55

Úgy gondolom ezt meg lehetne valósítani, ha csap VIP-nek is. :D Mindenképp szavazás kell róla.

Békés 04-16-2006 09:40

Quote:

Ekkor menne az anyazas nem?? ....:D

Akkor kérek a nem VIP-esek megsegitésére VIP leszedő varázslatot:p

Senki 04-16-2006 10:25

Quote:

Originally Posted by Békés
Akkor kérek a nem VIP-esek megsegitésére VIP leszedő varázslatot:p

jaja, újfajta ártó: ahány körre fel tudod tenni, annyi körig nem fogynak a VIP körök, de nem is élnek a VIP bónuszok :D még nagyobb anyázás menne :rolleyes: :D

olasz 04-17-2006 02:26

Írtam ki rá szavazást, akkor szavazzatok!

olasz 04-18-2006 12:46

Szavazzatok már plz!
107-en olvastátok és csak 7-en szavztunk!
Mi az, nem mertek állást foglalni?

Bogár 04-18-2006 14:23

egyetertek en is ezzel a valtoztatassal. az, hogy VIP-es vagy nem VIP-es oriknak legyen, az csak Atin mulik.

olasz 04-18-2006 18:05

Sztem legyen csak VIP-eseknek, hisz minden kényelmi dolog csak VIP-eseknek van,nem?
Ha már fizetünk...

Horváth Ferenc 07-07-2006 10:42

Teljes mértékben támogatom a felvetést, sokkal egyszerűbb mint pontlistába felvenni/törölni sok sok orit, a végére már el is felejtem hogy hogy akkor most kinek a kije volt leszakadva/előrerohanva, főleg hajnalban :)

Szeretnék még egy felvetést idebiggyeszteni, bár lehet új topic illene neki de annyira minimális dolog és típusát tekintve úgy vélem ide tartozik:

Én a Diplomácia menüpontban is szeretném látni hogy a hírdető hány körre van tőlem, és az aktuális pont és helyezés értékét szeretném látni, nem azt a statikus értéket ami a hírdetés feladásakor volt neki.

Szintén VIP -eseknek szánva, ha már fizetünk érte. :)

Cece 07-07-2006 12:49

Dobok egy szavazatot! :)
Jó ötlet, de kizárólag VIP-eseknek :)

director 07-07-2006 12:50

Quote:

Originally Posted by Horváth Ferenc
Teljes mértékben támogatom a felvetést, sokkal egyszerűbb mint pontlistába felvenni/törölni sok sok orit, a végére már el is felejtem hogy hogy akkor most kinek a kije volt leszakadva/előrerohanva, főleg hajnalban :)

Szeretnék még egy felvetést idebiggyeszteni, bár lehet új topic illene neki de annyira minimális dolog és típusát tekintve úgy vélem ide tartozik:

Én a Diplomácia menüpontban is szeretném látni hogy a hírdető hány körre van tőlem, és az aktuális pont és helyezés értékét szeretném látni, nem azt a statikus értéket ami a hírdetés feladásakor volt neki.

Szintén VIP -eseknek szánva, ha már fizetünk érte. :)

ez viszont tetszik, dipóban frissülhetnének az adatok! körtávolsággal együtt.. ez nem olyan erőforrásigényes dolog, nincs annyi hirdetés:)

Cece 07-07-2006 12:53

Bááááár.... filóznék egy kicsit :D
Mivel a szövifelmérés 1hétig érvényes ugye bár.
1hét mulva a körtávolság tutira változik, de az is lehet, hogy 1óra múlva :D
Szóval ebben az esetben... mittom én. Ott vagyunk, hogy sehol :D

director 07-07-2006 12:58

Quote:

Originally Posted by Cece
Bááááár.... filóznék egy kicsit :D
Mivel a szövifelmérés 1hétig érvényes ugye bár.
1hét mulva a körtávolság tutira változik, de az is lehet, hogy 1óra múlva :D
Szóval ebben az esetben... mittom én. Ott vagyunk, hogy sehol :D

ja, szerintem az eredeti ötlet nem az igazi, meg félre is lehet érteni.. a dipós dolog viszont jó

Horváth Ferenc 07-07-2006 13:51

Szerintem Olasz statikus adatokra gondolt a felmért szövetségek esetében, bár ezt ő tudná megmondani. Ugyanúgy elképzelhető hogy felméred, másnapra már bomlik a szövi, máris ugyanúgy a nem valós adatot látod. A kristálygömb sem frissül addig az 1 napig minden körben :) Ha az új körtávokra (szövikre) vagy kíváncsi és nem az egy héttel azelőttiekre akkor csinálni kell egy új felmérést és máris ott a friss adat. - Szerintem.

