![]() |
Bevételek körüli zűr.
Hali!
Arra lennék kíváncsi, hogy ha a pézügyek oldalon azt írja a hódító, hogy mínusz ennyi és ennyi az egyenleg, akkor hogy lehet, hogy körröl-körre több pénzt kapok, azaz plusszos az egyenlegem? Nagyon nem ciki, mert pár ezer aranyról van szó, viszont kiváncsivá tesz... (nincs a piacból befolyt jövedelem, nem kaptam karavánt, egyáltalán, semmilyen pénzhez nem jutottam... csak az a 2000 arany körönként, amit a proggi minusznak írt ki.) értitek? |
A pénzügy oldalon az aktuális állapot szerinti várható bevételt látod. Ez azonban szinte sose annyi, mint a valós, hiszen bevándorlás, elmenetel stb van körváltás közben.
|
Akkor ez azt jelenti, hogy bejönnek a peonok, befizetik az adót, majd, mivel a házakban nincs hely, el is mennek?
Zavarosnak látszik, de nekem ez jött le... |
Quote:
|
Mind1, hüjén fexem le!
Ez van. :D |
Hát sztem ez úgy van h az aktuális helyzet alapján nézi kör közben, szóval 100 emberrel kevesebbed van, akkor több a mínusz, de a körváltás pillanatában megjön a 100 ember, és velük együtt a bevétel is. Gondolom így kaphatsz több pénzt.
|
lehet a vipes jováirás.
|
bár az nem körönkénti. sajnos. : )
|
Meg a VIP-es bónuszt a segélykerethez adják hozzá:)
|
Ismét fény derült egy rendívül fontos dologra.
:D Köszike! u.i.: hogy hozhatok több pénzt fosztással, mint amennyi van az oriban... kicsikarom a civilekből? |
Quote:
Gondolom nem gömbölgeted Őtet 10 percenként miután elinditottad a sereget, hogy pontossan tudd mennyire is számits:) |
Quote:
|
Quote:
Megírtam a supportnak is, de ugyanazt a választ kaptam, mint Te Atitól. |
Quote:
|
Ez nem lehet esetleg?
"# A bónusz automatikus jóváírása az adott nap első belépésekor. # A bónusz összegének jóváírása a segélykeretbe az adott nap első belépésekor. (Vagyis a napi bónusz összegét kétszer kapod meg.) " |
azt a segélykerethez adja;)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:22. |