![]() |
Dollhouse
Este indul az RTL-en a Dollhouse, jó szórakozást! :)
|
Ati sponsored RTL Klub and lot of more
|
Quote:
|
Quote:
Mikor olvastam a commented, mentem-> goggle->képek->dollhouse->jobb felső sarok X :) De mivel most írtad, hogy galaktika így meg úgy, ezért érdemesnek találtam, hogy utána olvassak és asszem meg is van a ma esti 10 órai programom. Tavaly "A rejtélyt" néztem, ami sajna még nincs. Nem tudom, hogy nem készült-e el, vagy nem vette meg a rtl... :confused: |
Quote:
Ennél több szerintem nem kell. :) Buffy, Angel, Firefly... :) |
nem nyűgözött le az első rész, nem tetszik a történet :(
|
Lehet, hogy másra számítotunk, ezért csalatkoztunk.
|
Ne már... :D 2 éve készülök, hogy megnézzem, aztán most ennyire leszólja mindenki? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(bár ha nagy-nagy durr lett volna, biztos fullba nézem :) ) |
Ati a nagy várakozás közepette elfeledkeztél valamiről.:http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3492
Már nyitottál neki egy témát.:D |
Quote:
|
A 90-es évek végén volt egy interjú egy filmkritikussal. Az újfajta a amerikai sorozatokról. Megemlékezet a legelső ilyenről a Twin Picksről is. Elmondta, hogy azóta mennyi ilyen típusú film készült. Bár nem mind volt krimi, mert ebbe a felfogásban készült a Miért éppen Alaszka is.
Ezen sorozatok lényege, hogy bár a különálló részek önmagukban is szórakoztatok, de a köztük szoros összefüggés van. Pár rész megnézése után azt kell mondja, hogy a film készítői visszatértek az ős sorozathoz a Twin Pickshez. Felépítése és műfaja kísértetiesen hasonlít rá, csak a képi világa tér el attól. Pedig, akkor egy hihetetlen jó film lenne talán még a nagy előddel is felvehetné a versenyt. |
Quote:
|
Az első 1-2 részen túl egész jó sorozat ez. Az első rész meglepett, mert tényleg elég "semmilyen" volt, de a harmadik, negyedik résztől kezd kibontakozni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Megnéztem az eredeti, le nem adott pilot részt. Ezzel kezdve sokminden világosabb lett volna... Oké, hogy megtartottak egy csomó jelenetet, és későbbi részekbe bevágták őket, de egészen más sorrendben. Jó lett volna ezzel kezdeni...
Kifejezetten tetszett, hogy volt egy "utolsó" rész az első évad végén, amit arra az esetre szántak, ha vége lenne a sorozatnak. Szépen lezárt mindent. Ment a sorozat tovább, úgyhogy ez sem került adásba. Ezek után egyre kíváncsibb vagyok a második évadra. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Jó volt ez. :) Kár, hogy vége.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:54. |