![]() |
Support
Sziasztok!
Írtam már a supportnak nem egy alkalommal az első levél olyan 2-3 hónapja ment egy problémám miatt a support@hodito.hu címre és annyit válaszoltak h a gondom, bajom feldolgozás alatt van. Vártam akkor 1-2hónapot és írtam újra és akkor már nem is válaszoltak semmit. Valaki megtudja mondani h meddig kell várni h valaki gondjával, bajával foglalkozzanak? Elhiszem h az sok dolga van az adminoknak, de nemtudom meddig várjak. Félre ne értsen senki nem szemrehányás, csak bosszant a dolog.:confused: |
Az utóbbi időben az átlagos válaszidő egy munkanap alatt van, és jelenleg sincsen megválaszolatlan kérdés, úgyhogy ha eljutott hozzánk az üzeneted, akkor arra már kaptál választ.
Elképzelhető, hogy nem jutott el hozzánk az üzenet, mert valamilyen fontos adatot kihagytál, például országazonosító, vagy levél tárgya. Erről értesítést kaptál az üzenet küldésekor. Kivételes esetben elképzelhető, hogy levelezőrendszered kiszűrte a válaszunkat, ezért a spam/junk mappában is ellenőrizd a levelet. Az utóbbi hónapokban csak az országhoz tartózó e-mail címre válaszolunk, ezért ha nem tudod, hogy milyen e-mail címen van az országod, vagy nem a saját címeden van, akkor hiába várod a választ. Az országhoz tartozó címtől eltérő címre nem áll módunkban válaszolni. Ha a címed megváltozott, akkor azt a játékon belül is jelezd felénk, és a Beállítások menüpont alatt írd át. A fentiek közül nyilván nem mind vonatkozik a jelen esetre, mivel nem tudom, hogy po ntosan miről van szó, de azt hiszem, hogy az összes lehetséges okot felsorolja. |
jJó címre küldted? Jó címet adtál az emailednek? Bemásoltad azt a sok számból és betűből álló azonosítót? :)
Ati megelőzött :( Olcsó poén lenne 103-azni :D |
Ah, most jut estembe, nem igaz, hogy minden lehetőséget felsoroltam.
Még további lehetőségek: E-mail címedet blokkoltad, így sem a játékból nem kapsz semmi értesítést, sem a support válaszát nem kapod meg a címedre soha többet. Ebben az esetben a továbbiakban nem tudsz velünk kapcsolatba lépni, csak új e-mail címmel. Valami miatt tiltólistán van a címed, ilyet akkor érhetsz el, ha fenyegető és/vagy számunkra elfogadhatatlan hangvételű levelet küldesz, esetleg reklámleveleket küldözgetsz, vagy egyéb kéretlen leveleket küldözgetsz. |
Barna azt mondta,h kapott egy választ,h feldolgozás alatt van,akkor gondolom nincs baj a levelével és az e-mail címével se ,mivel megkapta a választ:rolleyes:
|
Quote:
Ezért konkrétumok ismerete nélkül igyekeztem minden lehetséges okot felsorolni. |
Van egy kérdésem,ha már support a topic címe.
Mondjuk van országom a 4L be akkor 5R ből feltudok lépni az 4K ba? |
Quote:
|
Érdekes ,mert nincs olyan opció ,h fagyaszt tehát nem tudom fagyasztani.
|
Quote:
|
Feltűnt, hogy egy friss segítség topikot offoltok éppen? :eek: Így nem lesz nagy segítség belőle...
|
Én segítséget kértem;)
|
Quote:
|
Quote:
Gondoltam felteszek egy kérdést ,mert láttam Ati itt van. Ezért az egy kérdésért nem akartam nyitni egyet,de ,ha zavar mindenkit akkor vegyétek úgy,h meg se kérdeztem. |
Quote:
L-be meg X,W,V |
Quote:
Ha már az a téma címe, hogy support, akkor kérdezzünk egy totál más dolgot, aminek az égvilágon semmi köze a témacímhez? |
Quote:
Lehet normálisan is beszél:Dgetni |
Akkor ahhoz kérnék segítséget ,mert még nem nyitottam ,h hol lehet nyitni?