De a dipóba mindenképpen dinamikust képzelnék el, hiszen lehet hogy tetszene a tag de jól le van maradva tőlem az ottani adatok szerint, lusta vagyok megnézni de lehet azóta már ütött 4-5 -öt és ott van mögöttem. (jó, tudom, ne legyek lusta, de végülis kényelmi felvetésekről van szó :) )

Hátránya talán annyi lenne hogy vannak akik a dipóból vadásznak áldozatokat ("csak ketten vagyunk eddig és még gyengék, de..." - hohóó :) ), már azt is látná hogy 2 körre. Bár az meg a hírdető felelőssége ha a gyengeségeiket reklámozzák.

m1n0w 07-11-2006 09:14

Szerintem is jó ötlet ez a szövifelméréses dolog, mert hát időt energiát takaríthatunk meg vele, egyértelmü hogy VIpeknek kell bevezetni, mint mondotta az előttem szóló hogy frissiteni kell mint a gömböt...

valamint a dipós dolog is határozottan jó dolog :)

Cece 07-11-2006 12:33

[Ugyanúgy elképzelhető hogy felméred, másnapra már bomlik a szövi, máris ugyanúgy a nem valós adatot látod. A kristálygömb sem frissül addig az 1 napig minden körben :) Ha az új körtávokra (szövikre) vagy kíváncsi és nem az egy héttel azelőttiekre akkor csinálni kell egy új felmérést és máris ott a friss adat. - Szerintem.

Hááááát azért valószínűbb, hogy a körtávolság változik előbb, gyakrabban stb, mint egy szövi felbomlása :cool:
A kristálygömb meg elég változó tényező ezért is és lcsak 24órát.
Szövifelmérést + szerintem nem csinál az ember naponta ugyanazoknál az oriknál.
Nos induljunk ki egy szöviháborúból. Megy a felmérés ugye minden szinten, majd ütünk, rengetünk, gyújtunk stb oda vissza, de hiába sasolod a szövifelmérésben vagy mittoménhol a körtávokat, mert lehet, hogy már régen megváltoztak és azt hiszem a tolinak sokkal fontosabb dolgokra kell a készi, mintsem naponta 3-4x szövit felmérni hogy a körtávok jelzése valós távolságot mutasson :D :D
Valamiért nekem ez a dolog sántít, de ne tessék rám haragudni ezért :o

Horváth Ferenc 07-11-2006 19:03

Quote:

Szövifelmérést + szerintem nem csinál az ember naponta ugyanazoknál az oriknál.

Sztem bőven elég arra az 1 körre amíg megfontolom hogy leüssem/húzzam akármi vagy inkább ne kötekedjek vele mert lehetnek komolyabb következményei. Ha hosszabb távon akarjuk egymást molesztálni, akkor meg:

Quote:

Nos induljunk ki egy szöviháborúból. ...

Szöviháború esetén nálam min a külön pontlistában az ellenséges szövi minden tagja KV- ként frissítve, valóban, minek a felméréseket ezért frissíteni/nézegetni :)

Ati 07-19-2006 12:44

Quote:

Javaslat:

VIP tagoknak kényelmi szolgáltatásként bekerült az a kis pluszinfó. Konkrétan 3 helyen jelenik ez meg:

- adott országról infó kérése
- felmért szövetségek
- a szövetség által felmért szövetségek

Az események jelzésével megegyező kiegészítés jelzi, hogy az adott országok hány körre vannak a Te országodtól.

Ez a bővítés csak VIP tagoknak elérhető, másoknak nem történt változás.

All times are GMT +1. The time now is 17:38.