![]() |
V: Békével jöttek?
Kicsit bizonytalan vagyok, mit írjak, mivel aki ismeri az alapsztorit, annak az első rész nem fog sok meglepetést okozni. Aki meg nem ismeri, mi is ez az egész, minek nézné meg az első részt? :)
Én speciel élveztem az első részt, és olvastam előtte a sorozatismertetőt. Szóval sci-fi sorozat, amiből idén 4 rész készült el, folytatás tavasszal. Nyilván nem nyitnák neki témát, ha nem tetszene, de azért van, ami nem az igazi. Például: Összesen két kérdés hangzik el az idegenekről, én például sok mindent meg tudnék kérdezni, még ha néha hazudnak is, a válaszok akkor is érdekesek lehetnek. Tyler elég idegesítő, hogy mennyire hülye. |
Ha ráérsz kicsit, majd kifejthetnéd bővebben is, hogy miről szól ez a sorozat, én pl soha nem hallottam még róla :)
Nem azért mintha nem tudna bárki rákeresni, de szerintem jól mutatna ha írnál róla röviden, akkor aki olvassa a topicot, könnyebben kaphat kedvet, vagy alkothat véleményt. Engem kifejezetten érdekel ennél kicsit specifikusabban is :) |
Én rákerestem neten, elég jófélének tűnik:)
Szedegetem az első részét, már alig várom. |
A cselekmény napjainkban játszódik, az első 4 rész gyakorlatilag végig New Yorkban.
Egy másik bolygó lakói érkeznek a Földre, akik pont úgy néznek ki, mint mi. A technológiájuk természetesen fejlettebb a miénknél, amit szívesen meg is osztanak velünk, legalábbis azt mondják. Cserébe egy ásványt akarnak, dehogy mit és miért az nem derül ki. Aki ismeri az ilyen sorozatok logikáját az egyből tudja, hogy legjobb esetben is eltitkolnak pár dolgot, de az is lehet, hogy van egy tervük az emberek kiirtására. Személyes megjegyzés: A.C.Clark: Reklámkampány c. novelláját ajánlom az ezt még olvasó sci-fi rajongóknak. Ugyan 29 űrhajóval érkeztek, mégis végig a New Yorki fő hajón, és a városban zajlanak az események, remélem ez később változni fog. A történet lehetővé tenne sokszereplőt, de erre egyelőre ne számítson senki. Adott egy FBI ügynök, aki a látogatók (továbbiakban V-k) megérkezésekor terroristák után kutatott. Neki van egy idegesítő fia :) (Apuci persze sehol ;) ) Egy pap, aki viaskodik a hitével. Egy néger csávó, akiről nem mondanék semmit, az első rész végére kiderül. Egy újságíró, aki hasznot húz a V-k érkezéséből. Illetve az idegenek részéről a főnök, egy csaj meg esetleg lesz még egy idegen a főszereplők között, majd kiderül. Összességében igazi nagy meglepetésekre nem lettem figyelmes, de ugyebár csak 4. rész ment le. Ennek ellenére nem volt unalmas, és remélhetőleg még fel is fog pörögni. Egyébként ez is egy remake, egy 1983-as sorozatot forgattak újra. És ami nekem a legfájdalmasabb, hogy ennek sincs főcíme :( |
Quote:
|
Ezt a régi sorozatot már láttam, csak nagyon régen, és nem is nagyon emlékszem rá :s
|
Bár én nem láttam a régi szériát, de az újnak megnéztem az eddigi részeit, és tetszik:)
Remélem folytatják, habár kíváncsi vagyok, hogy a fő írót miért váltották le?:confused: |
03.29-n folytatják...
|
Quote:
|
Quote:
|
Itt a tavasz, itt a folytatás :) Elég jó és mozgalmas rész volt, remélem a további is hasonló lesz.
Tegnap végre rájöttem, mi csábít eben a sorozatban: Nem olyan vontatott, unalmas, mint a FlashForward, és nem olyan idegesítőek a karakterek, mint az SGUban :D Ma kezdtem el olvasni A.C.Clark: A gyermekkor vége c. regényét csak azért említem, mert az is úgy kezdődik, hogy megjönnek az idegenek és leparkolnak a nagyvárosok fölött. :) |
Valezius van új rész?
|
Quote:
Quote:
|
A héten megvolt az évadzáró. A vége tetszett, úgy érzem a köntörfalazás, és a felvezetés végére értünk. :)
Elég sokféle folytatás képzelhető el, sajnos nagyon sokáig kell még rá várni. Kár, hogy az alternatívákat itt nincs kivel megbeszélni :( |
LESZ folytatás? Az eredeti sorozat csak egy évadot élt meg, az imdb-n pedig egyelőre nincs írva semmi második évadról.