Ezt valahol meg kell kérdeznem ,mert nem tudok neki új tpicot nyitni,mert nem tudom ,h kell :confused::D |
Új téma nyitásához kattints az "Új téma" feliratra.
|
Quote:
|
Segítség témában nyitottam.
|
Quote:
|
Quote:
|
Örülök h ilyen sikere van a topicnak. Ati tudom h sok dolgod van, de az a helyzet h nem mindennapi problémám lenne mégpedig az h amelyik országgal a baj van annak nemtudom az azonosítóját (csak annak tudom amelyik főorihoz kapcsolva van). Nos részletesen elmondanám ezt a hódítón belül megírhatom neked zöldbe esetleg ide leírom részletesen a gondom,bajom vagy miként tudnánk megoldani?
|
Quote:
Ha nem emlékszel az ország belépési adataira, akkor a címlapról nyíló jelszóemlékeztetőbe írd be e-mail címed, és oda megkapod a belépési adatokat, amivel már után abe tudsz lépni. (Ha e-mail címedet blokkoltad, akkor a jelszóemlékeztetőt nem küldjük soha többet arra a címre, így ebben az esetben nincs segítség.) Ha se az ország belépési adatait nem ismered, sem az e-mail cím nem a tied, amint az ország van (esetleg blokkoltad), akkor azzal az országgal kapcsolatban nem tudunk segíteni, mivel semmivel nem tudod bizonyítani, hogy az valóban jogosan tartozik hozzád. |
Valahogy úgyvan h a belépési adataim elfelejtettem és az email címem meg vagy elfelejtettem vagy már törölték, így nem is tudok sehogy abba az országba belépni (ez nemis lenne gond) csak azzal van a baj h ugye bevan kapcsolva a főországomhoz így azzal nemtudok fordulni.
Ígymár érthető a helyzet? Valahogy van rá megoldás főnök?:O |
Quote:
Nincs, hiszen ez így akár valaki más országa is lehet, amihez nem vagy jogosult hozzáférni. Van, mert ha az országot nem használja senki, akkor az éves azonosításkor, azonosítás hiányában törlésre kerül, és így nem fog tovább akadályozni. Rossz hír, hogy az éves azonosítást ősszel tartjuk, ezért legközelegg csak 2010 oktüberében lesz, így csak akkor lesz törölve, ha addig nem lesz azonosítva. Ha valaki azonosítja, az mégrosszabb hír számodra, mert az azt jelenti, hogy valaki használja azt az orzságot, és nem fog törlődni. |
Ha más országa lenne akkor miért lenne a főországomhoz csatolva és az az ori miért van szabin egy jóideje?
Most feltehetnéd nekem azt a kérdést "Akkor miért hoztad létre az országot ha nem is használod, nem is használtad" (mert egy tök alap ori 200hekin jóideje beszabizva) Válasz a következő Azért mert kíváncsi voltam 5-be az árakra és piacon valamit megfigyeltem. Nekem azis jó ha csak befagyasztjátok nekem csak az a lényeg h tudjak haladni. Ígyse megoldható? |
Ha esetleg szabin van, es mf, akkor masik orszagbol esetleg tudod fagyasztani, es tudsz fordulni.
(Csak ekkor persze ennek az a hatranya, hogy visszahozni mar nem fogod tudni a fagyasztasbol, hiszen nem tudsz belelepni...) Valamint mas orszagot nem tudsz fagyasztani, amig ez nem torlodik. |
Az a legyszőrnyűbb a dologban h sajnos az ori amibe nemtudok belépni szövibe van így fagyasztani se tudom:'(
|
Quote:
Quote:
|
Ati komolyan mi az a rengeteg szituáció? Szerinted tesóm vagy anyám regelt majd összekapcsolta az orikat a biztonság érdekében és beszabizta magát 200hekin h véletlenül se tudjak haladni?
És az szerintem nem kivételezés ha azt az orit törlitek. Mert asszem 2-3nap után szabizva lett. Ugyebár vannak lehetséges verziók: 1. Másé az ori csak az enyémhez van kapcsolva és ha te törlöd valakinek 2napi munkáját rajta romba döntöd húha. 2. Enyém az ori az én orimhoz kapcsolva csak elfelejtettem minden adatát (valószínűbb) és emiatt nemtudok haladni és ezzel egy 3,5éves ori nemtud haladni közel egy évig. Szerinted melyik a valószínűbb és mi okozza a nagyobb gondot egy 3,5éves ori megakasztás vagy egy 2napos ori törlése? Vagy azt a kérdést is feltehetném melyikkel okozhatsz nagyobb gondot ha egy 3,5éves orit megakasztasz 10h ónapra vagy ha egy 2 napos orit törölsz? |
A végtelenségig ismételgethetem magam, de úgy érzem, hogy minden tudnivalót leírtam már ezzel kapcsolatban, és új dolgot már nem tudok hozzátenni.
|
Én két dolgot szeretnék, hol tehetem meg? (akár itt priviben?)
|
Quote:
|
Én nem az előzőekre gondoltam.
2 magán problémám lenne, amire nincs javaslat a support.hodito.hu-n |
Quote:
|
???
A topic neve: support Akkor nem ide kéne írnom a problémámat? Másrészt meg nem hinném, hogy lenne jogosultságom új topicot nyitni... |
Quote:
|
Aréna-Helytartó
Hozzászólásomat töröltem.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:08. |