![]() |
Sakk
Nahat sakk! nekem ez az egyik hobbim.... ha vkit erdekel tudok egy tok jo ingyenes sakkszervert.... mivel ingyenes gondolom nem gaz ha irok linket....
Hmm, de most meg nem tudok, csak 15 post utan... majd ragyurok a teszt topicban :D Mivel ott vagyok vagy 6 eve, barmilyen infot tudok rola, tornat is tudok szervezni magyaroknak vagy csak jatszunk egy jot..... Gyertek! :) |
Sakkozzunk
Én a játékponthun szoktam sakkozni, ha van egy kis időm. A Hódban megírhatnád a linket nekem a 3530-as a sorszámom.
Kari |
Mijóta sport a sakk te Remy:confused: :p :D
|
Sport-e? :)
Puma! Még Olimpiát is rendeznek belőle! :-)
|
puma: mindig is az volt, nem tudtad? mivel nem kell hozza szerencse :)
|
Sakkozni én is szeretek! Ha lesz időm, nyomhatjuk:)
|
Rendben, majd szolj :)
|
|
Sakk
Én is szeretek sakkozni, talán picit tudok is. ;)
|
lol:)
höhö:) sakk a hódos fórumon, fejlődünk:) remélem nem nagyon hal be ez a topik, és hogy sok játékos kedvű, gondolkozni sem lusta egyén van itt (talán a hód is vmi ilyesmiről szól:P)..
neten leginkább a chess21-en játszom, bár sajnos már arra se nagyon van időm.. élőben, meg már fene se tudja mikor játszottam.. ejh, majd talán egyszer, ha nem leszek lusta:D |
Hú hogy is hívják a nagy Sakk csávót?? aki magyar??
|
sakk csávó:D feltételezem Lékó Petire gondolsz:)
|
Quote:
|
Hat, azert eleg sok sakk csavo van.. pl az Almasi Zoli, aki lehet megnyerni a b csoportot Wijk an Zeeben, most epp vezet fel ponttal, es egy fordulo van hatra... plusz meg csomo magyar GM van. Peti az A csoportban epp nem tul jol teljesit, elegge sablonosak es otlettelenek a jatszmai.... Arwyl, mikor jatszunk egyet? :)
|
gondoltam h a mostanában legnépszerűbb "sakkcsávóra" lehet kiváncsi;)
öö, ha jól sejtem, akkor te élőben is játszol, egyesületben.. vagy tévednék?:) |
Quote:
|
igen, hozzád:)
én játszottam aktívan még pár éve, de sajnos mostanába kevés az időm, mondjuk ez egy béna kifogás, de tényleg:) majd talán egyszer visszatérek.. és te is próbálkozhatnál addig valahol;) |
akkor csatlkozom a klubhoz :)
szeretek is , valamikor meg még talán picit tudtam is játszani :D szervezzünk egy hódos sakkbajnokságot |
Quote:
szerintem chess21-en lebonyolítható elég jól.. szóval aki majd valamikor szeretne indulni, az mehet is regisztrálni és ismerkedni a környezettel;) |
Quote:
http://www.e4ec.org Ez egy emailsakk szerver, én ide vagyok regisztrálva, és jelenleg is játszom 1 középdöntőben. Ezen keresztül barátságos meccset is lehet játszani. Ha gondolod... :) |
Quote:
|
nem linkelek, mert mintha annyira nem lehetne.. de ha egy neked tetsző keresőbe beírod hogy chess21, az első találat lesz:)
|
Quote:
okés elvileg megvan, de szerintem ehez nekem kell segítség, mert nem tudom hogyan kell szobát csinállni ennél:o de azért 1 linket küldj, mert nem bizti, hogy azt az oldalt adta ki elsőnek:) erre az orira küld pls: Alyssa Miláno (#282690) előre is köcce szépen |
Quote:
közérdekű: a chess21 szerver most le van halva, úgyhogy várjatok türelemmel;) |
felhívás
FIGYELEM!
1.) Hamarosan rendeznénk egy össznépi hódítós sakkversenyt, aki majd szeretne indulni, az jól teszi ha regisztrál a freechess-en (keress rá, nem adok linket:)), mert valszeg ott tartjuk, kivéve érkezik jobb javaslat a helyszínre.. szóval regisztráljatok, és gyakoroljatok addig is, az sosem árt;) 2.) Másik fontos teendő, mivel még nincs időpont, meg stb, ezért figyeljétek ezt a fórumot, mert a részletekről itt értesítek mindenkit. 3.) Küldj egy üzit a 228263-as számú oriba, hogyha szeretnél jönni.. csak hogy tudjuk h kb hányan leszünk:) Ééés egyetek sok babot;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lényeg h legyen elég játékos:) |
Quote:
|
Quote:
jó amúgy, legyen a freechess, már át is írtam a hirdetést:) |
a versenyre ráfér egy kis reklám, úgyhogy aki szeretné hogy legyen belőle valami, az reklámozza a régi fórumon (közösön leginkább), meg ahol tudja. kösz.:)
|
Sziasztok
Épp ismerkedtem a fórummal és gyorsan rátok is találtam. Én a pimpernel.com-on szoktam sakkozni, az pont jó nekem, ugyanis én csak szeretek játszani, a tudásom öööö... Regisztrálva vagyok még az ulti.hun is, de az már egy kicsit erősebb társaság (volt legalábbis, mert már régen jártam ott). Egyébként akinek nincs ideje klubba beiratkozni annak ajánlom az eurochess.sop.hut, onnan ragad rá valami ha nézelődik egy kicsit. Ja és egy sakkverseny engem is érdekelne, bár asszem messze nem fogok jutni.:) |
Quote:
de lehetne sok orinak küldeni üzit ebben kapcsolatban, hogy nincs-e kedve jönni!! |
én is regisztrálva vagyok a freechessen , ugye remy :) szal az nekem is jó !:rolleyes:
|
Nekem is lenne kedvem jáccani. De jó lenne mondjuk ha 3 v. 5 percesek lennének, mert különben felvetődik a gép használata is.)
|
Quote:
addigis aki úgy érzi, hogy szivesen játszana, az dobjon egy üzit ide: 228263 és terjessze a híírt:D megjegyzés: eddig nem túl sok üzi jött, ahhoz képest hogy hányan jelezték pl itt is, hogy szeretnének jönni:D szóval izé.. írjatok, mert az alapján tervezek. |
Quote:
|
Quote:
|
Részemről örülnék ha egy kicsit több idő lenne a tornán, ahhoz hogy legyen némi esélyem legalább 5 percre szükségem lenne. Aki meg ügyes az a 3 perces játék során is megtalálja a módját a puskázásnak, viszont én szeretném azt hinni, hogy mivel ez egy tét nélküli abszolút barátságos összeröffenés, ezért ilyet nem fog senki sem tenni.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:49. |