|
Quote:
|
Hú mennyi ismerős szereplő... Még kicsit zavaró, hogy máshonnan, egész más szerepekből ismerősek... :)
|
Mulder ügynök mikor jelenik meg, hogy megoldja az idegenek rejtélyét? :D
Össze tudjuk szedni azokat a sorozatokat, amiket a szereplők kapcsán simán bele lehetne szőni? :D Lost, X-Akták, 4400, Smallville, Firefly, Dollhouse, Andromeda, Battlestar Galactica és elszórva egy kis Csillagkapu. Kinek honnan ismerősek még a szereplők? :) |
Végre előzetes :)
Jan. 4-én jön a 2. évad, 10 résszel. http://www.sorozatjunkie.hu/2010/11/...i-video-3-v-2/ (A videó feltételezi, hogy láttad az első évadot) |
Season 2, Episode 1: Red Rain
Original Air Date—4 January 2011 Hurrá! :) Ui: Ajajj, hogy is volt vége az első évadnak? :):):) |
Ati ha időbe észbekapsz, akkor végig tudtad volna nézni még egyszer az első évadot :D
Na remélem nem fogok csalódni az új részben. :) |
Quote:
Mérges lett a látogatók vezére, arra emlékszem, de mit csinált pontosan? |
Quote:
Ha még így is hosszú, akkor majd leírom neked :) |
Quote:
Köszi, így a vége megvan. A doki a kérdéses még, akit visszahoztak az életbe. Ő öngyilkos lett, vagy vele mi is történt pontosan? |
Quote:
Doki lelepleződött rájöttek, hogy a hadoszlop tagja, bezárták, de sikerült megszöknie, elkezdett lövöldözni, hogy elterelje a figyelmet, és Ericának legyen lehetősége megsemmisíteni a tojásokat.. Ez sikerült is, aztán Erica ki akarta juttatni a hajóról, de nem lehetett, úgyhogy a doki mondta neki, hogy védje az álcáját, és lője le. Elég meglepő volt, hogy visszahozták, és főleg az a welcome back. :) |
Köszi, azt hiszem akkor most már nagyjából képben vagyok. :)
|
Nézte valaki már az első részt? Izgalmasan indul az új évad? :)
|
Féltem, hogy ez lesz.
Sok minden nem változott, továbbra is megy a szervezkedés a háttérben. Mivel elég rövid az évad, azért remélem pörögni fognak az események. A szokásos színvonalat hozta a rész számomra. |
érdekesen hangzik:)
milyen címen lehet rákeresni? |
Quote:
V 2009 V s01e01 Ha a mostanira, az meg értelemszerűen V s02e01 :) |
Quote:
http://www.imdb.com/title/tt1307824/ Abból is a 2009-es verzió, mert régen volt már egy nekifutás. Sőt, most nézem, hogy volt belőle egy egyrészes film is előtte. |
Quote:
tök jó kis sorozat volt akkoriban.amennyiben arra épül akkor nem lövöm le a poént:) |
Quote:
|
köszi az infókat azt hiszem ha meglelem valahol letöltöm.
|
Vége az évadnak, követte valaki innen rajtam kívül? :)
|
Quote:
Épp azon gondolkoztam, hogy vajon készülnek-e befejezni a komplett sorozatot, vagy miért történik mindaz, ami... :) |
Quote:
Eleve nem lett volna hosszú az évad, így egy kicsit rövidebb lett. Elvileg májusban derül ki, hogy igényt tartanak-e a 3. évadra. Remélem igen :) |
Quote:
|
Nincs olyan cliffhanger, amit ez a sorozat ne tudna 5 perc alatt visszacsinálni :p
Eredetileg azt ígérték, hogy ez amolyan "függetlenség harca" lesz. Még megvalósulhatna. Van egy viszonylag stabil nézőtábora, kb 5millióan követik a sorozatot. Annyit megérdemelnének legalább, hogy mondjuk egy 5 részes minisorozattal lezárják a történetet. Annyi idő elég, hogy a három közül bármelyik lezárást ki lehessen bontani: Örök béke és barátság az emberek és V-k között, Az emberek rabszolgák lesznek/kihalnak vagy A V-k halnak ki, és az emberek győznek. |
All times are GMT +1. The time now is 02:41. |